Det är som orgasm för öronen om och om igen!

Att jag älskar min liillebror är väl ingen nyhet för er.. Och en av de sakerna jag älskar med honom är att han har så grym musiksmak. Jämt när jag är hemma spelar han massvis med bra musik för mig som han hittat.. Denna gången är det världens bästaste Akons nya album Freedom som spelas om och om igen! Den är så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

När jag kommer hem till min dator då ska jag baske mig se till att fixa hem den...

Akon Freedom

Akon - Freedom
1. Right now (na na na)
2. Beautiful
3. Keep you much longer
4. Troublemaker
5. We don't care
6. Im so paid
7. Holla holla
8. Against the grain
9. Be with you
10. Sunny day
11. Birthmark
12. Over the edge
13. Freedom



Psst, kan ju tänkas vara en present eller julklapp... ehrm....!


Idag är pepparcookiebakning som står på schemat. Så massa god deg lär hamna i min stackars mage. Mammi har varit snäll o gjort kroppkakor efter begäran. Hon är rätt bra o ha igen...

I huset spelas (förutom Akon) massa julmusik och den ena julpynterien efter den andra ploppar upp här lite överallt! Need to say that I loooove this season? Näääääe!


Nu vill papsen ha hjälp med något. Så ja, på återssende!

Seee Yaaa!




Vart har jag tagit vägen?

Imorse när jag kom hem skulle pappa av nångon anledning klämma på mina kärlekshandtag. Men till hans stora förskräckelse fanns där inte så mycket att klämma i.... "Äter du ordentligt flicka!" Kläcker han ur sig....

Jo klart jag äter, när jag är hungrig... Känner mig dock inte så hungrig nu för tiden. så det blir mest frukost och ett mål till jag äter.. Men jag tror det beror på min lilla mage som måste utstå så mycket klageri från min sida..


Men i alla fall! Fär att gå tillbaka till frågan "Vart har jag tagit vägen?"..
Vägde mig nyss och ja jag har gått ner en del vikt tydligen, känns ju bra faktiskt. Så jag fick för mig att tetsa min balklänningen som jag hade på mig för 4 år sedan. Den satt som en smäck då.. Den var liiiite stor nu.. Hallå? Hur gick det till..?
så jag tänkte att jag skulle testa en klänning till som hänger här hos mamma o pappa... Den har suttit lite väl tajt de senaste gångerna jag har haft den på mig.. Det gjorde den inte nu.. Den var pösig runt magen.. Hur fan gick det till?

Jag ska väl inte klaga.. men okej.. Som belöning ska jag om en och halv timme åka till väla o shoppa i ett par timmar.. Ja jag skulle ju inte handla nått denna månaden men alla kan väl få ångra sig eller?

Nepp nu ska jag skala mandlar åt mamsen..

Seee yaaa!

Lite väl mycket nu..

Jag tänker då aaaaalldeles för mycket.. inte för att det var någon nyhet kanske...

Jag försöker få allt att funka så bra som möjligt och jag planerar hela tiden hur jag kan göra för att få saker o ting överstökat så att jag kan ta mig hem, ta mig ledigt..

Som om inte det räckte med att tänka på vad jag ska göra NU... Har jag även börjat tänka på vad jag ska göra SEN... Närmare bestämt om ganska exakt ett år..

Jag brukar vara en sån person som tänker en dag i taget men har kommit på att jag måste tänka framåt... Om ett år är jag färdigpluggad, jag är inte längre student vilket innebär att jag måste börja jobba och lämna min lägenhet...



Därför registrerade jag mig på ett fastighetsbolag i Helsingborg idag, och i veckan ska jag registrera mig på ännu fler där...  


Framtiden skrämmer mig, men om jag i alla fall vet att jag förhoppningsvis har ett boende säkrat så kanske det blir lite lättare i alla fall...


Imorrn blir det festeli fest med finaste Hanna, Johanna och Hanna igen..
På torsdag blir det hem till familjen och massa mys.
På fredag blir det mys med Andreas.
På lördag blir det fest eller mys, har inte riktigt bestämt mig...
På söndag blir det en av årets bästaste dagar med familjen, grannarna och Andreas. Då är det kalkonmiddag och julskyltningsmys som gäller.
(På måndag är det återfärd till Halmstad)... Good, bad?


Om fyra veckor är det dagen innan självaste julafton, vilket innebär att jag sitter i en stuga under en filt och myser med mina kusiner eller är på afterski?
Om en månad är det dagen efter självaste julafton, vilket innebär att jag sitter i en stuga under en filt och myser med mina kusiner eller är på afterski?
Om fem veckor är det dagen innan nyår och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra.. Vila kanske?



Seee Yaaa!

Oj...

Jag förtjänade inte riktigt det där va?

Eller?


Men tack ändå....!

Its time... again...

... för mig att ha en bloggpaus.



Seee Yaaa when I seee Yaaa!


Härliga bakisdag...

Ja idag är det en som är bakis, men inte är det jag! Nej det är ju min lillebror.. Som ringde mig strax innan tre i natt o ville att jag skulle hämta honom o två till.. Trött som faaan ställde jag upp.. Och visst är det skoj att prata med fyllon när man själv är nykter.. När jag körde honom o hans kompisar till förfesten hade ingen av dem på sig nån jacka.. Jag frågade om de var medvetna om det var i mitten av november, och det visste de ju men det var ju smidigare utan jacka... Sååå jag kan ju säga att det var en skakande berusad liten bror jag hämtade i natt..

Detta stod på lillebrors frukostmeny: Iste, korvar och ja, nån flingbar... Tur för honom att Lidl endast ligger ett stenkast från vårt kära hus... 

När jag e bakis dricker jag massvis med cola och käkar en pizza som jag står mig på hela dagen..

Kanske ska testa denna metod?



Well shut me up!

Idag yttrade jag orden...

"Om jag bara kunde hade jag hoppat av skolan så lätt, direkt!"





Well shut me up!

There is a man outside my door...

.. och hjärtat mitt är i halsen.. Försvinn med dig du hemska gubbe som ringer på min dörr.. Du kan glömma att du får komma in hit!!

Min morgon..

Klockan är nu 7.11, vaknade för 40 minuter sedan... Kändes som om jag precis somnat och var tvungen att gå upp igen. Jag har sovit 5 timmar i natt... Gissa om jag vill hoppa ner under täcket igen....?

Men för att göra det bästa av situationen så behöll jag lamporna släckta och jag har istället tänt några levande ljus på bordet, som nu står framför mig medan musik spelas och jag äter en smaskig ostmacka och dricker godig juice...

Jag känner mig laddad för dagen ändå faktiskt.. Trots min trötthet. När man vet att min imorrn kl 13 är färdig med detta då kan man väl inte annat än att göra det bästa av situationen..



Imorrn åker jag heeeeeeeem!

My sweet escape!

De två tidigare inläggen har handlat om min verklighet, detta inlägg handlar därför om min flykt därifrån!

  


Band Aid - Do they know it's christmas?

It's Christmastime
There's no need to be afraid
At Christmastime, we let in light and we banish shade
And in our world of plenty we can spread a smile of joy
Throw your arms around the world at Christmastime

But say a prayer

Pray for the other ones
At Christmastime it's hard, but when you're having fun
There's a world outside your window
And it's a world of dread and fear
Where the only water flowing is the bitter sting of tears
And the Christmas bells that ring there are the clanging
chimes of doom
Well tonight thank God it's them instead of you

And there won't be snow in Africa this Christmastime
The greatest gift they'll get this year is life
(Oooh) Where nothing ever grows
No rain nor rivers flow
Do they know it's Christmastime at all?

(Here's to you) raise a glass for everyone
(Here's to them) underneath that burning sun
Do they know it's Christmastime at all?

Feed the world
Feed the world

Feed the world

Let them know it's Christmastime again

Feed the world
Let them know it's Christmastime again


Efter att ha legat i mörkret en stund kom jag fram till att det inte skulle hjälpa så mycket... Sååå jag rotade fram min älskade julskiva och lyssnade på Band Aid, den finaste som någonsin gjorts. Trots dess text så kan jag inte låta bli att känna mig glad eftersom låten har följt mig i alla år och jag har så många fina minnen till den. Jag är ju trots allt en sucker för jul!

Samtidigt som jag lyssnade på den låten och andra jullåtar pysslade jag, jag gjorde julkort... Jag flydde min verklighet och såg jullandskapet framför mig, jag såg in i låtarnas värld. Jag såg min kommande jul tillsammans med min familj i en stuga i fjällen... Jag var lycklig...



Helt plötsligt ringer det på dörren, och igen och igen ringer det... Jag listar snabbt ut att det är världens finaste Sponge som står där utanför...  Med sig har hon ett stooooort leende och en stooooor cola! Och det var precis vad jag behövde!
Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, tror inte att nått ämne gick oss förbi. Härligt! Det betyder väldigt för mig ska du veta. Medan vi satt där o pratade fick jag ett mess av sötaste Hanna, och även till henne känner jag så otroligt starka känslor.


Men hur mycket jag än lyckades fly, och hur lycklig jag än kände mig.. Så sitter jag nu här, ensam, med mina måsten.. Jag måste planera, jag måste sova, jag måste till praktiken imorrn.. Varför känner jag att det är måsten? Borde jag inte se det som positivt.. För en vecka sen var jag sketans nöjd med läget...


Ett år sen...

Ganska exakt för ett år sedan var jag inne i en depression... Då var jag inte stark nog att hålla emot, och folk runt omkring mig förstod att något var fel. Så pinsamt det var, att jag under mina första veckors praktik lät barnen på förskolan lida på grund av min egna problem. Eller led gjorde de väl inte, inte visste de att jag mådde dåligt, men jag var inte den person, den pedagogiska och engagerade personen som jag vet finns inom mig...

Nu, idag, ett år senare, känner jag att jag är på väg dit igen. Att jag snart inte längre kan hålla emot... Jag säger att jag är sjuk, har ont i magen, att jag inte kan komma idag eftersom jag haft en sömnlös natt.. Allt stämmer, men jag vill inte vara den personen. Jag hatar att vara så här. Jag hatar att må så här. Jag hatar att det bara kommer över mig från ingenstans. Jag hatar att det blir så här nu när det verkligen inte behöver vara så här. Vad är det som är fel? Är det samma saker som återkommer varje gång jag mår så här? Jag vet inte, för jag vågar inte känna efter. Jag vill inte känna efter för vem vet vad som kan hända då?

Jag skriver för att det är lättare för mig att skriva än att säga. Jag skriver för förståelse. Jag skriver för att undvika en explosion. Nu vet jag att jag inte bär på det för mig själv, vilket gör det lättare, för då slipper jag prata om det. Jag funderade på att inte publicera men sen kom jag på vad jag sagt till min kära vän när hon kände som mig. "Det spelar ingen roll vem du pratar med, bara du pratar med någon. Och för mig som vän kommer det aldrig kännas som att du tynger mig med dina problem".

Said and done! Nu släpper vi detta. Det är i denna stund släckt i min lägenhet, musiken är på högsta volym, msn är nedstängt och mobilen är på ljudlös.

Min tid för mig själv... Inga måsten exicesterar. I alla fall inte just nu.. Kanske om 3-4 timmar när jag måste planera det sista inför torsdag och fredag (magsår)..  

Tills dess är det jag, för mig själv, i mörkret, under täcket...

Time, is all we have.

Sen när är det mitten av november?
För inte så länge sen var det 31 maj och vi hade precis gjort terminens sista tenta. Vi hade sommarlov. Vi firade tillsammans och det kändes lite vemodigt att ha roligt och vara glada när vi visste att det var sista kvällen innan vi flög iväg åt olika håll.. Men vi visste att vi snart skulle vara tillsammans igen och njöt av att veta att vi hade en hel sommar framför oss! Juni sprang iväg, Juli kom och seglade förbi. Sen blev det Augusti och vi började närma oss terminstart.. Jag hade tre veckor på mig att ha sommarlov.. Jag hann göra massvis! Men jag kände mig aldrig ledig.

Faktum är att det känns som om det var igår som vi började skolan igen. Som om det var igår sommaren och ledigheten tog slut. Men det var det inte. Det var 2 och ½ månad sen... Och vad har jag hunnit göra? Jag hinner knappt göra nått, samtidigt som jag gör en massa...

Jag väntar fortfarande på att få vara ledig. Ledig tillsammans med sommaren. Kanske är det därför som jag är så förvånad över det kyliga vädret och säger "Jag fattar inte hur det redan kan vara så jäävla kallt!" Jag börjar förstå att det är november nu. Jag har insett att det om en månad är Lucia och om en och ½ månad är det Januari 2009, ett år kvar till min kära examen...

Det finns så otroligt mycket som jag vill hinna med, men som jag inte kan. Det finns så otroligt många människor som jag vill spendera min tid med, men det finns ingen tid kvar. Det är omöjligt! Det handlar om att prioritera. Kanske prioriterar jag fel saker... Eller jag prioriterar egentligen ingenting för tillfället. Det finns en massa saker som jag borde göra, som jag inte gör, bagateller egentligen. Men det är bagateller som tynger ner mig. Jag borde verkligen plugga.. Men all min ork, all min motivation, mitt engagemang är som bort blåst. Och hur mycket jag än försöker så kan jag inte hitta dem! Om en och ½ månad är det Januari 2009, ett år kvar till min kära examen...

Jag vill vara ledig. Jag orkar inte mer. Jag behöver en paus eller egentligen bara mer tid. Hatar att stressa men nu när jag startat kan jag inte sluta..

Vetskapen om hur mycket jag har att göra får mig att må dåligt. Jag vet nog varför jag har ont i magen.. Det är psykiskt. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Jag vet inte ens om jag vill fortsätta... "Det är bara att bita ihop" är en mening som jag ofta tar till, och det är väl dags att jag ser till att lyssna på mig själv. Det är dags för mig att rycka upp mig. Jag vet bara inte var jag ska börja... Det är mycket lättare att bara skita i det, krypa ner under täcket o stanna där... Får göra en halvtaskig planering till imorrn, överleva de två sista dagarna på praktiken, som jag inte tycker är roligt längre. Jag vill inte vara där mer. Jag vill vara ledig! Om en och ½ månad är det Januari 2009, ett år kvar till min kära examen...


Jag lever för min lediga tid, allt annat är pest. Har vi en ledig dag från skolan då är jag ledig, fast att jag haft en massa att göra. Jag borde ha läst minst tio böcker denna termin och jag har läst sammanlagt en halv om räknar bort barnlitteraturen. Det är inte alls så jag brukar vara, och jag avskyr att göra så, men jag ser inte meningen med att läsa om jag istället kan vara ledig. Om jag istället kan sitta och panikläsa en kväll och veta att det är värt det för jag har i alla fall varit ledig.

Det är alltid min tid, jag har bara prioterat fel saker att lägga min tid på... Verkligen inte alla saker... Mysdagar och myskvällar tillsammans med personer jag tycker om är väldigt noga prioriterade saker, och det är de tillfällena som gör att jag kan fly från verkligheten ett tag och bara njuta av stunden. Likaså att få fly verkligheten tillsammans med karaktärerna i oth är inte fel, däremot kan mängden avsnitt per dag diskuteras.. Ett eller två är ok, fem eller sex är inte ok!

Time is all we have, men ändå känns den otillräcklig.



Sen när är det mitten av November?


Ett beslut är taget...

... och på fredag gäller det! Jag kommer får hjälp av Malin, som tur är, hade nog inte klarat av att göra det själv! Nu undrar ni allt vad detta kan handla om? Det säger jag inte, och inte du heller Malin ;)... Haha!


Jag förstår inte hur man kan ha ont i magen så mycket o ofta som jag har det. Är jag allergisk mot något eller vad är det frågan om? Kanske är jag bara lite känslig av mig.. Men nu har jag i alla fall haft ont i lite över ett dygn, och det försvårar mitt liv. Lyckligtvis lyckades jag ta mig igenom dagen då barnen var där men när de slutade gick jag hem.. Det tar på krafterna att låtsas som att smärtan inte finns... Alltså det är inte AAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ fasiken vad ont det gör utan det är mer Om du inte slutar göra ont nu så kommer jag aldrig mer mata dig ditt jädrans svin.... Förstår ni skillnaden?

Kanske borde jag göra som vissa tipsat mig om och besöka doktorn, men doktorn är verkligen inte en av mina favoritmänniskor.. Doktorn dinglar nog längst ner bland de jag avskyr mest av allt, med sällskap av tandläkaren och Ika i rutan....

= ÖRK = ÖRK   = DUBBEL ÖRK!

Mår verkligen dåligt bara av att titta på Ika, så JÄVLA äcklig, nästan värre än spindlar!!

Jag pratade med min kära mor igår, och hon berättade för mig att hon o pappa skulle till Sthlm i helgen, så de är inte hemma när jag är där. Men då kontrade jag med att säga att jag stannar till tisdag minsann! Så där fick hon! Jag och mina syskon har kommit överens om att vi inte ska köpa julklappar till varandra, känns jävligt bra faktiskt för då har jag pengar till skidutrustning och liftkort istället, och jag kommer ju få presenter ändå för jag fyller ju år den 21 dec, samma dag som vi drar till fjällen!!!

På tal om det, vi ska vara i sälen till den 28 dec, vad händer sen? Är det inte dags att börja planera nyår 08/09? Har ni några planer ännu? Nått ni vill bjuda med mig på? Eller nått annat, typ tips på vad jag kan hitta på? Jag kan egentligen inte planera så långt fram och varför göra en så stor grej av det egentligen... Nyår kommer ju varje år ändå så det är ju inget speciellt egentligen... Men ändå, det kan ju vara kul med planer och saker att se fram emot ändå, eller?

Och där slog skrivtorkan in....


Seee Yaaa!




It only takes one Goofy to make it happen....!!

Nej det är verkligen inte min dag idag....

Förutom att jag mått sketans dåligt heeela dagen vilket är väldigt jobbigt så har jag även lagat mat...

Eller om jag ska vara helt ärlig så har jag försööökt att laga mat.. Det gick inte riiiktigt som jag tänkt mig..
Jag fixade med kyckligen och det gick bra..
Jag fixade med riset och det gick bra...
Plötsligt händer det:
Jag hade lämnat köket för att vila mig lite under täcket tillsammans med datorn... Plötsligt luktar det bränt.. Vad i helskotta?! Jag hoppar upp ur sängen och springer in i köket, där ser jag hur massvis av rök väller ut genom locket på riskastrullen... Jag stänger snabbt dörren för att undvika att brandlarmet utlöses....
Jag ställer kastrullen i vasken och och startar kalltvattnet. Snart står jag i ett enda stort rökmoln som luktar... jävligt äckligt för att uttrycka mig så tydligt som möjligt.. Resultatet var ett 1cm tjockt lager med svart ris, ett 1cm lager med gult ris och ett 1mm lager med vitt ris vilket resulterade i att jag helt enkelt kastade ut skiten...


It only takes one Goofy to make it happen?

Nu är ugnen i gång i ett försök att lyckas göra klyftpotatis istället.. Jobbigt att laga mat.. Jag ska ju inte ens äta det idag, det är liksom en matlåda som håller på att byggas upp.. Suck!

Håll tummarna för mig nu!


Seee Yaaa!

I have this feeling..

... som jag bara inte kan få bort...  

Jag känner mig.. på väg att bli sjuk...

Jag vill inte vara sjuk, jag har verkligen inte tid med att vara sjuk. Jag har sååå mycket jag måste hinna göra denna veckan och om jag missar en dag så är det kört. Varje MINUT är räknad... Ja ni som går i plugget med mig vet ju vad jag har att göra med observationer och samtal, och eftersom det gick väääldigt segt med den biten förra veckan (mitt eget fel, I know) så har jag alltså ingen tid att förlora.

Jag försöker undvika att tänka på det men det är svårt när man har frossa, ont i magen och jävligt ont i ryggen... Min gissning är att jag är alldeles för trött, så jag ska lägga mig om en och en halv timme och sova bort min dumma känsla av inkommande sjukdom... Hoppas bara det funkar...

Men innan jag lägger mig måste jag kolla igenom två böcker om observation och samtal och fixa en struktur för mitt observerande samtal som ska innehålla praktiska övningar samtidigt som vi pratar... Har en massa idéer som tur är så egentligen är det bara att skriva ner allt.. Det gäller ju bara att börja. Vilket är svårt.. Får nog duscha först och sen fixa min tredje kopp te för att sedan finna ro att pluggeli plugga...


Ett meddelande till min älskade Sponge!
Jag måste åka hem till skåne i helgen, igen, eftersom mina böcker jag lånat ska vara inne! Har redan massa böter och böcker är reserverade så de måste in så snabbt som möjligt! Så vi får leka med dina sthlms-kompisar en annan gång!

Positivt med det är att jag får åka hem till min familj. Saknar dem väldans mycket när jag är så här sällskapssjuk och inte känner mig riktigt kry. Eller jag saknar dem väl alltid egentligen, familjetokig som jag är!

Positivt är ju också att jag får chansen att träffa Andreas om han har tid. Och Malin förståss, och Pauline som frågat efter mig vid ett flertal tillfällen. Vi verkar dessutom vara "lediga" från skolan på måndag och tisdag nästa vecka vilket innebär att det blir en långhelg för mig i skåne, så jag borde ju hinna med att träffa dem tycker man...

Positivt är det även att jag får att massa god mat som jag själv slipper laga och betala för, det tackar man ju inte nej till när man halvvägs in i månaden länsat kontot och fått bara ta från sina sparpengar återigen. Förstår inte hur pengarna bara kan springa iväg så där.. Ett underligt fenomen måste jag säga...

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga.. Mer än att mitt liv utanför praktiken och skolan ligger på is. Har nästan ingen kontakt med någon utanför det som händer här just nu. Jag har varken tid eller ork. Som tur är vara det ju bara veckan ut sen blir det ändring på det. Inte för att jag är så bra på att höra av mig annars heller men nu är det baske mig extremt. Så till er som funderat på vad är jag sysslar med och varför jag inte hör av mig som jag kanske borde så beror det på att jag helt enkelt prioriterat bort er. Jag söker förståelse för detta! :P

En sak som kanske inte alla vet är att jag inte längre har fejknaglar. Förra veckan blev jag så trött på det så jag bokstavligen bet och slet av dem... Har avbokat mina naglartider och ska nu satsa på att kurera mina egna.. Dock lär det ta tid då hela nageln måste växa ut innan den kan må bra igen.. Men den som väntar på nått gott, heter det va?


Visst är de underbara... :(     Avskavt nagellack och en halv millimeter tjocka naglar.. We like!  Men att fixa med naglarna denna veckan är också ganska uteslutet.. Man kan nästan säga att naglarnas tillstånd visar mitt inre, och yttre tillstånd för den delen. En fin metafor tycker jag nog om jag får säga det själv...


Med risk för att bli tjatig lägger jag härmed ner kvällens bloggande. Dags att börja göra lite vettiga saker, som att duscha!



Seee Yaaa!


Mitt kök luktar fis...

Kom hem för en stund sen. Har varit iväg sen i fredes.. Då var all disk diskad och alla äckliga sopor slängda.. När jag nu skulle fixa mig en kopp te gick jag in i mitt mini kök och möttes av en fis stank.. Hur trevligt är det? Äggfis dessutom.. Det är typ den värsta av fisar, förutom skolmats fisar som jag o Sponge diskuterade vilt om i fredes... Då drack vi också te. Te med massor av socker. Det gör susen för den som är lite frysen och på chillhumör... Jag ska nu dricka lite te och planera morgondagens lektion. Har NOLL motivation men som tur är, är alla tankar nerskrivna så jag ska bara strukturerar upp det lite och fixa lite material till barnen...

Helgen har varit super bra, förväntade mig inget annat då visste att den skulle spenderas med Andreas, Johanna, Mathias och tre små söteli söta barn. Barnen var som tur var på gott humör så denna gången var det inte alls jobbigt, till skillnad från förra gången, då var det skrik o gnäll heeela tiden. Hehe...


Har tyvärr ingen bild på den tredje, en liten tös som inte ville sitta stilla mer när jag skulle fota. Men dessa två linslusar ville i alla fall. Klara och hennes lillebror Julius tillsammans med mamma Johanna.

Nu är det i alla fall dags att ladda batterierna för en sista veckas praktik. Det ska bli väldigt skönt att på fredag avsluta min praktik då det är aningen slitsamt, men samtidigt tradigt då det är såå kul att vara "fröken" och träffa härliga sprudlande barn.. Men men allt har sin tid. Än så länge är jag en klassisk lat student och jag orkar nog inte mer än en vecka till....

Btw...
Helsingborgs knutpunkt var lite läskig idag då galna helsingborgare och göteborgare samlades där efter matchen på Olympia... Huena mej.. Tjockt med poliser o ambulanser o huliganer som satt på rad.. Såg en pretty stor blodfläck också... Förstår mig inte riktigt på det där. Och jag håller mig på säkert avstånd..


Jag såg fram emot att få komma hem till min lägenhet.. Men nu när jag är här så känns det inte alls så bra.. Ibland har jag perioder då jag är så himlans sällskapssjuk, och jag är inne i en sån period nu. Jag är alltid sällskapssjuk, mer eller mindre. Är inge kul alls. Som tur är kommer det vara fullt upp i veckan så kommer nog uppskatta att få ha mina eftermiddagar och kvällar för mig själv.... Men jag hade nog inte haft något emot att ha A här bredvid mig, trots att han var sinnessjukt varm inatt eftersom han säkerligen hade/har? feber... Men i alla fall.. Jag har min kramkudde och ett gosedjur som kan hålla mig sällskap som tur är...

Anywho, dags att planera så att jag kan sova nån gång!


Seee Yaaa!

Är det nu jag ska blogga?

Hmmm. Kasst med uppdatering var det här ja.. Jag vet.. Men jag har haft bättre saker för mig... ;)

1. Jag har haft en toppenhelg med supermysiga A och inte riktigt känt ett behov av att jag måste tråka vid datorn och hålla reda på allt i bloggvärlden..

2. Jag har varit på födelsedagsfest hos Johan, där jag umgicks med massa fint folk och underbara vänner.. OCH inte att förglömma, jag sjöng singstar förståss!

3. Idag har jag påbörjat min tiodagar långa VFU. Är i en etta där det är fullt ös heeela tiden.. Skojigt som tusan men det tär på en, efter bara en dag. Klen är jag i min stackars skalle.. Men i alla fall. Dessa tio dagar kommer gå alldeles för fort förbi och jag kommer ha fullt upp hela tiden..



Iiiiiii alla fall... Har absolut ingen aning om vad jag skriva om och jag är väldigt tacksam för tips.. Annars blir det nog rätt glest här framöver....



Seee Yaaa!

RSS 2.0