Kvällens outfits!

Vi börjar med klassisk före och efter bild..

image80
Ingen skillnad alls.. nästan i alla fall...

Och så här ska vi se ut när vi ska iväg och göra stan osäker!

image81
Sandra: Skjorttunika Ellos, Jeans Tiger, Stövletter Miss Sixty, Smycken HM, Doftar Stella McCartney Into.
Lisa: Topptunika Gina Tricot, Jeans Carlings, Skor Dolcis (england), Smycken ?, Doftar Dolce Gabbana Light Blue.

Msn-Kaos

Aldrig kan man ha en vettig dialog på msn:

Sponge Bob. säger:
jag har ett uppdrag till dig sen när du kommer

Lisa säger:

uppdrag?

Sponge Bob. säger:
jag lyckades smälla damsugaren i väggen så att min klocka ramla ner o nu venne jag hur jag ska få igång den

Lisa säger:

va? är klockan i dammsugaren?!

Sponge Bob. säger:
hah

Sponge Bob. säger:
ne inte rikigt

Sponge Bob. säger:
men men

Lisa säger:

Vaddårå?
Sponge Bob. säger:
nej jag får i batteriet

Sponge Bob. säger:
snyft

Sponge Bob. säger:
den vill ej funka efter smällen i golvet

Lisa säger:

jaha klockan e paj!

Lisa säger:

den på väggen?

Sponge Bob. säger:
mm

Sponge Bob. säger:
blääääääää

Lisa säger:

Hahahah jag trodde du menade ditt armbandsur

Sponge Bob. säger:
nej det e jue försvunnet snyft

Lisa säger:

hahahaha


Detta var ändå ett väldigt litet missförstånd mellan mig o Sponge, det brukar vara tusen gånger värre! :)


Vilken outfit?

Jaha, vad ska jag ha på mig ikväll. Kan inte bestämma mig! Snyft. Det enda jag vet är halsbandet och skorna..
image79

Till vänster: Topp Gina Tricot, Jeans Acne (mörkblå), Skor Dolcis.
Till höger: Topp Gina Tricot, Jeans Carlings (svarta), Skor Dolcis.

(Ja min kamera är såååå kass!)

Bruna eller blå ögon?

Jag ska snart hoppa in i duschen och packa för att sen bege mot stan. Funderar på hur kvällens outfit ska se ut. Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag ha för färg på ögonen?  Just nu lutardet mot bruna ögon eftersom det var ett tag sen jag hade de....  Uppdaterar i eftermiddag hur resultatet blev.. :)

image78

Goodmorning world!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde. Tänka sig att det var nån som ville prata med mig så tidigt kl. 9.40. Mycket trevligt! Till regn o rusk utanför fönstret. Skit med! Jag tror det är Sponges fel då hon igår gick med tjock vinterjacka och insisterade att det inte var vår, trots att solen var framme och värmde oss. Dumma henne. Nu får hon skylla sig själv om det inte blir vår snart.

När jag vaknade vid 8 idag så vart jag fruktansvärt deprimerad. Jag drömde att det var måndag och att helgen alla trevligheter vart förbi! Fyy, men ganska snart insåg jag att det var lördagmorgon och somnade om som en stock!

Alltså blir det ingen powerwalk idag, och jag tror jag hoppar över mina styrkeövningar, det är ju ändå helg och massa onyttigt intag är på G. Jag kör hårt på måndag igen... Det lovar jag!

Jag borde kanske stänga av min mobil på natten, blir jämt väckt! Och framför allt av Sponge. Inatt blev jag väckt två gånger:

Första gången: kl.00.51. Sponge - Ååå, längtar som ett barn dan innan julafton till imon. Venne varför men skoj ska vi ha!..... 
Är det något jag behöver ta del av mitt inatten?

Andra gången: kl.02.57. M - Jag somna visst puss
Ja ok, det hade jag ju faktiskt listat ut. Dum som jag är så svarade och när jag precis somnat igen får jag ett sms till.

Inge kul att bli väckt av att sängen vibrerar och mobilen tjongar till! Blir ju vettskrämd! Fast hade jag haft mobilen avstängd så hade jag ju missat morgonens vaknasamtal, och det är ju inge bra!

Nej nu skriker min mage efter mat! Äggknäckemacka e på gång som vanligt, äger ju ingen vettig mat då jag försöker snåla (eh). Jaja, ägg e massa gott så det gör inget!

Allergisk?

Jag börjar tro att min kropp är allergisk mot att träna... Jämt när jag sätter igång o tränar så blir jag genomförkyld. Hela kvällen hemma hos Sponge har jag nästan dött av andnöd, dumma näsa! Som om inte det vore nog så har jag stört ont i ryggen. Kanske träningsvärk? Aja, ska inte klaga! Imorrn ska jag o Sponge ha d massa kul och jag har ju mycket fina shoppinggrejer som värmer!

Pick your favourite!

Två olika kroppar i samma förpackning! Vad tycks?

image75


Goofy och Sponge köpte alltså samma fina blustyp på Cubus idag, för endast 99kr, mkt prisvärd! ;) Förutom detta inhandlade Sponge även en läcker topp från Gina Tricot.

Here it comes:
image77


Filmen var inte så läskig, och inte så värst bra heller. I slutet skulle man få veta vad som låg bakom allt MEN varken Goofys eller Sponges hjärna förstod vad som hände. Ännu en gång har vi kämpat oss igenom en hel film, och när upplösningen kommer fattar vi ingenting, Jobbigt läge. Den andra filmen som vi inte fattade var Isprinsessan... Nån som kan förklara slutet på någon av dessa filmer??

Dagens shopping!

Efter 4 timmar på stan kom jag hem med de här fina topparna och smyckena. Jag köpte även ett vanligt vitt linne på HM och en flaska vin till morgondagens planerade utgång!

image74

Övre raden från vänster: HM, Gina Tricot, Gina Tricot.
Nedre raden från vänster: Cubus (Sponge köpte en likadan), Cubus och nån affär på gallerian som jämt säljer ut för halva priset.

Ja då är jag redo för våren! Sol visa dig!

Nu ska jag och Sponge kolla på en skräckis som heter Crazy Eights. Hoppas den inte är alltför läskig så att jag vågar cykla hem sen!


Gamla minnen...

Den femte februari skrev jag så här:


"För att komma till min nära döden upplevelse...... Igår när jag skulle baka chokladbollar skulle jag ta ner ingredienser från mitt "skafferi" men jag nådde inte så jag hämtade en pall. När jag står o balanserar på denna pall välter pallen och jag faller pladask ner. Tårarna var inte långt borta,, Fy f*************n vad ont det gjorde! Jag har mega ont på smalbenet och värsta blåmärket. Jag vart ju chockad med så jag satt där på golvet en stund o hyperventilerade. Jisses! Det tröstade lite sen när jag hade min chockladbollar i munnen. Men baske mig vad ont det gjorde. Tänk så hade jag dött,, Som Sponge sa när jag var hos henne: tänk så hade jag dött och ingen märkt det förrän på måndag när jag ej kom till skolan...."
___________________________________________________________________________________________
Det jag vill få fram genom att ge denna återblick är: Hur länge kan man ha ett blåmärke egentligen? Det är visserligen inte så blått längre, men det finns där. Och det är inte fint.  Det känns nästan som att det kan blir ett kroniskt blåmärke av det hela. Kanske blir Guiness nästa för mig och mitt blåmärke på smalbenet?

image73

Syskonen Stark i storleksordning ; )  

Skatteåterbäring och lön.

Ännu en stråle av lycka har nått mig idag! Jag fick lön idag.. En del hundralappar för en dags jobb, nice nice! Dessutom ska jag få tillbaka en del tusenlappar! Jes! Sommarhyran är räddad! Älska att betala skatt ibland!! Fast bara när man får tillbaka den, annars är det inge skoj! :)

Blir tokig!

Varför vill inte min kamera fungera?? Dumma, dumma dumma! Blir ju bara massa text på bloggen. Vill ju lägga in massa fina bilder. Tur att jag är så bra på att skriva fängslande så att bloggen håller under reparation av kameran. Får nöja mig med mobilen och snart har jag ju webcam, kan ju vara värt ett försök.. Hm nåja..

Vidrig dröm!

Alltså det är nu jag borde varna känsliga läsare, inte för att jag har så många läsare men ändå!

Inatt drömde jag nått som får mig att nästan spy vid bara tanken på det... Ok så här gick det till på ett ungefär..
Jag var på praktik i min älskade etta där jag varit innan. Vi hade precis ätit mat i matsalen då jag biter mig i kinden. Jag biter mig om och om igen i kinden och det blir riktigt svullet, nästan som en blåsa.

Eftersom det gör ont och jag tycker att den är i vägen bestämmer jag mig för att försöka tugga av den där blåsan. När jag tuggat mig igenom blåsan sprängs den. Till min stora förvåning fylla hela munnen av nån vätska. Jag springer snabbt till elevernas toalett med handen för munnen.

Väl på inne på toaletten spottar jag ut vätskan, jag blir chockad när jag inser att det är blod som kommer ut, mycket blod och det fortsätter spruta ut genom munnen. Helt plötsligt står jag ovanför toalettstolen och spottar och spottar och spottar. När det äntligen slutar komma blod blandat med väligt gult var, ska jag spola men då blir det stopp i toalettstolen och allt börjar rinna ut över golvet.

Där vaknar jag, Tack o lov! Alltså denna drömmen är så störd, och så äcklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Usch och fy.  Mår som sagt dåligt av tanken men något gör att jag hela tiden faller tillbaka till den. Blää!

Ja nu när ni fått ta del av vad som rör sig i mitt sjuka huvud så ska jag bege mitt iväg på min utlovade promenix.
Adjöken säger fröken!

Vitlöksbröd och träning.

Har precis kommit hem från dagens workshop.. Den kunde varit roligare men ja, jag ska inte klaga. Vi fick dansa o hoppa och det var väl det som var meningen.

I ugnen väntar ett vitlöksbröd och om cirka en timme ska jag ge mig ut på en powerwalk, får ju passa på nu när solen är framme. Jag funderar även på att cykla iväg till friskis ikväll. Det är ju så himlans skoj att hoppa runder! Nu baske ska det tränas som bara den. Ska försöka o äta hälsosamt det är just därför jag snart ska kränga vitlöksbröd, hmm.. Näe, men det där med nyttig mat får bli efter helgen. En helg med Sponge är en sannerligen onyttig helg!! Men kul ska vi ha det! Imorrn blir det en runda på stan och på lördag utgång. Kan ju inte bli bättre? Massa god mat, godis och ostbågar har vi givetvis lagrat upp med!!

Nej nu måste jag ta ut brödet ur ugnen innan det blir alldeles svart.. See ya!

Morgonpromenad!

Det ska jag ta mig nu. En liten kort.. kl. 9.15 ska jag möta Hanna på skolan där vi ska ha Dans workshop. Spännande! Ser jag massa framemot!

Baj baj!

Dog jag??

Jag tror faktiskt att jag gjorde det. Dagens föreläsning om estetiska lärprocesser var så fruktansvärt tråkigt! Jag dog ett par gånger minst. Dessutom kunde jag knappt hålla ögonen öppna men det berodde nog inte bara på tristess utan även brist på sömn skulle jag tro.


Så vad var det då som höll mig vaken till klockan 3? Jo, där låg jag i min säng när frågor som är du nöjd med hur du lever ditt liv, varför lever du som du gör, varför ändrar du inte på ditt sätt att leva, dök upp. Sen kom frågan Vad har du för mål? När målet var bestämt sattes beskrivningarna igång om hur målet skulle uppnås. Fantasin skenade iväg och ju närmare målet man kom desto mer pirrade det i kroppen. Målet utvecklades efterhand och det blev bara bättre och bättre. När målet var nått infann sig en känsla av tillfredställelse och välbehag i kroppen. En kort stund senare somnade jag in med ett leende på läpparna och jag befann mig i drömmarnas värld. Det jag funderar på nu är om det här målet kommer att uppfyllas i verkligen och om det i så fall kommer att gå till på samma sätt och om det kommer att vara lika bra! Den som lever får se...


Skolk vs. Lärare.

Här ligger jag i min säng, fortfarande iklädd pyamas, skolan började vid 9. Vad hände? Jo efter endast fem timmars sömn så kände jag att det var värt att ligga kvar i tre timmar till och hoppa över introduktionen till den nya kursen. Vid ett ska jag i alla fall vara på en föreläsning och den vill jag absolut inte missa! Vad det var som höll mig vaken vid tre tänkte jag berätta om i eftermiddag när jag kommer hem från skolan. En liten cliffhanger minsann! Hahaha! Funderar bara på hur jag ska lägga upp det..

Längtar till fredag då är jag ledig igen.  Ännu mer längtar jag till lördag, då är jag o Sponge bjudna på tjejfest på Mårtenson här i Halmstad. Gött! Fri entre och nått gott från baren får vi. Woho! Kanske några hunks som underhållning? Det betyder att om jag nu ska hålla mitt nya löfte till mig själv så måste jag lämna ett glas vin i flaskan eftersom jag får dricka max en flaska när jag ska ut. Kul ska det minsann bli i alla fall!

Nej nu springer tiden iväg! Time to get beautiful som bara den!

Efter...

Okej... Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. Hahaha, Sponge hon ångrade sig mitt i allt ihopa efter många skrik och skratt. Hennes tippar ville inte fastna och när hon väl ville att de skulle åka av då satt de stenhårt fast, därför ser de ut som de gör... Jag bet ihop då mitt tålamod verkar vara lite bättre, jag tyckte dessutom det var roligt... Och, ja, resultatet kunde varit bättre men jag får la vara glad att jag inte ser ut som Sponge i alla fall...

Nu när vi sitter här och reflekterar över resultatet säger Sponge: "Jag har i alla fall en fin väska!" (hon köpte en idag...) Thats the spirit baby!!

image72

Före..

Efter en runda på stan har Sponge och jag inhandlat ett gelkit från depend. Vi ska alltså göra finfina naglar..

Så här ser våra naglar ut nu....
image71

Korv i duschen?

Hmm.. där står jag och avnjuter en dusch då en stank av korv når min näsa. Helt plötsligt var det inte så skönt att duscha längre... :(

image70Visst vill man spy!?

Morgonsvammel.

Jaha då har man vaknat till liv. Och idag med ett stort leende, det är ju sol!!! Solen strålar in genom persiennerna och värmer upp min lilla lägenhet till 30 grader. Härligt!

Jag ska verkligen inte sitta inne o dega idag som jag brukar. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin för att sedan möta Sponge vid maxi. Väl vid maxi ska jag agera packåsna och bära Sponges inköp in till stan. En härlig promenad som jag hoppas gör susen för mitt förbaskade skallebank! Får kanske köpa ett nässpray. Ryktet går att vi fått pengar idag.. woho! Kanske ska betala alla mina räkningar direkt så har jag det gjort..

Idag ska jag o Sponge gå till Telia och kolla på den dator som jag vill ha. Jag tvivlar på att det inte kommer bli den efter mycket insisterande från Sponge. Men ja, kanske klarar jag mig utan den. Det bästa argumentet hittilss för att INTE köpa den är egentligen det mest självklara och sades av Sponge när hon ringde igårkväll: Men alltså, hur kul blir det för dig att kolla på filmer på en 12 tum??      Jäklar! Så långt har jag inte ens tänkt, och det är just därför som jag inte beställer datorn själv..

Nej nu är det snart ont om tid..
Adjöken säger fröken och önskar en trevlig dag i solen! Det ska i alla fall jag ha!

Sanslöst dregel!

Igen Lisa, Igen, du är ju inte klok!
Ja idag har väl min tjejiga singelsida fått stå för bloggandet känns det som.. Först lipande till tecknat och nu dregel över söta pojkar. Jisses. Shake it off Lady, Just shake it off!

image69

Ett måste.

Jag måste se den här filmen:

image66


Corpse Bride: och vem ger röst åt den manliga saken? Jo den som får mig att dregla mest av alla, Johnny Depp!

Jag menar slurp! Check it out for yourself!

image68

Jisses, dags för mig att hämta en tissue och torka bort allt dregel...


Usch vad äckligt!

Nu har jag i alla fall slängt fyra matlådor fulla med egenlagad mat. Varför? Jo för att jag insåg att chili con carne är och kommer alltid vara så jävla äckligt!! Jag fick för mig för nån vecka sen att bönor och sånt är nyttigt, så därför köpte jag det och tänkte att om jag gör en egen chili con carne så borde den ju bli god.. Meeen vad fel jag hade. Har nog aldrig ätit nått så äckligt. Så idag fick det åka ner i soporna och lådorna fylldes istället med min fantastiskt goda korvstroganoff!

Toodeloo! Nu ska jag kolla vidare min favorit Jim Carrey i Truman show, på fyran! Me love!

Jävla människa!

Här kommer jag helt oskyldigt in på maxi för att handla och så blir jag stoppad av en kille som vill att jag skriva på ett avtal med Hydro, det är såååå miljövänligt o billigt. Jag visar med hela min kropp att jag inte är intresserad och får inte fram ett ord eftersom han pratar på som fan. Sen när han är färdig tittar han på mig och jag säger " äsch jag tror jag hoppar det du.." Då får jag en idiotförklarande blick och så vänder han sig om och går därifrån. Vafan låt mig vara istället! Jävla människa!


A prince does not woho!

Ja då har jag sett Bambi 2, den var skojsig. Fick mig en del goda skratt. Och dessutom fällde jag ett par tårar. Vilken mes man är. Men what the hey, det är ju sån jag är. Lipar åt det mesta..

Nu funderar jag starkt på att ta mig i kragen och gå upp ur sängen, klä på mig kläder och gå iväg för att handla mat... Fast det snöar riktigt mycket.. Önskar jag hade mina fina röda gummistövlar och inte i lillebrors bil, där gör de ju verkigen ingen nytta... Fast en promenix skulle sitta fint nu.. Kan ju ta på mig mina superheta vandringsskor och massa tröjor o vantar..

Nej nu är det baske mig dags att plocka fram min glada hurtiga sida.. Jag älskar ju snö egentligen! Allt blir så tyst o lugnt! Sen när jag kommer igen ska jag göra korvstroganoff, det var sketanslängesen jag gjorde det! Mums i magen..

Anywho! Im off!

Bambis o björnar.

Eftersom jag inte har nån god frukost hemma, och jag orkar inte cykla iväg o handla så har jag bestämt för att kolla på en film. Idag är det Bambi 2 som står på menyn! Får kanske ta en paus sen och kolla Days, sen ska jag nov även kolla på Brother Bear, har velat se den hur länge som helst!

image65

Jag tror att den kan vara bra, har aldrig sett den, bara det är lite mer action i denna än i den första, den första är skum.. Med Bambis pappa som är sjukt läskig, och så där mamman. Nej happy vill jag att denna filmen ska vara!

Jag blir så trött!

Hmm.. Nu skulle jag verkligen behöva ett nässpray, något har täppt igen hela näsan så att huvet nästan sprängs! Shit vad de gör ont, är såå trött på min ständiga skallebank. Funderade på att träna bort den idag men nej, nej inte med så mycket snö i vägen.. Kanske ska installera ett hemmagym i min lght på 26.1 kvm.... Tänk vad smidigt det hade varit, och vad nice jag hade sett ut... Eller så lägger jag in som förslag till...... kommunen? att bygga ett friskis utanför mitt fönster, en hel gräsmatta o lekplats som lätt skulle kunna plattas ner och byggas upp ett hus på... Hmm.. eller så tar jag mig själv i kragen o cyklar dessa jobbiga 20 min för att komma till friskis.. Aja, skitsamma!

Dagens sad: Tittar ut genom fönstret och ser snö över allt, i luften och på marken. Ganska mycket dessutom. Vad är problemet egentligen? Kan jag nån gång få som jag vill utan att något jämt ska sträva emot!

Dagens happy: Sponge hade skrivit til mig på Msn, "Jag tror att vi ska ha en riktig lekhelg i helgen" Oh yeah! Jag är på! Känns som att det var en hel evighet sen. Sponge har varit i Sthlm i nästan två veckor, till min stora sorg, MEN hon kommer nog hem idag om jag inte minns helt fel, kanske orkar vi träffas idag och kolla efter dator.. Vem vet?

Skämt på engelska.

Dessa två vitsar fick jag av James i England, pappan i min AuPair familj.. Skojig, härlig prick det där in deed! MEN skämten han skickar är inte alltid så skojiga, dock speglar de hans humor grymt bra!


Nummer 1:

Life would be much better lived backwards.

You'd start out dead and get it out of the way.

Then, wake up in an old peoples' home feeling better every day.

You get kicked out for being too healthy; go collect your pension, then
when you start work, you get a gold watch on your first day.

You work 40 years until you're young enough to enjoy your retirement. At retirement - 18 years of age - you drive the sportscar you can actually enjoy!

You eat what you want, you party... and you get ready to start school.

You go to primary school, you become a kid, you play, you have no
responsibilities, you become a baby, and then .

You spend your last 9 months floating peacefully in luxury, in spa-like
conditions; central heating, room service on tap, larger quarters every
day...

And then, you finish off as an orgasm.

I rest my case.

Nummer 2:

DICTIONARY FOR WOMEN'S PERSONAL ADS
40-ish - 49
Adventurous - Slept with everyone
Athletic - No tits
Average looking - Ugly
Beautiful - Pathological liar
Contagious Smile - Does a lot of pills
Emotionally secure - On medication
Feminist - Fat
Free spirit - Junkie
Friendship first - Former very *friendly* person
Fun - Annoying
New Age - Body hair in the wrong places
Open-minded - Desperate
Outgoing - Loud and Embarrassing
Passionate - Sloppy drunk
Professional - Bitch
Voluptuous - Very Fat
Large frame - Hugely Fat
Wants Soul mate - Stalker

WOMEN'S ENGLISH
1. Yes = No
2. No = Yes
3. Maybe = No
4. We need = I want
5. I am sorry = you'll be sorry
6. We need to talk = you're in trouble
7. Sure, go ahead = you better not
8. Do what you want = you will pay for this later
9. I am not upset = of course I am upset, you moron!
10. You're very attentive tonight = is sex all you ever think about?

MEN'S ENGLISH
1. I am hungry = I am hungry
2. I am sleepy = I am sleepy
3. I am tired = I am tired
4. Nice dress = Nice cleavage!
5. I love you = let's have sex now
6. I am bored = Do you want to have sex?
7. May I have this dance? = I'd like to have sex with you
8. Can I call you sometime? = I'd like to have sex with you
9. Do you want to go to a movie? = I'd like to have sex with you
10. Can I take you out to dinner? = I'd like to have sex with you
11. Those shoes don't go with that outfit = I'm gay

And finally..... A recent scientific study found that women find different male faces attractive depending on where they are in their menstrual cycle.

For example, when a woman is ovulating she will prefer a man with rugged, masculine features.

However when she is menstruating, she prefers a man doused in petrol and set on fire, with scissors stuck in his eye and a cricket stump shoved up his backside.

NOW SEND THIS TO A MAN WHO NEEDS A LAUGH AND A WOMAN WITH A SENSE OF HUMOUR!!!

_________________________________________________________________________________________

Nå? Vad tycks om denna härliga engelska humor? I dont like....


If God had a name...

Hanna och Lisa: If God had a name, what would it be and would you call it to his face..
Tystnad en sekund..
Niclas: What if God was one of us!
Hanna: Men det där är ju inte samma låt Niclas!
Niclas: Nä men jag får väl sjunga vilken jag vill?
Lisa: Men hallå det är ju visst samma!
Hanna: Är det samma?
Niclas: Skrattar. Jaha! Ja och jag får sjunga vilken jag vill....

Haha... Denna låter har vi alla sjungit på sen i Fredags då vi hörde den i Så ska det låta... Vi har haft en del fina singalongs, och det tycker jag är trevligt. Tack o lov att vi gillar att sjunga all ihop och att ingen av oss är någe vidare bra på det.. (inget illa menat) ;) Eller som jag o Hanna kom fram till. Vi är bra på att sjunga, men det låter inte alltid så bra..

image64

Nu har jag iallafall laddat ner den låten men det var inte helt enkelt,, de flesta versioner had nått knasigt intro men tillsist hittade jag en med Joan Osborne utan det tramset..

Det skulle vara en överdrift att säga att jag mår bättre nu än för 10 timmar sen. Finns det så mkt skit för kroppen att bryta ned? Jobbigt! Never again... Skrev inte jag för ett tag sen att det var MAX en flaska vin som gällde o inget annat!


Roligare nykter?

Kan det vara så att det helt enkelt inte är värt det. Att man inte behöver dricka för att ha kul? Efter nattens händelse har jag legat o grubblat på det här och kommit fram till att jag baske mig ska testa. Tänk vad jag sparar pengar på det! Jag har varit nykter flera gånger när det varit festligheter och ändå haft megaskoj! Dock blir tålamodet sämre, vilket en kille på dansgolvet en gång fick erfara, fast det var han å andra sidan värd! Men i alla fall. Hur länge ska jag vara alkoholfri, hmm.. som det känns just nu? Lääääääääääääänge, tågresan hem var inte den skojigaste!

Ja vi behöver ju inte gå in på vad exakt som hände inatt men Hanna hon fick sig ett gott skratt och Niclas fick känna på hur hans framtida yrke, polis, kan komma att se ut.. Min mobil hamnade i stan, utan mig!, knasigt, och snälla Niclas cyklade iväg för o hämta hem den! Tusen gånger tack för det! Festen var i alla fall jättekul!!

Måste dessutom ta tillfället i akt o tacka Hannas syster Sara för att hon hjälpt mig att fixa bloggen! Tack tack! :)

Nu ska jag se på lejonkungen 3 och käka ostbågar om magen tillåter... Ja jag beroende av både tecknat och ostbågar.. Det står jag för! ;)

 

Gotta love it!

Min finfina top som är 100% organic! Från Zara om jag inte minns helt fel!

(klicka på bilderna för att få dem större)

Nu drar jag! Ska lägga in lite musik på mobben och käka lite paj.. Sen åker jag jag till Hannabanana o firar järnet!


Adjöken säger fröken!


Åh! Jag kom på det!

Tant Röd och Farbror Blå! Filmen heter "Den oändliga historien!!" , Tack o lov att jag kom på det nu, har stört mig i en vecka nu att jag inte kunde komma på, trodde den hette nått med resan! Vi kollade på så ska det låta och jag fick för mig att en låt de sjöng i programmet kom från den filmen men just när jag skriver kommer jag på att det Never ending story som kommer från den filmen, rätt självklart om man tänker på det så här i efterhand... Det var inte många rätt från min sida i fredes, men jag tror ändå jag skyller lite på vinet om jag ska vara ärlig..

image55image56image57
Grymt sorglig scen i filmen, grinade så jag vet inte vad!

BY THE WAY!!
Jag åker till Varberg och kommer tillbaka på söndag. I fall ni skulle sakna mig så vet ni vart jag är!! ;)

Youtube - min nya vän..

Jag bytar vänner lite hej vilt men vafan, måste ju hitta på nått. Har spenderat den senaste timmen med att se på Johan Glans. Lätt roligast i klippet från "Tack gode gud!" ! Haha.. Ja jisses...

Mitt nya ord är nog Jisses, använder ju det hela tiden, illa om det skulle komma med i en uppsats. Fast det är ett bra ord..passar in på många sinnesstämmningar. Jisses vad kul! Jisses vad konstigt! Jisses vad hemskt! Jisses vad läskigt! Jag är knas, Ja jisses! Se?! Perfekt ord som passa hela tiden!

Hm, det kommer nog ta ett år för mig att läsa ut min bok, nu är det scrubs på teve, mitt beroende, klarar mig inte en hel dag utan att få kolla på det!  "great job last night buddie!" Haha. Kul!

Jag tycker facebook börjar bli tråkigt.. Kanske ska ta bort min.. Tål att tänkas på!

Lussekatter i mars..

Mums, spanade i frysen efter något gottigt o hittade en påse med mammas lussekatter. Det var gott och var precis det jag var sugen på... Blir ju nästan lite sugen på att fira jul igen med allt vad det innebär!

image54

Nu hänger jag inte med!

Jag skulle vara häftig eller bara allmänt ifrågasättande som jag kan vara och säga till en kille att hallå! After work på torsdag?! Är inte det lite onödigt? Då fick jag slängt i ansiktet att det faktiskt är röd dag imorrn.... Snacka om att leva i en bubbla skyddad från omvärlden..  Eftersom jag inte jobbar och sällan kollar min almanacka och ofta är ledig nu när jag pluggar så har väl inte jag koll på att det är skärtorsdag idag eller att det är långfredag imorrn? Jag sitter ju bara här och tänker väl inte på vad det är som är på gång.. Senast i helgen sa Hanna: " Jag ska äta godis fram till påsk sen inge mer" Och jag tänkte "Jisses det är ju flera månader dit, vad kul, då kan vi vara onyttiga ihop!"  Aja,, det var ju tur att jag fick reda på det, fast jag kanske visste det egentligen bara det att jag inte reflekterat så mkt kring det.

Anywho, jag är mätt som en mätt Lisa, sitter i en ren lägenhet och har fått se Horton, vilket innebär att dagens "att göra" är avklarat. Vad ska jag göra nu? Se färdigt vänner.. Kolla på youtube efter heta klipp på Björn Gustafsson och tillsist läsa i min nya bok: Stieg Larsson- Män som hatar kvinnor. Går lite segt att läsa men det är nog för att jag börjat läsa vid 23 de senaste kvällarna....

Undrar om inte jag borde kolla på nyheterna och läsa lite nyheter.. Jag kan inte riktigt hänga med i alla diskussioner om världen eftersom jag har noll koll... Fast jag vill ju inte veta egentligen.. Min värld är mycket bättre än nyheternas värld.. Bara massa bråk och tjafs hela tiden. I min värld finns inte det,, i alla fall inte lika grovt... Nä jag trivs i min värld.. Tror jag blir kvar här ett tag till! Ännu en gång skulle jag vilja vara en elefant som hoppar trampolin från en palm och som pratar med ett dammkorn på en klöver...


Jag vill vara en elefant!

Nu har jag äntligen fått kolla på Horton hears a who.. Den var sååå bra, e nog mer kär i den än vad jag är i Bee movie! Se den!! Ni har väl hört ramsan : "Så.. Har ni erat glada barnasinne kvar? JA VI HAR VÅRAT GLADA BARNASINNEKVAR!!" Att se på tecknade/animerade filmer är det bästa man kan göra om man vill bli glad, Alltid lyckliga slut och en spännande handling! ;)

image53

"I know there is a tiny person on that speck!"  Elefanten Horton tycker sig höra en liiiten röst på ett dammkorn som sitter på en klöver.... Nu måste han rädda The people in Whoville från att gå under.. Kommer han att klara det? Oerhört spännande...

Jag har inte fått nån flashback från någon dröm.. Kanske jag inbillade mig då? Jag har i alla fall nått mitt mål att få det skinande rent i lägenheten. Känns så mycket bättre att vara här nu när jag vädrat igenom och fått bort allt damm.. Nice Nice!

Idag fick jag ännu en hundralapp med posten! Idag var det älskade Daddy som stoppade ner en peng i ett brev som skickades fel från Halmstad kommun, Jag måste tydligen lämna in utdrag från brottsregistret om jag vill få vikarie jobb och bla bla.. Får väl fixa det då. Hundralappen kommer att komma väl till hands.. Tack så mkycket papsen! Får kanske ringa o tacka för donationen. På mitt kylskåp hänger fem räkningar, tillsammans är de värda 3383 kr.. :( sen tillkommer en räkning för internet.. Sen när var en student gjord av pengar? Hur ska jag ha råd med min dator? Vad tänker ni med ni som skickar ut räkningar till mig?! LÄGG AV MED DET!!!!!! nedrans människor.. Jag vill vara en elefant!

Nu är det dags..

... för mig att börja städa.  Hur kommer det sig att jag jämt tänker "jisses, hade mamma sett min lägenhet nu så hade hon blivit såå besviken!" Mamma har väl inget o göra med hur jag har det eller? Kanske är det för att jag själv skäms så fruktansvärt över hur här ser ut.. Men ikväll kommer det skina, det är mitt mål, för just nu finns det inte en enda yta som inte är täckt av ett tjockt lager damm.

 Jag drömde nått inatt. Men jag kommer inte på vad det är, jag vet bara att drömmen får mig att känna mig konstig.. Aja, får kanske nån flashback sen...

Någon vill mig illa..

Varför kan jag inte bara få vara glad om jag nu vill det.. Varför ska det hela tiden komma något i vägen som gör att jag blir lessen o deppig..

1. Jag har så ont i huvet att jag tror det kommer spräng närsom... För fan om jag skulle gå o röntga mitt huvud i alla fall.  Hjärntumör incoming?

2. Min förälskele, rosa LG datorn, den finns ju inte! Blääää. Vart jag än kollar så finns den inte.. Finns en annan variant som ser exakt likadan ut men har lite sämre kvalitéer...  Skit med!

Dessutom ringer Sponge just när jag håller på o bloggar (vilket inte gör mig deppig utan glader)  "Jag vet att du bara kommer göra nått dumt, Mer o mer inlägg om denna dator, och så har du kollat på den i stan! Lisa lova att du inte köper nån förrän jag kommer hem på måndag! Nu har du faktiskt lovat! Du kan inte lägga dina sparpengar på det bara för att den är rosa.. Den måste ha  bra processor och minne och bajs o mög! Du får inte köpa förrän jag kommer hem. Vi kollar tillsammans. Fattar inte var du har kollat nånstans men man kan få glansiga fina datorer för max 7000! Nu kan jag vara lugn inför helgen.. du har ju lovat.. Egentligen behöver du bara vänta i två dagar eftersom du ska till Hanna på fredag!"

OKEJ MAMMA!! var mitt svar :)

Jag vill ju se Horton... Och då måste jag ha en ny dator.. men det begriper Sponge inte..Jävla kärring som vill mitt bästa hela tiden och ska vara så nedrans förståndig och hjälpsam!!!! :(


__________________________________________________________________________
Uppdatering... Nu blev det jobbigt. jag gav LG en chans till.. och det visade sig att den dator jag ville ha är den som finns på prisjakt.se för 7290... Sponge, det försvårar saken avsevärt kan jag lova dig! Spelar d nån roll om d här dual processor eller duo... Jag fattar ingenting! Vill bara ha den rosa sen är jag nöjd.. Fast ju mer jag tänker på desto mer tycker jag att den var för liten... Nästan som ett gameboy ju... Hm... Mina impulsiva handlingar kan ibland inte stoppas..

Älska att vara glad!

Jisses.. Att vakna med ett leende och sen vara glad hela dagen har varit väldigt sällsynt i mitt liv den senaste tiden.. Men än så länga idag har det varit toppen.. Solen väckte mig idag igen.. Härligt väder när jag o Hanna gick inte till stan för att träffa Johanna o Linda. Supermysig fika vid Nissan.. och sen en liten kort runda på stan där jag fick se LG:s rosa bärbara dator på 12.1 tum.. Det gör väl inget om den är liten?? Fast jag är skeptisk mot den rosa färgen och det mönstret som den hade.. men..  Åh! Jag vill ha!  Innan denna veckan är slut är det inte helt omöjligt att jag beställt en finfin dator! Wiiie! Längtar.. Sen måste man köpa ett Officepaket också.. dyyyyrt, men kanske kan jag använda daddy skiva. Hoppas lillbror ringer snart så att jag vet!   Köpet är nära!

Nää om jag ska ta och städa lite nu då...


Det är rätt typiskt ändå..

Här vaknar man till solsken och har ett leende på läpparna.. Fem minuter senare när man gått upp och placerat sig i soffan för att uppdatera sig i vad som händer i staden Salem, syns inte en enda blå fläck på vår himmel! Var kom molnen ifrån? :(    Aja, så länge det inte regnar så att vi kan ta vår nyttiga promenix till stan.

Det som är dumt med mig det är att om jag får för mig en sak.. alltså verkligen får för mig nått stort, så ser jag till att jag får det jag vill... Nu är det så att jag vill ha en ny dator! Jag vill verkligen ha en rosa LG, ryktet säger att man får betala onödiga pengar om man vill ha en rosa.. Men jag är rik eller? Jag tror baske mig att det kan vara värt alla pengar. Jag kommer att vara sååå försiktig... Inte tappa den i golvet så att skärmen är halvt av som jag gjort med den som jag har nu.. Snälla.. Jag vill verkligen ha en den!!!!!! Hjälp mig! Jag kan inte själv.. och gör jag det själv så tro fan att jag väljer den som är mest kass av alla och dessutom dyrast.. Hur gör man??? Jag vill ha en ny nu!!!!

Nej nu kurrar magen.. igen... känns som att den alltid gör det.. Får äta lite nu så att jag orkar stoppa i mig en panini i stan! Mums!!
 image52

Ner i min mage ska du snart Oh härliga skapelse! Haha!

Kortvarig lycka...Skitdator!

SKit skit skit SKIT! Dumma jävla dator! Kastar ut den genom fönstret snart. Mina sommarpengar ska gå åt till att köpa en ny.. Kunde inte kolla klart på min efterlängtade film... Snyft.. Kul att ha ett utrymme på dumburken som är 17GB och ha 506MB ledigt.. Inte konstigt att det klabbar hela tiden... SKit skit. skit.. kanske ska handla en ny dator nu... Räcker inte 10.000 till det??

image51

Denna skönhet från LG vill jag ha!
Men den finns i två olika varianter och kostar ca 8000.. Hallå? Ge mig tips!!!

Waaaaaah!! Jaaa!

Äntligen!!! Som jag har väntat på att filmen Horton hears who! ska läggas ut på alluc! Nu ska jag se den.Min all time favorite skådis är med i den ju JIM CARREY!. Gah!   Sen läsa.. sen sova!  Vilken toppen kväll jag får på "lovets" första dag! Wiiiie!   

image50

Do not disturb!!

Trendig? Jaaaag??

Jahapp.. det var som tusan... Mamma tipsade mig om en bok som hon tyckte jag skulle läsa! Hon berättade om den och jag blev väldigt inspirerad att läsa den! Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor.. Tur att den bara har 566 sidor och 2mm stor text! Ska bli kul! sen måste man tydligen läsa två böcker till.. flickan som lekte med elden och en som hette nått med nått luftsslott som brann eller hur det var.. Trenden ligger i att det tydligen är många som läser den boken just nu enligt Hanna, och om jag inte minns fel (köpte boken idag) så stog den nog på "Toppen" hyllan på maxi.. Haha den heter nog inte "toppen" men ja.. nått liknande.  Det är med stor förväntan som jag snart ska slänga mig in i bokens värld!

Så förutom att städa ska jag alltså läsa en massa.. Försöka hålla mig borta från datorn även om det är omöjligt! Jag tror mitt huvud har fått för mkt strålning för jag har fått problem med att läsa o prata de senaste dagarna och minnet sviker mig,  så hjärnan behöver nog en paus... Skallebank är inge kul!

Nu måste jag äta nått... vidrig korv på Maxi mättar ju inte alls bra.. fast det var ju fyra timmar sen så det är kanske normalt att vara hungrig igen! 

Fick 100 kr av mormor o morfar idag! De är sååå söta,, För att köpa påskgodis eftersom jag inte firar påsk med dom i år.. Sötnötar!!!  Den hundralappen gjorde gott i min ekonomi då jag efter beslut att unna mig en bok och frukost mat endast hade 33.10  kr kvar på kontot. Det var med en stor klump i magen som jag förde över 500 kr från mitt sparkonto. Men jag måste ju eftersom resan till Varberg kostade 137 kr och jag ska ju dricka alkohol o annat trams i helgen så....

image49

Det här är jag! Okej jag är inte 34 utan 22.. Okej jag hatar inte mitt jobb, har inget, jag pluggar ju! MEN, Jag är pank och har en massa nya fina kläder att visa upp! ;)

Anywho.. time to visit the fridge! Magen gör uppror!

Återuppliva mina Acnejeans??

Mitt i berget hittade jag min älskade Acne Jeans! Jisses vad lessen jag blev när de sprack i baken! Tooo fat? Snyft!!!  Anywho! Jag har ju för tusan en symaskin nu! Kanske det går? Testade de nyss och de är så himlans sköna!

Men jag har fått stränga order från Sponge att inte ingripa förrän jag har en övervakare med mig i form av henne eller Hanna.. Hmm.. kanske ska jag trotsa? Vill ju använda dem!!

 

Kolla vilken fin spricka de har i baken!

Gah! De är ju så fiina.. Vill inte skicka iväg dem till jeanskyrkogården.. Vill att vi ska leva lyckliga ihop som vi en gång gjorde.. Vi har varit med om så mkt! Vilka äventyr! Utan dem vet jag inte var o vem jag hade varit idag! Kom igen... Jag kan säkert fixa det galant....

Är det verkligen sant??!

Jag kan knappt tro det... Jag är ju för fasen ledig!!!!!! Allt detta slit i skolan har äntligen gett resultat! Är ledig till onsdag nästa vecka och jag ska verkligen njuta.. Har inte varit ledig sen i somras! Har hela tiden haft något plugg att göra.... Men nu.. Inget!

Hur ska denna tid spenderas?
- Idag ska det städas och sorteras bland mina kläder. Slänga sånt jag inte använder och stoppa tillbaka allt fint och inte bygga ett berg som jag tidigare haft..

- Imorrn promenad med Hanna till stan för att sedan fick med tjejerna i klassen. Lite myspys nu innan alla firar påsk på sina håll..

- Lägenheten min ska städas! Vill inte ens säga när jag dammade och dammsög senast, pinsamt äckligt! Men nu ska det damma o sugas o torkas o skuras! Skinande rent.

- När lägenheten på fredag är skinande ren så ska jag bege mig till Varberg till min kära Hannabanana &co.

- På lördag ska det inte firas påsk utan det ska fira att lilla Hanna blir 20. Jisses vad skoj! Undrar om jag ska slinga henne eller om hon ångrat.. Vi har inte pratat om det på länge... Hmmm..

Sen har jag inge mer planerat.. Motion står på schemat nästa vecka.. Om vädret håller i sig så tror jag att jag kan bli en riktigt hurtbulle. Bara det inte kommer mer snö. Sol vill jag ha!

Nej nu ska jag vinna över Sponge i röj sen ska jag ta tag i den enorma klädhögen i soffan.. Jobbigt att där finns kläder som jag köpte förra året med prislapparna på fortfarande!! Well spent money in deed! :(

image46
(nej det är inte du som ser dåligt.. det är min kamera som inte kan ta normala foton!)

Massa rosa, gult o turkost som jag förträngt att jag ägde.. Kommer detta användas? Kanske när mitt sinnestillstånd är inställd på "Happy" och jag inte vill klä mig i mörka färger längre... Jaja.. Jag kan lägga det längst ner i högen.

Tooooodelooooooo!


Vad i hel........??

Nu när en lättnad äntligen infinner sig i kroppen så snöar det ute!  Hur kul är det?! Ok att jag gillar snö.. Men inte Mars, och inte när den haft hyfs nog att dyka upp när det var varit snösäsong. Galen är jag. Jag vill ha sol! Värme!

image45

Så här fult är det utanför mitt fönster!!! Glädjefaktor? Eh... I dont think sooooo!

Natten var hemsk... Gick o la mig vid 1.30 men kunde inte somna och sist jag kollade på klockan var hon 2.40... jobbigt! Huvudet ville inte vila! Sen vaknade jag 6.30 och inser att jag glömde bifoga skiten mailet så jag fick fixa det med suddig syn och skakande fingrar.. Men nu är det färdigt och det är sååååå j*vla skönt!

Tänkte ju att jag skulle cykla o träna idag, men icke i snö.. där går gränsen.. Annars på schemat står opponering på Sponges uppgift och storstädning.. Fast städningen tänkte jag skulle vara ett veckoprojekt!

Hurra för mig! Jag e bra!

Efter 13 timmar framför datorn har jag nu äntligen blivit färdig med min uppgift. Den ska vara klar imorrn kl 09, och jag började idag.. Ett misstag jag aldrig mer kommer att göra! Jag o Sponge har svurit på att aldrig mer göra så här! Jag har skrivkramp, häckern värker, ryggen värker, huvudet värker! Ögonen vill stängas och hjärnan är redan halv avstängd.

Skojig bild på mig från i fredes:
image44

"Jag är en akrobat, jag är en akrobat, Hanna o Nicke flinar men Jag är en akrobat!"

Grinchen och oboyen!

Mina nya vänner som alltid finns där... Grinchen och oboyen!

image43

Aw.. Han e la för söt!

Ska snart krypa ner i sängen med ett glas varm oboy och kolla på denna söting!  Knasigt med jultema mitt i våren men tittar man ut genom fönstret så märks det inte så det är skitsamma..

Dagens roliga på praktiken: Fem killar vill spela brodtennis, vilket betyder att en blir ensam.. Lisa får ställa upp och möta honom.. Han blir överlycklig när han inser att jag vill spela,, Spännande jue! Snart inser han att han kommer få många goda skratt då Lisa är livrädd för bollen och helt enkelt dökass på bordtennis. Lisa gav smaschlägen hela tiden och missade bordet. Men det var kul. Jisses vad vi skrattade. Kommer sakna denna klassen!! Man får en helt annan typ av dialog när barnen är 11-12 jämfört med 7-8 år..

Teknik + brudar = sant?

Efter att ha ätit  våra potatisar som tog typ två timmar på sig att bli färdiga plockade jag o Sponge fram våra kreativa sidor. Med initiativ från Sponge (trott eller ej) började vi pyssla lite. Hon ville så gärna hjälpa mig att laga min kofta som hade ett hål. Hon nålade och tittade och testade, vände fram o tillbaka på koftan, flätade ihop två olika nyanser av grått för att få rätt färg, sen satte hon igång. Resultatet blev förvånansvärt bra. Tänk vad man kan om man bara vill! Sponge hade inte fått nog, och när kvällen var slut hade vi klippt o sytt i hennes byxor och påbörjat våra fina kompisarmband. Haha, e vi för gamla för det?  "Om du tycker vi är geeks när vi spelar röj vad fan är vi då nu?" Anledningen till att vår kreativa aktivitet tog slut var inte bara den sena timmen utan även att symaskinen kluddade. En stor klump med systråd trasslade in sig och försökte plocka isär maskinen. Tyvärr är vi inge starka så vi fick inte upp skiten men pyssliga Sponge lyckades peta loss trasslet med sprättnålen! Det hade baske mig inte en klumpig karl fixat! Han hade däremot lyckats plocka isär den. Hade inte Sponge varit där och jag haft det problemet hade troligen den maskinen sett regnet för sista gången.. Den hade blivit utkastad!

Jag sitter här nu, funderar över kvällens händelse och förvånas över att Sponge ville vara så pysslig. "Jag tycker faktiskt sånt här e kul!" Kanske hade hon fått i sig nått knasigt! Fast det är kul när man tror man känner någon och så visar det sig att det finns så mycket bra att upptäcka!

Sponge med sina sötnöt läppar!
image42


Nån rik som vill gifta sig med mig??

Alltså man kan verkligen börja ifrågasätta mitt liv och vad det egentligen är jag prioriterar... Imorrn borde jag verkligen ha pluggat en hel del, både för min egen skull och för gruppens skull. Vad har jag gjort idag? Kom hem från praktik, sov, handlade, glott på teve och nu har jag surfat på youtube i 2? timmar! Om jag går och lägger mig nu så borde jag kunna gå upp imorrn o plugga då, eller rättare sagt jag måste ju göra det. SKit skit skit skit skit skit, vad har hänt med min ork?  Förra kursen gick över förväntan även fast jag hade en svacka, kanske funkar det denna kursen också?

Nyfunnen låt! Akon - Where do I go (could you be the reason)  Grymt beat, kunde vart bättre text!
Nufunnet band (för mig) The Strokes   

Hur i hela skiten ska jag kunna leva på 191,40 kr denna månaden ut?? Vad hände?? Som tur var är kyl,frys o skafferi proppat med mat, men jag måste ju kunna hitta på nått skoj också ju! Hata vara student!  Nån rik som vill gifta sig med mig?

I hide my tears behind a painted smile..

Jag vet att det är så, det bara är så! Jag har världens finaste, gulligaste, snällaste och bästaste lillebror!

image40


image41

Det är vad jag kallar äkta syskonkärlek!

När jag kommer hem till Skaune för att samla styrka är min lillebo en bra källa :) Han är helt knäpp ibland som den äkta tonåringen han är, men också väldigt ödmjuk. Bakom hans tuffa fasad gömmer det sig en grymt omtänksam person som precis som sin mor alltid ska sätta sig tvärtemot för att sedan vända och ställa upp i vått torrt. Om jag inte hade haft min bror i fredes hade jag troligen blivit rånad på Helsingborgs gator och det var väldigt otäckt! Jag var arg o grät när han kom och jag berättade om allt som hade hänt och jag hör hans röst inom mig "Lisa är du säker på att du inte är ledsen för något annat? Är du säker på att det är det enda som hänt?" 

Älskar dig lillebo, nått som borde sägas oftare!

Pinsamt dålig låt!

Bläddrade förbi teve 3 och ser att det är Oprah, nån snubbe sjunger världens mest irriterande och pinsamma låt! "And then I played myd rum for him, Pa rum pum pum pum, pa rum pum pum rum ump pum!" Sponge du vet vilken jag menar!

Har fått ingenting gjort idag! Tänkte jag skulle plugga o så men om en halvtimme måste jag börja fixa mig i ordning för kvällen.. ska iväg kl.17! Var tog min dag vägen?

Skaune med Mensvärk!!

Till att börja med vill jag ge ett tips till alla tjejer. Kör INTE med mensvärk! Det är nog det dumaste man kan göra. Fy i satan vilken jobbig bilresa jag nyss haft. Fick sitta framåtlutad över ratten emmellanåt! Ajajajjaaj.. Så gör  inte det är ni snälla!

Ja då var man hemma igen. Mamma o pappa blev glatt överraskade. Imorrn kl.06 åker dom! Fy vad orättvist! jag vill också åka skidor! Imorrn bär det av till Malin och festligheter! På tiden! inte att festa för det gjorde jag ju igår, men att festa med M&M! Får la plugga imorrn, lär ha några timmar att slå ihjäl under dagen.

image27

L&M&M i full gång!

Har haft pratik idag.  Alltså dessa ungar! De går i femman, börjar bli intersserade av sex o samlevnad. Killarna ställer frågor i ett i ett i ett och jag svarar snällt på anständigs passande oskyldiga frågor som Har du pojkvän, har du pussat nån. vill du inte ha kill? har du kramat nån? och andra liknande frågor. Frågor som jag däremot inte svarar på är: "är du oskuld?" Hallå? är du 11 eller? Jag gjorde snabbt en gest där jag drog igen dragkedjan för munnen och sa att sådana frågor svarar jag inte på, det är inte sexualkunskap nu. Killarna skulle på em ha det med skolsköterskan. Enligt en kille fick de känna på saker där, följt av ett flin. En kille hade tydligt skjutit en kondom på hans kind, och det var ju äckligt eftersom det var glidmedel på!! Haha, jag funderar på att ha en liten frågestund på måndag morgon då jag ska dit igen, så de får fråga av sig och sen låta bli mig under dagen. I alla fall så var det en rolig dag med många skratt tillsammans med dessa tokiga barn, och jag tror inte att någon av oss blev nått klokare på Uttern och dess liv.

Ångesten över pinsamma sms har försvunnit då det gjorts en damagekontroll och resultatet visade att ingen större skada var skedd då jag inte skrivit något utöver mitt vanliga fylledille. Härligt Lisa! Det bjuder jag på!



Jag saknar mig som blond, Jag saknar mig som mörkbrun och Jag diggar mig skarpt i min nuvarande färg! Hur ska jag göra? Blond till sommarn, Mörk till höst o vinter och mittemellan på våren? Verkar ju funka!
   




För smart för mitt eget bästa?

Ok, så det blev aaaningen tuffare igår än planerat! Men här sitter jag nu pigg som bara den försöker stoppa i mig lite frukost så att jag orkar med min praktik och dessa femmor som jag ska träffa idag.

Jag tänkte steget längre när jag snubblade in genom dörren, jag drack en halv liter vatten, åt en banan och drack ett glas oboy. Tvättade av mitt smink för att inte se ut som ett monster på morgonen. När jag vid sex ser mig själv speglen inser jag att nattens regn gjort så att alla dessa kilovis produkter i mitt hår stelnat och jag såg ut som Johnny Depp i Edward scissorhands! En dusch? Jes och nu är jag en helt vanlig Lisa. Som tur är.. Jag fick en skrattattack nör jag skulle ta av mig kvällens party outfit då jag balanserde på ryggstödet på soffan och tippar bakåt.. Haha. Där la jag med benen upp i vädret och skrattade i min ensamhet! Jag är rätt rolig ändå ;)   

Varför är jag då för smart? Jo så här är det, när jag är lullig i bollen så har mina fingrar en tendens att hålla i mobilen väldigt o skicka sms till många i min kontaktlista. Oftast nöjer de sig med att skicka 2 max 3 sms till vardera person som de väljer ut men allt för ofta kan de lixom inte sluta. Problemet tycker inte jag ligger i att jag skickar sms, eller vad jag skriver ( eller jo det kan det ju visst vara), problemet är vem det är jag skickar till.. Smart/korkad som jag är så raderar jag alltid mina skickade sms och ibland raderar jag även de jag fått... Så är fallet idag. Jag vet att jag skickat sms men jag har absolut ingen aning om vad jag skrivit! Jag borde verkligen lämna min mobil hemma men det skulle jag aldrig klara...  Jag blundar och verkligen anstränger mig för att minnas men inget.... Ajajajajaj. Personerna i fråga lär ju vara vana vid fyllelisas sms så jag är inte så orolig egentligen. 
 
Det dummaste är att jag tror jag bestämt träff med en viss karl på fredag! hahahahahahaha oh no!

Det gör ont i mig!

Ja, jag sitter här o äter frukost o lyssnar på lugna favoriter. Nu spelas den låten som får mig att må mest dåligt av alla. Jag får ont i mage och hjärta något så fruktansvärt. Vilken är låten? Jo Forever young me mina favoriter Alphaville! Vad det är för plågande känsla jag får och varför har jag ingen aning om, men den är deprimerande. Jag misstänker dock att det har med min fruktansvärda rädsla för döden att göra. Samtidigt som jag älskar låten så hatar jag den!

Tänk att stort glödande klot kan få en att må så bra!!! Att vakna med sol är det få saker som slår! Man blir pigg o glad på några få sekunder och det känns inte alls betungande att lämna sängen 8.30. Imorrn ska jag upp 6.45, då tror jag inte att jag har samma syn på livet som jag har idag! Upp o ner hela tiden!

Efter två dagars träning måste jag erkänna att det inte är många kroppsdelar som inte gör ont. Då har jag ju åtminstone tränat rätt.. Härligt!

Vad händer ikväll? Ska jag till kåren me Hanna? Känns liiiiite onödigt då jag ska upp så tidigt imorrn, men om jag inte dricker så mkt o går hem senast 01 så borde det gå, det har jag klarat förrut.. Hehe. Annars blir d plugg o mys o greys! Gah! Det lär velas in i sista sekunden om jag känner oss båda rätt! Kanske bäst jag kör till bolaget efter skolan o köper hem en flaska i fall i fall! :)

Nej här har jag inte tid o sitta! See ya!!

Jag kunde ha dött!!

Helt utmattad kör jag från friskis och svettis. Stannar såklart vid en korsning med stoppskylt. Svänger till vänster när det är min tur.. Jag kör på, Ser pilar i marken som pekar MOT mig, inte FRÅN mig! Oh NO!!!  Jag kör i fel riktning! Som tur var kom där inga bilar! det var himlans trångt så nån U-sväng gick inte, gjorde en egen variant av en T-sväng..

Vad har vi lärt oss? Man ska inte köra när man har tankarna och koncentrationen på annat håll!!

I'm back!

Jes, då var man hemma dårå! Jag måste ändå erkänna att en känslan som säger "home sweet home" infinner sig just nu inom mig. Ett gott tecken kanske! Ska iväg på träning nu, få ut lite aggression, frustration, depression och förhoppningsvis hitta lite inspiration och motivation! Skönt ska det bli, och jag kan ju KÖRA dit! Woho!  Nice nice!

Har haft en underbar helg hemma och njutit av varje sekund som jag haf någon omkring mig, är nog det som fattas mig mest! Att bara ha någon där...

Nej men denna vecka ska nog gå bra, gäller o ta en dag i taget, och ha siktet inställt på Onsdag kväll då mina bekymmer ska sköljas bort!

It's the little things that counts!

"allt är upp å ner.
du e trött och orkar inte mer.
kämpar på i motvind.
svårt att dölja tåren på din kind.
då ensamheten sätter in,
då finns andy där vännen min!"

Det där kan jag leva länge på! Mer än så behöver jag inte..




Imorrn hem till min favorit Salome tillsammans med Lonnie, Noah och Melissa. Ska bli mys! Äta gott, återuppleva minnen och uppdatera sig på vad som hänt i massa människors liv!


Nej nej nej nej nej nej nej nej nej!

Fan att tiden ska gå så snabbt.  Jag åker ju inte hem förräns imorrn och jag har öndå del att se fram emot i veckan. Onsdag = Kåren! Fredag = Hem igen! Det borde jag ju överleva. Tyvärr kommer inte mamma o pappa vara hemma eftersom de ska till Österrrike o åka skidor, Jävla skitungar! Vill också med! Får vänta till 2010, då har jag pluggat färdigt! Var det bara jag som reagerade på 2010, lååångt fram? Näe, går snabbt!  Undrar om jag får bo hos Malin från Lördag till Söndag, hade varit smidigt så att jag kan ta tåg direkt till Halmstad därifrån.. Hehe Märks att jag har siktet inne på nästa helg redan? Konstigt? Nej!

På dagens schema står det promenix med mammi, och läsa ut min bok. Fikan igår med Lonnie o Noah var toppen, vilket litet charmtroll han var, inte ledsen en enda gång och skrattade bara man tittade på honom. Söta unge! Roligt var det när han tuggade på hans lejon som var täckt med dregel från topp till tå, så hamnade den på golvet hela tiden, då kom dt massa snälla gubbar i gummor som tog upp den till honom, och tyckte nog det var lite äckigt när lejonet var så blött. Haha. Imorrn ska jag träffa dem igen, förhoppningsvis med 2 tjejer till. Skojs! Har inte träffat min älskade Salle på jättelänge!

Nej får la fixa till nyllet o kläderna lite nu....

RSS 2.0