The botten is nådd..

Sitter o läser en bok för barn i ca tioårsåldern..

Ska analysera personskildringen, miljöbeskrivningen och kompositionsmönstret..

Vad gör man om det inte finns någon personskildring eller miljöbeskrivning?

Jo då använder man fina ord och låtsas skriva en analys..

Men vad gör man om man inte vet vad ett "verb" eller "adjektiv" är?

Jo då googlar man.. "Verb är sådant man kan göra, som att hoppa, se och höra". "Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär".

Jag sitter alltså och googlar ord man fick lära sig i ettan? och som man använt sig av hela livet..

Om inte det får en att tappa lusten så lyckas i alla fall det faktumet att jag har en bok till att läsa och jämföra med med det.  (Huena mig vilken knasig mening..)


Nu är det färdigpluggat för idag... Får ta mig an att läsa det sista imorrn och sen sätta igång på allvar med skrivandet av min kära analys... Suck!

Varför jag inte ska plugga mer? Klockan är ju bara sju?

Jag ska se på teve och spela sims för tusan! Då kan man ju inte plugga heller, tokstolle där!



Seee Yaaa!

Dagens upptäckt!

Innan jag går in på vad dagens upptäckt är tänkte jag bara meddela att mina skor är ursnygga och passar perfekt! Im so happy! Har tänkt köpa dem sen i våras men först förra veckan bestämde jag mig för att göra det!



Så till dagens upptäckt!

Jag ringde nyss till ett företag där jag var tvungen att sitta i kö och lyssna på en röst som berättade för mig att de jobbade på att få fram mig i kön och att jag hade plats 7,6,5,4,3 ja ni fattar. I alla fall... När jag satt där med luren upptryckt mot vänster öra tyckte jag att ljudet var för jävla kasst, hörde ju nästan inget.. Efter ett tag bytte jag och satte luren mot höger öra, oj men nu var det ju asbra ljud! Jag hör alltså kasst på vänster öra.. Jag har haft ont i vänster öra och jag har ett litet brus i skallen. Kanske är det något stort på gång?
'
Annars mår jag bra idag, faktiskt, förutom de där svettningarna, men de överlever jag!

Resten av dagen ska spenderas i sängen o soffan, jag ska se min sista Irene Huss film och kolla på massa skoj på teven, lyckat va?

Imorrn är det skola mellan 14 och 18 och klockan 19 ska jag ta tåget ner mot skåne.. Ska ju som sagt vara hemma hos familjen hela helgen. ..Imorrn ska jag nog inte hem då jag hoppas på att få spendera kvällen och natten med någon


Seee Yaaa!

Ett paket, till mig!

Nu har jag tvättat i fyra timmar och ska äntligen gå till Maxi och hämta ut ett paket...

Vad kan det vara??

Två par skor kanske?


Seee Yaaa!

Amen för faaan!

9.15 ligger jag där i min säng och kan inte sova mer. Jag VILL sova mer men det går inte.. Samma läge som i natt. Jag är trött men jag kan inte sova.

Positivt med denna morgon är att jag känner mig nästan frisk idag.. Lite snuvig och lite tung i skallen men annars så funkar det..


När jag låg o vred och vände mig i sängen fattade jag ett beslut..

På torsdag åker jag hem. Hem till mamma, pappa, lillebror och katten som jag saknar för mycket. Har blivit van att umgås med dem hela tiden när jag bott hemma i sommar. Dessutom lagar min mamma världens godaste mat, och jag behöver god mat, riktig mat! Det kan jag tyvärr inte ge mig själv, det orkar jag inte...


Jaha, nu är film ett av tre möjliga färdiga så det är la bara att kolla på den, efter days som jag kom på började nu! Det blir ännu en film med Irene Huss, och det är de andra två också. Jag kollar inte på dem i rätt ordning men det spelar nog ingen roll.. De slutar ju lyckligt ändå med Irene och hennes familj och brotten löses så det är ju shit the same!

Seee Yaaa!

Sömnproblem?

Va? Nä?

Skulle jag ha sömnproblem?

Jag gick ju o la mig vid 23.30...

Ja just det ja.

Jag kunde inte somna.

Så jag kollade runt lite på youtube...

Och sen kollade jag på en film : Irene Huss - Guldkalven, som slutade för tre minuter sedan.

Ska nog göra ett nytt försök med att somna nu..


Seee Yaaa!


Är jag helt ute och cyklar?

Jag har nyssen påbörjat min femte termin, av sju möjliga, på lärarutbildningen i Halmstad.. Inte ofta, men ibland, har jag fått en känsla av att det kanske inte riktigt är min grej det här med läraryrket.. I samma stund som jag tänker så kan jag dock inte se mig någon annanstans än tillsammans med underbara barn.

Kanske är det så att jag bara tror att det är det här jag vill eftersom det bara är denna inriktning jag testat på? Praktiken i 8:an och 9:an gjordes på förskolor och i förskoleklasser. På gymnasiet gick jag barn och fritidsprogrammet och jag var mest inne på att bli förskollärare. Efter gymnasiet, från juni till november jobbade jag på ett fritidshem/ i en förskole klass. Sedan åkte jag till England i åtta månader och var Au-Pair. I England hade jag hand om en en pojke, 11 år och en flicka, 9 år. När jag kom hem strövikade jag på förskolor och från november 05 till Augusti 06 var jag fast vikare på en förskola. Hösten 06 började jag i Halmstad.. Och här är jag nu.. Att jobba på en förskola är definitivt inget alternativ för mig, det är nästan som om jag blivit allergisk mot det.

Jag har börjat fundera på om jag inte ska ta och göra något helt annat när jag är färdig med denna utbildningen i januari 2010.. Vad vet jag faktiskt inte.. Att jobba inom affär- eller restaurang - branschen är inte ett alternativ. Det jag tar mig an måste vara något praktiskt. Jag är grymt pysslig av mig när jag har den rätta inspirationen och jag tycker det är skitkul med pilleri och pillera. Jag har alltid fått höra att jag har gröna fingrar och jag funderade en gång i livet på att bli florist, nu skulle jag kunna tänka mig att ha det som hobby, men man måste ju utbilda sig till florist om man vill jobba som det...

På gymnasiet läste jag teckenspråk i två år och om jag får säga det själv så var jag grym på det, tyvärr blev det så att jag la det på hyllan och idag har jag glömt nästan allt. Men ofta tänker jag att jag ska gå en kurs och ta upp det igen. Det är sjukt kul och man jobbar ju faktiskt med händerna. Tänk att få vara tolk.. Skitkul! Vi fick testa på det under kursen och vi var på föreläsningar där det endast pratades teckenspråk, det var riktigt lärorikt!

Men jag faller ändå jämt tillbaka till det faktum att jag älskar att jobba med barn. Jag tror nog mest att det är utbildningen som skrämmer mig. Det är så mycket man ska kunna och tänka på som lärare. Man har ett sjukt stort ansvar och man måste ha massa energi. Har jag det? Har jag den orken? Visst, som jag sa till A när vi åkte förbi en skola, "varje gång jag ser en skola så blir jag glad, jag undrar hur det är att jobba på den skolan". Och jag läste en artikel i tidningen hemma hos mamma och pappa, om en skola i Båstad tror jag, där "alla" lärare var så himla engagerade i elevernas hälsa att de fått pris. "Tänk att få jobba med sådana kollegor som alla älskar detta yrket lika mycket som jag!" sa jag glatt till mamma.

Åh jag vet bara inte!

Jag tror bara jag behöver en paus från allt som har med detta att göra. Jag har ingen glöd kvar att plugga. Jo jag tycker att kursen vi läser är intressant, men jag har inte engagemanget att plugga. Jag har 8 böcker som jag borde ha läst men jag har tagit beslutet att inte göra det.  Jag läser bara de böcker jag ska skriva hemtenta om. Jag ser ingen mening med att läsa de andra, hur skojiga de än verkar. Och just den inställningen, att inte göra något för att det är "onödigt", är något som jag irriterat mig något fruktansvärt mycket på när mina kära klasskompisar bestämt sig för att göra så. Nu förstår jag dem. Pinsamt!

Aja, jag har ju ett och ett halvt år på mig att komma på hur jag ska göra. Det är ju inte så att jag inte tänker jobba som lärare någonsin, kanske inte bara direkt när jag e färdigpluggad..

ORKADE NI LÄSA? Ge mig tips och råd?

Seee Yaaa!

Im like a baby for fucks sake!

Jag kom hem från skolan vid 15.40. Mådde riktigt dåligt efter att ha varit i skolan och antecknat som ett svin, handlat på maxi, gått hem med tung kasse och svettats som en fontän.. Beskrivningen jag gav till de som undrade hur jag mådde var "jag känner mig som en zombie med hormonsvettningar". Inte för att jag vet exakt hur det känns men jag kan ju gissa..

Jag åt lite mat, eller ja, plopp och vitlöksbröd, satte mig i soffan och glodde på teve. Sakta men säkert kände jag hur tröttheten smög sig på så jag la mig i sängen.. Vaknar nästan två timmar senare och är nu mer trött än vad jag var innan...


Tummarna upp för mitt välmående och min excellenta inställning!


När jag är trött blir jag känslig. Och när jag är känslig då vill jag ha min mamma och pappa. Jag får nöja mig med min kramkudde som faktiskt funkar rätt bra. I söndesnatt och måndesnatt fungerade den dock som bäst då den fortfarande hade en doft av......

I alla fall så lär jag väl inte få träffa min mamma o pappa inom det närmaste så det är lika bra att jag rycker upp mig och släpper de tankarna...

Nää nu får det vara nog!

Seee Yaaa!

Vem tog min aptit ifrån mig?

För en kvart sedan var jag färdig med allt jag behöver vara färdig med innan jag ska till skolan... Jag har vaknat, duschat, tagit på mig kläder, kletat lite foundation i nyllet och uppdaterat mig i cybervärlden.. Men jag kunde inte riktigt släppa tanken att det var något jag glömt...

Jag satte mig i soffan och tänkte sitta där i en halvtimme innan det var dags att gå till skolan. Jag hann inte sitta länge innan jag kom på att "Vafan, det är ju bra om jag äter något idag, innan jag går till skolan", så jag hoppade upp ur soffan och kollade i frysen..

Nu sitter jag här och tvingar i mig spaghetti carbonara som är min frukost och lunch.. Jag brukar aldrig glömma bort att äta, visst hinner jag inte alltid men jag är ju typ alltid hungrig annars, och kan alltid äta.. Så om jag någon gång tvivlat över hur sjuk jag egentligen är så har jag verkligen förstått nu att jag är det..


Anywho, gott är det i alla fall och nu är jag snart mätt och redo för skolan...


Seee Yaaa!


Nothing has changed..

Här sitter jag nyvaken efter en av mina sämsta nätter någonsin.. Eller nu tog jag väl egentligen i lite väl mycket men morgonen har varit fördjävlig i alla fall.

Jag vaknade strax innan fem med värk över allt. Jag gick upp och tvättade ansiktet, proppade i mig två alvedon och drack en liter vatten.. Sen gick jag o la mig och väntade på att pillerna skulle verka vilket de gjorde efter 6 nån gång (sist jag kollade på klockan var hon sex) och jag vaknade vid 9.30 och mådde lika fantastiskt som jag gjorde vid 5, suck! Örat bråkar inte så mycket längre utan nu är det mer febervärk i hela kroppen och dunkande huvud utan värk...


(Gammal bild, på en sjuk Lisa i somras som fick stanna hemma från sommarjobbet)

Jag kan alltså utan en doktors hjälp ställa diagnosen att jag inte är så frisk som man skulle kunna önska. Men jag måste nog ändå ta mig till skolan vid 13 och vara där ett par timmar och lyssna på vår, hur ska jag beskriva henne, mycket karismatiska föreläsare. Känns onödigt att ligga hemma och tycka synd om mig själv hela dagen när jag kan träffa några tjejer som kan tycka lite synd om mig också.. Dessutom kan vi ju få lite värdefull information till vad som ska tänkas på när vi skriver hemtentan, som jag inte har börjat på än, har inte ens läst de två böckerna vi ska läsa och jämföra, suck!




Varför måste jag (och väldigt många andra) analysera allt in i minsta lilla detalj? Det tär på mig. Jag tolkar allt. Är jag trött, glad, frisk och på allmänt bra humör tolkas det mesta positivt utifrån mina behov men när jag är trött, lessen, sjuk och på allmänt kasst humör tolkas det mesta negativt. Det värsta är att man egentligen inte kan veta. Eller jo det kan man ju om man ställer frågor och försäker ta reda på lite själv, men jag är för feg. Jag vågar ju knappt analysera, tolka och sätta ord på det jag känner och gör..

I söndes kollade jag på Sex and the city-filmen och jag lipade som ett barn samtdigt som jag skrattade som en besatt. Känns jävligt skumt att göra det när man e själv men jag kunde inte hjälpa det. När jag lipade som värst så sa jag för mig själv att jag antagligen inte lipade på grund av filmen, den hjälpte mig bara att släppa loss lite..


Usch vad ni ställde till det för mig tjejer!!


Va? Varför jag lipade?  Ja hade jag vetat det så hade jag varit glad.. Men nej, jag vet inte. Det bara kom och det vägrade försvinna.


Nej nu blev det ett lite väl långt inlägg här.. Nu får det vara nog!

Seee Yaaa!

En förvirrad själ i en sjuk kropp..

Ja de orden beskriver verkligen min situation just nu...

Den ena delen, den om den sjuka kroppen, går att förklara rakt ut. Jag har ont i örat, febervärk i hela kroppen, inte ont men spänningar i skallen och lite lite snuvig. Därför ligger jag just nu under mitt täcke. Har nyssen sovit en stund och det var riiiiktigt skönt. Ligger här och lyssnar på världens bästaste Akon med ett dunkande huvud och insåg för en stund sen att jag inte käkat på över åtta timmar, därför kokas det just nu två ägg på min spis..

Den andra delen, den om den förvirrade själen, går inte att förklara rakt ut. Det har med två saker att göra. Det första är att när jag är förvirrad så kan jag helt inte förklara vad jag tänker och känner. Det andra är att det som jag faktiskt vet går inte att skriva ner på grund av att vissa personer läser denna bloggen. Det är inte så att det som försigår inne i min dunkade skalle är hemligt utan det är bara det att det känns konstigt att skriva om vissa saker som mer eller mindre har med andra att göra när jag vet att dessa "andra" läser detta.

Nej nu ska jag slå på teven o se på Miami Ink och tycka ännu mer synd om mig själv, och äta de där äggen...


Seee Yaaa!


P.s. Måste bara lägga till att jag INTE är ledsen eller deppig, UTAN bara förvirrad, och kanske lite rädd? D.s.

I've changed my mind..

Nej jag orkar inte alls skriva en hel redogörelse om vad jag haft för mig.. Kanske kul att läsa men det är fanimej tråkigt att skriva.. Man måste få med så många detaljer för att det ska bli riktigt och intressant. Jag har ju dessutom skrivit flera gånger innan att jag inte vill rabbla upp vad gjort under helgen eller dagen..

Det är mycket roligare att skriva om känslor... Åtminstone nu när jag känner mig glad och "pigg" i princip hela tiden. Fast jag måste ändå erkänna att jag faktiskt inte har så mycket som jag vill skriva om just nu... Visst är jag tråkig?

Fast å andra sidan.. de flesta av er som läser (antar jag) har rätt så bra koll på vad som händer i mitt liv och vad jag känner så det kan ju inte göra så mycket att jag inte skriver ner det....

Ja nej fy för fasen vad tradigt detta inlägg blev.. Blev riktigt uttråkad av mig själv... Vet ni vad jag tror? Jag tror att det är dags för ännu en bloggpaus!

Japp så får det bli...


Seee Yaaa!

Inget att skriva om, eller för mycket att skriva om?

Ja, nu har jag inte bloggat på ett tag och visst har det hänt en hel del. Jag har åkt hit o dit. Träffat massa härliga människor, och tre små söta barn. Jag har haft det där lilla pirret i magen som man får ibland och jag har gjort av med skyhöga summor med pengar... Dock finns det inte en enda bild som styrker historien om Goofys helg men jag ska ändå försöka att återge de väsentligaste delarna..

Men dock inte idag, är alldeles för trött och har som skrivet för mycket att skriva om så det blir liksom svårt att få ner allt på en och samma gång..

SÅ om det finns något intresse, kom gärna tillbaka och läs för tusan..



Seee Yaaa!


Digga - Broken

Denna låten är så sjukt bra. Jag älskar texten, kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna..



Håller ni inte med?

Jag älskar mina grannar... ehrm!

Waow mina grannar är verkligen one of a kind, står de inte o gapar i trappuppgången så att det ekar inne i min skalle så spelar de en och samma låt en hel jävla dag på högsta volym så att man riktigt hör hur glasen i skåpet klirrar..

Imorse tror jag ändå att de tog priset för värsta uppvakningen ever....

Jag ligger utslagen i min säng och sover som en prinsessa och jag var mitt inne i väldans bra dröm. Helt plötsligt börjar de borra någonstans i huset! Och som en parantes kan jag meddela att de fortfarande håller på. Det låter som om de är inne i mitt huvud och borrar sig ut genom mitt kranium, va fan gör de? Borrar de i sten eller? Och varför i helvete tar det så lång tid för dem att bli klara?

Bara ett och ett halvt år sen är jag out of here!


Anywho, klockan var ändå 9.35 (om ska se till det positiva i situationen) så jag studsade upp ur sängen, drog på mig kläder, sprang o bokade tvättitd idag mellan 12 o 16 och sen gav jag mig ut på en joggingtur, idag orkade jag dubbelt så långt som jag gjorde för en vecka sen. Skönt som fasen nu när man är klar och börjat varva ner..


Dags för duschen, frukosten, tvätten och plugget!


Seee Yaaa!

Baj baj sötisar!

Ja imorrn är det så dags för min söta vänner att bege sig mot vår alldeles egna huvudstad Stockholm..
 

Ni kommer vara saknade men även jag ska iväg på äventyr, men det är först på lördag som jag ska iväg och fram tills dess ska det läsas massa böcker och joggas en massa och kanske till och med städa... så inte behöver ni oroa er för mig inte, jag kommer ha det alldeles underbart här i min ensamhet medan ni är o gosar med era älsklingar..


Anywho,  ska läsa lite sen hopp i säng.. orkar inte glo mer på teven eller datorn nu, det är faktiskt rätt tråkigt ibland!

Seee Yaaa!

Wall- E!

My god vilken söting den där wall-e är! Är helt såld. Låg i min säng och kollade på den filmen i natt och jag blev kär direkt! Det allra sötaste är när Wall-e ska gå upp på morgonen och han är såååå morgontrött! Se den om du inte redan gjort det!



Annars idag då?
Jo jag har varit ute o joggat denna förmiddag och ska bara lite snabbt uppdatera mig i cyber-världen sen ska jag ta mig an att läsa Mio min Mio för att sakta men säkert ta mig igenom denna fina hög av böcker som ligger i min bokhylla..


Utöver dessa har jag Jonas Gardells bok Jenny som ljudbok och ytterliggare en av Ulf Stark som jag inte fått tag på ännu..

Även om det är många böcker så är de ju relativt lättlästa ändå och det är ju faktiskt kul att läsa så jag tänker inte klaga! Jag är väldigt nöjd med den kursen vi läser i skolan nu som handlar om barnlitteratur och hur man analyserar den..


Anywho..   Senare idag ska jag träffa mina fina tjejer Hanna och Sponge och planen är att vi ska käka ihop, frågan är bara vad.. Några förslag?

Seee Yaaa!



Adjöken Fröken!

Ja nu ska jag snart lämna min lägenhet och Halmstad för att åka tuff tuff söderut... Vet inte riktigt när jag har möjlighet att blogga igen... Men det blir i alla fall inte mer idag!

På återseende! Hoppas ni får en alldeles alldeles underbar helg!


Seee Yaaa!

Dagens fundering!

Jag satt nyss och kollade igenom mina bilder.. När jag kollade på bilderna från Johannas och Mathias vackra bröllop kunde jag inte hålla skrattet borta. Varför? Jo, för att där var barn med på bröllopet. Dagens fundering är således: När man har barn med i vigseln blir allt så härligt spontant!

Tror ni mig inte? Här kommer bildbevis!

    
   
   
   



Visst är de härliga!? Johanna, Mathias, Benjamin (Johannas bror), Klara och Julius (J o Ms barn).


På dagens schema står det:
Frukost.
Duscha.
Göra mig fin.
Packa.
Diska.
Åka till Skåne..

Kanske bäst att sätta igång nu så jag hinner med allt!!


Seee Yaaa!

Och där gick Fredrik Ljungberg förbi..

Där går jag sliten som fan med Sponge vid min sida... Och jag tycker mig känna igen killen som kommer emot oss.. Han skriker nått till någon han känner igen på andra sidan gatan.. Hmm.. Men vafan! Det är ju Fredrik Ljungberg! Japp han och hans bodybard seglade förbi typ en halv meter ifrån oss.. Tjenare!


Tur att man inte är kändis-kåt! :P

Sitter hemma hos Sponge i hennes soffa.. Hon ville sååå gärna bjuda mig på middag och det kan jag ju bara inte motstå! Min fina fina Sponge som skickade en liten lapp till mig idag på föreläsningen som fick mig att sudda bort min ledsna min och ersätta det med ett leende som gick från öra till öra.. Kärleksförklaringar we love!


Me love you lots babe!


Seee Yaaa!

This is me today!

Varning! Om ni inte vill bli bländade av min skönhet så titta bort direkt för här kommer lite bilder på dagens Goofy!

 
Dagens outfit: Tunika från Flash, Linne från H&M, Jeans från Crocker och Skor från Stadium.


3 st OERHÖRT fina bilder på min stylade nuna...


Idag ska jag vara i skolan mellan 13 och 15 och sen efter det ska jag, Sponge och Josse (I think) åka till flygstaden och hämta ut mitt antivirus-program. Vi ska även handla skor på skopunkten, jag tror minsann att det blir ett par mörkbruna stövlar för min del och senare i höst ska jag köpa mig ett par svarta.


Dagens två timmar i skolan är denna veckans sista skoltimmar vilket innebär att jag har helg om 3 timmar. Mycket välförtjänt om jag får säga det själv... I helgen ska jag till Skåne, och vad ska jag göra där? Thats for me to know and you to find out.. ;)   Skoj ska det bli i alla fall.. Vet dock inte hur länge jag stannar där. Kommer ha mycket att läsa under helgen som måste vara klart till måndag men det brukar ju alltid lösa sig!

Nehepp, lunchtime tror jag bestämt att det är nu!

Seee Yaaa!

Bilder från igår. Enjoy!

Ja igår var det som sagt förfest hemma hos Johanna.. Vi snackade massa skit, glodde på idol och spelade spel. Kul som tusan. Halva gänget gick sedan ut o roade sig och halva gänget åkte hem och kröp ner under täcket. Jag var en av dem som kröp ner under täcket och det ångrar jag inte för en sekund. Idag har jag en vilodag men jag tror jag tar en powerwalk senare efter skolan..


Here comes the pictures!

     
      
   
   

Ett grymt bra gäng om jag får säga det själv!


Seee Yaaa!

Älskade Moffa!

Min morfar, som btw är världens bästaste morfar, ligger på sjukhus. I måndes opererade han höften och även om det är en rätt så ofarlig operation så var jag ändå sjuukt nervös! För nått år sedan opererade han knät och då precis som i måndes så gick det väldans bra! Sjukgymnastiken är i full gång och han kämpar på.. Han är envis som en get min fina Moffa! Jag kallade honom för Moffa när jag var liten och varje gång jag är där får jag höra om hur jag alltid sa "inte faligt oucha moffa!" när jag skulle duscha hemma hos dem! I alla fall, jag pratade med honom nyss och han verkade må prima så nu kan jag pusta ut en aning! Han har haft så himla ont och det har varit jobbigt att se en så stark man stapla sig fram som han gjort! Han är en envis Ewertson..

Därmed har jag två utmärkta egenskaper!  Jag är en Stolt Stark och en Envis Ewertson, två alldeles perfekta egenskaper som jag använder mig av rätt ofta!


Och här har ni dem! Den Envise och den Starke!


Ja och ikväll bär det av till Johanna.. På schemat står det förfest och Kåren.. För min del blir det både alkoholfritt och Kårenfritt. Har ingen lust alls att gå dit faktiskt. Det konstiga är att jag inte varit festsugen på jättelänge.. Inte heller i lördes när vi gick ut var jag på g, till en början.. Bra eller dåligt? Döm själva..  Det ska i alla fall bli jättekul att ha alla samlade i Johannas stuga o snacka o se på årets första avsnitt av Idol..


Seee Yaaa!

Ego moment a´la Goofy!

Med brist på annat har jagt nu lekt modell framför spegeln, och jag har faktiskt gjort det jag skulle ha gjort idag, nämligen pluggat.. Duktig e jag!

För att stilla er nyfikenhet, ska jag nu lägga upp hela tre bilder på mig själv! Enjoy!

1.   2.    3. 

1. Dagens outfit består av Scarf från Gina, topp/klänning från H&M, Jeans från Acne och Skor från Esprit.  Så jävla snyggt dont ya think? ;)

2,3. Close ups på mitt ansikte i olika färg och pose. Fy för tusan!


Hoppsan sa vad tiden springer iväg! Bäst jag kolla vad kylskåpet har ett erbjuda innan jag måste gå!

Ha en toppen dag så hörs vi säkert när jag e hemma från skolan igen och skriver om hur icke-festsugen jag är och hur jag funderar på att ha en nykter kväll! Dont hate on me!

Seee Yaaa!


Be proud!

Ibland är jag stolt över mig själv, ibland är jag det inte. Ibland är jag stolt över mig själv när jag inte borde, ibland är jag inte stolt när jag borde vara det.. 

Idag är det en blandning av allt. Ja jag ställde klockan på 8.50 och ja jag har varit ute o hurtat mig samt gjort mina 100 morgon situps MEN jag hade troligen inte gjort detta idag om det inte vore för Marcus. Han har lovat att han ska vara min motivation när jag inte hittar den inom mig. Idag var min egen motivation som bortblåst... Det var en himlans tur att han ringde mig och fick iväg mig för imorrn tänker jag definitivt inte hurta mig det minsta, eller jo, kanske en promenad på kvällen, men på förmiddagen är det vila som gäller eftersom jag o tjejerna ska till Kåren idag och festa loss lite... Jag är stolt över Marcus helt enkelt!

Just nu sitter jag och äter frukost som består av det här:

Visst ser det gott ut?!
Det är det inte.. Jo lite är det men jag är lite anti yoghurt men det funkar bra ändå!

Dagens schema:
Äta färdigt.
Duscha.
Plugga.
Göra mig fin.
Skolan.
Göra mig fin.
Förfest hos Johanna.
Kåren.
Sova.
Och lite här och var ska jag även hinna med att äta och gå på toa, givetvis!


Allergisk mot skolan?

Nu har jag gått i skolan i två dagar.. och i två dagar har jag haft ont i huvudet.... Jag förstår inte detta.. Jag undrar om det inte beror på att jag tänker och funderar så mycket att jag nästan får kortslutning i skallen.. Jag går liksom runt o funderar på plugget hela tiden, hur jag ska hinna läsa allt vi ska.. Kul att det redan är så här.. Suck! Fast kursen verkar i alla fall jätteintressant och vi har verkligen inte så betungande dagar i skolan.. 2-3 om dagen på eftermiddagen och inte varje dag.. Men men.. Det går la över nån gång antar jag..

Nu är jag sugen på massa onyttiga saker men jag har inget hemma.. :( Och det är bra det för jag ska nämligen inte äta sådana saker mitt i  veckan.. Jag får nöja mig med lördagsgodis som när jag var liten. Då blev man jag helt manisk när mamma ställde fram godis o chips. Såg nog ut som en hamster skulle jag tro, i ansiktet alltså....

Nej nu ska jag slita mig från min nya fina dator.. Kanske till och med lägga mig? Jag är jättetrött och imorrn är det ju upp i
tid igen o jogga!


En liten bild för er att njuta av kommer lastat!

Talina, Lisa och Sase! De sötaste kusinerna!


Seee Yaaa!

Dagens Goofy igen dårå..

Nu sitter jag o leker med min alldeles nya dator... gissa om den är fiiiin! Jag är så nöjd!! Massa tack till fina Sponge som hjälpt mig att få ordning på den! :)

Så här har jag sett ut idag:

1.   2.  

1.  Goofy har idag haft på sig Scarf från H&M, Tunika från Halens, Jeans från Gina Tricot och Skor från Stadium.
2. En lös inbakad fläta för att hålla min jobbiga lugg borta....


Nej nu orkar jag inte sitta här mer.. Har sjuuuuuk huvudvärk! :(


Seee Yaaa!

Eftersvettning = Äckligt!

Kom hem från min walk/joggingtur för en halv timme sedan och jag är nästan mer svettig än vad jag var då.. Det är såå äckligt att svettas! Jag hatar det verkligen men å andra sidan så är det ju ett tecken på att kämpat på bra med kroppen så jag kan nog lära mig leva med det så småningom. Eller rättare sagt, Jag MÅSTE lära mig leva med det nu när svettningen kommer vara en del av min vardag!

Sitter nu o varvar ner sen ska jag hoppa in i duschen, göra en paj, käka, gå till skolan och handla med Sponge. Och verkligen inte att förglömma: Dagens höjdpunkt - Hämta min dator!!!!!!!!!!


Seee Yaaa!

Dagens Goofy!

Japp idag var det som sagt första dagen på HT-08 och den har varit lång och innehållsrik! Vad jag haft för mig står i inläggen under detta men vad jag har haft på mig har inte framgått! Så här kommer två bilder med tillhörande texter.

1.   2.

1. Coolingen själv har som ni ser på bilden på sig glasögon o tröja från H&M, scarf o jeans från Gina Triot och skor från Stadium..

2. Ja bild nr 2 visar helt enkelt hur coolingen sett ut i nyllet en dag som denna...
Jag vill ha min nya dator nuuuu!


Seee Yaaa!

Jag har köpt dator!

Äääääääntligen har jag köpt dator! Världens bästaste Sponge har hjälpt mig att hitta fin och bra dator i ett som jag känner mig nöjd med! En liten fin Packard Bell blev det och jag håller tummarna för att det är en bra en annars blir jag hemskt ledsen! Såå imorrn kan jag åka till butiken och hämta hem den lilla skönheten!
Sen måste ju fixa office o skit med men Sponge har lovat att hjälpa mig med det också! Kanske sitter jag och myser med den imorrn vid denna tiden? Jag kan ju alltid hoppas i alla fall!


Seee yaaa!

Men det fortsätter inte lika bra..

Nyduschad går jag in i köket för att fixa mig en smoothie till frukost.. Jordgubbar och mjölk är i mixern och jag startar den.. Hela jag och köket blir på mindre än en sekund täckta av smoothieingredienser.. Vad fan händer!!!?? Skriker jag och trevar mig mot sladden och rycker ut den.. Helvetes jävla skit... Mixern är självklart sönder.. Attans!

Nu, tio minuter senare skrattar jag.. Lite komiskt är det allt.. Nu har jag ingen frukost så jag får nöja mig med en banan!



Seee Yaaa!

Det börjar bra i alla fall!

Nyss hemkommen från en hurtig morgon i den parkliknande saken utanför där jag bor.. Ska snart ner o tömma första tvättmaskinen och starta den andra av tre...

Det känns otroligt bra och när jag sprang där mellan träden såg jag fram emot att få göra samma sak imorrn.. Dock kommer jag nog sova en timme längre imorrn för hur ska jag slå ihjäl alla timmar fram till klockan 13 idag? Jag har en del som kan göras iofs men man kan ju inte städa, tvätta och handla varje dag. Eller jo det kan MAN kanske men inte jag i alla fall!

Nej off I go! Nu stängs snart strömmen av här eftersom elmätaren ska bytas!


Seee Yaaa!

RSS 2.0