I am... Sasha Fierce

Gaaaah! Sitter och lyssnar på Beyonce på youtube.  Det är fan inte långt kvar nu, som jag längtar. Hon e grym och jag får gåshud av hennes låtar!


The sensitive side: I am...

The Diva: Sasha Fierce

Fan vad grymt vi kommer ha det, jag och M&M :D

Always look on the bright side of life

Aaaah ännu en härlig dag!

Jag vet inte varför jag känner mig så glad och på så bra humör hela tiden. Måste vara kärleken, vädret, flytet i skolan och en allmän nöjdhet som finns inom mig.

Fast visst, vissa dagar är bättre än andra och framförallt denna veckan har det varit bra. Trots att det ringer en karl varje dag som har det väldigt eländigt och gnälligt så lyckas jag hålla kvar mitt glada humör, fast jag lyckas uppenbarligen inte smitta av mig, kanske går bättre på fredag när jag träffar honom face to face!

Det gäller att fokusera på det bra, och jag får nog tacka min braiga livsglädjecoachvän(?) Marcus för att han lärt mig hur jag ska se på saker o ting när de känns skit. Det handlar väl i det stora hela om det där valet man har och gör. Jag kanske inte kan välja alla mina situationer men jag kan välja hur jag ska hantera dem och vilken inställning jag ska ha. Så tack M för att du hjälpt mig med det.

Anywho. Idag är det torsdag och jag får la starta dagen med lite plugg, sen när solen hittat till min balkong tänkte jag sitta där o njuta, ska ju trots allt bli 17 grader idag :D Oh, jag ska tvätta med, men det är ju.... kul? Jag får ju rena kläder! :D
Har nyssen sagt upp mitt hemtelefonabonnemang. Så alla teleförsäljare kan köra upp mitt nr nånstans och ge fan i att störa mig!

Imorrn är det fredag och den ska spenderas med en lunch inne i stan med tjejerna, sen kommer min underbara Andreas hit. Som jag längtar. Detta har varit en lååång vecka och jag har saknat honom varje sekund! Så imorrn kommer han inte undan från min pussar, det kan jag lova!

Nehe nu är det la dags att käka frukost för det var jädrans vad illamående jag blev!

Seee Yaaa!

Let your spirit fly!

Allt som behövs är motivation!
Och det som motiverar mig är:
- vetskapen om att Maj är på väg med stora steg
- tanken på att få spendera i princip varje dag med Andreas i en hel månad (utan att känna ångest över plugg)
- att kunna spendera en toppen kväll med Malin o Michelle i Gbg på en grym Beyonce konsert
- inställningen att ju mer jag pluggar nu, desto mindre jobbigt kommer det att bli för mig senare
- att kunna sola med Malin på viskängen, och en skoj trip till danmark igen? (utan att känna ångest över plugg)
- att kunna spendera en dag i solen med A och T och grilla banan med choklad på en engångsgrill (utan att känna ångest över plugg)
- att kunna sitta på en solig balkong och läsa (även om böckerna kommer bestå av kurslitteratur)


Supermysiga Lisa och Andreas = KÄRLEK!

Nyårslulliga Lisa, Malin o Michelle

Jag o Malin i Dk :D

Jag minns  att jag för något/några år sen, när jag hade en lång down-period att jag lyssnade på en låt för att motivera mig själv och börja tänka positiva tankar. Den låten funkar även idag. Och ja det är kanske lite skumt men ja, den funkar! Let your spirit fly!

Jag och med all denna sprudlande motivation är det väl bäst att jag sätter igång med plugget dårå! Har precis vilat skallen från en intensiv förmiddag i skolan med ett avsnitt av desperate houswives, det måste man få unna sig!


Seee Yaaa!

Dont you forget about me!

Hoppsan tjosan vad tiden går snabbt när man har roligt. Hoppas ni överlevt utan mina grymma uppdateringar!

Det sista jag skrev om var att jag skulle till småland och fira påsk så vad passar då inte bättre än ett kollage från min påsk?


Den bestod av:
- underbart umgänge
- grillning i skogen (lite svårt för mig att göra eld men ändå)
- god mat
- pussar
- popcorn

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om..
Skolan flyter på. Känns helt ok nu även om det är mycket att göra. Det gäller bara att börja på en av alla ändar.
Längtar till nästa vecka då finaste A får sin efterlängtade lägenhet. Då kan jag vara nere hos honom i princip hela maj och det ser jag fram emot vääääldigt mycket. När han e på jobbet sitter jag på den stora balkongen o pluggar och när han kommer hem så blir det pusskalas. Tänk att få träffa honom varje dag! Wiiiiiiie! :D
Snart maj ja. Fasen vad tiden går snabbt! Sommaren närmar sig med stora steg och det går undan kan jag lova, hinner knappt med.

Anywho...  Det är försent för en tupplur så jag får försöka hålla mig vaken en liten stund till.. Måste plugga lite och koppla vår käre Vygotskij/Vygotsky (hur man nu vill stava det) till mitt pedagogiska förhållningssätt. Kan bli spännande.


Seee Yaaa!

Down for maintenance

Det blir inget bloggande för min del denna underbara påskhelg! Jag ska bara njuta av att vara ledig och den härlig våren tillsammans med min fina familj, morfäldrar, kusiner och Andreas i en alldeles underbar miljö! Trähus så långt ögat kan nå, skogar, ängar, sjöar och nyutslagna vårblommor. Kan ju inte bli bättre? Vem vill blogga då liksom?


Ha det alldeles alldeles super bra för det ska jag ha!


Seee Yaaa!


Just a slob like one of us

Tog mig en sovmorgon. Vaknade vid 10 och kände mig som en zombie. Är fortfarande en zombie men ska strax iväg till skolan och träffa gruppen.

Efter skolan är det solning o mys i p-parken. Glo på massa roligt folk och njuta av våren. Det e livskavlité!

This is me today:

Neutrala naglar idag. Tänkte de kunde få vila sig lite :)



Nu e jag skit hungrig. Jag mår typ illa så hungrig jag e. Men jag hinner typ inte äta så jag får ta med mig en lunchalåda till skolan minsann. En supersmarrig pajbit som jag gjorde förra veckan. Har aldrig gjort så god nånsin :D

Hoppas ni får en underbar dag för det ska jag ha!


Seee Yaaa!

What a hang-over!

Idag vaknade jag med träningsvärk i heeeeela kroppen! Kanske ett tecken på att man borde röra sig mer? Får ta tag i den där träningen.. Imorrn kanske?

Hade aaaaaskul igår! Så nu har jag haft två toppen roliga kvällar på raken. Härligt! Ett riktigt nice gäng på 14-18 pers träffades för att sola, grilla, dricka öl och spela brännboll. Efter några timmars slit bar det hem till underbara Hanna och Johan för lite mer festande och tävling i singstar. Kul jul. Blev dock lite för berusad så själva utgången har jag ingen nytta av.

Idag har det varit bakis mys med Sponge, två filmer (lie to me och Benjamin Button), sushi, ostbågar och massa cola! Riktigt nice!

Visst är det gott? :D


Nu är det dags att sova, tar mig en sovmorgon imorgon, har egentligen skola mellan 9 o 12. Men något säger mig att jag måste sova. Ska träffa min basgrupp vid 12 o prata förhållningssätt. Så jäääääävla tradigt!


Seee Yaaa!

I am drop dead gorgeous!

Helgen är i full gång!

Hade riktigt kul igår, mindre kul när jag vaknade med skallebank o tjut i örona, tjutet e kvar men nu vill jag inte känna efter mer. Har inte tid att vara bakis för nu är det dags igen!

Grillning, brännboll, öl, fest och utgång står på schemat! Och så här ser jag ut idag:



Till kvällen sen ska kofta o linne bytas ut till nån tjusig topp :D

Brillor e bra. De gömmer mitt trötta bakisnylle!

Fast sååå bakis ser jag väl inte ut att vara va?

Ha d så skoj idag!


Seee Yaaa!

I'm an angel

Det är fredag!
Tentan är inskickad!
Två timmar i skolan mellan 13 o 15!
Party ikväll med Hanna (och Johanna?)!

Kan det bli bättre?


This is me today!

Men vafan. Ser ni inte skillanden tjejer? Illa!

Gårdagens shopping: Linne från Gina Tricot.

Fake glädje?

I like big butts and I cannot lie!


Jag tror jag gillar mitt hår. I alla fall om det ser ut som på denna bilden :D Men det gör det säkert inte för bilder ljuger ju jämt!

Kom igen Sponge ett o två! Det är bara att kämpa på!  I know you can do I my little Betty Boobie! :D


Nu ska jag kolla desperate housewives, käka lunch och sen till skolan! Efter det är det alkohoooool!



Seee Yaaa!

Jag saknar dig min älskade underbaring! Tycker om dig massa mega super duper mycket!


I hate life like this

Jag kan ärligt säga att jag är jävligt onöjd med mitt liv just nu... Eller det finns självklart ljusglimtar i form av människor, men annars, annars är det inte mycket att hurra för!

Jag hatar att livet de senaste åtta åren bestått av tillfälliga livssituationer. Jag hatar ostabilitet och jag hatar att nya relationer skapas fort och att de försvinner ännu fortare.

Från 1985-2001 var livet stabilt. Jag bodde med min familj i ett område fullt av barn som blev mina vänner och som följde mig i mitt liv fram tills avslutningen i nian. Sedan förändrades livet.

Hösten 2001 började jag gymnasiet där nya relationer snart skapades och många av de gamla relationer försvann snabbt. Detta är den första tillfälliga tiden i mitt liv. I tre år umgicks jag med de människor som fanns omkring mig i skolan. Och efter avslutningen, sommaren 2004, försvann många av de nya relationer jag funnit. Och livet förändrades ännu en gång.

Från juni till november -04 jobbde jag med personer och barn där återigen nya relationer skapades och vips åkte jag till england. Vilket återigen innebar att de nyskapade relationerna försvann och livet förändrades drastiskt.

Inte nog med att jag bytte land, jag bytte boende, familj, språk, livsstil och hela tradelutten. Många nya underbara relationer skapades, och försvann. Och juli -05 var det dags att komma tillbaka till verkligheten i sverige.

Jag började plugga på komvux och jobbade som strövikare på förskolor tills jag vintern 05 fick ett långtidsvikariat till sommaren 06. Ännu en gång skapades nya relationer, både inom komvux och skola. Efter sommaren flyttade jag till Halmstad och gissa vad? Relationer försvann, konstigt.

Väl i Halmstad skapades nya relationer och för tillfället finns de kvar. Precis som många andra gör från tidigare kapitel i mitt liv. Alla relationer och framförallt personer försvinner självklart inte, men många.

Men jag är så trött på dessa kapitel. Dessa kapitel som jag vet snart tar slut, och då kommer allt förändras. Just nu längtar jag mer än någonsin efter januari 2010. Då kan jag äntligen efter åtta års ostabilitet få ro. Då vet jag att jag är klar med allt tillfälligt plugg och tillfälligt boende och tillfälliga relationer. Jag vägrar att fortsätta leva mitt liv som jag gör nu. Bara gå och vänta på att något ska ta slut så att jag kan starta något nytt. Dock ska jag kanske inte bo på samma ställe hela livet eller jobba på samma ställe hela tiden men jag ska ändå se till att få stabilitet och trygghet, något som jag varit utan i åtta år. Det är väldigt lång tid om man tänker efter.

Men som sagt, även om jag är jävligt onöjd med hur mitt liv ser ut just nu så finns det ljusglimtar, och listan kan göras lång med personer och relationer som berikar mitt liv och som gör att jag trots min onöjdhet mår bra är glad och lycklig!


Nä nu är jag färdig med mitt kvällssvammel. Ligger jääävligt långt back i mitt plugg. Tentan ska vara klar imorrn, och det är en hel del att göra tills dess, så jag får se till att ta tag i det!



Seee Yaaa!

Your story will be told

Igår var en bra dag.
- Solen sken och värmde upp en härligt mycket. Kunde sitta utan jacka o njuta av värmen :)
- Jag blev lurad en gång fast jag förstod det inte, och det var inte så kul.
- Skolan gick förbi smärtfritt fast att föreläsaren var lite dryg.
- Jag o Hanna satt i solen och åt äggmackor och drack cola.
- Hanna slingade mitt hår, och idag tycker jag det ser helt ok ut.
- Andreas var gladare än han varit på länge vilket känns bra i min mage! Äntligen börjar saker o ting gå åt rätt håll även om han fick ett väldans skrattretande sms från sin förra hyresvärd :D

This is me today:

Singoallatopp: Haléns. Jeans: Gina Tricot. Skor: La Redoute. Brillor: H&M.



Om det ser så här ut vet jag inte heller... Ljusare är det som sagt. Ganska mycket ljusare :D


Blir idag en lika bra dag?
- Ska till Hanna nu och plugga tenta som ska vara klar imorrn, har knappt börjat.
- Ska ta en paus i plugget och bege oss in till stan och köpa nödvändigheter som alkohol och annat.
Det kan bli bra. Pluggar man ihop blir det liiiite roligare i alla fall...


Iväg I go!

Seee Yaaa!


This is me today

Idag är det skola mellan 13 o 16 sen bär det av hem till Hanna. Hon ska minsann slinga mitt hår. Har köpt två paket med ljusa slingor så jag hoppas verkligen på förändring. Är trött på min utväxt och har saknat mitt blonda svall megalänge!

This is me today:


T-shirt: Monki. Jeans: Gina Tricot. Skor: Stadium.

Svarta naglar och egengjorda armband :)

And Peeeeeeace!

Out of the bubble that have been brought together by sizzling
 brilliant mollucks and darkest rocks becomes life

Och självklart en fläta i luggen... Tror kanske att jag är trött på min lugg, men jag vill inte klippa av den heller..


Borde ha pluggat lite nu på förmiddagen men icke sa Lisa. Hon ville hellre kolla lite på Desperate Housewives och slappa. Såå det får bli imorrn istället!

Ha en wonderful dag för det tänkte jag ha!


Seee Yaaa!


RSS 2.0