Bara för att liksom..

Ja jag får la skriva lite här då jag fått önskemål om det från Sponge.. Kolla förresten in hennes ursnygga blogg här, som vi designat om idag. Jag tycker den e sååå snygg!

För att göra som mina två fina vänner Hanna och Sponge tänkte jag också konstatera att det imorrn är dags för skola. Jag tycker nog att det ska bli riktigt kul faktiskt. Träffa alla tjejer igen och få igång hjärnan lite och lär sig en massa nya, roliga och intressanta saker.

Första dagen på denna hösttermin är också starten för mitt förändrade liv. Klockan ringer 07.50 och då ska jag upp o tvätta, när första tvätten är igång ska jag ut o intervalla, powerwalk och jogging. Sen ska det förberedas inför skolan, tvätten ska fixas och jag måste kolla recepet och skriva en lång NYTTIG köplista. Ska vara i skolan mellan 13.15 och 15 och efter det ska jag o Sponge STORhandla. Vi ska båda ladda upp skafferierna bra och god mat. Jag är laddad till tusen för detta! Det ska bli skönt att få känna sig pigg och ha en massa energi att göra saker.


Det har uppstått lite jobbiga funderingar o tankar i min skalle men jag tänker inte skriva ner dem. Istället ska jag försöka vända dem till något positivt för jag vägrar gå tillbaka till att vara negativ nu när jag lyckats vara så positiv om det mesta så länge!

Always look on the bright side of life!



Seee Yaaa!

Lyckan är total!

Varje dag har jag gått in på youtube och slängt ur mig en massa svordomar om hur dumma de är som tagit bort videon med hold my hand med Akon och Michael Jackson.. Men nu är den tillbaka igen!

Klicka här och lyssna på den!  Kanske inte den bästa kvalitén eller versionen men ändå!!


Seee Yaaa!

Katastrof, I know!

Det är oförlåtligt att jag har bloggat så dåligt som jag gjort denna sommar. Kanske blir det bättre när skolan väl kommer igång igen då jag förhoppningsvis hittar tillbaka till en stabil tillvaro. Dock ska jag inte falla tillbaka i gamla fotspår där jag ligger på soffan 90% av min vakna tid, nej tvärtom, jag ska vara hurtigt som få och bli en pigg och ännu gladare Lisa! Baske mig!


Fotograferingen igår i alla fall. Det var ASKUL att fotograferas, trots att jag blev sminkad som en franska hora, det var inte så kul.. Men fotograferingen var kul och förväntningarna var skyhigh! Vi blev alla fruktansvärt besvikna då vi fick reda på att det minsta man kunde köpa med sig var 10 bilder för 1980 kr. Som om vi som studenter har råd med det. Dessutom är jag tveksam till att jag skulle kunna hitta 10 bilder bland de 60 vi tog som kändes pang bomb WAOW!

Anywho.. Jag, Sponge och Hanna tog i alla fall saken i egna händer och fotade lite i parken och stentrappan utanför Sponge. Vi tog en hel del bra bilder på Sponge och Hanna, men jag blidde inge bra.. Som sagt, jag såg ut som fransk hora och kände mig väääääldigt obekväm i det..... Där var en bra bild på mig och på den ligger jag med huvudet ner i marken. Hehe.. Bilder kommer givetvis upp senare när jag kommit hem och fört över dem!!!!

Sponge ligger nu utslagen på min sovplats och gnäller.. Hon mår inge bra och säger att hon tror att hon är sjuk.. "Hur lyckades jag bli så här sjuk.. Om jag blir så här sjuk bara av att resa mig upp så vågar jag knappt resa mig igen!"    Jag tror faktiskt att hon åkt på en rejäl bakfylla. Tänk bara på hur mycket hennes lilla späda kropp fick i sig igår, inte konstigt man blir bakfull då om man suger i sig vin och drinkar som om man vore en svamp.....


Nehepp... Om vi skulle ta o åka hem till mig och fixa kabel till min kamera så att vi kan kolla bilderna och börja designa Sponges blogg...


Seee Yaaa!

Stackars förvirrade Goofy!

Att jag ibland kan vara snurrig och förvirrad det är väl inte någon nyhet direkt? Men igårkväll när jag kom hem från en tacokväll hos Sandra funderade jag på om jag inte borde undersöka min skalle...

Det hela började med att jag anlände till Halmstad vid tvåtiden. Snälla Hanna körde hem mig och min fruktansvärt tunga väska och jag bestämde mig för att börja tvätta direkt. Jag var sjuuukt trött och låg halvdöd på soffan mellan varje tvätt efter att jag kämpat med att packa upp all skit jag fått med mig hem.. Helt plötsligt börjar mitt huvudsprängas och jag tänker att det säkert har att göra med att jag är hungrig..

Timmarna går och huvudvärken och tröttheten försvinner. Jag tar då beslutet att hälla upp ett glas vatten, och slänger i en cvitamin-tablett och hämtar två alvedon som jag lägger brevid glaset. Samtidigt pratar jag med Hanna och beklagar mig. Sen tar jag mina två alvedon och går hemifrån (hade ingen luft i framdäcket på cykeln, helvetes jävla skit)..

Anywho. Väl hos Sandra känner jag att "shit jag måste ha en cola!" Jag är törstig, trött och har skallebank. Jag köper en cola och börjar klunka i mig.. Jag säger till Sandra att jag misstänker att jag nog blivit beroende av cola, jag har druckit väääldigt mycket cola på sistone... I alla fall så mår jag ganska så snart mycket bättre.... Alvedonens hjälp eller colan?

När jag sen snubblar inte genom min dörr och går in i "köket" för att ta mig ett glas vatten ser jag ett upphällt glas vatten och två alvedon liggandes brevid... Men vafan?

Under kvällen har jag påpekat några gånger att jag minsann hade ont i huvet innan men att alvedonen verkar ha funkat jädrans bra... När jag förstod att jag aldrig gett min kropp några piller så tänker jag att det faktiskt kan vara så att jag är beroende av cola...


Aja, det var bara lite funderingar jag haft under natten..

Jag har sovit läskigt dåligt i natt trots att jag sovit i min underbart härliga säng för första gången på lääänge... Vid 7 gav jag upp försöken att somna om och jag har nu hällt i mig en kopp te, ett glas cvitamin och två alvedon då halsen har ont och näsborrarna är täppta...

 
Idag ska jag modella.. Posen på bilden tänker jag göra på ALLA mina bilder vad de än säger.. I do not smile! Åtminstone inte så att tänderna syns....


Seee Yaaa!

Sorry, blame it on me

För att få tiden att gå  brukar jag spendera min tid vid datorn och på skärmen visas en massa sidor från youtube. Ni som följer min blogg slaviskt har nog märkt att jag blivit näst intill besatt i Akon. Mobilen spelar hans låtar jämt och nu kollar/lyssnar jag på alla videos som finns typ. Han e så sjukt grym den där Akon..

Så fort jag får reda på att han ska till Sverige så ska jag baske mig boka biljett direkt och det är inte helt omöjligt att jag får med mig Malin..


Jag skulle kunna tänka mig att somna nu men jag får nog vänta en timme till minst eller nått. Varför då? Fråga inte mig. Det bara är såååå!

O sprätt på pengarna blev det!

Jag har gjort av med pengar odag, och det känns bra! Summan jag gjorde av med är samma pris som det skulle kosta att åka till Sthlm tur o retur två gånger från Halmstad, när biljetterna är onödigt dyra.. Det jag fick med mig hem var en tunika, strumpor, trosor (japp med anledning av att jag inte har tvättat på länge), solbrillor (kändes välääldigt aktuellt idag), en Puma sportbag/resväska? och två par jeans... Jag är helt klart asnöjd med alla mina köp!

Kläderna jag köpte tänkte jag kunde utgöra en av min tre klädombyten som jag ska ha med mig på lördag till The Studio. Jag, Sponge, Hanna och Josefine ska då bli stylade och fotade och sen har vi möjlighet att köpa med oss nägra bilder. Det ska bli himlans kul faktiskt!

Efter shoppinge åkte jag o Malin till Åstorp där vi mötte upp Josse och hennes dotter Ebba samt Lisa och hennes tvillingsöner Isak o Elliot,, (stavade nog inte deras namn rätt men skit samma!).. Vilka sötnosar! Och de gör sånna härligt underbara bebisljud hela tiden!

Nu är jag helt slut o bara väntar på att klockans visare ska snurra ett par varv så att jag kan gå o lägga mig.


Nu saknar jag Halmstad rätt mycket, och allt som finns i Halmstad. Min lägenhet, tjejerna och studentlivet! Och på måndag, då börjar skolan och mitt så kallade "nya liv". Ska bli intressant o se hur det kommer gå, men jag känner mig riktigt motiverad, på riktigt alltså!

Jaohao näehäe nu orkar jag inte skriva mer! Ska slänga mig i soffan nu och glo på family guy samt käka choklad..
 
Seee Yaaa!


En sån här dags krävs det en massa shopping!

O just därför är jag vaken nu. Idag ska jag till väla och sätta sprätt på en lagom summa av de pengar som slank in på kontot i förrgår! Fan vad nice! Några grejer som jag verkligen behöver och några grejer som bara faller mig i smaken ska få följa med mig hem!

Jag har haft världens bästa dagar uppe i Småland med mina fina släkt. Var dock sjuk de två första dagarna men jag kämpade på ändå..

Snart dags för mig att åka till Halmstad, det blir la på fredag jag åker. Jag har lite saker att fixa och personer att träffa innan jag åker hem.. Idag blir det Malin och sen får jag dra iväg ett mess till Johanna o höra om jag kan komma ner till henne på fredag dels för att träffa henne och mysa med hennes barn och dels för att hämta mina ursnygga röda gummistövlar! Det känns som att stövlarna kommer att komma väl till hands denna höst! Fast jag vet inte ännu om jag har tid att åka ner dit. Vi får la se vad som händer!

Jaha nehe... Dags för breakfast och lite styling sen plaska i alla vattenpölar och dyngsur i regnet på väg till stationen!


Seee Yaaa!

Mitt sista inlägg på en massa dagar?

Ja, nu ska jag snart in till stan o möta upp Malin. Det vankas middag och bio för oss idag... Imorrn åker jag till småland ganska tidigt och kommer att vara där till tisdag. Jag har lovat mig själv att försöka hålla mig borta från allt vad datorer heter och ha massa kvalitetstid med min underbara familj istället! Det kommer nog inte vara några problem! Men ja, det betyder att jag helt enkelt lägger bloggen åt sidan, inte för att jag ägnat så mycket tid åt den på sistone men ändå!

Tänkte bjuda på lite bilder som visar vad jag haft för mig den senaste tiden :)

        
        
     
 
     

Äsch nu dog kameran och det tar tre timmar att ladda den så dete blir inte bättre än så här!

Seee yaaa!



Jag ber naturligtvis om ursäkt..

.. för denna extremt dåliga uppdatering! Inte ens nu när jag är ledig känner jag mig motiverad att skriva. Eller kanske är det just därför? Ska jag sitta här vid datorn o uppdatera bloggen hela tiden på min lediga tid? Njea, tror inte det va?  Jag begriper dock inte hur ni kan vara så "många" som spanar in bloggen varje dag, jag hade baske mig tröttnat för länge sen. Kanske är det för att när jag väl uppdaterar så är det så himlans bra att det var värt all väntan? Vad vet jag?

Just nu i mina högtalare spelas det → Hold my hand - Akon ft. Michael Jackson ← och jag hoppas verkligen ni tar er tid att lyssna på den. SÅ sjuuuuuuuukt bra! Lyssnar på den varje dag och bara njuter!

Jaohao näehäe om jag ska ta o fräscha upp mig lite och sen kasta mig i soffan och läsa Stieg Larssons tredje bok, luftslottet som sprängdes, som ÄNTLIGEN har kommit! Har fått läsa massa kassa böcker i sommar i väntan på denna bok som jag har väldigt höga förväntningar på, och jag tvivlar inte en sekund på att de kommer uppfyllas!

Seee Yaaa!


Bröllopsbilder!

→ Johannas ← och Mathias bröllop var helt underbart vackert! Och inte att förglömma, lille Julius dop var också fint och han var så himla snäll hela tiden!

   

På ett bröllop kan vad som helst hända och i lördes hände framförallt två saker som stack ut lite från det vanliga! Marskalken svimmade och Klara stupade med huvudet före in i ett järnräcke. Marskalken överlevde, dock kände han sig aningen groggy under hela kvällen och även nästa dag och han fick leva med att hela tiden få pikar om sina bravader. Klara klarade sig undan med ett sår mitt på ögonbrynet som blidde aningen svullet!

     
     
     
   

Seee Yaaa!


Jag kommer ALDRIG förstå mig på denna hysteri!

När jag har haft mina downperioder så har de oftat kretsat kring tankar om hur meningslöst livet egentligen är... Vi lever typ 70, 80, 90 år om vi har tur/otur?  Och sjuuuukt stor del av "alla" dessa år kretsar kring planeringen och uppbyggnaden av ett liv tillsammans med någon annan, uppbyggnaden av ett liv med "bra" utbildning som ska leda till ett "bra" jobb, uppbyggnaden av ett liv med en "perfekt" kropp som man kan känna sig nöjd med... Är det bara det livet går ut på?

När jag idag funderar på allt det här så känner mig inte särskilt down... Jag orkar helt enkelt inte hålla på och vara hysterisk över något som ändå inte kommer vara länge. Jag menar vi ska ju ändå dö sen? Varför plåga sig själv med massa tvång om att göra ditt och datt? Waow vad några kommer tycka att jag låter negativ men det är jag inte, tvärtom!

Okej så varför ska jag då ändra min kost och börja träna mer? Det har aldrig varit, och kommer aldrig vara strävan mot att få den "perfekta" kroppen. Jag har sällan/aldrig jämfört mig med någon annan och tänkt att så ska jag minsann se ut. Nej jag har kommit på att JAG mår bättre både fysiskt och psykiskt av att röra på mig. Mer energi, mer ork, bättre koncentration, ingen huvudvärk, och dessutom rensar man tankarna när man är rör sig, eller JAG gör det i alla fall..

Visst jag kan ibland undra var mannen jag ska dela resten av mitt liv med finns... Men varför ska mitt liv kretsa kring det? Varför ska allting handla om att hitta en man, bilda familj, leva lyckligt och sen dö? För att det alltid varit så? För att det är det som krävs för att man ska må bra? Jag tror inte att det är strävan vi föds med, utan vi får den från vår omvärld, vi lär oss från början att det är detta som livet handlar om... Jag vägrar tro att det är den viktigaste biten vi behöver för att må bra! Jag känner mig lycklig och glad idag, utan pojkvän och utan ett mål som säger att det är en pojkvän jag ska ha.

Livet är för kort för att hetsa kring faktorer som i slutändan får en att må dåligt. Självklart har jag och kommer själv hetsa kring saker för att det är så människan fungerar. Det gäller bara att hitta de positiva sakerna i nuet, det som vi faktiskt har och jobba på det. Livet är för kort för att tänka "what if", både när det gäller det som var och när det gäller det som komma skall. Man gör ett val, som känns bäst just i den stunden då man gör valet. Ibland blir det inte som tänkt sig vilket kan vara positivt ibland och negativt ibland. Ibland blir det som man tänkt sig viket kan vara positivt ibland och negativt ibland. Det enda man säkert vet är att valet man gjorde kändes bäst just då och därför finns det egentligen ingen mening med att förbanna sig själv och ångra sig, man kan ändå inte göra om det. En annan sak som är säkert är att man lärt sig något nytt, om sig själv, om andra, om livet. Med den nya kunskapen gör man nya val och någon gång måste det ju bli rätt?

I alla fall, då jag startade detta inlägg funderade jag mest på om det är värt att lägga ner så mycket tid på att må dåligt, att ha ångest, att vara hysterisk, att vara ledsen, arg, förbannad, orolig? Jag kommer säkerligen att vara hysterisk, arg, ledsen och förvirrad många gånder i mitt liv, MEN jag kommer aldrig att förstå mig på det, ALDRIG!

Just nu mår jag som sagt bra, känner mig som en solstråle (?) varje dag! :P Och jag försöker verkligen att inte vara så negativ, utan fokusera på det bra. Jag önskar mest av allt att mina kära vänner (med speciellt fokus på en) ska kunna få chansen att göra samma sak. För även om jag är glad, så blir jag ledsen när de jag håller varmt om hjärtat inte mår bra och det är jobbigt att jag inte kan vara en superhjälte som bara blåser bort alla deras problem. Varför kan jag inte blåsa bort problemen? Jo, för att problemen består till 99% av ovanstående hysterier jag nyss diskuterat. Man har en strävan att uppnå allt detta och det verkar jävligt svårt att ändra på denna nedrans strävan. Och tyvärr så är det oftast bara en själv som kan lösa "problemen".

Nej nu vet jag inte riktigt, har skrivit en massa nu och jag har ingen aning om det är begripligt överhuvudtaget! Kanske dags för sängen så att man är laddad till tusen inför bröllopet imorrn!


Seee Yaaa!


Att vara ensam...

Ja det kan vara riktigt skönt ibland.... att vara ensam...

I tio veckor har jag vareviga dag varit omgiven av människor, både på jobbet ,hemma och när jag varit iväg.. Och jag har haft det riktigt riktigt kul!

I fyra veckor har jag bott i ett hus med tre andra människor och en katt.. Min fina familj och det har varit sååå mysigt!

I lördes var jag på en alldeles fantastiska möhippa med underbara tjejer och det var så perfekt!

I söndes sov bästaste Sponge här hos mig i min lägenhet och igår sov jag hos henne.. Myspysigt!

Igår åt jag middag på restaurang och satt på en uteservering med fyra andra tjejer och det var hur bra som helst, några har jag inte sett på hela sommaren så det var nice!

Idag var jag och Sponge och fixade naglarna och sen fikade vi på stan med några tjejer och gick en liten runda på stan.. Mycket trevligt, vem gillar inte att fika lixom?

Nu ikväll har jag varit hos underbara Hanna och ätit pannkakor med grädde och glass.Vi har kollat på film och vräkt i oss Plopp och popcorn!

I skrivande stund sitter jag ensam i en tom lägenhet. Och jag njuter! Jag har haft en riktigt bra sommar med massa härligt folk, men att vara själv ibland är något jag verkligen behöver. Eller ja, alla behöver väl det mer eller mindre? Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är som är så skönt med att vara själv men jag kan lixom slappna av nu. Bara dega och göra lite som jag själv vill.. Dock blir det inte långvarigt då jag imorrn ska bege mig till Skåne igen men det är ju iofs bara jag o katten där.. Lillebror är på Kreta och päronen i Tyskland. Så lite ensam är jag allt men jag har en del att stå i...

Aja, anywho! Jag är just nu ensam and I like it. Är väl egentligen bara det jag vill ha sagt!



Seee Yaaa!

Före och efterbilder (naglarna)

Idag har jag o Sponge varit o fixat naglarn! Så nu känner vi oss väääldigt ladylike! :)

What tycks?

  


Seee Yaaa!

En dag i staden med bästaste Sponge!

Två bilder säger mer än tvåtusen ord!
  

Ja inte fick vi shoppat mycket inte...
Men glassen var god i alla fall!

Nu är det chill, ägg-ätning och fixa-oss-fina time!
Ikväll vankas det äta-ute-middag och dricka-snacka-trams på Bulls!


Seee Yaaa!

Bild från möhippan!

Hinner inte uppdatera så mycket nu men här kommer ett litet smakprov från lördagens möhippa!


Hoppas du hade kul → Johanna! ← På lördag gäller det! :P

När kommer Akon till Sverige?

Sitter nu och lyssnar på asgrymme Akon och får en känsla av att det skulle vara riktigt mäktigt att få gå på en konsert med honom! Nån som vet när och om han planerar att komma till Sverige o lira? Är det nån som vill med?

Jag är helt tokkär! För inte så länge sen tyckte jag att han var lite blaha blaha men inte längre. Älskar hans texter och hans remixer är underbara! Kolla några inlägg ner och lyssna på vad det är jag menar!





Är det inte lite coolt att en kille jag dejtat är sjuuuuuukt het och dessutom modell i England? Haha det tycker i alla fall jag!


 
Nu är han gift dock.. Attans! :P

Ni går väl inte miste om mina tips?

Dagens två låtar hör ni om ni klickar på de två länkarna här nedanför.. Gå inte miste om dessa för tusan! Den ena är en underbart vacker duoballad och den andra höjer festfaktorn x antal nivåer!

→ Saschali ft Akon - Tomorrow

→ Clyde Carson Ft The Game Sean Kingston - In Da Club ←


Gårkvällen och natten spenderades hemma hos Malin. Vi käka tacos och ostbågar och hade det allmänt mysigt. I och med att jag sov hos henne fick jag sova i en och halv timme extra. Nice som fasen men tro fan att jag var lika trött ändå.. Och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna..

Ska snart springa ner o baka en lyxvariant av chokladmuffins som jag ska bjuda på imorrn sen blir det en dusch och rätt snabbt efter det stupar jag nog i sängen.. Har gett mig fan på att jag ska vara pigg och glad hela dagen imorrn! :)


Älskade Sponge ringde mig  idag på jobbet och var lite orolig. Hon drömde att jag var kär i henne och att det blev jättekonstigt mellan oss då mina känslor inte var besvarade av henne..
I telefonen:
Lisa: Men alltså jag är ju lite kär i dig...
Sponge: Jo jag är ju lite kär i dig med men inte på det sättet..
Lisa: Nä men du behöver inte vara orolig..
Sponge: Ok.. (lite osäker på rösten)

På söndag är vi återförenade och ska spendera några härliga dagar tillsammans med de andra tjejerna och om en vecka har vi skiljts åt igen.. Tiden går alldeles för snabbt!

Jag har en massa att se fram emot!
1. Sista dagen imorrn.
2. ???
3. Till Halmstad på söndag.
4. Middag och mys med tjejerna på måndag.
5. Fixa naglarna med Sponge på tisdag.
6. Ännu mer mys på tisdag.
7. Bröllop på lördag (nästa vecka såklart) Grattis Johanna och Mathias!

Ja sen händer det la en massa mer saker skulle jag tro. Men jag kommer att ta var dag som den kommer!

Bara för att så kommer här tre bilder från släktträffen jag var på i April!

1  2  3

1. Småpluttarna lyckades inte styra upp matchen själva så jag övertalade lillebror och storebror, och tvingade mina kusiner att ställa upp i en match tillsammans med det små! Pluttarna insisterade på att vi skulle de stora mot de små och så blev det. Pluttarna förstod dock inte att de var med i samma lag vilket resulterade i att alla sprang på bollen och sköt hej vilt. Men vi hade det väldans skoj!

2. Så här kul hade vi tjejer det.. 12, 16 och 22 år tillsammans med 6,7 och 8:åringar vid samma bord.. Och så undrar de varför jag drack så många glas vin? Nej men det var faktiskt skoj det med! (på grund av vinet?) Talina längst till vänster är lätt den vackraste 12:åring jag nånsin sett! Och jag o Sase har väääääldigt skumma hårfärger. Ja, och jag ser allmänt flottig ut....

3. Kusin Alex och lillebror satte sig vid det runda "barnmålar bordet" och färglade en massa fina bilder!

Enjoyed it?

Seee Yaaa!

Dagens låt!

Har inte riiiiiiiktigt fått tillbaka min blogginspiration så jag bjuder på en
Dagens Låt! 
Paula Abdul ft.Akon - Dance like theres no tomorrow ←   
Jag kan inte lägga ut några youtubefilmer men klicka på länken så ska ni få höra en AMAZING låt!

Äh vafan! Här kommer en till!
Akon - Sunny Day ← Klicka för allt i världen!



3 dagars jobb kvar!

Bara för att liksom..

Jag känner lite grann att efter mitt bloggrace igår så borde jag kanske försöka hålla i det lite nu ett tag. Dock har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Känner inte för att rabbla upp en massa "idag har jag" eller "idag ska jag"... Men vad ska man skriva om annars? Något tips till mig kanske?

Jaaa.. Sista veckan på jobbet nu och idag har jag varit piggare än någonsin. Slog nog personligt rekord på flitighet idag.. Börjar få lite panik nu när jag på onsdag ska lämna tillbaka mitt område till ordinarie, vill ju gärna att det ska vara finfint! Men regnet gör så att ogräset skjuter till höjderna på en dag så där är en del att göra... Suck!  Ja detta var ju säkert intressant att läsa om.. Borde väl radera hela stycket egentligen men va fasen.. Enjoy helt enkelt!

Ska se om jag inte hittar nån kulig bild att slänga in istället dårå...


Med denna bilden vill jag säga hejdå och meddela att jag ska slänga mig i soffan och glo på Glamour.. Dont judge me!



Jag är glad, glad, glad och det känns riktigt bra. Har mycket som är bra just nu och ännu mer bra att se framemot! Wiiiie!

Och en liten fotlänk!

Pysslandet är nu slut och jag gjorde ett till armband med rött blått o vitt som finns i inlägget nedan. Bilden här visar en fotlänk. Det är kul och avslappnande med pärlor och pilleri. Det får en att tappa alla tankar och gör en helt fokuserad i i det man gör. Great!



Nu börjar dock klockan bli mycket.. Ska se färdigt på Miami Ink, sen är det en dusch med efterföljande inpackning som gäller och till sist behövs det läggas fram kläder till imorrn färdkläder och jobbkläder. 

Den lilla fiestan har gjort sitt, den körde in i en stubbe idag och då den väjde för en katt och skadorna är inte värda att reparera så lillebror ska köpa en ny bil.. Anledningen till att jag berättar detta är för att det var nämligen tänkt att jag skulle få ha bilen min sista vecka, men icke. Tåget går 06.02 och jag måste gå upp 05.10. Suck! :( Men det är bara en vecka kvar nu sen kan jag viiiiila! :)


Seee Yaaa!

Hemmagjorda armband!

Härligt ändå att bara sitta i soffan och leka lite med pärlor och annat... Har gjort fyra armband än så länge. Inget avancerat shit, och kanske inte så fint enligt vissa men jag gillar dem, annars hade jag ju inte gjort dem. Jag är ju ett armbandsfreak och brukar ha på mig en del vid festligheter. Nu ska jag baske mig ha på mig armband hela tiden. Nice nice nice!


4 armband på en rätt så solbränd arm! :)

Dagens shopping!

Ja då var man nyss hemkommen från Väla. Jag åkte snålskjuts dit med mamma och pappa, de skulle dit och handla kläder inför deras resa och jag var bara allmänt sugen på att göra av med pengar. Jag kan väl lugnt säga att så blev det!

    
Det blidde tre toppar/linnen från Gina Tricot, En kalender och penna från Akademibokhandeln och pärlor + snöre från Panduro.

Det blir ingen jogging idag. Jag har nämligen fått stränga order från sjuksköterskan Lotta (mamsen) att jag måste låta mina muskler vila idag.. Såå jag får la ta det imorrn istället då, eller så trotsar jag henne som den envisa get jag är! :)

Nehe jag kanske ska ta o göra lite armband, fotlänkar o halsband till mig själv nu då? Resultat kommer later. Och visst ja! Färga ögonfransarna med!


Seee Yaaa!

En nystart...

Funderade på att radera alla mina gamla inlägg här bloggen men insåg snabbt att visa inlägg vill jag ändå ha kvar. Vissa skojsiga och vissa minnesvärda och vissa betydelsefulla.  Men många är borta, många där jag beklagar mig, tycker synd om mig själv och mår allmänt dåligt...

Nu är det dags för en förändring..
Sms är raderade.
Telefonnummer är raderade.
Bilder är raderade.


Tyvärr kan jag inte radera saker från hjärna men detta är i alla fall ett steg på vägen..

En nystart alltså... Bort med det gamla och in med det nya? Det är inte så att det gamla bara ska lämna mig, för som sagt det finns kvar i huvudet men det som jag kan ta på, och se, det ska bort!


Dessutom har jag insett att mitt förslappade liv inte fungerar längre.
Jag måste förändra min kost.
Jag måste förändra mina motionsvanor.
Jag MÅSTE förändra min livsstil.

Okej, jag säger att jag är nöjd med mig själv till det yttre, och det stämmer ju faktiskt.. egentligen. Men visst finns det saker som skulle kunna se bättre ut och göra så att jag mår bättre.

För att känna mig riktigt fin ska jag verkligen blinga mig själv genom att:
Vårda mitt hår som är alldeles nyklippt med schampoo, balsam och inpackning. Mitt hår är så torrt o slitet och det går knappt att borsta. På grund av att det är så slitet så har jag inte borstat det på hur länge som helst så det ska jag också börja med. OCH jag ska dessutom blir brunett igen till hösten..
Om en vecka och två dagar, dvs. den 12 Augusti, ska jag och Sponge gå till en manikyrist och fixa naglarna. Vi kommer bli så fina och jag har alltid känt mig så fin när jag haft såna naglar så det ska bli kul.
Vad mer? Jo det viktigaste! Träning. Ordet smakar inte så illa i munnen som de gjort förrut.. Har varit ute och joggat och varvat det med powerwalk 2 gånger på 3 dagar. Jogga o gick i lite mer än en mil igår och det känns sååå härligt i kroppen.
Ja och så var det där med min kost.. En påse ostbågar i veckan är inte ok.. Att dricka så mycket som jag gör när jag festar i princip en gång i veckan är INTE ok. Att käka och dricka så mycket onyttigt som jag gör över lag är inte ok. 

Jaha, och hur många gånger har jag sagt att jag ska ändra mig? Och hur många gånger har det faktiskt blivit så? Det känns annorlunda denna gången. Som om en sida hos mig vaknat till liv.. Jag har Marcus att tacka för mycket också, som bankar vett i skallen på mig och som får mig att ifrågasätta varför jag mår kasst ibland och om jag själv kan göra något för att ändra på det..

Nu när jag har skrivit så övertygande om det här i bloggen så måste jag ju fullfölja det. Därför ska jag idag bege mig ut i skogen igen, dock inte lika länge som igår men 7 km i alla fall.  Håll tummarna nu för fasiken!



Nån gång måste det ju komma en vändpunkt?


RSS 2.0