I need you now, forever

Dag 2 avklarad, bara 42 kvar. Det kommer gå fort!

85% av tiden på kyrkogården går åt till att tänka på min underbara Andreas och det vi har ihop, och det vi kommer få! 5% går åt till att tänka på mina nära och kära och hur de har det. 10% av tiden går åt till att läsa på alla gravstenar och fundera över hur deras liv varit. Där finns par som ligger i samma grav, barn som dött alldeles för tidigt. Oftast har den ena av makarna dött 10-20 år senare än sin partner och jag funderar kring hur det har varit. Att leva 20 år utan den man älskat och delat hela sitt liv med.

Jag blir mer och mer övertygad om att jag ska dö "ung", före "alla" andra. Förutom det faktum att slippa gå igenom flertalet fler sorger och det faktum att bli gammal och rynkig så kom jag idag till en ny insikt. Tänk om jag och Andreas kommer att spendera hela av vårt resterande liv ihop, vilket innebär att det handlar om 50-60 år. Hur fan ska jag kunna leva vidare om han dör? Han som jag gett hela mitt liv och hela mitt hjärta? Jag menar saknaden nu är en sak, visst den är väldigt jobbig ibland men jag vet ju att jag kommer träffa honom snart, men när han är död... Då finns saknaden där alltid och den försvinner inte förrän jag själv grävs ner i det kalla mörka. Usch och fy! Bara tanken på det gör mig gråtfärdig. Inte är det konstigt att gamla människor som förlorar sin älskade dör ganska snart efter. De dör av sorg, depression och saknad. Är det ett liv för mig? Nej tack! Max 40 har jag sagt, sen går det utför!


I alla fall... Det är bara dag två på  jobbet och jag har redan färgskiftningar på grund av sol och handskr, hur ska detta sluta?!


Snyggt va?

Innan jag slutar blogga för idag så måste jag vissa hur tjusigt kykskåpet blev i helgen!

Är det inte fina så säg!



Nej nu ska jag slappa två timmar i soffan, sen läsa en stund och senast halvtio ska en sjukt trött Goofy sova!


Undrar just vilka insikter som kommer att slå till imorrn. Spännande! (kan bli jobbigt dock, men har man tid för sig själv bland döingar så har man!)


A wonderful week

Jag har ingen motivation till att blogga men jag kan i alla fall lägga upp lite bilder från förra veckan som spenderades i Halmstad med mina finaste tjejer. Sommarlovet firades in rejält må jag lova!


Sponge och Hannabanana spelar in del 3(?) i serien "Sandra söker karl" eller hur det nu var den hette. I detta avsnitt visar Sponge upp sina grillmästarkonster.


Fina Johanna njuter av "värmen".


Linda blir ALLTID bra på bild UTAN några undantag.


En frusen Lilla My kom på besök.


Jag och underbara Hannabanana posar vant.


Vad vore en kväll utan egobilder?


Goofy vara knas.


Johanna vara knas.


Banana försöker ta fina foto uppifrån då de där nere inte blidde så lyckade...


Nere...


Uppe...


Lovely!


Tripp, Trapp, Trull.


Inte alltid så lätt...


Lite mer synkat!


Alles zusammen!


En av alla outifts.


Som sagt.. Några ego måste hinnas med.


Cissi och Goofy.


Det är inte annat än att det märks att man hållt igång lite, eller?



Tack alla för den bästaste sommarlovsveckan! Nu hoppas jag på ännu mer lattjo i sommar!

Det bästa med sommarlov är ju ändå att man kan göra vad man vill utan att ha en massa måsten runt om en. Som att läsa i min underbara bok:


Eller varför inte spela lite:

"Not just for nerds"!! :D


Anywho, ska la spela lite med min karl nu då, han har ju faktiskt kommit ifatt mig istället för tvärtom. Det ni! :P


Seee Yaaa!


RSS 2.0