Hold my hand, dont let me fall!

Hoppsan tjosan vad tiden sprungit iväg. Och det har bloggen fått lida för märker jag.. Sorry!

Är inne på min VFU:s tredje vecka. Har det hur bra som helst med mina små stora sexåringar. Det var lite synd om dem idag dock. Efter en promenad till skogen som tog ungefär 20 min skulle de bara behöva gå ca fem minuter till för att komma till det perfekta lekstället för dem. Meeeen något hände och vi gick fel.. 5 minuters promenaden blev över en timmes promenad (utan överdrift). Men vi var såå stolta över våra barn som orkade gå så långt.

Anywho...
Snart är det helg och då ska jag och min karl bege oss till Halmstad för att umgås med några av de bästa som finns. Ska bli riiiiktigt roligt! Längtar som bara den.

Under helgen som var blev det ett besök i hembygdsparken med mamsen, papsen, Andreas och Tilde. Det var väldigt skoj! Fick massa minnen från när jag var där som liten och kollade på de söta getterna och grisarna :D








Kollade även på min fina lillebror som spelade fotboll. Nojjig storasyster som man är så sitter jag på helspänn varje gång och laddar för att behöva springa ut på planen och slå ner någon dum jävel som skadar min bror. Men det behövdes inte denna gången heller. Det var en relativt viktig match de spelade och när lillebo gjorde mål blev han sååååå glad och jag var sååååå stolt över honom. Min lillebror :)



Happ.. Det var det...


Seee Yaaa!

God I'm Gorgeuos!

Jaha då var man på väg mot vår lilla kräftskiva dårå.. Ska dock inte äta kräftor utan istället lyxa till det med en räkamacka! :D

This is me today!











Ha en bäst kväll för det ska jag ha!!


Seee Yaaa!

I just cant find the f***ing key!

Vem har tagit min cykelnyckel? Ge tillbaka den direkt? Du tjänar ingenting på att ta den från mig. För jag har låst in min cykel i mitt förråd och om du nu tänkt så fuck you! Glöm det! Och om du nu tänkt att kräva en lösensumma från mig så fuck you! Jag tänker anlita en knipsare! En knipsare som ska göra precis som det låter, knipsa av låset! Så det så! Det är lika bra att spara oss båda tid och bara ge tillbaka min nyckel. För in hela friden. Jävligt barnsligt beteende från DIN sida!

Så, det var skönt att få det sagt!

Bara för att min nyckel har blivit snodd var jag tvungen att ställa in både shoppingrundan och träningen. För det finns inte en chans att beger mig ut i detta tradiga regnväder promenerandes... Icke sa nicke. Däremot var jag tvungen att ta mig till Maxi för att handla mat. Hade inget ätbart hemma, men nu har jag massa gott. Och massa goda ingredienser till morgondagens kräftskiva då jag ska göra mig en mumsig räkamacka! :D

Eftersom planen var att dra iväg mot stan så fotade jag dagens jag!




En glader Goofy innan hon insett dagens stora tragedi!

Annars har dagen bestått av att leta efter nyckel, på samma ställen flera gånger, i samma sopor flera gånger men den vill inte visa sig, så därför har jag kommit fram till ovanstående orsak! Jag har dessutom röjt undan här i denna lilla skitahålan. Kan meddela att jag har haft grejer överallt och ett hav av disk som nu är tjusigt staplat i diskstället. Jag har även spelat lite granna. Blev skitur när jag inte fattade hur jag skulle göra och med mitt underbara tålamod så kan man inte annat än att tjura en stund. Men det löste sig till sist. Efter min spelstund kollade jag på discovery channel där det visades "så funkar det" ascoola maskiner som folk har konstruerat! Och nu sitter jag här, i min lilla tvåmannasoffa och bloggar.

Ikväll ska jag leka med Sponge och hennes byhålekarl. Och sen ska jag sova och ladda inför en NYKTER kräftskiva, till Sponges stora sorg.

Mer bilder a la Dagens Goofy? Javisst! Vassego?


Det var när jag kollade på denna bilden som jag kom på att jag DESSUTOM skadat mig idag!


Och då var det inte kul längre. Tycker så synd om mig :(


Fast om man pussar och blåser lite så brukar det ju gå över eller?

Kort histora lång... Jag letade efter min nyckel i min väska. Har en häftamackapär där i. Häftstiften trillar jämt ur. När jag rotar runt med min hand känner ett häftstift att jag är hotfull och bestämmer sig för att hoppa in i mitt finger och lämnar ett 1 meter djupt veck i mitt fuck you finger! Vad fan är det för stil? Ont gjorde det. Och jag har lärt mig en läxa!

Anywho, har la inte så mycket mer att bjuda på än så antar jag... Och tur är väl det!


Seee Yaaa!

Gorgeous, amazing, BEAUTIFUL!

Nej jag pratar inte om mig själv... Jag pratar om han här:


Det är helt jävla sanslöst! Han pryder just nu mitt skrivbord. Gah denna underbara skapelse!

(sorry Andreas, men du vet ju att jag älskar dig mest av allt ändå:P)


Seee Yaaa!

Everybody loves to dance the birdie-dance!

Kvällen igår blev sjukt lyckad. Över min förväntan! Var inte ett dugg sugen på att festa, dricka alkohol eller dra ut och dansa. Men jag gav det en chans och det ångrar jag inte! Hade så himla skoj! :D Istället för att skriva om kvällen så låter jag bilderna tala!


Jag och Johanna :)


Sponge och Hanna :)


Är man hos Hanna måste man skriva i hennes tjusiga gästbok. Vilket alltid är lika uppskattat av hennes gäster!


Det kom några dudes till the partaj också.


Och Hannas nalle ville givetvis vara med! Och en Pez...


Finfina flickor :)


Sponge ville vara vänlig och bjöd på chips... Men det ville inte ha, till Sponges stora glädje...


... för då kunde hon gluffsa i sig allt själv!


We like the kissing!


And the licking too!


And I like Hannas boobies ALOT!


Försök till en gruppbild 1.


Försök 2.


Försök 3.


Väldigt charmiga och glamorösa brudar var med på festen!


Aaaah, and here comes the bird!


Lalalaaaa lala lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Lalalaaa lala lalaaaa!


Hejåhå! Så engagerade man kan vara!


We like to smile!


We love to dance!


And we like them Jazzhands! Kul för övrigt att jag måste vara dubbelvikt för att kunna kramas med Sponge!
Det var efter denna bilden jag bestämde mig för att cykla hem. Ringde Andreas och pratade non stop och vem vet vad. Sen ringde jag när jag var hemma. Tappade bort min nyckel... men hittade den i nyckelknippan... Fyllde på flera petflaskor med vatten eftersom vattnet är avstängt idag mellan 8 och 16... Gissa om det känns fräscht!? Sen stoppade jag fingrarna i halsen eftersom när jag la huvudet på kudden snurrade världen i ultrarapid och det kändes inget vidare. Sen ringde jag Andreas igen och pratade en massa om vem vet vad. Och då fick jag order om att sova bort min härliga fylla...

Ja det var min kväll det. Visst ser det skoj ut? Jag kan garantera att det var det! :D

Vaknade vid åtta pigg som bara den. Mår dock inte allt för bra men det får man väl ta. Jobbigt är det att vattnet är avstängt... Men som tur är laddade jag ju upp med vatten inatt. Fast det hade inte varit helt fel med en dusch nu :(

Anywho, tänkte röja lite här. Tjej som man är så ligger här kläder överallt och gårdagens outfit ligger utspridd.. Skorna ligger vid sängen och shortsen vid dörren och leggingsen på toan. Och detta tillsammans med att garderoben flyttat ut till min soffa bidrar till att här ser försjävligt ut... Yes! Just det, sen blir det ju skola mellan 13 och 15. Chillpill!


Seee Yaaa!

I have got TWO black eyes!

Nu har jag spenderat två timmar framför spegeln. Jag har försökt mig på att sota mina stackars ögon. Det är så sjukt ovant att se sig själv i sådan sminkning när man inte brukar ha så mycket smink på sig... I alla fall.. Det är ju inte jag som ska titta på mig så det blir nog bra!






Nu drar jag på fiesta!


Seee Yaaa!

RSS 2.0