Nya frillan + mitt ordbajsande som kan hålla på i en evighet.

Här har ni det.. (jaja jag vet att jag är såå snygg när jag posar på beställning!) Färgen är annorlunda men frisyren är sig lik.... Blev inte som jag tänkt mig.. Utan bättre! Det var inge kul och komma hem till mamma o pappa som inte ens märkte att jag gått från väääääldigt mörkt nästan svart hår till ljusbrunt (eller vad det nu är för färg).. Fast de träffar mig inte så ofta. Självklart har jag nu röööööda naglar eftersom naglarna fått perfekt längd för min älskade h*rnaglar.

image4

Det är tänkt att jag ska partaja ikväll och det vill jag också. Men hjärnan min vill inte, har sååå ont i huvet. Kan inte böja mig ner och knyta mina skor, eller det vet jag inte för jag har stövlar men jag kan inte ta mig strumporna i alla fall.. Mamma har gett mig piller och jag dricker vatten och tar nässpray... Vi får väl se hur d går.. Ska nog beställa hjärnröntgen snart för mitt huvud gör baske mig alltid ont. Inge skoj alls..

Något som där emot är jättekul är att jag är HEMMA!! hos mamsen, papsen lillebo (som jag inte träffat än men han kommer hem snart och då ska vi spela guitar hero!) och kissekatten får jag ju inte glömma. Finns det nått bättre än o få vara hemma o bli omtyckt o ompysslad och tjatad på? Nej jag tror faktiskt inte det. Inte som det ser ut i dagsläget..

För att komma tillbaka till kvällens planerade utgång så finns det fler hinder än bara mitt huvud. Hur ska jag ta mig till bonnahålan Ängelholm? Ska jag köra dit o sova där hos nån främling och sen köra hem bakfuller på morgonen? Som det ser ut nu så är det enda utvägen. Kan ju inte gärna gåååååå..

Häromdagen/ natten satte jag mig och skrev mejl till nästan alla i min mejllista. Detta för att jag så lät tappar bort mina vänner och glömmer vad fasen de sysslar med. Såå nu har jag min blogg. Nu kan ni läsa om mig och kommentera, inga kommentarer = inga fler inlägg från Lisa.. Det är meningen att ni ska få bättre koll på mig och jag lite mer på er.. eller ja.. hmm.. ja ni får bättre koll på mig och sen är d upp till er!

Nej jag har inget att göra så därför sitter jag här. mamma städar,, pappa glor på sport,, bro är hos tjejen,, katten sover. Själv har jag precis fått på mig kläder, agerat modell och ska snart till Systemet o köpa massa gott o dricka, eller inte massa om jag nu ska köra imorrn... får tänka lite. OM inte huvudvärken tar slut så får jag helt enkelt stanna hemma med familjen, grannarna (som egentligen räknas in som familj) och kolla på melodifestivalen som inte alls är så tokigt. Me love them!

Oh! Nu kom bror hem! Adjöken.. Jag ska pussa på honom!


......... nähä han kom inte alls hem! Dumma mamma som luras... :(


Kommentarer

Skriv vad du känner för:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Email: (publiceras icke)

Din blogg:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0