Oboy o bakelse på ingång!

Ska snart hem till Hanna o dricka varm oboy, att nån sk. glasswienerbröd och se på greys! Kan ju inte bli en bättre kväll än så här!  Längtar......

Har ingen blogginspiration... Men det jag undrar över är varför denna människa alltid dyker upp när jag är i stan!? vart jag än är så är baske mig denna person där också.. Jag o Sponge träffades på stan för att käka Buffé, så vi går till Asian Palace som vanligt, vem ser jag direkt när jag kommer in och som tittar tillbaka på mig? Jo den där filuren... Överallt hela tiden! Sponge säger att det kanske är meant to be.. Undrar om den personen är medveten om att vi är på samma ställe hela tiden eller om det bara är jag.. Knas!

Plugg och oboy!

Mmmmm idag gjorde jag nått förbjudet.... Jag handlade Oboy, och det är såååååå gott! Tänk ett ostknäcke o ett glas oboy... MUMS! Har pluggat en massa idag, förvånad över mig själv att jag startade tidigt så att jag nu kan nuta av kvällen. Härligt! Känns som att jag varit igång hela dagen så nu är det skönt att kunna luta mig tillbaka i soffan och glo på teve o surfa runt lite på nätet.

Nej nu ska jag läsa min  bok om Tourettes.. Vild källa! Den rekommenderar jag skarpt. Sjukt bra, kan knappt lägga den ifrån mig! Den är så gripande, så upprörande, så bra!

Dagens fundering:  vad ska jag göra åt min mörkerrädsla, det håller inte att vara så rädd... dessutom har jag ju min gnutta av klaustrofobi,, Inge kul alls o tvätta, dels måste jag lämna min byggnad för att ta mig till tvättstugan, inge kul i mörkret, dels är det mörkt o trångt nere i källaren som leder till tvättstugan.. Jag tycker det är skitjobbigt! Hjärtat slår några slag och jag ser mig omkring som en galning... Borde jag inte vänja mig vid det snart??

Nu ska jag drick oboy... Igen!

Min Vagabondsko efterlyses!!

Men snyft! Nu har min ena sko (höger skon)varit borta sen slutet av Augusti-07... Jag kan inte glömma den och blir ständgt påmind om att den är borta.. Ju närmare våren och sommaren vi kommer desto mer saknar jag den! Om någon sett den så kontakta mig! Senast den sågs var troligen på parkeringen vid Nyhem i Halmstad!  :(

image23
Åh vad jag saknar dig sko!

I was wrong.....

Oooooooj! Jag vaknade precis... Ok.. jag skulle ju faktiskt inte gå upp med tuppen, men lite överdrivet att sova så här länge, hela dagen är ju borta!

Dessutom skulle inga väder eller kläder stoppa mig idag, men när jag tittar ut genom fönstret ser jag mörker, blåst och ösregn.. Hur kul är det att promenixa i det? Hur ska jag få tag på mat? Om jag väntar nån timme så har det kanske slutat.. Hoppas hoppas! Fy vad dumt att jag glömt mina fina röda gummistövlar hos mamsen o papsen, där gör de ju ingen nytta...

Böcker kom precis in genom postlådan,,, eh nej så heter det inte,, postluckan... nä.. brevinkastet... skitsamma! Två små söta böcker och en stor ful räkning. Usch! Tur att vi närmar oss mars, så att mars kan ta slut och så att jag får mer pengar!

Anywho, trots vädret kan jag göra min "morgonjympa" här hemma så det är bara att ge sig på det med en täppt näsa och pratande mage!

På väg mot helg igen!!

Jisses vad härligt! Snart är det helg igen... Kommer den att spenderas med älskade Hannabanana eller med älsklingarna i Åstorp? Jag vet inte ännu, antagligen blir det med Hanna eftersom Malin inte kommit iordning i sin lägenhet ännu...

Undrar vad vi ska hitta på för skoj Hanna? Jag får inte shoppa någe mer denna eller ja nästa månad... Haha.. Gick på stan i dag med Sponge och det slutade med att jag shoppade 2 jackor o en scarf från HM, acnejeans, en av de finaste klänningar som finns på carlings o ett par heta skor på stadium, vilket har lämnat mig ruinerad,, nästan.. Har sett till att jag kan betala mina räkningar och böcker som är på ingång.. Bläääää, ännu en månad i shoppingcelibat! Fast det jag handlade idag kommer jag kunna leva på läääääääänge :)¨
Dessa skorna kom jag hem med idag.. I like!

Helgen som varit har varit awesome! Film o massa mys med Sponge på fred o sönd... Middag och askul utgång med tjejerna som slutade på ett trevligt sätt... :) Jag har bott hos Sponge som så många gånger förrut och hennes babe blir sååååå avundsjuk att jag får dela madrass med henne o inte han. Stackaren..

Dagens fundering: Jag har antagligen inte tinitus, lättnad... Har mått ovanligt bra denna helgen då jag inte enbart stirrat in i en datorskärm... Strålar min dator ut negativ strålning som gör att jag mår kasst? I alla fall. Promenixer och träning står på schemat för denna veckan då jag är ledig tills torsdag. Inga undanflykter går att komma med!!! Varken väder eller kläder ska hindra mig... Om något så är det kläderna som motiverar mig.. Snart somma Lisa! Snart sommar.... Tänk vad fint de byxorna skulle kunna sitta Lisa..... Tänk vad fint den toppen skulle kunna sitta Lisa,,, den har gjort det Lisa! Har tröjan krympt? Nej Lisa.... Det har den verkligen inte!!!

Dessa finfina byxor från acne köpte jag idag... Sitter de lika nice på dig Lisa? Njea,, inte rikigt,, (men nästan) Nähä!? Gör nått åt det då!!!!! Ok.. jag ska... Lovar!


Upp med tuppen imorrn o handla nyttigheter? Eh nej.. sova läänge,, sen handla nyttigheter ;) Morgonjympa? Jao... det med! Vill man vara fin får man lida pin! Hmm..Okej... :/

Knappt att man överlevde jue!

Jisses vilket väder det är här i Halmstad. Jag o sponge skulle cykla från mig till henne, knappt att det gick! Ojojoj. Först när vi skulle börja trampa låg Sponges underst i en hög cyklar, min var såå duktigt och stod så fint bredvid. Det tog ett litet tag innan vi lyckades trassla loss cykeln.. Regnet piskade i ansiktet o det gjorde så jädrans ont. Och fast vi trampade som galningar med cyklarna nästan överfulla med packning tycktes vi inte komma nånstans! Efter många om o men kom vi dock fram och kvällen har gått undan med två filmer o ostbågisar!

Imorrn blir d en runda i stan (fönster shopping för min del), nagelfixande (alltid ett måste med mig o Sponge), middag med några härliga ladies från klassen sen utgång minsann! Ser mycket fram emot det! Skoj som tusan.. Himlans tur att vi får pengar på måndag!

http://www.hallandsposten.se/familjenyheter.asp  <---------- Artikeln om Sponges nerlagda dröm om att bli hårmodell då läraryrket känns lite mer stabilt!   Allt som står där är sant,, kanske aningen vridet för att låta bra! ;)

Dagen-efter-skador!

Alltså... Jag begriper inte hur jag lyckas! Nästan varje gång som jag vart ute så hittar jag skador på de mest mystiska ställena. Idag finns dessa skador på båda armbågarna, och nej jag har inte haft sex.... Hm, jag kommer verkligen inte på när dessa sår uppkommit, kanske när jag använde mig själv som hävtång för att hjälpa lilla Hannabanana upp?





Jag är stolt över mig själv! For once, I can hold my head up high!

Tack Sötnos!

Jag hade en toppenkväll igår. Vi fick kanske i oss lite väl mkt men det var tur att en av  oss kunde stå på benen och inte cykla in i grinden för hundrastgården och sen trilla med cykeln o ligga helt utslagen. Hahaha, kul var det! De två senaste gångerna jag varit på kåren så har jag upplevt nya saker. Förra gången råkade jag vara kvar där till de stängde, vilket var ett big misstake. Igår/inatt var inte dansgolvet öppet utan de hade satt en provisorisk DJ på ett minidansgolv, där alla hade gott om plats. Bara de rika eller de desperata studenterna som gick dit? Näää, jag o Hanna lyckades skrapa ihop 50kr så att vi kunde dansa järnet, det tillåter ju ekonomin... Och det var baske mig skoj, när det inte är så mkt folk så ser man alla söta killar juhu!

Sorry Hanna att jag gosade av ditt örhänge,,, inte meningen :) hehe. Men vi hittade det igen i alla fall... Tack babe för en lyckad kväll!

Alltså denna bilden.. En bild säger mer än tusen ord? 
 image19
Love is in the air!


Är jag en översminkad fjortis?

Hmm... Kan inte Hanna komma snart o hjälpa mig avgöra om det är fallet.. Har på mina linser och utifrån synen så skulle man kunna tro att jag hade ett x antal promille i kroppen.. Suddigt är det.. Ser inte hur jag sminkar mig... Hanna säger via msn att hon tycker jag kan börja dricka nu innan hon kommer.. Hur kommer mitt fejs att sluta då? nej nej.. d får vänta...

Äh! pinsamt dåliga låtar jag har... Spelar på random o helt plötsligt kommer boten Anna... Jisses! Woho Party!

Känner mig typ lite lullig.. Kan bero på huvudvärk o lite annan skit som drabbar mig i just denna stund...

Klass 9A... Jag är inte övertygad!

Jag är skeptisk..... Som blivande lärare har jag lite svårt att förstå varför de har satt upp det målet de gjort.. "att bli den tredje bästa klassen i sverige!". Jag tror eleverna kommer känna allt för stort tryck på sig. Visst de kan bli sporrade men jag tror även det kan vara hämmande.... "Ordningen i klassen blir allt sämre och eleverna har svårt för att koncentrera sig. Att bli sveriges 3dje bästa klass känns avlägset" Vad förväntar de sig när alla deras gamla lärare försvinner och de får en hög nya + att de blir filmade? Det värsta var ju slutet när killen säger.. "Det kommer inte hända, du vet, hon vet, han vet. Det är inte möjligt!"

Har bara sett dagens avsnitt och ska det bli intressant och se hur dessa pedagoger kommer arbeta för att få eleverna att nå detta absurda mål.... "för att nå målet måste en viss procent skriva VG och MVG på de nationella proven".. Tss.....


Två varianter av mig!!!!

Japp..... Idag har jag haft mina linser på mig... Ett litet tips kan vara att se till att det inte är damm på dem... Tror minsann att det var därför jag bitvis idag var halvt blind. Såg bara konturerna på vissa och suddigt som tusan. Inge bra! Men finfinr var det iaf.. Rätt nöjd är jag ändå. Men de gör sig bäst på avstånd!



Samma Lisa, Samma dag.. (åh vad jobbigt att min kamera eh fungerar..Mobilen tar så kassa bilder jue)

image16

image17

Party imorrn? Jajjemän. Skoj skoj!


Har en del o plugga så det är bara å sätta igång... Som vanligt!

Frustration och svettningar!

Tur att ingen var i närheten av mig imorse!... Jisses vad arg jag var... Skulle byta simkort men fick inte upp den nedrans luckan,, tog i som ett svin så fingrarna värket, gick inte alls. När killen på maxi skulle hjälpa mig häromdan lyckades inte han heller, så han ringde nån som kontrollerade om det var min telefon o shit... Jag fick ta en kniv för att få den satans luckan... och nu är där ett fult märke.. snyft!!! Vart så arg att jag var tvungen att ta av mig tröjan för jag blev så varm... Hade någon varit i vägen hade den personen antaligen blivit styckad..Kan låta lite överdrivet, men jag var arg!

Jag tror jag har tinitus! Huvudvärk ständigt. skrålar i öronen vid hög ljud, brus i huvet. svårt för o somna, har knappt mig själv när jag pratar... osv osv... Får kanske kolla upp det?!

Mina roliga lärare gav mig läxa till imorrn så det är la bara o sätta igång då!! Dumma...

They are here!!

Mina linser har kommit! (och ännu en räkning). Jag måste säga att de ser onekligen konstiga ut där de ligger o flyter i linsvätskan, kan ju hoppas att de ser bättre ut på... Hmm... men men man lever ju bara en gång, So what the heck!

Mitt abonnemangkort kom också. Jag är så dålig på sånt där. Skulle trycka på massa knappar hit o dit. Det tar jag ikväll när jag inte är så stressad som jag är nu. Måste fixa i ordning både mig själv o lägenhet och äta, det får jag inte missa idag, magen mådde inte bra igår!

Anywho.... Back to work!

Livet är allt bra dumt!

Är det inte läskigt att vi under kvällen diskuterar livet och dess mening, att man alltid ska se det positiva o livet, finns det en större makt eller är det ödet, hur man ska leva varje dag som om det vore den sista, att man måste säga och visa sina medmänniskor hur mycket de betyder för en. När kvällen börjar bli natt får han reda på att hans mamma är på väg till akuten (igen)....

Själv hatar jag sådana situationer och hanterar dem väldigt dåligt, Åh! Hade inget vettigt o säga alls men att jag fanns där, att jag brydde mig och gav mitt stöd hjälpte kanske lite hoppas jag. Det bästa jag kunde komma på var att citera allas vår Monty Python: Always look on the bright side of life.. och lite vissel...

"Är det ödet att jag hittat dig?"

Melee - Cant hold on

"But if you can't hold on
Let it go and come back in your heart
And if you can't hold on
Maybe it's not time for you
And if you can't hold on
On your very last try
I'll be there in the morning to pull you through"

Ååååh vilken låt.. Lyssna på den! Nu! Jag lovar du blir fast direkt.. Lyssna även på Melee - Built to last... Var tusan kom det här bandet ifrån? Helt plötsligt sitter jag här o nästan lipar åt en låt jag aldrig hört innan. Himlans glad över att den kom till mig.. Tror det är ödet!

Gårkvällen spenderades med en stooooor godispåse och meldofestivalen sen Se upp för dårarna. Haha den filmen e cool, älska pappan!

På dagen såg jag filmen Atonement eftersom jag blev kär i den manliga huvudrollen i becoming Jane. Han är väldigt duktig den pågen...

Förresten, Min Johnny Depp, satt till klockan 2 inatt och kollade på honom på youtube. Jag kan inte hjälpa det! Jag har så mycket kärlek inom som bara skriker om att få komma ut!


Städning på schemat.. usch o fy!



Hög dregelfaktor.

Ja det är väl ingen hemlighet att mitt hjärta slår lite extra när jag ser honom. Han är ju så otroligt fin! Vad han än tar sig an så blir det perfekt. Ingen kan göra det bättre honom. Vem? Johnny Depp förståss!! Hihi.. Har precis kollar på Edward scissorhands, kanske inte den bästa av filmer men åh vad bra han är!   


image11

Kolla på honom!!!!!!!

Ska nog se en film till nu med denna underbaring. I cannot get enough! Hah!

Nu har jag konverterat!

Japp.. efter att ha varit ute o gått i två timmar och 45 minuter har jag lyckats konvertera från kontantkort till abonnemang! Jag kunde inte motstå försäljaren som kom emot mig med sin bruna fina ögon som sluckade upp mig. Han gjorde ett bra jobb som lyckades få mig att stanna då jag alltid annars går rakt förbi utan att tveka.  Eyecandy indeed!

Jag har även under dessa timmar skrivit upp mig på sommarjobbslista så nu är det bara o vänta.. Hjälper det ha pappa som merit förutom mina egna fantastiska skills?


Nu har jag väldans ont i knäna eftersom skorna jag gått i är urusla!!!! Dumma skor! Jag borde verkligen äta eftersom jag inte ätit sen 11,, Magen gör uppror!

Har ladda upp med massa gott inför helgen:
1) ostbågar
2) jordnötter
3) popcorn
4) vitamintabletter
5) fetaost

Kanske ska göra mig en mumsig sallad med granatäpple ala Sponge/Lisa (snodd från josefine) ??

Nära döden upplevelse!!

Vilken känsla känsla det är att vakna på morgonen och se hur solen skiner in genom persiennerna, och känna hur den värmer. Genast letar sig ett leende fram på mina läppar. Vårkänslor från topp till tå! Är det inte härligt?
Tänk att solen kan få en att må så bra!

Ska gå ut o ta en promenad nu, till kyrkogården. Kommer ju ta nån timme. Härligt!!

För att komma till min nära döden upplevelse...... Igår när jag skulle baka chokladbollar skulle jag ta ner ingredienser från mitt "skafferi" men jag nådde inte så jag hämtade en pall. När jag står o balanserar på denna pall välter pallen och jag faller pladask ner. Tårarna var inte långt borta,, Fy f*************n vad ont det gjorde! Jag har mega ont på smalbenet och värsta blåmärket. Jag vart ju chockad med så jag satt där på golvet en stund o hyperventilerade. Jisses! Det tröstade lite sen när jag hade min chockladbollar i munnen. Men baske mig vad ont det gjorde. Tänk så hade jag dött,, Som Sponge sa när jag var hos henne: tänk så hade jag dött och ingen märkt det förrän på måndag när jag ej kom till skolan....
Nej nu kallar den friska luften på mig!

Panik och ångest.. för absolut ingenting!

Jag måste verkligen sluta stressa upp när jag ser "hem ringer" på mobilen. Jag tror varje gång att de ringer för att någon dött. Nästan varje gång jag har ett missat samtal från mamsen o papsen får jag ont i magen o mår dåligt. "Vem har dött nu?!"

Idag ville de bara säga att de älskar mig och tänker mig på denna alla hjärtans dag!

Älskar min mammi och daddy!

Mmmm chokladbollar..

är inte det bästa sättet o fira!?

Jo jag tror det! Ut i köket o fixa det Lisa.. Jajemän!


Ner i Lisas mage är ni snart på väg!


Olycklig.. Eller nej lycklig var jag visst!

Idag är en lyckans dag!

Solen skiner och värmer upp min lägenhet.
Enstaka fågelkvitter tar sig in genom min öppna balkongdörr.
Himlen är vackert klarblå.
Avslutad kurs idag.
Inge plugg förrän på måndag.
Helg from idag.

Det är alla hjärtansdag och det är första gången på länge som jag inte har någon att dela det med... Hur det känns? Jo det känns faktiskt helt ok. Visst skulle jag helst vilja dela denna tramsiga dag med någon, fast det vill jag ju varje dag så det är inget speciellt med dag.

Om vädret håller i sig har jag inget emot att spendera helgen med mig själv. Jag kan ta en promenix till biblioteket o låna en bok till nästa kurs som jag kan läsa i. Jag kan ta en promenix till stranden och gå där o njuta. Kanske cykla o träna för en gångs skull, men jag tror inte min förkylning tillåter det! Tyvärr..
Helst av allt skulle jag vilja få lite pengar så att jag kan åka nånstans, o shoppa. Så mycket som jag vill ha som bara ligger o skräpar i affärerna och skriker efter mig. Nån rik man som vill gifta sig med mig?

Ännu en räkning har letat sig in genom min postlåda. Fast den ska nog pappa betala.... Kanske!


Jag har en hög med tvätt och en hög med disk... Båda dessa skall tas itu med idag och eventuellt lite städning.

Imorrn ska jag gå o presentera mig själv så fint så att jag kanske kan få lite sommarjobb.... Hoppas Hoppas!!!!

En lyckans dag helt enkelt!

Lisa is totallty happy for once!

Fast ja det är klart. Sponge o Hanna åker till sina älsklingar idag. Hur kan ni?! image10


Jag dööööör..

Av skratt! Sponge Bob sitter just nu och blir intervjuad av HP, och det är fantastiskt roligt!

När de hälsat på varandra säger Journalisten:

"Du skriver att du är professionell.."

- Jaaa, eh, alltså det är inte jag som skrivit det.. eh det skulle vara en rolig grej ... mina kompisar fyllde i som en roliga grej...

"Jaha"
Fotografen ställer in ljuset på kameran och testar olika vinklar och ljus. Sen  sätter de sig vid bordet och pratar om Sponges yrke som pokerspelare på internet.
"Är det ditt yrke? Har du vunnit? Beroende framkallande?"
- Ja, alltså jag spelar ju, satsar inte så mycket. Mest på skoj.

Hela tiden står fotografen på knä och fotograferar Sponge.

Journalisten känns väldigt stel och osäker,,, antecknar flitigt.

"du har inget emot om nån ringer nu och frågar om du vill vara hårmodell"
- nej verkligen inte! Det är ju en flickdröm jag alltid haft så det gör jag gärna!
"kan man leva på att vara hårmodell"
- Ja nej det kan man nog inte..

"rensar du avlopp på fritiden?"

Lisa och Sponge börjar skratta, likaså journalisten och fotografen.

- Nej jag o Lisa har gjort det nån gång

"Hur gick det till när du rensade avloppet? Du ringde ingen kille?"

- Vi skruvade isär och rensade... Sen hade jag köpt avloppsrensare.

"Blev det bra?"

- Ja betydligt bättre än innan!

Sedan pratar de om Sponges muffinsbakande, kommande 25 årsdag. Livet som student osv.

Efter en plågsam halvtimme går de sin väg och Sponge och Lisa måste nu prata igenom hela händelsen!

Hahahahahahhahaahahahahahahaahhaha!


Here it is...

... min framtida ögonfärg... (ibland i alla fall)



Är sjukt trött o jag o Sponge har gett upp plugget.

Imorrn ska jag vara support åt Sponge som ska intervjuas av HallandsPosten. Haha, knasbollen vill inte göra d själv. Vad ska jag göra? Hålla dig i handen baby?


Jag vill kramas!


Plugg o manikyr!

Har suttit hemma hos Sponge o pluggat sen kl 12. Eller "pluggat", överdrivet, på alla dessa timmar har jag fått ihop två sidor och en provuppgift. Waow vad effektivt! Men det är ju mer än vad jag hade innan?

Sponge är i duschen och jag sitter o frenchar upp mina naglar. Finfint. Är mätt som en filbunke eftersom jag lyckades klämma i mig i princip en hel pizza, gott o mättande.

Har skrivtorka idag, beror nog på att plugget har hjärntvättat min hjärna.

Ska fixa andra handens naglar nu!

Förresten!!!!!!!!!!!! Idag har jag beställt linser! Nice nice.. Färg = Honey.. Oh, ljusbrunt hår o brunaktiga ögon? vad tycks om det??

Med order från Hanna så kan jag meddela att jag för en gångs skull mår bra! Ingen huvudvärk idag! Woho, fast... jag har ju ont i halsen. Men om jag måste ha ont nånstans så har jag det hellre i halsen än huvet!

By the way, så ska jag leka med Hanna när hon kommer hem från Sthlm.. Längesen nu ju babe!
image9

 Lisa + Hanna = Kärlek! 

Jag saknar min bäbis..

I natt jag drömde något som..  jag bara inte kan glömma.. Snuffehuffe..
Jag var gravid och vart tvungen o föda hemma, min styvmor (jag har ingen styvmor) sa att hon kunde se bäbisens huvud så jag satte mig ner o tittade efter, och minsann, jag såg det vackraste jag någonsin sett, ett litet huvud och en liten näsa var på väg ut.
När han väl kom ut, en pojke!, var han alldeles kall och stel, inte ett ljud gjorde han. Min styvmor hade gått så jag satt där alldeles ensam. Jag greps av panik och började minnas min HLR utbildning. Jag började min livräddning genom o sätta två fingrar vid hans revben och pumpade men inget hände. Aaaaah! Jag började gråta och skakade honom. Vakna! Sen kom jag ihåg en sak, jag vände honom och la honom med magen neråt på min arm, sen drämde jag till som bara den i ryggen/rumpan på honom. Då, äntligen, hörde jag det mesta underbara ljudet som jag någonsin hört. Min son skrek. Styvmor o jag körde till sjukhuset och pojken var en finaste och starkaste av alla bäbisar.

Sen minns jag inte mer. Hur kan en dröm göra så att man en hel dag går o saknar sin bäbis. Han existerar inte.


För o dämpa min saknad har jag surfat på youtube några timmar nu o kollat på massa mysiga barnprogram o lyssnat på låtar. Och nu ser jag på Monsters Inc. Den e cooool! Haha. "This thing is a killing machine!" Så sööööt!

Jag är sjuuuuukt sällskapssjuk för tillfället men alldeles för trött för att orka göra nått åt det. Jag liiiider. Hur ska jag överleva helgen?? Ingen som vill komma till Hstad o leka med mig?
Vill fixa mina naglar som är aningen slitna nu. Men ingen ork. Definitivt ingen ork till plugg. Har inte ens gjort lite plugg. Begriper inte detta. Dessutom var det bara två uppgifter tydligen, inte tre,inte för att det blir lättare eller roligare.

Egentligen är jag glad, även om det inte märks, jag är bara trött som vanligt. Hehe. Min powernap som jag blev väckt ur gjorde det bara värre. Ingen som kan motivera mig till o ta tag i mitt liv? Återigen är det massa disk som måste diskas, och massa kläder som måste tvättas. Förstår inte... jag tvättar o diskar, sen efter tag så är det fullt igen!

Vem var det som uppfann disk o tvätt funktionen? Väldigt onödig människa!


Var är jag?!

tänkte jag när jag för 15 min sen väcktes av att mobilen ringde och förtvivlad Sponge Bob ringer. "Vad har hon gjort nu?" tänker min hjärna snabbt. Sponge Bob fyller snart 25 och fick hem en lapp att fylla i till hallands posten, uppgifter om yrke, studier, fritidsintressen och drömmar om framtid. Självklart tyckte vi det var roligare om hon inte fyllde i den själv utan att vi i gänget skulle göra det. Vi blandade in lite fina vita löger om våre käre vän och postade kuvertet i söndes. Idag får Sponge Bob ett samtal där kvinnan i andra änden säger "Fin bild, intressant att du vill bli hårmodell". Och på torsdag ska journalist o fotograf hem till Sponge o prata om hennes vilda liv som blivande 25 åring, hon kommer säkerligen få många beundrare och fans! 
Fundering: är Goofy ett ont bihang hos Sponge som framkallar olycka o elände? Eller är Goofy a spread of joy som gör Sponges annars rätt så lugna liv lite mer fartfyllt och intressant?

image8
Sponge Bob + Goofy = tokbra!


Any who, sitter någorlunda yrvaken och ser att 3:an är till baka, vilken lycka!

Whaaaaaat?....

.... som jag så härligt brukar uttrycka mig....

Sen när har jag kanal DK2... och vart fasen har 3:an tagit vägen?


Nu ska jag sova i protest..


Has the world gone mad??

Tidsoptimst och fattig student!

Hur i allsindar tänkte jag när jag väntade med att göra tre uppgifter till på torsdag? Jag har två dagar på mig... Det tar minst en halv dag för mig att samla motivation till att sätta igång och jag har inte ens börjat. Hur ska detta gå? Massa te och långa nätter framför mig? Nääää, egentligen handlar det bara om att sätta igång och komma in i ett bra flyt... Men hela mitt huvud känns som om det körts en omgång i en mangel. Ögon o näsa rinner, halsen kliar o gör ont, lock för öronen. Kan det bli värre? Japp, jag känner hur en rejäl huvudvärk smyger sig på och när den väl kommer blir det inte roligt!

Hur i allsindar tänkte jag när jag beställde kläder från halens, åkte hem o festade i helgen, klippte och färgade för en kostnad på +1000 kr, tankar mobilen stup i kvarten när jag är student? Kunde jag inte spritt ut det under flera månader? Jag ska dessutom ut o käka middag + utgång med gänget på Sponge Bobs födelsedag. Hallå? Växer mina pengar på träd?! Räkningen från Halens kom idag och jag inser nu att helgen kommer att spenderas i min ensamhet i en etta i Halmstad. Jag kan inte åka hem och jag kan inte åka till Småland.. Kul, verkligen jättekul!

Måste även cykla genom staden o presentera mig så vackert så att jag eventuellt kan få lite sommarjobb. Pappa visade bilder på chefen som han gick i skolan med för många herrans år sen så om jag "spelar min kort rätt" kan jag nog fixa in mig! Haha.

Nä om jag skulle ta o käka lite o sen sova,, eller vänta jag skulle ju plugga. Äta o sen plugga då.. Hmm.. Bläsch..

Mitt fel?!?

Här sitter jag hos Sponge Bob och njuter av en film o ett glas cola när hon helt plötsligt ringer till Hanna o skriker att det är mitt fel! Hur kan det vara mitt fel? Jag satt ju bara brevid så fint och observerade?

The story:
Sponge Bob får reda på att man kan buda på billiga tågbiljetter på tradera. Hon blir medlem och hittar önskad resa på önskad tid. Hon lägger sitt maxbud  = 200kr. 

Efter en stunds orientering inser VI att hon nu kommer få köpa denna biljetten för 200 kr då ingen kommer bjuda över (enligt vad vi tror). Bjudningen höjs en krona åt gången och där finns flera liknande resor att välja mellan.

Sponge Bob ringer i förtvivlan till Hanna eftersom jag är ett sånt fint stöd som bara sitter o skrattar.
Hanna: "hjälper lisa dig!?" väldigt förvånad röst
Sponge Bob: ja... hon sitter här.
Lisa: Jag har inte sagt eller gjort någonting, det är mitt fel! jag bara tittar!
Hanna: Ja men du sitter ju där!
Lisa: Jag är inte skyldig till något.

..... tiden går och Sponge förklarar att hon mår psykiskt dåligt och att hon aldrig mer tänker göra det här!

..... efter ytterligare några sekunder tittar vi på resan igen, Tro fan att det är fel resa helt o hållet! Sponge Bob ska åka från GBG till Sthlm... på biljetten står det Sthlm-GBG... Hahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahha.
Hanna skrattar, Lisa skrattar, Sponge Bob skrattar inte..

Hanna: vi ses imorrn!
Sponge Bob: Men Hanna!
Hanna: jag kan inte göra nått.

Är vi inte stöttande vänner så säg ;)

Roligt citat:
"Jag får ont i min själ"
Lisa likes!

Nån som ska åka från Sthlm till Gbg den 14/2 kl 16.10??

Eländes elände!

Det är bara massa elände hela tiden! Vad trött jag blir!

1. Hela dagen (eller ja från 09.15-14.30) har jag behövt nässpray vilket jag oturligtvis glömde hemma! Ajajaj! Så på föreläsningen satt jag och förgasades av mitt eget hår som hade aningen mycket spray + täppta näsborrar = inge skoj alls! När jag äntligen kom hem o  hittade mitt nässpray vad hände då? Just det, det räckte bara till ena näsborren så nu känner jag mig helt sné.

2. Elände två är Sandras påhitt på fyllan för x-antal veckor sedan. Hon ville så gärna fota oss på dansgolvet så hon tog MIN kamera, gick in på inställningar och fifflade, sen dess har den ej funkat. Vad fasen gjorde du Sandra?! När blixten väl funkar så blir fotot helt vitt eller så blir det bara mörkt. Grrrrr.

3. Är en rätt  gammal men kul historia. Förra veckan ville jag ha paj så jag satte igång o fixade med det. Glömde kolla tiden men jag gissade och efter vad jag ansåg vara 20min tog jag ut min paj och tog mig en portion. Den var inte riktigt klar men jag åt ändå och satt in pajen i ugnen igen. Jag satt o pluggade o tittade på teve och tyckte att min paj luktade såååå gott, "snart måste jag gå och lägga den i matlådor så att den inte blir kass" tänkte jag... Efter nån timme inser jag att jag inte ens tagit ut den ur ugnen...
Resultat? SE bilden.




Ja.. den blev aningen svart, men ljus inuti. Så ag bestämde mig för att frysa in den i små matlådor, och strax ska jag ta mig en av dem. Mums. Ännu en gång säger magen ifrån att den vill ha mat innan den gör så att Lisa svimmar av.... matbrist?

Rätt små eländen kan tänkas, men för mig är det jobbigt!  Fast,, I will survive!

Före och efter..

Kan ju vara intressant att se? Olika kameror och olika ljus, men jag tror ni fattar poängen?

 image6


The secret is out....

Nu du bloggen.. nu är det inte bara du o jag längre! Visst är det spännande?

Nyss hemkommen från filmkväll hos Sandra, vi såg Into the wild... den var helt ok.. Är så fruktansvärt trött och jag vet inte vad som är bäst, lägga mig tidigt och upp tidigt för o duscha, eller duscha nu och sova längre imorrn...

Natti natti

Är det värt det?

Hur kommer det sig att man nästan alltid ställer sig den frågan dagen efter? Har nyss kommit hem från en natt i ingenmansland. Vaknade i en främmande säng i främmande lägenhet av att mobilen plingar till. Genast känner jag hur huvudet snurrar och att inga häftiga rörelser är att rekommendera. Är det värt det då? Svar Ja! Idag måste jag nog säga att det faktiskt är det. Ångesten kan jag vara utan dock, varför ska min mobil alltid vara löjligt pinsamt aktiv?! Som tur är raderar jag allt jag skickar under natten så att jag inte kan läsa exakt vad jag skrivit, men i bakhuvudet så vet man att man skickat något man kanske inte borde. Why oh why? Äsch skit samma, lever bara en gång... hehe

                      image5

Vi hade det helt ok på festen, lite outsiders i början men efter ett tag kom vi igång. Jag o Michelle hade som tur var hört om samma fest så båda kände någon där... Vägen från ingenmansland till civilisationen tog sjukt lång tid, dansade väl nån halvtimme sen fixade jag sovplats hos M, och det var bra  ;) (För han har bil så vi fick skjuts hem också...) Hade inte gärna velat ligga mellan M&M i en liten etta. Haha.. massa M i mitt liv =)

Idag ska jag hem till Halmstad och något säger mig att jag borde ha pluggat något till morgondagens basgruppsmöte,, Kan det stämma? Får la fråga Sponge Bob sen när jag hämtar min cykel hos henne.

Nehepp om jag fylla min stackars mage med lite frukost nu då... Den har sagt ifrån rätt länge och jag känner mig taskig som inte uppmärksammar och åtgärdar.....

Nya frillan + mitt ordbajsande som kan hålla på i en evighet.

Här har ni det.. (jaja jag vet att jag är såå snygg när jag posar på beställning!) Färgen är annorlunda men frisyren är sig lik.... Blev inte som jag tänkt mig.. Utan bättre! Det var inge kul och komma hem till mamma o pappa som inte ens märkte att jag gått från väääääldigt mörkt nästan svart hår till ljusbrunt (eller vad det nu är för färg).. Fast de träffar mig inte så ofta. Självklart har jag nu röööööda naglar eftersom naglarna fått perfekt längd för min älskade h*rnaglar.

image4

Det är tänkt att jag ska partaja ikväll och det vill jag också. Men hjärnan min vill inte, har sååå ont i huvet. Kan inte böja mig ner och knyta mina skor, eller det vet jag inte för jag har stövlar men jag kan inte ta mig strumporna i alla fall.. Mamma har gett mig piller och jag dricker vatten och tar nässpray... Vi får väl se hur d går.. Ska nog beställa hjärnröntgen snart för mitt huvud gör baske mig alltid ont. Inge skoj alls..

Något som där emot är jättekul är att jag är HEMMA!! hos mamsen, papsen lillebo (som jag inte träffat än men han kommer hem snart och då ska vi spela guitar hero!) och kissekatten får jag ju inte glömma. Finns det nått bättre än o få vara hemma o bli omtyckt o ompysslad och tjatad på? Nej jag tror faktiskt inte det. Inte som det ser ut i dagsläget..

För att komma tillbaka till kvällens planerade utgång så finns det fler hinder än bara mitt huvud. Hur ska jag ta mig till bonnahålan Ängelholm? Ska jag köra dit o sova där hos nån främling och sen köra hem bakfuller på morgonen? Som det ser ut nu så är det enda utvägen. Kan ju inte gärna gåååååå..

Häromdagen/ natten satte jag mig och skrev mejl till nästan alla i min mejllista. Detta för att jag så lät tappar bort mina vänner och glömmer vad fasen de sysslar med. Såå nu har jag min blogg. Nu kan ni läsa om mig och kommentera, inga kommentarer = inga fler inlägg från Lisa.. Det är meningen att ni ska få bättre koll på mig och jag lite mer på er.. eller ja.. hmm.. ja ni får bättre koll på mig och sen är d upp till er!

Nej jag har inget att göra så därför sitter jag här. mamma städar,, pappa glor på sport,, bro är hos tjejen,, katten sover. Själv har jag precis fått på mig kläder, agerat modell och ska snart till Systemet o köpa massa gott o dricka, eller inte massa om jag nu ska köra imorrn... får tänka lite. OM inte huvudvärken tar slut så får jag helt enkelt stanna hemma med familjen, grannarna (som egentligen räknas in som familj) och kolla på melodifestivalen som inte alls är så tokigt. Me love them!

Oh! Nu kom bror hem! Adjöken.. Jag ska pussa på honom!


......... nähä han kom inte alls hem! Dumma mamma som luras... :(


Men Hallå!?

Helt ärligt.. Finns det ingen snyggare design? Får ju ta denna sockersöta stil för att matcha min peronlighet.. NOT! ;)

Halloj "välkommen till min nya blogg". Tss..

Jaha.. Hm.. det här är inte min grej egentligen, men har kommit på att min hjärna är överfull av tankar som jag bara måste få ur mig på nått sätt och det hjälper inte att prata om dem. Så därför ger jag blogglivet en chans.

Lovar dock inte att jag blir långvarig eftersom jag tycker det är lite jobbigt att lägga ut mitt liv men det kommer mest bli massa trams som försigår i min hjärna som sagt...

Lovar inte heller att jag kommer vara aktiv, men så länge det är skoj så fortsätter jag.

RSS 2.0