Morning!

Gårdagen vart mycket trevlig, ett gäng på åtta tjejer åt och drack gott (=dyrt) Men det var det värt, måste lyxa till vardagen ibland. Efter middagen gick jag, Sponge och Johanna till Bulls och tog oss en liten dricka innan vi begav oss hemmåt. Tack för en trevlig kväll tjejer!

Detta hade jag på mig under kvällen:
image162
Jacka köpt i England, Jeans från Acne, Skor från Stadium

Hur dagen ser ut vet jag inte rikigt, måste städa som vanligt och jag funderar även på att fixa massa matlådor så att jag får i mig ordentlig mat... Ikväll ska det grillas, chillas och dansas när vi i Halmstad firar Valborg. Sponge är övertygad om att det inte ska regna så jag hoppas på att hon har rätt,, men även om det inte regnar så kan det bli kallt, och det vill jag inte! Jobbigt att sitta o frysa, men det löser kanske alkoholen?

Näe nu vill min mage ha frukost, frukost e muuuuuuuuuuuuuuuuumsigt! :D

Nej nej..

.. det blir inge egopics ikväll.. är för trött....

Ses imorrn! :D


Iväg jag åker..

... med bussen mot stan.... Middag med tjejerna och sen hem o ladda inför den kommande dagen med allt vad det innebär!! Grillning och god dricka imorrn med härligt folk, kan ju inte bli bättre? Måtte bara solen ha vett att skina på oss!! :)

Egopics kan dyka upp ikväll! ;P

Huvudvärk - Tomhet - Irritation

Dessa tre ord är högst aktuella för mig idag!!!

Huvudvärk: Jag behöver väl inte direkt utveckla denna punkt, ingen förändring på huvudvärksfronten kan vi konstatera i alla fall....

Tomhet: I natt drömde jag att jag var gravid, och att om man kände på magen så kände man barnet jättetydligt.. Alla detaljer kring denna dröm orkar jag inte dra upp men i alla fall så har drömmen satt djupa spår inom mig.. Jag går runt och saknar min gravida mage, min bebis. Precis som igår natt när jag drömde att jag blev utsatt för ett våldtäcktsförsök vilket fick mig att gå runt o känna att det verkligen hänt...

Irritation: Jag hade handlat massa mat på ICA, och det blev vääääldigt tungt! Cyklen var snetung åt vänster, och vinden blåste sketanshårt åt vänster, alltså gick det väldigt trögt att trampa mig fram. Kämpade o kämpade mig fram, när jag väk kommer hem så är det så himlans trångt bland cyklarna att jag välter en och så blir det en dominieffekt, jag är svettig och andfådd och grinar nästan åt dessa nedrans cyklar!!! Grrrr!

Nu är jag mätt o belåten men så himlans trött, har proppat i mig massa tabletter idag som inte hjälper och trots att jag gick o la mig 21.50 så blev jag väckt ett par gånger under kvällens gång och vaknade då och då under nattenav att huvudet sprängdes. Detta är alltså tredje dagen som jag har sprängande huvudvärk. Kul, verkligen jättekul! Ska sova ett par timmar nu och ta mig två piller till så att jag orkar med kvällens middag vid 20, ska käka på restaurang med tjejerna i klassen, myspys! Eller jag hoppas att jag ska äta på restaurang, beror på hur jag mår...

image161
Är storebror och lillasyster lika? Jag tycker det... men ingen annan :(

Adjöken säger fröken!

Sleep before Prison Break?

Det är frågan det? I lördes natt sov jag bara 5 timmar och i natt sov jag väldigt dåligt, vaknade hela tiden på grund av att huvudet sprängdes och strax innan jag skulle vakna drömde jag om att jag blev utsatt för ett våldtäcktsförsök... Så efter två nätters kass sömn kan jag knappt hålla ögonen öppna!  Min säng ser vääääldigt gosig ut så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig nu..

Natti natti! :)

Håhåjaja!

Känns som att det var en hel evighet sen jag skrev här.. Helgen flög förbi väldigt fort och nu är det måndag igen..

Har varit en sväng i stan idag med Sandra och Hanna. Jag köpte en blommig klänning på Gina Tricot för 129 kr, sååå fin!

image157

Eftersom jag har haft konstan huvudvärk sen igår morse så orkar jag inte skriva så mycket så därför bjuder på dagens outfit också....
image158
Jeans från Acne, Topp från Haléns.

Igårkväll var jag hos Sponge och vi såg en film av Josef Fares.. Handlingen var sjukt bra men skådespelarna var så extrema kassa,, tyvärr!! Jag satt med gråten i halsen och anledningen till att inte tårarna kom var irritationen över kasst skådespel och urkass filming, hoppade som satan. Med min huvudvärk blev himlans svårt att kolla när bilden hoppade så...  Men jag vill ändå rekommendera den, för som sagt,gripande handling!!

image159

Nej nu orkar jag inte mer, strålning från datorn plågar mig och mitt huvud, borde kanske ta en huvudvärkstablett som Sponge tjatat om ända sen igår...

Dags att skriva lista på saker som ska handlas på Maxi imorrn, storhandling på G! :)

Adjö bloggen!

Kvällens sista blogginlägg är också det sista innan söndagkväll.. Imorrn bär det av till Närke och släktträff!

Jag ska packa och ladda musik till mobilen sen är jag redo för en fem timmars bilresa, med en paus i Gränna där vi ska möta upp mormor, morfar och kusinerna och eventuellt besöka något? Jag har inte riktigt koll,, jag följer bara med, som vanligt!

Trevlig helg!

Dumma mamma!

.. som inte har nån aceton hemma så att jag kan testa mitt nya nagellack!

Ibland är det tråkigt att vara ensam hemma, och det är tråkigt att spela Guitar Hero själv.. Alla jobbar och jag e ledig. Snyft! Sötnos bara ligger och sover och jag har ont i magen. Why does this bother me so much!?

Min mage är full med godis, och godispåsen är tom! Gottigt värre!

Allt på min att göra lista är typ gjort nu, musiken och ätandet och packandet är klart så det är la bara för mig att softa vidare! Kanske lira lit mer GH3 och spö skiten ur bro när han kommer hem! :)

Dagens shopping!

Jisses, så fort jag inser att jag har pengar på kontot går jag i närmsta affär, plockar på mig massa saker jag vill ha utan att kolla priset, för att sedan vid kassan får en lindrig chock! Idag vart chocken att det blev så billigt. Trots att jag plockade på mig en liten flaska Lacoste, Touch of pink, en kajalpenna från Isadora, ett nagellack med nån skumfärg och pennvässare kostade det endast 347kr! Woho, low budget in Åstorp, dessutom fick jag en liten provflaska av Burberrys The Beat samt foundation från MaxFactor! Lyckad shopping eller vaddå? Jag sprang även inom Ica och köpte en liten godispåse och så var jag på apoteket men vad jag handlade där behåller jag nog för mig själv...

Solat har jag också hunnit med, så nu sitter jag här och stinker och borde verkligen ta mig en dusch nu, så det ska göra!

image156

Helt fel!

Menne! Nu när jag vaknar så ser jag en konstig färg på himlen, den är vit! Ska inte himlen var typ blå nu? Och ha ett stort glödande klot som värmer? Hur ska jag göra för att fixa till detta? Hmmm, det är inte riktigt samma sak men jag ska i alla fall sola solarie idag, värmer härligt och gott, fast man luktar fruktansvärt äckligt efteråt! Men det kan det vara värt!

Igårkväll låg jag och lillebror på hans rum och lira Guitar Hero 3, det är sååååååååååååå roligt!! För Malin som är envis, kan jag meddela att det INTE finns något playstation 4, eller finns gör det ju men inte till försäljning ännu, framför allt inte i Sverige.  Min bro är vääldigt bra på att spela, han spelade på hard igår och och jag på easy, men jag har ingen chans ändå, suck! Fast roligt är det! Fick mig att glömma bort de tankar jag hade och idag är de som bortblåsta!

Idag ska jag:
läsa bloggar
äta frukost
se på days
sola solarie
duscha
laga lillebrors byxor
blogga
se på days
käka lunch
plugga
packa
fixa musik till mobilen (måste ha massa musik när man ska åka ca 5 timmar i en bil)
promenixa stavgång med mam o pap
käka mammas goda mat
se på teve
osv, osv, osv!

Vi börjar med frullen!

Fuck, fuck, FUCK

Slit ut mitt hjärta och stampa på det och släng sen in det i elden! Vad som helst måste kännas bättre än det här! Det är ju så här jag vill ha det, jag visste att det skulle bli så här, men var kanske inte riktigt beredd. Hoppas jag får något nytt att grubbla över snart annars blir det jobbigt att stå på kyrkogården i 10 veckor, där har man vääääääääääääldigt mycket tid att tänka! Förra året tänkte jag mycket och fattade ett avgörande beslut, som drog ut på tiden. Orka ha det så i år igen.

Egentligen är jag glad! Jag är bara lite trött och då blir jag tydligen jävligt känslig, alla mina inlägg med "känsligt" innehåll är skrivna på kvällstid, antar att det inte är något ovanligt egentligen!


Helt jävla seriöst! Ditt val, ditt beslut! Lisa för fan! Lär dig leva med de konsekvenser som du själv gett upphov till! Fuck, fuck, FUCK

This is pure perfection, and it makes me smile, and all warm inside! :)
image155

Anywho!
Dont mind me! Jag är bara lite tramsig ikväll! Inget att ta på allvar! ;)


Lady Gaga ft Colby O' Donis & Akon - Just Dance

Min lillebror har så bra musiksmak hela tiden!! Blir tokig! Denna låten är precis som kommentarerna på youtube säger: orgasm för öronen! ;)


Denna låt som karinolofsson.blogg.se ladda upp som dagens bästa låt för nån dag sen är också grymt bra! :Robyn & Snoop Dogg - Sexual Eruption  

Nu hänger jag ju inte riktigt med i svängarna så dessa två låtar är säkert inga nyheter för er, men för mig är de! Och de ska inom några få minuter infinna sig på min mobil! :)

Dagens måsten!

Tar en paus från solandet i mammas o pappas trädgård. Solen steker verkligen idag! Härligt!

image154
1. Mina skor från LaRedoute har äntligen kommit och de är sååååå fina!
2. Stieg Larsson håller mig busy i solen.
3. Röda fina naglar har jag fixat idag! Rött e så läckert och de gör underverk för mina naglar som aldrig mått så dåligt som de gör nu! Om det inte syns så finns det inte?

Nej nu måste jag ut igen! Måste ta vara på solen när den väl är här, ryktet säger ju att den ska gå i ide snart igen! Gah! Fast nu kom jag på att jag nånstans läst att det ska bli den varmaste sommaren på 25 år? Stämmer detta? I så fall kommer jag bli bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun, och få en bonnabränna eftersom man inte kan gå runt halvnaken på en kyrkogård och peta på gravar!

Gästinlägg

Ojoj vad tjusig Lisas profilbild är! Wiie... Men det är väl så det är: Tjusig flicka blir tjusig på bild!

Nu ska jag dock inte våldgästa här mer! Tack care /Hanna

Tack Hanna för att du fixade min bild! Hennes blogg är: spraka.blogg.se

Vart kommer allt ifrån?

I natt drömde jag en sinnesjukt äcklig dröm. Jag orkar inte dra alla händelser för det var en väldigt lång dröm, men jag vill i alla fall dela med mig av den fruktansvärt räliga biten!

Okej, i drömmen sitter jag med en grå finstickad tunika jag köpt på H&M. Jag sitter i soffan och tittar ner på tunikan och får se något av det äckligaste som någonsin nått min näthinna! I varje "stickhål" kryllar det av millimeterstora larver, de täcker hela tunikan, vita är de. De rör sig och slingrar och jag drar snabbt av mig tunikan och börjar skacka den, larverna flyger iväg och landar över hela mig.  Jag får äckelspasmer och rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det!  Why oh why drömde jag detta? Kanske kliade det på min kropp när jag sov? Äckligt!!! :(

Vad tycks om min nya design? Kan dock inte ändra bilden på mig eftersom blogg.se är löjligt komplicerat och bara allmänt störd! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!  :(

Nu ska jag sola och försöka förtränga att blogg.se existerar!

De senaste dyngnen...

Som utlovat kommer här nu lite bilder på vad jag haft för mig under de senaste dagarna. På tisdagen satt jag mellan 10-16 och pluggade, hade inte tid med något annat, det ända jag hann med förutom plugget var att gnälla. Sedan lämnade jag mitt kära Skauneland för att bege mig mot Halmstad.

image133
Jag och Hanna ligger i parken vid stationen och väntar på att Sponge ska komma hem från Sthlm

image134
När Sponge kom körde vi och köpte två pizzor som vi tog med oss ut till Tylösand. Hanna posar fint!

image135
Sponge ser en fin liten fågel och undrar vad den heter, Hanna säger fiskmås och Sponge säger "men en så här liten fågel är ju ingen fiskmås heller" Lisa röstade för att det var en sädesärla..

image136
Det här är däremot en fiskmås, med flera kilo pizza i magen efter att jag vart i farten!

image137
Inte bara fiskmåsar gillar pizza, det gör även Lisor.


image138
En grym bild tagen av Hanna! Jag och Sponge "hoppar". Jag lyfter på benet och Sponge flyger.

image139
Efter Tylösand släppte vi av Sponge hemma hos henne och jag och Hanna slingade hennes hår. Det blev riktigt fint om jag får säga det själv, är riktigt nöjd!

image141
Förutom att jag var i skolan mellan 10-16 igår så satt även jag, Hanna och Sponge i PicassoParken och "pluggade", det var så himlans skönt!

Japp, detta är vad jag haft för mig de senaste dagarna som sagt. Nu ska jag plugga en timme eller två för att sedan sätta mig i trädgården - lättklädd- för att sola min bleka hy och läsa min bok. Köpte Stieg Larssons andra bok, Flickan som lekte med elden, och jag har hööööga förhoppningar på den och jag tvekar inte på att de kommer uppfyllas!

Sorry!

Kasst uppdaterande från min sida jag vet! Men jag har inte haft tid, flängt mellan skåne och Halmstad, slinga hår på Hanna, skola och mys i parken och på tylösand! Imorrn blir det ändring och då ska ni få se bildbevis på att jag haft "fullt upp" :)

Godnatt på er! Syns imorrn!

Jag vill inte mer nu!

Jag vill ha sommarlov! Har bara en sida kvar att skriva nu, sen är det över. Men jag hittar ingen ork att skriva! Min hjärna har sommarlov och fingrarna strejkar. Jag vill göra som min katt, sötnos, bara ligga i en stol i solen och sova och bara vara! Hon och jag delade en glassbåt innan! Mums!

Nej nu ska jag verkligen skriva det sista, jag tycker synd om Linda som ska opponera på mitt! :(

Helt seriöst!

dör jag snart... Att plugga är ibland så fruktansvärt tråkigt... och det är det idag! Gah! Jag har ju massa andra saker som jag vill fördriva min tid med och så är jag fast framför datorn! Jag vill ha sommarlov.. NU! Varför kan man inte bara få hoppa över en uppgift, den är ju såååå tråkig! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Ikväll ska jag till Halmstad en snabb sväng, åker tillbaka till Skåne imorrn em efter skolan... Ska träffa Hannabanana idag o käka hönökakspizza, mums i magen!

Förutom denna tradiga dag framför datorn så är jag ändå sketansglad, annat kan man ju inte vara när det är klarblå himmel ute och strålande sol! :)

Baj baj säger en relativt glad skånetös!

Och nu då?

... nu har jag läst ut min bok och känner mig alldeles rastlös. Måste läsa mer, tur att han skrivit två böcker till, de ska jag försöka få tag på imorrn! Imorrn måste jag verkligen verklige verkligen plugga,, har skjutit upp allt till sista dagen igen som vanligt.. Att jag aldrig kan lära mig!

Idag har jag suttit ute i trädgården hela dagen och läst min kära bok, och jag har blivit massa solbränd! Skitfin bonnabränna har jag nu! Stolt!

Har precis kommit hem från en runda stavgång i skogen med daddy och jag måste verkligen äta nått nu innan jag svimmar!

Adjögen sär frögen! (på riktigt skånespråk!)

Tok-Pappa!

Alltså min figur har jag fått från min pappa, vi är båda långa och smala, men på senare år har det utvecklats en liten ölmage på honom. När vi satt ute i trädgården idag och solade sa pappa förtjust att hon imorrn skulle börja använda sina så kallade vårbyxor!!

För några minuter sen gick han upp för att testa dessa byxor och kom ner till mig och mamma:
Pappa: Jag tror att byxorna krympt! Pjååång sa det och så skötts knappen iväg!
Lisa och mamma: Hahahahahahahahahhahaahaha
Pappa drar in magen och säger: Så här skulle jag fan se ut!
Lisa och mamma: Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
Pappa släpper ut magen igen och tittar på sin kula: Ja men det är ju bara luft!
Lisa och mamma: LUFT?! Hahahahahahhahahahahahahaha
Pappa går iväg: Pjååång!!! Jag hittar ju inte ens knappen!

Precis hörde jag detta:
Pappa: Jag har gått upp sen Österrike. Typ ett kilo.
Mamma: Du var lite realistisk, 2 kilo ser man ju!


Söndag - vilodag!

Det gamla uttrycket har jag återupplivat idag! inget plugg idag, bara massa läsning i min enormt grymma bok och lite lirande på Guitar Hero 3.

Ja så mycket mer än så här har inte jag att ge med mig av idag.. Ska äta Jakatana idag och klippa håret. Lillebrors flickvän ska fixa mitt nyfärgade hår. Syns tyvärr ingen förändring på bild därav inget foto som jag lovat! Kanske kommer en bild ikväll med den "nya" frillan!

Nej nu kallar boken igen, den är sketans bra! :)

I give up!

Efter en kort stunds tänkande har jag kommit fram till att jag ska ha en myslördag utan plugg.. Får ligga i imorrn och på måndag istället! Så där ja, ett irritationsmoment mindre!

Min kamera har varit på lagning i två veckor, hämtade den igår, testade den här hemma.. Resultat - felet ej åtgärdat! Inte ens lite bättre hade kameran blivit. Skit med! :( Hur ska jag då kunna dokumentera mitt hår före och efter färgning! Jag vet! Pappas kamera ju! Sååå smart är jag! :)

Skulle vilja lägga ut världens sötaste bild på lilla Klara från igår när hon hade mina brillor på men det känns inte riktigt okej. Men söt var hon! Jag ser ut som en fluga i dom med mitt babyface, tänk då hur hon såg ut med sitt tvååriga sockersöta ansikte! Haha!

Aja, nu ska jag slänga mig i soffan o läsa vidare i min bok av  Stieg Larsson, den börjar bli riiiiiiktigt bra nu! Kan inte sluta läsa! Jag rekommenderar den till alla som kan läsa! :)

Tröööött!

Vaknade vid 8, låg kvar i sängen till 8.45 då pappa undrade om jag skulle med på stavgång.. Ja, mumlar jag fram. Sagt o gjort! Gick 1 mil, är helt död nu.. Och så är det tänkt att jag ska plugga, men som jag tolkade min lärares mejl så var mina frågor inge bra, så jag får försöka hitta på nya, och vänta på svar igen. SUCK!

Idag ska jag gå åt det blonda hållet! Malin ska lägga i blonda slingor! Det är ju trots allt vår!

Nehej, då får jag ta tag i detta nu då!

Nej jag är inte död.. Bara GLAD!!!!!!!!!!

Dagen har spenderats i Malmö med Salome och Johanna med familj! Det har varit otroligt mysigt och jag längtar redan till nästa gång, då lär de vara tvåbarns föräldrar! Waha! Så fina är dom!! :)

Innan jag lägger mig, är sjukt trött efter massa resande och massa småbarnssnack, så måste jag meddela att jag fått tio veckors sommarjobb! My god! 6 veckor i Halmstad och 4 i Helsingborg.. Inte lätt att vara bäst på kyrkogårdsarbete, är väldigt attraktiv  inom den branschen! Jag kommer alltså slita (mer eller mindre) som ett svin från vecka 23-32! Money money money! :)

Night night!

Haha rolig dialog mellan mam o pap!
Pappa bankar i väggen och säger att så här låter det jämt på morgonen vid halv sju. Så även om vi kan sova länge så blir vi säkert väckta av dem.
Mamma: Ja men inte på lördagar ju.
Pappa: Hahaha va?
Mamma: Ja då är det ju vilodag!
Pappa: Det var ta mig fan det dummaste jag hört!

Underviktig? Jag?

Var hos mamsen idag och mäte mitt BMI. Visade sig att jag låg på 20. Fattar inte det! Vaddå nästan underviktig... Måste vart nått fel i systemet. Jag tänkte ju att jag skulle gå ner 2-3 kilo.. Aja.. allt är ju bara siffror ändå, och siffror är opålitliga!

BMI
UnderviktigIdealviktÖverviktFetma
< 1919-2526-30> 30


Jag har förresten fått reda på att jag fått sommarjobb... vecka 29-32 kan ni se mig strutta runder på kyrkogården i Helsingborg.. Nu håller vi tummarna för Halmstadskyrkogård också!

A walk down memorylane!

Jag har då verkligen haft samma utseende hela livet.. Ett riktigt babyface! :)

image132

Sitter hemma Skåne nu och kollar igen massa bilder.. Har jag riiktigt tråkigt så kan det bli massa uppdateringar med massa pics,, Kul va?


Ja jisses!

Vad tiden går snabbt när man har roligt. Denna veckan har baske mig sprungit iväg! Torsdag redan! Nice nice!

Igår satt jag o målade mina stackars tånaglar röda... och det blev himlans fint.. I natt drömde jag att det bara var två tår på varje fot som var målade röda, de andra hade skavts av. Givande dröm... Mycket givande?.......

Japp idag är det då dags för mig att åka hem. Ska springa upp på mammas jobb o mäta mig tänkte jag.. kommer inte ihåg om jag är 174 eller 176.. kanske inget av det? Idag ska i alla fall detta mysterie lösas!

Nehej om jag ska ta o äta lite nu och sen gå min promenix för att sedan ta mig an att rengöra denna svinstia jag lever i! Japp japp.


See ya! :)

Vilket freak!

Den här kommentaren skrev Sponge till inlägget "Vissa människor"

"Ååååååååååååååå klart att jag är den av ?DEM? Tack det var verkligen rart av dig pluttan mer sånt mohahahhah....Du o jag i vått o torrt!!!! S+L=S+G= True love, Kisses that are burning!!!"
Tog en halv sekund för mig att tyda detta kryptiska meddelande som var postat av "anonym"...

För var dag som går så tror jag mer o mer på orden "man blir som man umgås!"  

image130

Du är allt galen du min älskade Sponge! Du och jag Sponge, mmm du och jag Goofy! :)



OBSERVERA!!!
Folk som skrattar och tycker att "sverige pussas och kramas" är kul, sjunker härmed i mina ögon! Lätt det sämsta som någonsin visats på svensk televison! Jag skäms, på riktigt!


So close but yet soooo far away!

Skorna är här! De finns att hämta ut i Halmstad. Personen som kan hämta ut dem är inte i Halmstad.. Hanna kom hem! I want my shoes!

image104


Bad hairday??

Alltså mitt hår! Gah! Behöver klippas och färgas.. Men det är dyyyyyyyyrt! Funderar på att be Malin lägga i lite blonda slingor i helgen.. Vill ju försöka vara orginal till sommaren med "långt" blont hår... :)  Klippningen borde jag ju kunna göra i helgen. Men det kostar ju asmycket. Bara att klippa topparna kostar 400-500 kr. Vill ju vara fin till nästa helg då det är stor släktträff... Men men, risigt hår och extremt fula naglar efter misslyckat gelenagelförsök. Aja, man kan då inte vara på topp jämt!!

Jag har blivit fet i nyllet.. Kolla in kinden! Fast det kan ju bero på att det ligger ett tuggummi där inne nånstans..
image129

Kvällen planerad!

Sitta i soffan... Glo lite på teve... Käka massvis med OSTBÅGAR samt spela The Sims. En myskväll med mig själv helt enkelt.. Städningen blir imorrn.. Lämnar Halmstad vid 15 så då borde jag hinna städa imorrn.. Städar jag idag hinner det bli skitigt igen innan jag sticker..

Nu ska jag käka innan magen gör totalt uppror! :)

Vissa människor...

... gör mig så glad!! :)  Med detta inlägg tackar jag er som finns i mitt liv och som gör det alldeles underbart för mig att leva! Ni vet vilka ni är.. Känn dig träffad! ;)





Dagens..

Har nyss kommit hem från en mycket nice fika med Linda. Vi gick till Espresso House såklart. Jag åt en panini med ost o skinka och Linda käka cheesecake. Mums var det! Det var så himla soligt och varmt så vi satt utomhus. Nedrans fåglar landade på statyn ovanför oss och skvätte ner oss med vatten när den badade, det var inte så trevligt. Helt plötsligt började det regna också, så vi satte oss under markisen, mittemellan två grisar som rökte! Usch vad äckligt.. Massa rök på oss när vi ville sitta o njuta.. Dumma människor finns det gott om...

Nästa punkt på dagens att göra var att städa.. och när jag ser mig omkring i min lägenhet så ser jag att det verkligen behövs, men var är min energi? Lika bra att få det undanstökat så att jag kan åka till Skåne imorrn med gott samvete... :)

Så här har jag varit klädd idag, ljust och vårigt dagen till ära!
image128

Godmorgon bloggvärlden!

Hur härligt är det inte att vakna med solen i ögonen! Jag blir så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hela kroppen vill ut o bara springa o skrika, typ som Ronja! Gah! Får lite dåligt samvete av att ligga här i sängen men jag har ju trevliga planer för dagen!

Först ska jag ta mig en härlig promenix och vakna till liv.
Vid 12.30 ska jag träffa en tjej från klassen, Linda, i stan och fika. Jag älskar fika!!
Ta en till promenad och sen städa o göra fint i min lägenhet.

Imorrn bär det av till Skauneland, (igen), måste ju passa på när man är ledig och träffa massa kompisar. På fredag bär det av till malmö med Salle till Jujje som är höggravid, ska ha den 1:a maj.  Så mysigt ska vi ha det!!
Det blir inge festanade, hoppas jag, har redan fört över tusenlappar från mitt sparkonto på grund av på tok för mkt shopping. Jag lever lite grann över mina tillgångar skulle man milt kunna uttrycka det!

Enligt mitt horoskop kan jag räkna med romantiska kvällar och ett hett sexliv. Eh,, what? "Du sätter kärlekslivet i centrum. Det är ju ändå vår, och vårkänslor har du gott om. Dessutom har du tur i kärlek, oavsett om du vill förföra någon eller om att förbättra och fördjupa ett förhållandev du redan har. Räkna med romantiska kvällar och ett hett sexliv. 5 av 5 i kärlek..."
Min första tanke är "bullshit" nästa tanke är att denna text mer speglar mina innersta tankar och förhoppningar... Kanske fick damen/snubben som tydde stjärnorna en vibb från mina drömmar och tolkade fel? I så fall ber jag om ursäkt till alla skyttar.. Anywho, Kärlek kan man väl ha med sin familj, fast då räknar jag gärna bort romantik och hett sexliv.. Aja, drömma kan man ju alltid....


Gäsp..

Snacka om att inte vara van vid att gå upp tidigt.. Pluggade som en galning igår, var helt slut när jag gick o la mig. Sen upp vid 7.50 och det gick ändå bra... Kände mig inte sååå jättetrött.. Hann inte mer än komma till skolan förrän huvudvärken, tröttheten och illamående satte igång.. Kanske hade o göra med att jag inte hade nån näringsrik mat i magen.. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna..

Måste sen färdigt Oprah innan jag tar mig en powernap.. Min all time favorite Jim Carrey är med och även Steve Carell som växer mer o mer i mina ögon var gång jag ser honom. De två ihop är helt magiskt!! Älska humor! Ni mååååååååååste se Horton hears a who!

image127
Fick nyss höra att vaxningen som jag skrev om i ett inlägg lite längre ner var på riktigt! Jisses! Det var så himmelskt roligt! Skrattar bara jag tänker på det....

Men vad känslig jag blivit.. Jag lipar verkligen jämt! Och till Oprah dessutom.. Whats happening to me?? 
Fast det är rätt skönt att lipa ibland faktiskt..

Nej nu är visst Oprah slut.. See ya in the land of dream!

Ååååååååååååååååååååååååååh!

9 timmar senare och jag är fortfarande inte klar... Har "läst" mina 600 sidor och nu ska det bara skrivas några rader om innehållet.. Öööööö!

Har dock haft en aktiv dag ändå.. Två powerwalks a la 50 minuter och dessutom tvättat.. sprungit upp och ner 5 gånger till tvättstugan.. Mina fobier har verkligen fått leva livet det senaste dygnet:

1. Igår när jag lagt mig i sängen ser jag en gigantisk spindel bygga ett nät bakom min gardin! (personerna jag beklagade mig för i telefonen var inte ett dugg stöttande. Den ena brydde sig inte och den andra skrattade.. Ska jag allt komma ihåg!) Med hjärtande dunkande upp i halsen och skakande händer tog jag en tidning och drämde till den jäveln.. Dödens död föll den till golvet...

2. Att gå till tvättstugan innebär för mig att mod måste samlas för att gå dit.. Jag har nämligen mild klaustrofobi och obotlig mörkrädsla!

3. Idag på toaletten kommer det en ännu större spindel igår krypandes i golvet. Jag ger av ett skri och dödar även denna jävel med flera meter toapapper. Mosade idioten mot golvet.. Bort från mig era äckel!! Blir faktiskt arg.. Vill inte bo här mer!!!!! Ringde Sponge men hon bara skrattade, ochsa att den ville hämnas...

Är det ingen som förstår att det är verkliga fobier och att det är jobbigt? :(   

Förlåt..

... men idag kommer inte bloggen att vara så aktiv... Tror jag.... Jag måste verkligen plugga idag... Ska läsa och sammanfatta 600 sidor till imorrn så jag har att göra. Ska dessutom tvätta mellan 12 och 16... SÅ går det när man är en obotlig tidsoptimist och allmänt lat.. Planen för dagen var upp vid 9, gå en powerwalk, plugga mellan 10-12 sen tvätta och plugga... Promenaden blev avklarad och sen 10 har jag surfat på nätet..

Dags att skärpa sig nu Lisa!


Kass humor?..Jag?

Sitter här i soffan och tittar på trean,, 40 year old virgin är igång... Steve Carell är så sjuuuuuuuukt rolig! Har nog aldrig skrattat så mkt som i scenen när han ska vaxa sin överkropp! My god! Hahahahahahhahahaha!

"Ok! I think we are done now!.... THIS IS NOT A GOOD LOOK FOR ME!!"
image126

*kramp i magen av allt skratt!*

Ledigheten är inte riktigt slut ännu...

Nej imorrn är det ingen skola.. Men jag har 600 sidor att läsa och sammanfatta imorrn. Good luck på mig.. Tidsoptimist som jag är så har jag givetvis skjutit upp det mesta till sista dagen.

Vad mer kan jag säga om gårdagen än att den var lyckad? Hade verkligen jättekul! Inte en enda gång satt jag med mobilen och skickade sms eller ringde nån som jag inte borde.. Helt perfekt. Kanske har jag äntligen lärt mig av mina misstag?

(gammal bild)
image124

Det enda jag kan komma på som var negativt med gårdagen var att Hannabanana inte var med! Saknade dig babe! :)

image125


Dagens äckel!

Jag är tydligen en vandrade fågeltoalett..... Japp en fågel bajsade på mig idag!!!! :(  Usch vad äckligt! Sponge och Josse bara skrattade. Fick fråga ett butiksbiträde om hon hade lite papper eftersom jag fått fågelbajs på mig!! Bläää. På axeln med stänk ner på armen. Sen skulle jag fixa min tofs i håret = bajs på handen.... Sen sitter vi på JC och kollar på Sponge som testar byxor, då har jag bajs på skorna.. Till sist när vi är på väg hem från stan så hittar jag bajs på hela vaden! SÅ jävla vidrigt!

Men det struntar jag i nu.. *djupa andetag* fokusera på kvällens middag och utgång istället! Jag och Sponge köpte lite nya kläder som kommer upp senare när det är dags för kvällens outfits!

Anywho, dags att käka lite och sen duscha av min kropp som använts som toalett!

This is our song!

Lisa och Sponge sitter fortfarande och lyssnar på radio, men nu med en öl och en drink i händerna och givetvis chips! Vi har kommit fram till att detta är vår sång:

"Even if I could
I wouldn't leave you crying
Even if I should
And there is no use denying
That you and I belong together
We share a hidden past
And nothing short of my forever
And yours is what I ask

I don't have much to give you
I don't have much to share
I reach as far as I dare go
And pray I'll find you there


Whispers in the dark
(Kisses that are burning)
Clouding up my heart
Leaving but I'm yearning
You and I belong together
We share a hidden past
And nothing short of my forever
And yours is what I ask

I don't have much to give you
I don't have much to share
I reach as far as I dare go
And pray I'll find you there
I don't have much to offer
Just body, mind and soul
So tell me what you need
Just what you ask of me
And that is where I'll go
And that is where I'll go"
(Sibel - That is where I'll go)

Kvällens allt!

Kvällens mys: Lisa och Sponge ligger sked i soffan och läser bloggar..
image117

Kvällens före bild:
Lisa och Sponge är alltid lika vackra, no mather what!
image118

Kvällens dricka:
Lisa och Sponge dricker drinkar med dricka som Lisas föräldrar gav Lisa när de varit i Österrrike.
image120

Kvällens ansikte 1:
Lisa är fake, egentligen blond, egentligen blåögd... Lisas diademfrossa är tillbaka! Woho!
image119

Kvällens ansikte 2:
Sponge är vacker som en sommardag. Makeup artist? Trott eller ej men det är Lisa som stylat! En dold talang kanske?
image121

Kvällens sko: Lisas fina ballerina som hon köpte i Danmark på "Töj&sko"
image122

Kvällens outfits:
image123
Sponge:
T-shirt: Gina Tricot, Jeans: Fornarina?, Skärp: Ica MAXI, Örhängen: H&M, Doft: Jennifer Loper - Glow in the dark.
Lisa: Klänning/Linne: Vero Moda, Leggings: Gina Tricot; Skor: Töj&Sko (DK), Doft: Dolce Gabbana - Light Blue.


Kvällens citat!

Lisa och Sponge sitter och deppar med vars en drink i handen och lyssnar på radion.. Lisa är deppig för att hon inser att om ett och halvt år är allt över. Sponge är deppad för att hon inser att Lisa kan dö...

Helt plötsligt säger Roger på radion:
Roger: Det var lotten som fick avgöra vem av Titti och Gert som skulle göra veckan utmaning......
Sponge: Hahahahahahha
Lisa: ???
Sponge: Jag satt undrade vem fan Lotten var!!!
Lisa och Sponge: Hahahahahahahahahahhahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahahahahhaha


Japp så det blir nog en utgång ikväll.. Ska möta upp en liten Johanna från klassen och hennes syster! Watch out here we come!

Bilder på kvällens bravader kommer.... senare!

Läskigt eller inte?

Bara bilden får oss att må dåligt, men den hade fått kasst betyg, men nått måste vi roa oss med!!
image115

Ändrade planer igen?
Lisa säger på skämt: Ska vi dra till Bulls idag? (lite skämt)
Sponge: Bulls?
Lisa: Ja eller Harrys eller Mårtensson, Var som helst!
Sponge: Men då måste vi köpa ny sprit imorrn!
Lisa: Ja du var ju inte ett dugg svårövertalad i alla fall!


The bigger the WHAT??

När jag loggade in på msn i morse så hade jag fått ett mejl! Min första tanke var "Jes! Jag visste väl att jag var populär!" När jag går in i inkorgen för att läsa mitt mejl ser jag att ämnet är "The bigger the pecker the more fun you have!"..... Eeeh! Varför i hela fridens namn får jag ett sånt mejl? Disgusting!

Här kommer dagens!

Egentligen är det lite pinsamt att lägga ut bilder när det är så kass kvalité på dem. Men eftersom jag är inne i en period av skrivtorka så fyller jag ut med lite bilder istället. Det är ju ändå roligare att kolla på bilderna än att läsa en text.

image113
Topp: Gina Tricot, Kofta: HM, Jeans: Acne

När jag såg den här toppen så var det kärlek vid första ögonkastet, precis som med skorna som är på väg från La Redoute! Längtar längtar LÄNGTAR! :)
image114

Äntligen helg!

Igår klockan 12 fick jag helg, och jag har inte skola förrän på tisdag! Härligt! Meeen jag har massvis att plugga! :(

Gårdagens eftermiddag spenderades med Sponge i PicassoParken. Det var så varmt o gott. Vi pluggade lite men mest det massa snack och skratt. Det finns ju så mycket skoj att titta på när man sitter i en park. Vi fick även ett fint besök av herr och fru And. Jäklar vad han snackade med oss medan frugan letade mat. Jag tror han sa att att vi inte skulle bry oss om att hans fru käka och att hon inte skulle låta sig distraheras. Han jobbar nog extra som livvakt för han följde efter sin fru och lät ingen annan komma nära henne. Här är en liten bild på det söta paret:

image112

Det blir en helhelg med Sponge, ska hem till henne när hon slutat jobba. Då ska vi plugga, äta gott, mysa, se på film och imorrn blir det en sväng på stan (Lisa håll i dina pengar för tusan!) och på kvällen blir det middag med tjejerna och sen utgång! På söndag blir det la pizza o film och jag känner mig och Sponge rätt!

Nej nu ska jag duscha o klä mig, kanske dyker upp en liten fin mobilkamerabild sen. Det är så himla tråkigt med sådana bilder men kameran är på lagning nu som sagt!! Håll ut!

Adjöken!

Några dagens!

Jag har ingen skrivinspiration idag så det får bli bilder istället!

1. Dagens outfit!

image106

2. Dagens middag!

image107

3. Dagens skratt!

image108

Dagens sötnos (ego)!

image111

Min soulmate?

Idag var jag o Hanna i stan i ca 15 minuter och vi såg 2 skojsiga saker...

1. Kanske inte skojsig egentligen. Men det finns en kille här i Halmstad som jag ser i princip varje gång jag är i stan. Jag började lägga märke till honom för över ett år sen och ser honom verkligen jämt. Läskigast var det när jag och Hanna var ute och partajade och jag ser honom dansa brevid oss på dansgolvet. Idag såg jag honom alltså två gånger, i förrgår såg jag honom på Maxi.. Sandra tror att det har nått med ödet att göra och att jag antagligen kommer snacka med honom på fyllan nån gång men jag är tveksam.. Mystiskt!

2. När vi är på väg från stan springer vi på Linda som shoppat lite, när vi står där och snackar om lite allt möjligt utbrister Hanna plötsligt "alltså de där fåglarna äter upp en sadelmuff, Haha!" Sen står vi där alla tre och skrattar åt fåglara som totalförstör någons fina sadelmuff. Jag poängterar för Hanna att de inte äter muffen utan de ska bygga bo såklart. Fåglarna flyger upp och in under taket och kommer snart tillbaka för att hämta mer, den ena står vakt när den andra fortsätter plocka. Vi får dåligt samvete och känner oss nästan medskyldiga så vi bestämmer oss för att gå därifrån. Hade baske mig velat ta ett foto på det men det var massa folk och det kändes lite dumt.. Men skoj var det. Fåglar kan vara bra underhållande ibland!

Hujeda mig!

Jag höll på att försova mig imorse.. Jisses.. Klockan skulle ringa 8.15 och klockan 8.57 vaknar jag med mobilen i handen. Hoppsan sa, hade visst vaknat och stängt av alarmet sen somnat om igen, har dock inget minne av det! På 25 minuter lyckades jag klä på mig, sminka mig, äta frukost och fixa dagens matlåda... Är som sagt som mest effektiv under stress och press...

Plugget,, ja detta plugg.. Har inte börjat plugga ännu.. borde kanske läsa ut en bok nu så att jag känner att jag är lite på G i alla fall, bara det att det är så fruktansvärt tråkigt och ostimulerande! Min hjärna har redan sommarlov och ja vill så gärna göra den sällskap! Men men, får stå ut i lite mer än en och en halv månad sen så är jag fri från denna skit ett tag!

Så här har jag sett ut idag.. Min kamera är på lagning nu så stå ut ett tag med kassa bilder, bättre än inget om jag får bestämma...
image105
Topp: Gina Tricot, Jeans: JC, Skor: Stadium

Skorna på väg!

Om 5-7 dagar kommer dessa underbaringar från La Redoute till mig! Woho! :)

image104

Ändrade planer idag: Promenad inställd på grund av att Lisa och Hanna haltar på grund av skoskav! Dessutom blir det lasagne hos Hanna istället för köttbullemiddag hemma hos mig. Sitter hos Hanna nu och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska vi kolla kläder på HM:s sida! Fortfarande inget plugg för min del men goda besked från skolan idag då ännu en delkurs är avklarad med bravur!

MATEN KLAR!

Förmiddagens mysklädsel.

Myströjan som jag fick av Daddy i helgen. Så himlans mysig är den! Passar massa bra till mina fluffmjukisdojjor! Perfekt att ha på sig när man degar i soffan och glor på Vänner-DVD:er. Borde kanske börja plugga snart men nej, jag tror jag struntar i det...
Observera att jag har RÖDA:naglar! Är inne i en rödingperiod nu!  :)

image103

Mina drömmar.

Två drömmar har hållt mig upptagen under natten.. Den första var aningen sämre än den andra... Är ni intresserade så läs.. Annars kan ni gå längre ner i bloggen och kolla på annat! :)

1. Jordens undergång
Vet inte riktigt vad som hände men först så var vi i skolan, Hanna och Sponge bråkade som om de var 5 år, de slogs och skrek och jagade varandra, alla bara tittade på dem som om de var galna, jag satt kvar och tänkte att jag inte orkade bry mig eftersom de alltid gjorde så. Efter ett tag fick jag nog och skulle få dem att sluta men då försvann de. Jag letadet efter dem och sprang i en man. Det var en hemsk snubbe som förgrep sig på allt och alla. Jag gömde mig under en trappa tills han försvunnit. När jag kom fram fick jag reda på att Jorden skulle gå under vid gryningen. Vi hade bara natten på oss att ta farväl av alla vi älskade. Jag vägrade tro på det, att det inte kunde gå så snabbt, vad skulle kunna ta död på allt under en natt? Jo det var en giftgas som hade utsöndrats när man fält all regnskog i världen och den hade redan börjat utplåna allt liv på södra halvklotet. Alla grät och skrek, jag sprang från Halmstad till Skåne gråtandes och kastade mig i mina föräldrars armar. Vi grät ihop sen vaknade jag.

2. Sabbatsår
Detta var en ganska bra dröm egentligen. Jag bestämde mig för att hoppa av skolan då jag kände att jag aldrig skulle kunna komma ifatt den kurs vi läste. Jag kontaktade familjen i England som var AuPair hos för tre år sedan. De behövde ju ingen AuPair egentligen då barnen nu fyllt 11 och 13 men jag sa att jag kunde ju finnas där som umgänge, bara finnas där för dem. Och så blev det. Jag åkte dit, igen. Det första jag gjorde var att jag köpte chocklad i den underbara chockladaffär som finns i den stad jag bodde. Sen ångrade jag mig och ville lämna tillbaka den, då träffade jag på en svenska tjej i affären. Henne ville jag umgås med och hon skulle vänta på mig utanför affären. Helt plötsligt springer jag på en grusväg, dimman är så tät att jag inte ens ser mina fötter. Jag trillar och börjar krypa fram. Jag ser ingenting. När jag äntligen kommer ut ur dimman så vaknar jag...

Undrar om dessa drömmar speglar hur jag mår och hur jag känner det inom mig? Även om inte solen är framme så känner jag mig ändå glad. Jag tittar ut i hallen där mina nya skor ligger och det får mig glad. Jag ska nog beställa lite grejs på nätet sen, då får jag ju de saker jag vill ha rätt snart och så behöver jag ju inte betala förräns vi fått pengar! Ekonomiskt riktigt? Nej absolut inte! Bra för själen? Jajemän!

Hur ska det gå med utlandsresan i sommar och inköpet av en ny dator?

Massa must haves, please marry me!

Ojojoj vad jag vill ha massa saker som kostar! Jag vill verkligen ha en röd jacka och en röda skor, och nu har jag hittat några exempel:

image100
Converse som finns att köpa var??


image98
Ballerina från La Redoute för 189kr. (finns i väldigt många fina färger!)


image96
Dessa vet jag inte om de är så fina? Vad tycks? Från Brandos för 395kr.


image99
Jacka från HM för 298kr

image101
Sen dessa urläckra basketkänga, fanns inte i röda men dessa färgerna var sjukt fina! Kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha.. Grå, bruna, kaki eller svarta? Från La Redoute för 189kr.

image102
Dessa fyra är alla från La Redoute.
Översta raden från vänster: 189kr, 349kr.
Nedersta raden från vänster: 329kr, 329kr
Om vi ska vara realistiska så är det bara ett par av dessa skor som skulle kunna sitta på mina fötter inom en snar framtid, och det är de billigaste. Pumpsen kan jag inte ha då jag redan är så lång, och de prickiga är så sjukt fina men är det värt pengarna?


Jag undrar vad som har hänt med mig? Jag har aldrig varit så här shoppinggalen, och verkligen inte när det gäller skor och jackor! Men men, skoj är det! Jag vill bli rik! Så ännu gång frågar jag här på bloggen: Är det någon rik som vill gifta sig med mig??

Skadad igen.. som vanligt..

Alla dessa skador man får när man vart ute.. Vart fasen kommer de ifrån? Min ena skada vet jag, jag vinglade upp i lördes natt och trillade in i duschen, fick ett mega märke på ryggen och är lite öm där nu, sen imorse när jag sminkade mig så upptäckte jag ett sår på mitt nyckelben. Hur i allsindar beter man sig? Egentligen vill jag inte veta...

Nej nu måste jag dra iväg till skolan.. Boooring! Vill ha sommarlov nu!


Kvällens outfits!

Så här fina var vi när vi gjorde Helsingborg osäkert..

image92

image93

Shopping och mys i Danmark.

Är man i vårt fina grannland så måste man ju ta sig en pölse och en pilsner! ;)

image95

Jag och Malin hittade en trevlig liten gata som vi så fint strossade på!

image90

Här är en del av det jag shoppade i Helsingör..

image91

Ge mig!!

image94

Jag vill även ha den röda kavaj som jag provade på hm i danmark..

citat malin:

image89
"Jag har kommit på varför jag är så trög! det är för att jag lagrar så mkt text  från låtar i mitt huvud!"

Utomlands, shopping och party!

Dessa tre ingredienser kommer min lördag att innehålla. Vid 13 åkte jag och Malin över till Danmark för lite shopping. Jag köpte en tre par skor, ett par svarta vanliga tygskor, ett par svartvit randiga ballerina och svarta ballerina med små vita dödskallar på, sen köpte jag ett par solglasögon, en klänning, svarta leggings, och en svart bikiniöverdel med vita prickar! Bilder på shoppingen kommer imorrn. Imorrn kommer det även lite bilder på dagen i Danmark som avslutades med en pilsner och pölse, mums i magen! Så härligt har vi haft det, massa sol och många coola skratt!

Ikväll blir det en impuls utgång med mig och Malin. Finfina kommer vi bli med dagens inköp på oss! Bilder på det kommer också imorrn!  Åh vad kul vi kommer ha det! Vi ska dansa järnet!


Puss på er! :)

Snyft vad jag missat massa!!

Åh! Jag får så ont i magen när ser dessa bilder! Massa härliga människor, störtskön skidåkning, god mat och dricka, och allt detta i Österrike! År 2010 då jäklar ska en plats vara reserverad åt mig! det finns det inge tvivel om! Då är jag färdig med skolan och säkerligen arbetslös och fattig ooch kommer då att behöva ryckas upp av en resa till Viehofen och Saalbach! Där är sååååå fint! Jag längtar! Jag menar, kolla himlen! Backarna! Människorna! Gah jag får ångest!
image88


Sen  i påskas när jag firade Hanna, vilket jag inte ångrar! så åkte mamma, pappa och min brorsor till Småland och släkten där,, Kolla vad mysigt de hade! Det är så där livet ser ut när det är som bäst. Det enda som fattas är jag, men dessa underbara människor som jag älskar över allt annat kommer jag få träffa sista helgen i April då vi ska till Askersund på släkträff. Längtar jag också till!
image87

Så jag har alltså en massa skoj att se framemot! Vissa saker får jag vänta på lite längre men det är det absolut värt! :)

Hurra!

Nu är det äntligen helg! Har precis bokat tid hos frisören, ska dit på söndag! Wiiie! Fanns tyvärr ingen tid för färgning och slingning men jag får la nöja mig med en klippning. Vill ju ha kvar längden och bara klippa upp det så det lär ju inte bli nån drastisk förändring men tillräckligt för att känna sig lite "piffig" hoppas jag! :)

Tågresan till skauneland ska spenderas med huvudet djupt begravd i en av 4-5 kurslitteraturer som jag måste läsa ut på ett par veckor. Så kan det gå när man inte läser och sätter sig in i vad som ska göras i kursen, då får man stressa och må dåligt. Men jag tänker ju läsa varannan rad på varannan sida så det kommer nog går rätt smärtfritt! Sen ska man skriva läslogg och citera och då kan man ju bara slå upp nån sida så det blir nog inge större dramatik där heller...

Huvudet håller på att sprängas och ögonen klarar knappt att hålla sig uppe, vad är det som händer? Ska låtsas som att det onda inte finns... :)

Adjöken!


Äntligen Fredag!

Nu sitter jag här alldeles svettig och kall efter en promenix i dimman. Jisses det var skönt! Men jag tänkte ju att jag skulle bli pigg av att gå, men jag är mer trött nu än vad jag var när jag gick upp. Snart bär det av till skolan och jag hoppas att föreläsningen är lika bra som i onsdes!

Efter skolan är det snabbt hem, stoppa i mig mat, packa det sista och sen gå till stationen och åka hem till mamma o pappa! Usch vad jag längtar, ska bli sååååå skönt! Ska passa på att träffa Malin en stund också.

Anywho nu måste jag göra mig i ordning och sen äta, min mage gör ont så tom den är! Kramp kramp kramp. Aj aj aj!

Bakis + Träning = Illa?

Jag är ju egentligen inte bakis idag, fast jag tror att min kropp är det. Krångligt, men jag har varken mått illa eller haft andra bakissymtom det enda jag varit lite grann är trött. Men efter att ha cyklat som ett svin i motvind till Friskis&Svettis och efter nån minuts gympa så blev det svart för ögonen och jag kände mig yr, fast det stoppade mig inte utan jag fortsatte! När avslappningen kom låg jag helt avslagen och världen runt omkring snurrade. Cyklingen hem gick i slowmotion då jag min kropp inte orkade röra sig, det var min hjärna som gjorde jobbet. Får la hoppa in i duschen och sen käka mat och dricka massvis med vatten så kanske kroppen återhämtar sig.

image86
Ungefär så där såg jag ut och kände mig under gympapasset.. :)

Klockan 21.30 kan jag räkna med att jag svävar runt i drömmarnas värld, det måste jag så att jag kan gå upp i tid imorrn och ta min morgonpowerwalk! Jag är på G och inget kan stoppa mig! Inte ens mina stora skoskav på båda lilltårna!! ;)

Gonatt bloggisar!

Serie-epidemi!

Ännu en ny serie började häromdan och jag vägrar följa fler. Jag har inte tid att ha en massa serier att följa och om man missar ett avsnitt så måste man ta igen det på nått sätt. Det finns dock tre serier som är ett måste och de är:
1. Prison Break
2. Greys Anatomy
3. Desperate Housewives

image84

Så visst är jag också lite beroende av serier men fler än så här tänker jag inte se på. Det roligaste argumentet till att jag ska kolla på den nya serien fick jag av Hanna igår: "Då kan du ju inte hänga med i vad vi pratar om!"  Fast jag känner att jag kan överleva det. Jag vägrade kolla på Gynning i femman och jag klarade mig alldeles utmärkt utan vetskapen om vad hon hade för sig.

Ytterligare två serier som jag är beroende av är Scrubs och Friends. Fast de kan man ju se på lite då och då och det gör inget om man missar ett avsnitt eller två.. Hehe.
image85

Värdelöst!

Igår var det planerat förfest hemma hos Melldén och sen utgång på Kåren. Förfesten var som alltid roligast, massa tjejer och massa singstar.. Tyvärr var kåren inte lika bra. Jag tror att jag och Hanna måste ta tillbaka vad vi sagt om att kåren är roligt även om det stora golvet är stängt. 1 av 3 gånger har det varit roligt, kassa odds! Kanske ska vi slopa kåren helt för det går bara mer och mer utför? DJ:en var så kass att man nästan dog, trots önskemål om andra låtar och trots att folket på dansgolvet bara stod där och rörde sig minimalt fattade han inte att man tyckte att musiken var kass! Han stod där och diggade och tyckte att han var sjukt cool. Han går dessutom i vår klass, gillade man honom inte innan så gör man inte det nu heller!

Dagen började i alla fall jättebra, en mycket intressant föreläsning och sen en runda på stan med Hanna och Sponge där vi fikade och shoppade lite smågrejs. Jag köpte ett par finfina örhängen på glitter för 15kr, sånna priser gillas skarpt!

image82

Från vänster:
1. Örhängen jag köpte på Glitter
2. Mitt favorit halsband, en identitetsbricka och kedja som var det enda jag tog med mig från min farfars dödsbo
3. Så här ser min naglar ut nu, jag orkade inte med mina gelenaglar längre!

Som tur är höll jag mig till en flaska vin igår, okej jag drack en liten cider också, vilket gör att jag inte alls är bakis bara lite trött för tillfället. Så jag slipper ha ångest och ska snart bege mig ut på en powerwalk och ikväll är det friskis som gäller!
 
Imorrn ska jag hem! Jag längtar så att jag blir tokig! Bara mysa med familjen och ut i skogen och få njuta av våren! Hääääärligt! Sist men inte minst så ska jag hem och gosa ihjäl mig med världens finaste kissemisse Sötnos heter denna underbara skapelse!

image83


RSS 2.0