Älskade lillebror!

Jag har fortfarande bloggpaus (tror jag, hittade massa bilder som jag vill visa från konfa och släktträff, kanske dyker upp i helgen) men måste ändå berätta det här..

Jag är äntligen hemma i Skåne hos den bästaste familjen.. Jag, mamma och lillebror står i köket när lillebror plötsligt säger:
Förresten sis! Jag har ju presenter till dig!
Va? Säger jag. Vaddå?
Ja som jag köpte i när jag var i Spanien!
Åh ge mig! :)

Sen kom han ner men två papperspåser med rosor på och i dem låg ett par örhängen, ett armband och ett armband till som kan användas som fotlänk! Jättefint var det! Han e så söt min bror! Har ju inte träffat honom sen april måste det ju vara! Jag har pussat på honom en massa kan ni tro, trots att han är lite skeptisk mot så fick jag det lite.... :D

Tack lillebo!
     
Ja och? Jag är sliten på bilderna jag vet, men försök jobba en hel dag och sen vara hemma en kvart och sen springa iväg bussen och dessutom se fräsch ut... :P



Oförglömlig dag när lillebror tog studenten för ett år sedan.
Han var sååå otroligt glad och jag var sjukt stolt!


Till min blödiga Sponge..

Min lilla vackra Sponge, hon är verkligen nått/någon utav det vackraste jag sett, utan överdrift! Jag tänkte härmed tillägna en liten snutt från Kents "Utan dina andetag" till bara dig!

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Tycker detta beskriver rätt bra ändå vad du betyder för mig... Så nu kan du sluta vara så blödig min babe!

Kolla bara så fin hon är!

Bild tagen från Facebook

Var det verkligen igår???

Av bilden att döma var det inte igår.. Men visst fasen var det igår jag diskade... Jag bor ensam i en etta, jag har varit borta hela dagen... Undrar just om min lilla hustomte lever loppan här när jag inte är hemma....



Tur att jag har ett så stort o rymligt kök... What you see är i princip vad jag här... Till höger där kommer kylskåp och till vänster finns det en micro.. Man kan gå in i köket o snurra runt ett varv... Typ.... Arbetsyta undrar ni.. nä det finns ju inte, tokstollar!

I kastrullen ligger det ägg som kokas... Äggmacka eller bara som det är med kaviar? Vet inte!!!! Impulsen får bestämma!

Jag är så trög ibland!

När jag pratar i telefon, vilket jag nyss gjorde, så pillar jag med en massa saker. Idag var det mitt lypsyl som var mitt pilloffer... När jag lagt på känner jag att jag behöver mitt lypsyl.. Men var fan tog det vägen? Jag lyfte upp o ner på allt, men hittade det inte. Sen slängde jag mig baklänges i sängen och fick lite ont i skallen. Vad fasen var det? Jag kände med handen och känner att mitt lypsyl är intryckt i min tofs..... Hur gick det till?

                  


I tre veckorn har jag jobbat, i tre veckor har jag varit en levande zombie i min soffa efter en dags arbete. Ska det vara så här i sju veckor till är då frågan.. Troligtvis kommer det vara så i tre veckor till, kanske inte varje dag, men de flesta i alla fall.. Mina fyra veckor Helsingborg kommer det nog inte vara så... Där finns det ju i alla fall lite folk man kan leka när man jobbat färdigt! :)

Seeee Yaaaa!

Ps. Jag vill förresten färga mitt hår brunt.... Ds.

Ps2. Det blev ingen tatuerare idag, inte öppet idag, så det blir imorrn istället.. Nervöst som fan fortfarande... Gah! Dock sa en tjej idag att hon trodde att det stället var bra eftersom det funnits så länge,, låter ju bra, men det såg jääääävligt risigt ut! Ds2.

Med en glass i min mun!

Åh på rix spelar de just nu Sommaren är kort! Är inte det sommar så säg!? Utanför fönstret skiner solen och himlen är relatvt blå, dock säger smhi 14 grader och regn! Weeeehoooo! :(

Hatar min granne, som jag nämt tidigare, inatt hade han fest! Fest på en söndag!? Jo jag stoppade in öronproppar, jajemän men det hjälpte inte, basen var intensiva och likaså deras gap o skrik! Tack! För att ni kl.01 gav upp så att jag åtminstone fick sova 4 och en halv timme så att jag nu känner mig som en frisk stark människa! Satans människa!!

Ja, idag vid fyra befinner jag på antagligen hos en tatuerare, tänkte jag skulle ringa dit under dagen o kolla läget och sen ta mig dit efter jobbet.. Läskigt!

Hörs senare!

Seeeeee Yaaaaaaaaaaaaa!

Mammaaaaaa! :(

Usch det blixtrar och åskar som faaaan.. Jag hatar detta! Kan inte sova...  Lägger mig snart under täcket och blundar så hårt jag kan och stoppar ett finger i var öra som jag gjorde när jag var liten...


Hjälp...

Ett viktigt beslut är taget....

Imorrn gäller det! Har redan ont i magen men nu måste det ske! Efter jobbet ska jag cykla till Andys Tatoo här i Halmstad och prata lite... Aaaaaaaah! Fasiken vad spännande... Jag dör. Har kollat en timme nu på Miami Ink och nu är det LA Ink och jag blir sååååå inspirerad... Jag ska prata om motiv, placering, kostnad.. Nått annat man ska tänka på? Fast det lär la personerna på studion veta..

Orden som är mina favortier är:
Lisa
Wonderful
Faith
Grace
Believe

Sen kanske man kan ha nån liten ikon eller nått, det borde ju finnas massa exempel att kolla på! Nervöst!



Marcus, jag tänker på dig...

Lyxig start på denna söndag!

Ojojoj vilken chock jag fick imorse när jag öppnade kylen, där fanns inte mycket att bita i.. Falukorv, Coca Cola, grädde och jordgubbar... Hmmm... Ja så det fick ju bli jordgubbar me grädde till frukost! Mumsfilibabba! :)  Får nog sticka o handla sen när det inte regnar så mycket...



Annars händer det nog inte så mycket idag... Fokus är inställt på diskning och städning och jag hoppas att jag kommer nå dit, det behövs kan jag lova... Ångesten inför en ny arbetsvecka börjar närma sig, okej att det är kul men jobbigt att vara så trött hela tiden!

Tooooodelooo!

Men vad är problemet?

Vad är det med mina fötter??? Trampdynorna är illröda och svullna. Det gör sjuuuuuukt ont! Varje steg ilar genom kroppen, och även när jag sitter ner så dunkar de, kliar och smärtar...

Fötter är äckliga... jag vet.. Men för att ni inte ska tro att jag överdriver får ni nu här ett bevis. Förlåt! :P

                                

Nu ska jag se färdigt filmen på trean och sen ska jag sova!

Seeee Yaaaaa

Min midsommar...

Kvällens outfit:

           

Festen är igång! 

        

     
 
Oj vad jag inte vill veta vad den kameran har fått se. Det filmades rejält under hela kvällen... Usch!

     

Stackars min kropp, den där poolen hade farligt innehåll....

     

Jon ger Johannes ett gult kort när vi inser att Johannes står o filmar rakt in i trädet, samtidigt som han säger något...

     
Lag SNABELKESO! Jon var lagledare.... Jag har absolut ingen aning om vilket lag som vann, när det avgjordes eller vad priset var....SUCK!

     

När man har tipsrunda så måste man ju ha paus och färdkost!

     

Haha! Johannes försvann in i skogen en stund för att göra en egen version av the blair witch project.. Kuuul!

     

Vad vore midsommar utan lite regn:)
Det är nog nu det börjar gå utför för lilla Lisa, Jag har inget minne av att snubben med glasögon på fotot i mitten har varit med på festen.....
Åh vad jag ångrar att jag inte så mkt av den goda maten... Vindruvorna gick ner i alla fall....

    

Den där lille jäveln som Victor ger till Johan var inte god.. Fy fan! Tror det var den som ställde till det lite... Usch! Schnapsvisa sjöngs det givetvis också! 

     

Varför kan jag inte minnas detta? Lekte de fler lekar? Vad gjorde jag? Och återigen.. Vem vann!?





Japp detta var min midsommar i bilder...Hur var er? Tell me!

Nu ska jag cykla o handla ostbågar, usch vad jobbigt men det är det värt! Kanske ska köpa jordgubbar med!


Så här dagen efter.....

Jisses jag har fått den ena chocken efter den andra denna morgonen... Jag tänkte dela med mig för det är rätt komiskt ändå..

Till att börja med vill jag tacka Sponge att jag fick sova hos henne. (Dock vet hon inte om det... ännu, nu gör hon det när ho har läst denna raden...)  Jag kommer nog aldrig få vara postvakt nå mer, jag tänjer på gränserna rätt så rejält.

I alla fall så bestämde jag mig för att sova hos Sponge eftersom jag kände att jag nog inte var kapabel att cykla hela vägen hem.

När jag vaknade var hela jag och lakanet täckt av gräs.. Vad fan tänkte jag, kl var 8 och jag var nog fortfarande lite påverkad, sen insåg jag att jag fått tag på den filt som vi använder när vi sitter i parken, och den har massa gräs på sig....

Jag skrattar en stund, går på toa, tittar mig i spegeln och blir skiträdd, jag grät rätt rejält på bussen hem, och det ska man egentligen inte göra när man har målat på massa eyeliner.... Hela kinderna och var svarta och ögonen fulla med sminkt.. Ajaj! 

Börjar undersöka väskan för att se att jag har med mig allt. Får en mindre chock när jag inte hittar kameran eller plånboken, sen visar det sig att de ligger på bordet, väskan låg i fåtöljen, jag funderar en halvsekund varför jag placerat grejerna som jag gjort men inser att det kommer jag nog aldrig få reda på....

Åh! Jag måste ju kolla vad jag tog för bilder igår tänkte jag, och så blev det... Aha vilka fina bilder, jo det här kommer jag ihåg, kul! Men vafan? Det här kommer inte jag ihåg, var jag ens där då? Ja det måste jag ju varit jag har ju fotat det. På bilderna jag inte minns hoppar de runt i svarta sopsäckar. Hmm, ja det skulle ju vara en massa lekar, undrar vilket lag som vann.... Suck! Som lite extra information kan jag meddela att bilderna togs 21.31... Och jag åkte hem vid 2.... Japp!

Next up, mobilen! Hade messat med pappa, grannpappa och Hanna, har inget minne av det. Kollar telefonen, jag hade tydligen snackat med Hanna vid flera tillfällen. Undrar vad som sades.... Hade även fått ett mobilsvar så jag ringde 222 och lyssnade.. Lilla älskade Hanna, jag skrattade så att jag grät! Så jävla full, tur att vi var två i alla fall!!!
Vid 03.05 hade Victor skickat och undrat om jag kom hem ordentligt, svaret blev: Jo då, lyckades ta till sandra i al lam falla
Detta messet till Marcus är också givande: Flieove vet lailaglde!
Sen hade jag skickat mess till Aktiekurser: Du är den finaste hanna som finnas. Fick fem svar innehållande information om aktier....

Sen somnade jag om med ett leende på läpparna och vaknade igen vid 11 då tänkte jag att nu vill jag hem till min egen lägenhet.... Var fan är "alla" mina kläder. Kjolen låg i fåtöljen, linnet hittade jag på toan och bh:n i soffan... Shit var e mina leggings, jag letar o letar o letar, de kan ju inte bara försvinna!? Aha! De rök ju redan på festen, efter att en kille så fint påpekade att han kunde se mina trosor genom leggingsen och jag vid flertal tillfällen gjort hål på dem med min ring så antar jag att jag tog av dem där... Jag VET att jag tänkte göra och att jag sa till nån att de skulle av, men jag fick rådet att behålla dem på, men nä de måste ju ha åkt av.... Rotar igenom Sponges garderob och hittar ett par mjukisbyxor i storlek 162 tar på mig dem och de sitter astajt och slutar typ vid knäna, riktigt fint var det att cykla hem i det...Tar en titt i spegeln igen och tvättar av mig sminket, ögonlocken är svulla, fötter är röda och svullna, vaden gör ont antar att jag haft kramp! Några nya blåmärken har jag också samlat på mig....

Nehe jag tror detta var allt... Skriver mer om kvällen sen, och bilder kommer också att läggas ut.... Ska beställa pizza strax och tänkte även handla ostbågar....


Update:

Fick nyss reda på av Victor att jag käka massa ostbågar på bussen! Gött! Jag har inget minne av detta överhuvudtaget!

Gyrospizza med tomat, gurka, isbergssallad och vitlökssås är på väg! :P

Om att spela korkad..

Ja... Idag gjorde jag nog bort mig rätt så rejält på jobbet....

Vi diskuterar vad som händer på midsommar:
Tjej 1: Vi ska vara på en prästgård o ha fest.
Jag (för att skämta): Men vaddå får man dricka alkohol på en prästgård?
Tjej 1: Haha jaa..
Jag (för att vara korkad): Ja präster dricker ju, i kyrkan dessutom..
Kille: Ja, jag har hört att de inte får hälla ut vinet som blir över utan att de måste dricka upp det.
Tjej 2: Ja det gör katoliker också.
Jag (allmänt trög): Det var som fasen, att de festar järnet, och på söndagar dessutom!..
Tjej 2: Men det symboliserar ju Jesublod, det kan man inte hantera hur som helst
(Jag tänker att va fasen jag skämtar ju, jag vet väl redan det där, skojar ju bara...)
Tjej 2: Sen så bara för att man är präst betyder ju inte det att man inte kan dricka..
Jag: mmmm (tänker: Nehe?) 
Tjej 1: Nej det beror ju på personen...

En stund senare är vi på väg in till arbetsdepån och jag frågar Tjej 2 vad hon gör när hon inte jobbar här  på sommaren...
Tjej 2: Jag har läst religionsvetenskap i Växjö och ska nu fortsätta i Lund..
(Jag funderar på vad fasen man kan bli efter den utbildningen...)
Tjej2: Jag läser nämligen till präst!
(Jag tänker: Fuck, vad fasen var det nu jag sa om präster som dricker o allt det där,, inte coolt!)
Jag: Aha,, (nickar)
(Jag tänker: Undrar om jag ska fråga henne om hon är troende.... Nej för fan. Där går baske mig gränsen.. Har nog redan gjort mitt idag. Håll bara käften,eller nej, fråga henne om vad det är för musik och vilka instrument som hon o hennes bror ska spela imorrn)
Samtalet fortsätter sedan med fiolsnack, irländsfolksmusik och rock.. ( Det där skötte du jävligt snyggt Lisa)

Sista gången jag, på ett vad jag ansåg vara oskylidigt sätt, tänker driva med olika "folkgrupper", åtminstone innan jag har stenkoll på vad det är för människor jag umgås med...  Jag skulle ju bara vara fejkat fördomsfull och så blev det så där.. Suck! Skadan är säkert inte så allvarlig men ändå, hon måste ju tro att jag är dum i huvet, om hon nu inte var så smart att hon förstod mina skämt... Oh Crap!  :(

Vill tillbaka!

Åh jag vill till Malmö igen, det var så otroligt mysigt! Längtar till Augusti om vi inte ses tidigare förståss, men det lär vi ju göra, om 3 veckor åker jag till Skåne för att vara där i 4 veckor! Wiiie!


Jag o Klara pysslar! :) Hennes min är ett resultat av att hon inte kunde klämma ut färgen själv, Sötnosen då! :P

Tagen från
Johannas blogg.

Börjar sakna mitt kära hem väääääldigt mycket nu!
:) Funderar starkt på att dra hem på en snabbvisit på Lördag, har fått erbjudan om att gå på fest i Båstad men vetefasen om jag pallar det.. Kul ska det bli imorrn! Vi ska träffas vid och då ska vi äta tårta, sen är det lekar, sen mat och sen är det bara att festa på o ha fruktansvärt kul, hoppas jag i alla fall! :)

Känner mig jävligt känslig nu om jag ska vara ärlig.. Skulle behöva gråta så där som jag gjorde för ett par veckor sedan, det satt verkligen fint. Ska hoppa in i duschen och sen sova en stund, är sjuuuuuukt trött, och jag känner av mitt låga blodtryck... Svartnar för ögonen heeeela tiden!

Seee Yaaaaa!

Kass jävla kväll..

Jahapp... Så kan det gå....

 
Innan matchen: Glada och förväntansfulla!


Efter bilden: Behövs väl ingen närmare beskrivningen, denna bild talar för oss alla...



Inte bara matchen som gick åt helvete, det kom som ett slag mot ansiktet...

Go fuck yourself!!!

Redo för fotbolls-EM!

Ryssland - Sverige...

Lätt att Sverige vinner! Jag har tippat 1-3, skiljefrågan var idag antal hörnor, eftersom 6,7 och 9 var upptaget tog jag 8!

Vad tror ni?


Är man så här stylad kan det ju inte gå annat än bra!!! :P

LA Ink = Inspiration

Ikväll har jag alltså tittat på LA Ink.. Blir mer o mer sugen på den där tatuering jag funderat ett tag nu.... Jag vill ha den ungefär där pilen på bilden är.. Där pilen börjar är min troskant, man kan ana en viss färgskillnad på huden.. Där vill jag att den ska börja... Första bokstaven eller en del av  den eventuella tatuering ska synas lite när jag typ har bikini på mig eller nått liknande,  och sen gå snett ner.. Den ska gå längre ner än vad pilen gör... Jag har ju velat att det ska stå mitt namn, men nu har jag fått funderingar på att det kanske kan stå nått ord i stället... Vet inte varför alla jag tog är på engelska, när jag tänker efter så hade det varit fint med ett svenskt ord... Några idéer?
Orden jag valt är ju typ de mest klassiska orden i historien men de är fina.Några av orden här nere vill jag verkligen inte ha men tyckte det var kul att ha lite exempel.. En omröstning kanske?


          
Freedom, Spirit, Grace

HJÄLP

Min underbara helg!

JAG KAN INTE SLUTA LE!


Den här helgen har bara gått från klarhet till klarhet förutom ett litet missöde...

I fredes var jag o Johanna på Bulls o käka o drack gott, vi hade riktigt skoj och kvällen fick ett lyckat slut.

På lördagsmorgonen satte jag mig på ett tåg som skulle ta mig till malmö där Jujje, Mathias, Klara och Julius bor.. När jag kom till stationen åkte jag Johanna och Julius till Panduro outlet och köpte massa material till deras lilla projekt :) Mathias och Klara var hemma och sova. Första bilden som togs på Julius:



När vi kom hem till deras lägenhet var det full rulle... Klara fick öppna presenterna jag hade med mig och självklart var det populärt med kinderägg!

   

Vi "vuxna" satte igång med pysslandet och Klara var också med på ett hörn. Julius låg o jollra och gnällde i sin babysits, hehe.. Underbara ljud är det som kommer från dessa småliv,ibland i alla fall!

     
   

På kvällen bjöds det på grillat och vi kollade givetvis på fotboll. Precis när fotbollen började blev Julius lite grinig så jag tog mig an honom och hör o häpna! Jag fick tyst på honom, och han somnade dessutom i min famn! Helt underbart, och han luktar så gott! Älska bebisar!

     
   

Och nu till det lilla missödet... Sverige förlorade, jävla skit! :(
Efter fotbollen gick vi en liten runda och Klara säger här helgens härligaste citat: Hon och Mathias går en bit bakom oss andra, helt plötsligt hör jag "Lisa Lisa!" Hon slår ut armarna och springer mot mig, jag gör en liknande gest tillbaka och när hon kommer fram säger hon: " Lisa! Du har mölk i bopparna!" Nej Klara det har jag inte....! "Du har mjölk i bopparna!", . När vi kom hem tyckte jag det var dags att Julius fick testa den fina bodyn jag köpte till honom, så jag bytte kläder på honom! Visst är han fin? :)

 

Fick sova hela natten igenom förutom då Klara var ledsen eller rättare sagt arg vid 2 tiden annars var det lugnt. Vid 7.30 var alla uppe och dagen kunde sätta igång.

 

Efter frukosten var det mys o bus i soffan innan pysslandet satte igång igen... Jag fick mig en morgon puss av Klara.

   

Innan vi skulle åka iväg för att ta mig till stationen fick jag byta om på Julius och byta blöja. Det gick hur bra som helst :D Rutinerna satt kvar sen jag jobbade men jag måste erkänna att det var nervöst, han är ju såååå liten! Men han var ändå på rätt bra humör just den stunden och vi fixade det galant! :)

   

Sista myset innan vi åkte!

 

Tack för en underbar helg! Jag kommer ner snart igen kan jag lova! Helt fantastiskt mysigt, detta kommer jag leva på länge! Som en liten parantes måste jag dock poängtera att jag är rätt nöjd med att vara där över en natt så här och sedan kunna åka där ifrån.... Haha! Hur mysigt det än är så är det myyyyycket jobb med två små barn! :)

Helgen två favoritbilder:


"Du har mölk i bopparna" Säger hon när den bilden tas...



Förstår ni nu hur bra jag haft det?? :)

Har er helg varit ens i närheten så bra som min? Vad har ni haft för er?

Underbart!

Jag har haft en grym dag här i malmö idag! Klara har somnat och Johanna, Mathias och Julius har gått in på sitt rum för att lägga sig de också... Även jag är helt slut och ska snart sova! Jag har tagit massa bilder som kommer upp imorrn.. Julius är så fruktansvärt söt att jag vet inte vad! Jag är massa stolt över mig själv, fick honom att tystna när han var kinkig och jag fick honom även att sova i min famn vilket ni får se imorrn! Underbara dag!

Jag, Johanna o Julius åkte till Panduro outlet och köpte massa material till korten vi skulle göra, och på eftermiddagen satt vi alla o hjälptes åt, ja alla utom Julius då förstås! :) Det kommer bli grymt bra! :)

Sen kollade vi givetvis på matchen. Jävla cp Spanien! Hur fan kan de göra mål på övertid, dumma dom! Grrr! På Onsdag kommer det vara sjuuuuuuukt spännande o grymt kul att kolla!

Nej nu ska jag bädda och sen lägga mig en stund o glo på teve...

Seee Yaaaa!

Nu drar jag! :D

Japp, om en halv timme går bussen mot stationen.. Sitter här piggare än på länge, det är sant, o käkar äggknäcke och oboy. Kan man ha det bättre? Vid 5.30 var jag vaken och kunde inte somna om, blev road till 6.45 sen cyklade jag hem och nu har jag packat och gjort mig i ordning så nu är det bara att vänta! :D

Gårkvällen var jättekul, så trevligt hade vi! Notan blev cirka 370 kr per skalle men det var det värt, vi fick oss sketans stor burgartallrick (varför kan jag inte stava till tallrick?! Tallrik, allt ser dumt ut!), 2 cider, en öl och en drink för det priset :) Väldigt nice. Johanna är så skoj att umgås med! Tack Johanna! :)

Jag ser såååå framemot den här helgen!

Seee Yaaaa!

p.s. vet inte om jag uppdaterar mer idag men annars blir det imorrn ju! Så länge orkar ni vänta, eller hur? ;) d.s.

För i himelens frid!

Jag kräver att få veta vilka ni är som läser min blogg!!! Några vet jag säkert vilka det är pga av kommentarer på bloggen och kommenterar när vi ses, vissa kan jag ana, men ni andra då? VILKA ÄR NI?????

Ikväll blir det som planerat Bulls med lilla Johanna, ska bli skoj! Ett tag idag ville jag inte men nu känner jag att jag vill det ändå :)

Har dock lite måsten innan: diska, städa lite, packa, duscha och fixa till mig.. Hinner jag allt detta på en och en halv timme tro? Gah! Jag borde kanske sätta igång nu då...

 
Men SUCK!

Vet inte hur det blir med uppdatering efter detta nu, alltså för helgen.. Imorrn bär det av till Malmö och jag ska sova där, massa bilder kommer att tas så på söndag kan jag åtminstone garantera ett skoj inlägg!

Hur många det är som kommenterar detta och skriver vilka ni är bestämmer om jag uppdaterar mer innan jag åker! Please! :P

Idag tippade jag på fotbollsmatchen imorrn, vi har en intern beting på jobbet, insats fem kronor... 1-1 i matchen och skilje frågan var hur många gula kort som skulle ges. Jag skrev 4... Vad tror ni?

Det är farligt att Snooza!

Ja imorse var första gången denna vecka som ja snoozade, inget bra alls, det betyder att jag låg kvar i sängen och kände efter hur förbaskat trött jag var! :( Nåja, thats life!

Idag är det fredag! Wohoooo! Fredagar är så bra! Om 10 timmar susar jag ner för backen och trampar ihärdigt för att komma hem. Dagen kommer säkert gå superduper snabbt, det gjorde den igår i alla fall! Hoppas hoppas!

Det ser ut att bli fint väder idag, blå himmel åtminstone och visst är det solens strålar jag anar mellan persiennerna... Gött, nu har jag frusit häcken av mig två dagar i rad så nu är det dags för lite värme dont ya think!

Nehepp, nu är jag ju 9 minuter back och måste sluka mitt äggknäcke i en tugga!

Hörs senare!

Seeee Yaaaaaa!


Godnatt!

Imorrn är det äntligen fredag!

Jag o Johanna (i klassen) vill gå till en uteservering och än så länge är det bara hon och jag men det är ju inte fy skam. Hade varit mkt skoj om det blir av!  :)

Imorrn måste jag även bestämma mig om jag vill sova hos Jujje o Mathias i malmö, det hade varit riktigt mysigt! Det enda som tar emot är att jag inte får sova ut en enda dag denna helgen i så fall men det är det egentligen värt! Tänk att få vara med deras härliga familj, med två söta barn en hel dag och sen en förmiddag. Leka massa med Klara och gosa med Julius och se på fotboll... På lördagens förmiddag ska jag o Jujje åka iväg o handla lite material till ett projekt som jag ska hjälpa dem med.. Sååå kuuuuul! :)  Det kommer bli så bra! Gah!
Tar tåget från Halmstad på lördag vid 9 på morgonen alltså upp tidigt efter en kväll på en uteservering.. Jisses. Hur skall detta gå? Men som sagt, en härlig helg framför mig ju! :D Jobbet imorrn kommer gå som en dans!


Seeee Yaaaaa!

Btw! Jag klarade min tenta o kursen är godkänd! Då kan man äntligen släppa detta och ha sommarlov med allt vad innebär! :P


Emil Vs. Fotboll

Valet är svårt men jag har kommit fram till att jag först kan kolla på min Astrid Lindgren favorit i en halvtimme och sen kolla på resten av fotbollen... Tyskland spelar ju, de är grymma! :D Kan nog bli en kanonmatch!


                  Söta unge! :)

Vilken är din Astrid favorit?

Regnkläder och Häckstöld...

Jaaaa imorse mellan 8.15 och 9.15 regnade det och åskade på oss stackars arbetare.. Det var bara att klä sig med stövlar, regnbyxor, regnjacka och en snygg sydväst  (Hanna trodde det hette sylvester, en av alla gånger jag skrattat så jag nästan dött när denna härliga flicka öppnat munnen...)... När det åskade och blixtrade fick vi gå in vilket resulterade i en halvtimmes frukost! Gött mos det! Ja så här såg jag i alla fall ut i min härliga utstyrsel:

 
På bilden ser ni även ubercoola vagn som jag drar runt med när jag plockar ogräs, gör fina streck i singlen och bytar ut fula blommor mot fina... Skoj va? ;P

Sen finns det ju också så jävla dumma människor i denna världen att man blir mörkrädd... Några idioter har nångång under kvällen igår eller  inatt stulit 30 plantor som är nysatta till att bli en häck... Jag har gått där o kämpat förra veckan för att få det snyggt då det växte massa ogräs i den nya jorden...


Hur tänker man när man gör så här då? Tar nån planta här o nån där.. Det är alltså inte 30 plantor på raken utan de har tagit lite överallt! De har även gått runt och tagit massa blommor.... Helt stört.. Men ja, man blir ju inte förvånad egentligen!

Nu ska jag äta upp min paj, sen slänga mig i soffan o glo på vänner och käka ostbågar! :D

Seee yaaaa!

Hur dum får man bli?...

Alltså jag blirtrött på mig själv ibland.. När jag då för en gångs skull har chans att gå o lägga mig i tid så gör jag det inte... Gick o la mig vid 22-22.30 och jag minns knappt att jag la mig ner, somnade dirket! Och jag har sovit som en stock tills dess att väckarklockan ringde.. och nu sitter jag här.. Jobbarkläderna är på, en halväten banan på bordet och ett glas yoghurt, orkar inte stoppa i mig mer än så, och det räcker gott o väl till klockan 12, fast då äter jag ju en frukt vid 9 såklart :)

Min rygg gör mer o mer ont! Har fått muskelknutor lite överallt, försöker massera dem själv men det gör så jädra ont att när jag trycker på dem så går det en stråle smärta genom hela kroppen.... Bara för att jag stod o skyffla jord en morgon... Typiskt! Eller klenfis heter det kanske...

För att inte uttråka er helt med massa text så ska ni här få en bild på underhållningen då Högskolan i Halmstad firade 25 år:


Japp helt rätt, det ÄR Amanda Jenssen som står där o roar oss för fulla muggar! :P

Hörs senare för hundrade gubbar!

Tooooodeloooooo!

Gårdagens bilder!

Jahapp.. Här kommer du utlovade bilderna från igår! Se och njut! :P


Kvällens outfit! :D

     
 
Ett härligt gäng på Bulls i Halmstad! Grymt skoj hade vi!

Om en timme spelar Portugal mot Tjeckien! Woho den ska jag glo på tillsammans med en stoor påse ostbågar. Får se om jag orkar hålla ögonen öppna men det är nog inte problem... Senast 21 ska jag infinna mig i drömmarnas land (längtar dit)...

Dags att duscha och äta lite sen slapp för heeeela slanten.. Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av!

Btw, dagen på jobbet har idag varit den slappaste i historien... Jisses, sopade bort lite jord på gravstenar, sen har jag suttit i en elbil och läst för de andra som följt mina ordrar och burit blomlådor hit o dit.. Brukar det inte vara så att sommarjobbarna blir utnyttjad av de ordinarie? Anywho så har dagen gått sjukt fort och jag har verkligen frusit häcken av mig. Det har blåst otroligt mycket idag, inge skoj alls! Gäspat har gjort med, ett tag trodde jag att jag undermedvetet försökte sluka hela kyrkogården i ett gap...

Seeee Yaaaa!

Jag vågar inte känna efter..

Sen i måndes har jag sovit 9 timmar allt som allt.. Jag vågar inte ens känna efter hur det känns... Tröttheten är ett faktum men jag lyckas på något sätt koppla ifrån det... 05.15 ringde klockan,jag cyklade hemåt genom den tomma staden, såg max 10 pers på vägen hem.... Nu håller äggen på att kokas, jag har ingen annan mat hemma så det är därför... Jag tittar mig i spegeln och ser en tjej som jag inte riktigt känner igen, påsarna hänger och jag orkar inte röra en enda muskel i kroppen.. Vilken tur att jag idag bara ska skyffla ännu fler ton jord än igår, och plantera tusentalsblommor i lådor som sedan ska bäras ut på gravarna! Kanske ska jag idag inviga en buske på k-gården att sova under? 

Idag borde jag handla! Men först o främst så måååååste jag verkligen sova!!

Sverige vann igår! Så jävla gött! Zlatan is the shit, som jag sa igår: "säga vad man vill om Zlatan, men fotboll det kan han spela!"... Hanssons mål var klockrent! ;) Haha! Fan vilket härligt drag det var igår på Bulls! SÅ himla skoj! I eftermiddag kommer det säkert upp lite bilder från igår, vi var såååå fina! :)

Hörs senare!

Seeeeeeeeeeee Yaaaaaaaaaaaa!

Den där tatueringen, hur ska jag göra?

Ja i det här inlägget skrev jag om när jag blev sugen på att tatuera mig, klickar man på länken kan man även se motivet på den eventuella tatuering. Rätt ofta nu för tiden kommer jag på mig själv stirrandes på andra tatueringar och undrar om jag verkligen ska ha någon. Okej det kan ju vara fint, och lite sexigt kanske men vafan, tatueringen får man ju leva med hela livet sen, eller jag man kan ju ta bort den men ändå...  Sen är ju mitt namn ganska kort (jag vill tatuera in mitt namn vid höftbenet typ), Lisa, fyra små söta bokstäver, kanske borde jag tatuera in något annat? Pauline tyckte jag kunde tatuera in nått ord men hon visste inte vilket, occh det gör inte jag heller!

Har ni någe tips o råd om tattooos? Motiv och placering? Tittar man på Miama Inc så ser det så häftigt ut, och min kommer ju vara dold ändå och bara dyka upp som en liten surprise, haha!

Nej nu ska jag se vidare på fotbollen, kanske läsa lite samtidigt.. börjar bli riktigt spännande nu, i boken alltså! Matchen på teven är tråkig för tillfället, händer inte så mkt... Heja Österrike Kämpa på!

Goofys dag! :)

Japp det var denna dagen... Har spenderat dagen på balkonen och där har det varit skiiiiitvarmt! Har varit ute o gott precis.. Gick hem till Sponge, snyft ingen Sponge där, och hämtade hennes post och kollade upp nått ärendenummer som hon behövde.. Kändes knasigt att vara där utan henne men jag hade ju henne i telefonen i och för sig... Bättre än inget...

                           
Så här hurtig klädd var jag på min lilla promenix.. det var alldeles för varmt kan jag lova... Sveeeettigt! Och bara för att det var så svettigt så avslutade jag min promenad genom att gå till kiosken där jag bor för att köpa en glass, ville ha en daimstrut men den var slut :( så då tog jag en Tip Top istället, den var fantastiskt äcklig! Usch vad besviken jag vart...

                                   
1 stycken Lisa försöker stoppa in hela glassen i munnen eller? :P

Nehepp, kanske dags att hoppa in i duschen och sen slå sig ner framför teven o glo på fotboll? Det är ju ganska kul att kolla på fotboll har jag kommit på... Men jag vill helst se den senare matchen men jag måste lägga mig tidigt idag ju eftersom jag ska upp tidigt.. Fast 23 är inte såååååå sent ju? Aja, får se hur jag gör! :)

Seeee Yaaaaa!

Härliga sommarlovsmorgon och dagens solningsoutfit!

Det här med att ha sommarlov är ännu lite overkligt.. Jag njuter så mycket att det inte är klokt. Ok att jag jobbar men det är liksom helt ok. Jag är ju ute hela dagarna och den första veckans väder har ju varit helt fantastiskt... När man väl slutat jobba vid 16 så är man verkligen LEDIG, man har inget men borde eller måste göra, så himla sköööönt! På helgen har man heller inget speciellt man måste göra.. Man KAN sitta ute på balkongen hela dagen och läsa Stieg Larsson och bränna sitt redan ganska bruna skin... I love this life!!! 

                                        
En st Lisas sol outfit (shortsen kommer att bytas ut mot en bikiniunderdel) Tittar ni riktigt noga så ser ni att färgen skiljer sig NÅGOT mellan t.ex. armar, ben och mage... Man kan även ana ett par bleka lår under shortsen.. På den högra ser vi en grimaserande väldigt osminkad Lisa.. Ja nu vet ni vad jag hör för mig och hur jag ser ut idag! :)

Trots att jag träffat människor varje dag och fått prata av mig på jobb och igår med mamsen o papsen så kan jag ändå inte låta bli att känna mig lite isolerad från omvärlden.. Jag försöker ringa runt lite till de jag känner (trots att jag nästan hatar att prata i telefon. börjar bli bättre med det där) och den kommande veckan ska jag även träffa lite skojsigt folk... Imorrn ska jag förhoppningsvis träffa någon och på Tisdagkväll är det ju fotboll igen, Sverige mot Grekland!, och den kvällen ska spenderas med Hanna, Johan & co.. Tror jag i alla fall, beror väl på hur pigg jag är!


Hur kunde jag missa det...?

Det är ju fotboll på teven ju för tusan!!! Portugal - Turkiet... Hejar lätt på Portugal.. Hetingen Ronaldo är ju med där.. Ja så här ytlig är man när man är singel.. Deal with it! :)


Tänka sig att pågen är lika gammal som mig.. Där ligger många i lä kan jag lova..
My god! :P



Portugal gjorde nyss ett mål! Wooooohooo! ;)



Gamla bilder, gamla minnen...

Nu när jag fått min nya kamera (tjat, tjat) så funderade jag på vad jag kunde fota och jag kom fram till att jag kan fota gamla bilder som inte finns på datorn.. Jag bestämde mig för tema England, en tid i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma... Var där från den 3 Nov-04 till den 19 Juli-05. Jag var Au-Pair hos världens bästa familj och jag träffade fyra tjejer som betöd väldigt mycket för mig då och som betyder väldigt mycket för mig idag, och jag hoppas verkligen att vi ses i sommar!

 
Sandra och Madde

  
Sofia och Jenni

 
David och Becky, de fick bl.a. ett kit med ansiktsmålning av mig i julklapp och JA det var populärt! :D

 
   
Vi tjejer gick på tre musikaler, Mamma Mia, Fame och Saturday Night Live.. Riktigt grymt var det. (Har även sett We Will Rock You med Malin men det var påsken 06)


Mammi och Daddy kom och hälsa på mig i Juni innan jag skulle åka hem. Det var en av min lyckligaste helger någonsin! Vid hade det så otroligt mysigt! :)

Visst är det kuuuuuul med gamla bilder? Funderar på att ha ett liknande inlägg med bilder från bal och student...Nått som passar?

Eftersom det vart muffins igår så tror jag nog att det blir popcorn idag minsann.. har ett paket som bara väntar på att få stoppas in i mikron. Kanske lika bra att sätta igång med det nu. Bara skit på teven ikväll.. Vad ska jag hitta på? Hade kunnat somna nu men får la hålla mig vaken ett par timmar till... Kanske ska läsa lite i  Stieg Larssons bok Flickan som lekte med elden.. Den e såååå bra! :)

Tooooodeloooo!

En helt vanlig dag på Tylösand :)

Först o främst måste säga att det är STOR kärlek till min nya kamera som infinner sig inom mig.. Den är såååå fin och sååååå bra! :) Har verkligen saknat att ha en kamera..(av säkerhetsskäl kommer inte Sponge att få röra denna kamera, åtminstone inte i onyktert tillstånd, sist hon gjorde det hände det nått, nej jag skyller på inte på dig Sponge egentligen men lite ditt fel kan vi säga att det är)  Helt knas! Här kommer den!


Visst är den underbar! :)

Så här har det sett ut idag på Tylösand:
     
När vi kom                              När vi gick

      
Mammi o Daddy                    Mormor o morfar

Jaaa, sen togs det lite badbilder o så men min bonnabränna är så himla pinsam att det funkar inte att lägga ut på nätet, vill kanske inte lägga ut så lättklädda bilder på mig heller för den delen... Ni kan få en dagens outfit i alla fall! Here it comes!


Allt från H&M för att göra det enkelt :) Missa inte heller den inbakade flätan i luggen, börjar bli riktigt grym på d där! :D

Måste bara visa er världens finaste katt som pappa tagit foto på när han testat kameran:

Titta så fin hon är min Sötnos, Sötnos är hennes namn och passa alldeles utmärkt!

Nehej.. Om jag skulle ta o duscha av min saltiga kropp och sen ta tag i dagens matproblem.. får kanske cykla iväg o handla nått, orkar fan inte laga mat nu heller...

Blir en lugn hemmakväll idag, kan behövas.. Känns som att jag festat en hel del de senaste veckorna. Lite quality time med mig själv och min säng, är så trött ändå så jag hade la somnat i ett hörn nånstans :)


Kvällsbak!

Hm.. det blev varken chokladbollar eller popcorn... Istället blev det....................................... *trumvirvel* Hallon/hasselnöts muffins! Titta vad smarriga de ser ut... Luktar gott gör de också!



Jag har inte smakat ännu för jag blev så mätt av all smet jag smällde i mig... Kanske kan ta med mig några till beachen imorrn? Smarr smarr! :)

Godnattens på er! :D

RSS 2.0