Lyxigt värre!

Det är rätt nice att bo hemma ändå... Kommer hem från jobbet sleten som få och hittar mamma vid spisen.. Lyx eller vad? Så slipper jag göra det. Dock kan jag ju inte räkna med detta jämt. Vi har kommit överens om (tror jag) att all mat jag ska ha till jobbet och hemma kan jag köpa på deras ICA och i gengäld lagar jag mat lite då och då.. Helt ok för mig alltså.. :)

Kommer nog bli lite glest med uppdatering, eller det är ju inte säkert, men kanske. Är sjuk tradigt att sitta vid en stationär dator, orkar ju inte ens läsa andras bloggar.. Sorry!

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Ha d bäst!

Seeee Yaaaa!

Party och close-up!

Japp då var jag redo för kvällen..... :) Väntar bara på ett samtal från lilla Sandra, sen vet jag vad som händer.. Nu sitter jag här stylad som få och klunkar i mig en kall smarrig öl... 
Vad hittar ni på?


Klänning från H&M, leggings från Gina Tricot, Skor från Töj&Sko (danmark). Givetvis ska smycken på sen, såg här nu att jag missat det, Jisses!

 
Yeah! Im ready, Are you? :)



Fråga mig inte vad det är med mig idag, tror det är en blandning av lite mild stördhet, sjuklig övertrötthet och
allmänt mycket Lisa!



Varför behöver man alltid så mycket bekräftelse för?
Idag har jag fått och jag kan inte annat än le!
It's the little things the counts!

Kung Fu Panda!



Den filmen är sååå himla söt! Älska animerade filmer! Jag såg denna för några veckor och såg på teven nyss att den snart kommer hit. Det jag vill komma fram till är: Ni som tänkt se denna filmen måste givetvis se den på engelska! Man kan inte se sådana filmer på svenska för skämten blir inte desamma, se bara på Shrek, Bee Movie, Over the hedge, A bugs life, Horton Hears a Who, ja och alla andra dubbade filmer! :)

Den animerade film som alltid kommer ligga mig närmast om hjärtat är Toy Story, jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Den e så bra, och musiken, jag sjunger med som bara den, dock kan jag bara låtarna på svenska, och lite på engelska! :P


You got a friend in me! Tralalalalallalalaaaaaaaaaaaaa!

Jes, I know I'm freak, But still I'm Proud!

Ja du Timell!

Hahahahahahahahahaha har igång äntligen hemma i bakgrunden..

Martin Timell lägger golv, tittar in i kameran och pratar med oss som tittar...  Sen börjar han krypa runt på golvet  och mumlar barskt " ja jag vill ju inte anklaga nån...." Sen börjar han asgarva när han inser att hörlurarna sitter på huvet.. " Oj jag börjar bli för gammal för det här... Hahhahaahhahahahahahahahaha. De sitter på huvet...Hahahahahaa.. Ehrm, nu fortsätter vi borra"...

En stund senare spikar han sig på fingret.. "OJ det där gjorde verkligen ont!", sen kröp han ihop dubbelvikt...

En redig jädrans grym lirare den där karlen... ;)

Är det bara jag, eller är han lite söt?



Varenda gubbe var skadad!

Hur besviken kan bli? Jag har inte ätit jordgubbar på hur länge som helst så idag när jag var pådem  maxi och köpte ostbågar och cola så tänkte jag lyxa till det genom att köpa med mig grädde och jordgubbar hem.. Tänk och gjort. Nu när jag skulle käka dem så var varenda en mjuk och konstig, suck! Vissa av smakar ok men andra är bara helt mjöliga! Åh vad besviken jag är. Men med lite socker och grädde till så funkar det ändå lite bra i alla fall.


Sitter i soffan med datorn och har teven på, That 70's show är igång, rätt kul program egentligen!

Håhååååååååjajaaaaaaaaaa!

Ja det är väl egentligen allt jag har att säga denna tidiga fredagsmorgon.... Hur humant är det egentligen att tvingas gå upp vid denna tiden? När jag blir kung är det det första jag ska ändra på!

Idag kommer det bli en jobbig dag, fast den kommer nog gå väldans snabbt. Först jobb mellan 7-16, vad jag ska roa mig med på jobbet har jag ingen aning om men städningen mellan 7-8.30 lär jag ju hamna på, hatar att städa.. Suck!

Efter jobbet  måste jag hem och börja skriva lista på vad jag behöver ha med mig hem under de veckor jag ska vara i Skåne, och sedan packa ner det... Dessutom måste jag ju storstäda så att här är rent o fint när jag lämnar så att jag att när jag kommer tillbaka hit trivs som fisken i vattnet. Nånting säger mig att när jag går in genom min lägenhetsdörr om några veckor så kommer det vara fruktansvärt efterlängtat!

Imorgon kommer Sponge! Vågar knappt tro det! Igår skulle hon försöka lura mig på msn genom att skriva "Ändrade planer, vi kan inte komma", mitt svar till det var "Nej nu drar du mig allt i näsan!" varpå Sponge började flina, det heter tydligen inte så.. Men "pull my nose" på engelska betyder la att man blivit lurad? Aja shit the same!

Off to work i go! Woho! Or not....

Seeeeeee Yaaaaaa!

The last day..

Ja det är med splittrade känslor jag tar mig till jobbet imorrn... 

För det första så är det sista dagen, och det ska faktiskt bli lite tradigt att lämna mina härliga kollegor.
För det andra så är det sista dagen, MEN, jag är inte ledig för det, har fyra veckor till att jobba, i Helsingborg.
För det trejde så är det sista dagen, vilket innebär att jag ska hem till familjen i fyra veckor och myyysa. Umgås med mina kära vänner och ha d allmäntnice.
För det fjärde så är det fredag imorrn! Helg som fasen! Och endast en dag kvar tills jag o min älskade Sponge är återförenade igen, även om det bara är för en kort stund så räcker det nog för att ladda upp batterierna och över leva ytterliggare fem veckor ifrån varandra!


Nehepp, nu ska jag göra mig redo för min otroligt välanvända och störtmysiga säng!

Natti natti! :D



Seeeee Yaaaaa!




Btw! Hur nice är det inte att Mamma Mia ska komma ut på film!? Jag har sett musikalen i London och det var maffigt! Inga ord kan beskriva känslan av att sitta där mitt i London och se något så magnificent!


EgoLisa hittar fel på EgoPic...

Jes indeed she did!

Kolla vad fint!

Ja vad i allsindar var det jag menade?

Jo, ego som man är ställde man sig och fotade sig själv innan man cyklade iväg till affären.. Det var då jag upptäckte min underbara bonnabränna! Kolla in handen i fickan! Märks det att jag har handskar på mig när jag jobbar? Haha fan vad nice! :)

Solning + Sjuk = OK?

Ja jag stannade hemma en dag till från jobbet då jag inte känner mig helt ok... Det mesta har gått över men jag har fortfarande ont i kroppen och magen + att jag inte känner mig ett dugg utvilad..

Dagens dilemma är dock att det är strålande solsken ute och jag önskar verkligen att jag hade varit på jobbet nu så att jag med gott samvete hade kunnat njuta av detta vackra väder... Min fråga är då: Är det OK att sitta ute på balkongen och sola när jag stannat hemma från jobbet pga sjukdom? Jag  har inte testat att gå ut, jag kanske inte orkar sitta i solen, men chansen finns ju att jag gör det....

                                       
Tänk att få sitta på balkongen och avnjuta dagens frukost bestående av äggknäcke och kall oboy.. ;)

Usch för att vara sjuk! :(

Nu har jag legat i sängen från 19.40 till 10.40... Borde  jag inte bli pigg snart.. Det jobbiga med att vara sjuk när man e ensam är att man måste ta hand om sig själv... Jag vill ha godis och bara ligga i sängen o mysa, vilket innebär att jag måste ta mig till affären, dit måste jag ändå för att handla frukost, lunch och frukt till resten av veckan... Jag orkar inte! Snyft! :(


Så här skulle jag vilja ligga heeeeeela dagen, och det tänker jag göra också,
med undantag för ett snabbt besök på Maxi....


Sjuk?

Jag tror abosolut att jag är sjuk denna morgonen.. Ont i alla leder, frossa, täppt i näsan, ont i magen, huvudvärk (fortfarande), febervärk osv osv... Somnade nån gång innan 20 igår, har vaknat lite då och då under natten och sovit fram till 05.30, snooze till 05.57, men tro fan att jag är helt underbart trött i alla fall, känner mig inte ens lite utvilad...

Funderar på att stanna hemma, är dock påklädd och har massa frukost i magen.. Men jag tänker på  PENGARNA!  Jag går ju miste om lite drygt 1000 kr (innan skatt) om jag stannar hemma, är det värt det? Tänk att få krypa ner under täcket o bara ligga där och mysa. Har mått lite halvtaskigt både måndagen och tisdagen, kanske är det en vilodag jag behöver? Fick ju inte vila i helgen heller...  Åååååååååååååååååååh! Först tänkte jag att vafan, jag kan ju cykla till jobbet och kanske jobba halva dagen eller nått, men om jag väl är där kan jag ju lika gärna stanna..

Har nu 9 minuter på mig att fatta ett beslut. Jag får gå och kolla på mig själv i spegeln och riktigt känna efter hur jag mår... Nu behöver jag min mamma.... :( 



Hon stannar hemma idag.... Bed here I come! :(   Bye bye money, som jag behöver mer nu än någonsin! :'(
Fast kanske är det värt det i längden, bättre stanna hemma en dag och bli frisk genom att dricka tio liter grönt te än att gå till jobbet, vara ute i KYLAN i detta jävla land, och bli ännu mer sjuk... Det blir en stor SUCK på det idag! :(

Vad underbar du ser ut!

Japp det är precis så jag tänker nu när jag sitter här i soffan och sneglar bort mot sängen. Den ser sjuuuukt inbjudande ut! Härligt gosig och fluffig... Ögonen går i kors, är det OK att gå och lägga sig klockan 19? Det borde ju vara ok eftersom jag är så trött och ska upp vid 5.30? Eller, dessutom har jag megahuvuvdvärk..

Annars är jag go o glad tycker jag.. Sponge kommer på lördag och då blir det massa mys sen på söndag åker jag ÄNTLIGEN hem till skåne för att stanna där i fyra veckor! Längtar!



Nej jag har ingen inspiration idag...

Tooooodeloooooo!

KNASDESIGN JAG VET MEN JAG GILLADE INTE DEN JAG HADE SÅ NU ÄR DEN UNDER KONSTRUKTION....

Allways look on the bright side of life!

Idag hade det kunnat var en urusel dag!

Har jobbat i stekande sol med febervärk och kramp i magen...

Fick punka på bakdäcket idag när jag hade halva vägen kvar att cykla från jobbet... det öste ner och jag blev väldigt blöt! Lämnade in cykeln på en verkstad och imorrn måste jag punga ut med 200 spänn för att få tillbaka min kära cykel!

När jag skulle göra våfflor hade jag inget mjölk hemma..

Skulle fixa matlåda till imorrn och glömde min makaronisar, så de kokade i typ tio min!
.....................................

Idag är det ändå en rätt bra dag!

Jag är sjukt trött MEN febervärk och magont är borta och det regnade ju inte  på mig!

Jag har punka på cykeln MEN snälla Niklas från jobbet har erbjudit sig att plocka upp mig på vägen.

Jag hade ingen mjölk MEN att bland 2.5dl laga lätt med lite vatten funkade skitbra och våfflorna blev godare än någonsin!

Jag blandade i lite smör och saltade o pepprade makaronisarna! Man får inte vara kräsen!




Jag börjar verkligen ångra att jag raderade hela min inkorg på mobilen. Alla fina sms, alla fina mms, alla fina röstinspelningar, alla flyttkort!


Fan vad luktigt det äcklar!

Ja sådana citat och många fler är det som roat mig och Malin denna dag. Vi har legat raklånga hela dagen i princip förutom när vi rest på oss för att käka, dricka och besöka toan. Vi har skrattat så mycket att vi nu har träningsvärk i våra härliga bakismagar... Allt är roligt och humornivån är lika med noll.. Flera tusentals hjärnceller har gått förlorade under natten och resultatet av det är alltså att allt är roligt..

När vi värmde tacobröden luktade de så illa och det var då Malin sa "Fan vad luktigt det äcklar", och sådana snevändningar av meningar och ord har det flödat gott om idag. Och JA vi skrattade så vi grät när Malin sa så där! Likaså skrattade vi enormt mycket åt att Malin helt plötsligt säger "Men gott att jag sitter o äter med en nagelsax" samtidigt som hon puttar bort saxen som ligger precis vid hennes tallrik...(hur var det nu tallrik stavades, fick jag rätt nu) Vid något tillfälle skrattade vi så mycket att maten vi hade i munnen sattes i halsen och flög upp bakom näsan på nått jävla vänster....

Nu ligger vi och kollar på The best of Miami Ink och jag blir mer o mer inspirerad att ta tag i min eventuella tatuering. Får kolla upp vad som finns i  Helsingborg o Ängelholm snart...

Nej nu ska jag ta o krypa ner under täcket igen o glo vidare på teven. Malin ligger redan helt utslagen på sin madrass o njuter av livet som den unga bakfulla brud hon är!

Tyvärr togs inte en enda bild igår, förutom på mig o min outfit, ego som man är... Tråkigt men vi bär föralltid minnena av kvällen med oss inombords! :P



Toooooooooooooooooooooooooooodelooooooooooooooo!








Och ja... Mobilen var löjligt aktiv igårkväll också... Helvetes jävla skit!
     "Haha det är lugnt, jag är van"

Kvällens partyLisa!

   
Klänning från Gina Tricot, Shorts från H&M,  Skor från La Redoute!
Honeyfärgade linser från jag kommer inte riktigt ihåg faktiskt, färgadelinser.se kanske?
Det blir bara ben och axlar ikväll då det är jävligt varmt här i Halmstad, jag vill ju gärna inte förvandlas till en enda stor pöl med svett! :P

Nu jäklar drar vi igång!

Vad hittar ni på mina kära läsare?

Sms-terror när den är som värst!

Vilken kass natt jag haft! Suck!

Somnade vid 00.40.

Blev väckt vid 01.30

Pratade i telen till strax efter 02.00

Vaknade vid 02.30 av att jag får två tomma sms direkt efter varandra Marcus... Inte första gången det händer...

Somnar, har en "mardröm" om hur jag återigen plågar mitt stackars ex Mathias genom att ringa honom som om inget hänt och riva upp en massa gamla sår.

06.38 (Jag var bergsäker på att klockan var 08.38) Vaknar jag av ett pling plong, och ett till och ett till och ett till, från klockan 06.38 - 06.41 droppar det inte 37 tomma sms från Marcus, jag får nog och ringer upp honom och skäller ut honom lite snällt (eftersom jag vet att han inte gör det med vilje) Han sover så klart och under tiden vi pratar så hör jag hur smsen fortsätter komma. Till hans försvar säger han "Jag har ju sagt att du ska stänga av ljudet!". Han pratar i sin jobbtele och stänger helt enkelt av sin egna mobil! Tack o lov!

Som tur är så somnade jag om rätt snabbt och nu ligger jag här, tröttt som ett svin och ska snart ta i städningen som inte blev av igår.. Och om tre timmar ska jag traska iväg o möta min älskade Malin!

Seeeeeeeeeeeeee Yaaaaaaaaaaaaaaa!


Ja dessa pensionärer...

De är rätt goa ändå..

Förra  veckan fick jag värsta utskällningen för att det inte fanns några vattenkannor just DÄR han var och ville ha en, men några meter bort, DÄR fanns det flera stycken..

Spydig pensionär: Här finns ju för fan inga vattenkannor, en finns där och den är upptagen! Häromdan fanns det två!
Lisa: Jo men det är ju besökarna som inte ställer tillbaka dem i stället där de hör hemma... Vi brukar köra och....
Spydig pensionär: Jaha ja, ska man behöva gå genom hela kyrkogården för att få tag i en!?
Spydig Lisa: Nä, men du kan ju gå dit! (pekar på en ställning med 6 st vattenkannor som stårfullt synligt 30 meter bort....)

Och idag när jag kom fram till järnvägskorsningen var bommarna nere.. Minutrarna gick, solen stekte men inget tå kom.. Ingen idé att irritera sig, jag har inte bråttom.. När bommarna väl åker upp, utan att ett tåg passerat slänger gubben bakom ur sig många svordomar!

Irriterad pensionär: Denna helvetes jävlar järnväg!
Irriterade pensionärens sällskap: Nej men!
Förbannad pensionär: Ja men va fan!? De kunde ju för helvet fällt upp bommarna för länge sen!
Lisa: (cyklar iväg med ett stort flin på läpparna..)


Jag är tvärsäker på att jag lätt kommer bli en av de griniga, senila och jobbiga tanterna... Jag bara vet det!

Det är ju fredag för fasen!!!

Idag ler jag över mycket! Solen är framme, helgen är här om tio timmar, stranden ikväll, Malin kommer imorrn, osv. osv! Jag vill fortfarande göra en Ronja! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Jag är så full av energi, inte ens liiiiiiite trött denna morgonen är jag! Dock kommer nog dagen gå rätt segt, gör den alltid på fredagar när man vet att det är sista dagen innan helgen, ska försöka att inte glo på klockan hela tiden, har jag inte gjort de andra dagarna så det borde ju gå.

Förresten.. Om det inte är Sponge som prenumererar på mig på bloggkoll... Vem är det då?


Hörs i eftermiddag!

Toooooooooooodelooooooooooooooo!


I wanna do a Ronja! ;)

Just nu har jag så mycket känslor i kroppen som bara vill ut på en och samma gång! Tänk om man bara kunde göra en Ronja: Springa med utfällda armar och bara skrika. Jag får lägga mig i sängen och skrika in i en kudde istället!

Jag är GLAD! Fattar ni? Sommarvärmen tar fram känslor jag inte visste fanns. Jag lyssnar på Am I dreaming med Kat DeLuna ft. Akon och jag vill bara hoppa runt o dansa! Gah!!!! :D

Har nyssen kommit hem från en liten promenix som tog mig ner till Östra Stranden där fötterna badades i havet, och sedan vidare till Johanna och kiosken där hon jobbar, åt en STOOOOR glass med tre kulor! Apelsinchoklad, kaktus/lime sorbet och polka, mums i magen! Fick även smaka en sked chilichoklad, inget jag tänker testa igen. Bläsch!



Johanna hon är så himlans go måste jag säga, vi satt ner en stund och pratade och bestämde att jag ska dit imorrn igen o käka glass.

Planerna för helgen är just nu:
Fredag:
1. Jobba mellan 7 och 16.
2. Hem o käka, snabbstäda (läs: kasta in kläderna i garderoben, sopa dammet under soffan och torka av toastolen) så att här är fint när Malin kommer.
3. Cykla till stranden och ligga där i solen och läsa tidningar och min bok, kanske ta ett kvällsdop?
4. Besöka Johanna i kiosken och äta en glass med TVÅ kulor.
5. Bestämma med Johanna om vi ska dra en sväng till Bulls med Josse (Johannas lillasyster) när de jobbat klart.
6. Ja antingen fixa mig för Bulls, eller slappa och sen sova.

Lördag:
1. Städa lite mer noga.
2. Göra mig i ordning för att sedan möta Malin på stationen.
3. Gå till stan med Malin, handla booze till kvällen och nästa helg.
4. Handla och laga mat, antagligen tacos om jag känner oss rätt.
5. Drick, sjunga, dansa, snacka skit, göra mig fin och redo för partaj!
6. Möta upp Johanna och Josse på Bulls i stan?
7. Dansa hela natten lång på Mårtensson med Malin och fler.
8. Käka nattmat och sen sova.

Söndag:
1. Slappa.
2. Käka chips?
3. Käka pizza?
4. Lämna Malin på stationen :(
5. Slappa.
6. Deppa över det faktum att det snart är dags att jobba igen, och över att det är sista veckan i Halmstad.
7. Slockna som ett ljus kl. 20 och sova hela natten lång.

Nice eller vad????


Nu går mina ögon i kors, så trött är jag. Dags att göra sig redo för sängen nu då?

Natti natti!





Älska att vara glad!!! :D

To the Kiorre I go!

Där stod jag i duschen och gjorde mig redo för en segarkväll i soffan innan jag slocknar för natten. Funderade på helgens upplägg då älskade Malin kommer hit. Och helt plötsligt så sa jag till mig själv: Hörrudu din jävla segpotta! Vad fasen sysslar du med?

SÅ jag bestämde mig för att inte sega utan att istället klä på mig lite kläder, fläta håret, dra på solisar så jag inte behöver sminka mig, drog iväg ett mess till Johanna för att se om hon jobba och det jobbade hon. Och nu ska jag alltså hälsa på henne i hennes kiosk, och köpa mig en mumsig glass! SOMMAR HERE I COME! (tur att jag kom på denna brilijanta idéen fem veckor efter sommarlovets start, what the heck! Bättre sent än aldrig)

Så här ser jag då ut precis nu:

                                    

På vägen dit tänkte jag slå en pling till Hanna och fråga vad fasen hon sysslar med! :P Hoppas hon svarar den lilla fisen!


Man kan inte annat än le....

.... när man vaknar, öppnar ögonen, kollar ut genom fönstret och ser detta!:


Nu syftar jag ENBART på den blå himlen och det faktum att solen är framme..

Anledningen till att jag haltar mig fram där jag går...

Varning för äckelbilder!

Som sagt...  Alla fötter är äckliga och mina fötter är verkligen inget undantag, mina är nog bland de äckligaste som finns....

Under min stortå bor det ett litet fint sår som gör mitt liv lite svårare än vad det egentligen behöver vara! Är det inte det ena så är det andra...

   
Det hela började som ett mega skoskav på tramdynan, som sedan läkte fint, sen vaknade jag i söndes hemma hos Malin och när jag gick upp upptäckte jag att jag inte kunde gå på min stackars högerfot... Ja och anledningen tycker jag är rätt solklar.. Hela tån var svullen och även stora delar av foten. Jes! Ett härligt varigt inflammerat sår! Fick med mig asollösning av mamsen och kortison salva som ska göra susen, och ja det har faktiskt blivit bättre, bilderna togs i söndes och idag ser det mycket bättre ut, inge var längre!

Detta inlägg måste ha varit sjukt intressant för er mina kära läsare!! Haha! Och här med tackar jag för mig själv för denna kvällen... Dags att besöka drömmarnas världs! :)









Ibland känner jag mig ganska okvinnlig.... Kan ni förstår det?


Fy fasiken vad kul!

Japp kneget på k-gården flyter på rätt bra, en och en halv vecka kvar, känns lite konstigt.. Trivs sjukt bra med mina uberskojsiga jobbkamrater! Massa tokigheter varje dag. Snart bär det av till Helsingborg och fyra veckor på k-gården där istället.

Hade i alla fall en av de bästa helgerna på väldigt länge! Orkar inte dra allt som hände men det var myskväll med mamsen o papsen, väla med lillebror, festmiddag för pappa med grannarna, en runda på torparedagarna i åstorp, som skulle kunna liknas vid en liten liten festival (såg nyss att åstorp själv kallar det för knallemarknad men visst låter det coolare med festival?), tillsammans med Dorota som jag inte träffat på länge, mötte även upp Malin där och vi begav oss senare till Hbg för att festa hela natten lång, kom hem strax efter 5 på morgonen, att man orkar! Riktigt kul att se päronen och grannarna dansa på den lilla fesivalen.. Haha, what a sight! Träffade även på lillebror som antagligen fått i sig en för mycket och satt mest o dega i ett tält, gulleplutte! OCH inte att förglömma att jag hittade Danne mitt i smeten, eller det var nog han som hittade mig, min käre jobbarpolare för FYRA år sedan, börjar man bli gammal eller? Skoj att träffa han igen, vi hade det ju grymt skoj på skolan där vi jobbade hela sommaren!


Bilder som väldigt lamt visar hur denna sk. festival i Åstorp ser ut.... :P
Jag TROR att pilen pekar på min far och jag är där också nånstans... Kul med magdans? Haha!

     

Malin kommer kanske i helgen med! Eller jag tror det är rätt säkert att hon gör det men jag vet inte...  Hoppas hoppas! Skulle varit massa skoj om hon kom, laga mat och festa järnet som vi e så duktiga på! :)



Denna serien är ganska kul ändå! :)

Saknar så att det gör ont i hela kroppen!

Japp, för tillfället finns det en del människor i mitt liv som jag saknar otroligt mycket! Kanske är det två st som ligger överlägset på topp,  Sponge och Hanna, tjejerna som jag träffat nästan varje dag eller åtminstone haft någon kontakt med varje dag. Vi har inte det nu på sommaren och det känns konstigt! Sponge har jag rätt bra koll på ändå, men vad fasen har Hanna för sig? Ingen bloggupdate som informerar heller jue! ;)


Sponge kom hit! Faktum är att hon kommer till Halmstad nästa vecka!!! Gah vad jag längtar! Jag tror att jag kommer att kramas med henne lite, kanske ska hon få en liten puss på kinden också!


Hanna kom hit du med! När ska vi leka då? Du måste ju också komma nästa vecka när Sponge kommer!



Seeee Yaaaa!

Vet förresten inte hur det är med min bloggpaus... Nu är det mer inspirationstorka....

RSS 2.0