Lite lätt snurrig i bollen!

Ja det kan man väl påstå att jag är... När jag cyklade inte till Sponge för några timmar sen kliade jag mig i huvudet med den vänstra handen.. Plötsligt flyger det in en liten dammtuss i mitt öga fastnar i ögonfransarna.. Som i en ren reflex släpper den högra handen styret för att pilla bort tussen samtidigt som den vänstra handen kliar på huvudet... Cyklen vinglar givetvis till och jag inser snabbt vad det är jag håller på med och fattar tag i styret med båda händerna igen! Jisses! Hjärtat slog några extra slag där kan jag lova, kunde ju trillat o dött för tusan!  Men jag överlevde och jag kan starkt berätta att ordspråket "what doesnt kill you makes you stronger" verkligen har en klar innebörd! Lisa på en cykel och hög musik har ännu en gång visat oss att det innebär en livsfara.. Kanske måste se över mitt behov av att ha musik i gång jämt.. Tål att tänkas på!

Nej nu ska jag ta o krypa till kojs.. Upp med tuppen imorrn o plugga.. För en gångs skull ska jag inte läsa utan jag tar en paus från det och skriver istället... Den sista boken läser jag ut på tågresan till Nässjö på torsdag.. Kanske inte hela men en del...

Anywho! Godnatt på er!

Seeee Yaaaa!

Tatuering eller inte?

Alltså denna tatuering som jag skrivit om här... Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag vill eller inte, om jag vågar eller inte.... Jag tycker verkligen att det skulle kunna bli sååå läckert men sen tänker jag på hur det blir när jag blir äldre.. Någon sa att man inte skulle tatuera vid höftbenet innan man varit gravid för att den kan spricka under graviditeten... I dont know.. Jag har aldrig gjort nått sånt innan...  Jag skulle ju i alla fall kunna gå till tatueringsstudion och kolla läget, hur lång väntetid det är, vad kostar, hur det fungerar och så vidare, då blir det ju på ett sätt verkligare och kanske lättare att ta ställning till om jag ska göra det eller inte... Jag har alltid varit anti tatueringar innan men nu på sista tiden har jag börjat tycka att den kan vara riktigt snyggt.... Vad säger ni?


Mitt mål är uppnått! Jag har läst den jädrans boken till tentan.. Nu har jag bara en liten fin bok kvar att läsa sen ska det antecknas för fulla muggar! Puh!

Resultat av pysslandet :)

Så där jaaaa... Orkade inte göra det riktigt färdigt idag men så här ser det ut just nu... Till min kusin som konfirmeras i helgen... Detta lär ju gå emot strömmen en del. De andra lär ju vara ljusa med blommor och trams. Han får en glad liten gubbe istället med ett A på magen precis som hans namn börjar på och massa glitter! Ni ser väl hur det glittrar? 
                  image216

Nu ska jag se färdigt vänner sen ska jag kasta mig i sängen och försöka läsa lite...

Tooooodeloooooo!


Plugg VS. Pyssel

Jag måste verkligen plugga men jag viiiiiiiiiill inte! Jag vill mycket hellre pyssla! Eller hur? Visst ser det mycker roligare ut att gräva sig ner i mina pyssellådor och göra nått fint än att gräva sig ner i en bok och plugga till en tenta! Mamsen fyller ju år på söndag så jag tänkte jag skulle göra ett kort till henne.... Frågan är om jag hittar rätt inspiration nu när jag har enorm huvudvärk och en ful bok som väntar på att läsas!

image215

Jag tror nog jag pysslar en stund... Resultatet kommer kanske sen om jag blir nöjd, annars skiter jag i det!
Tooooodeloooooo

Nu ringde dessutom mamma och sa att hon inte ville ha något i present.. Tråkigt... Försökte tvinga henne att säga nått men icke! Hon tyckte vi kunde hoppa över det eftersom jag inte har några pengar... Ååååh! Men däremot fick jag i uppdrag att göra ett kort till min kusin som skall konfirmeras i helgen! Woho två kort att göra helt enkelt! :D

Nagelvårdstips!

Ja då har jag spenderat en stund åt att fixa mina naglar..

Så här såg de ut innan jag började:
image212

Detta använde jag:
Produkter och kit från Depend → Depends hemsida
Jag köpte ett Stärkande Vård Kit.. Och vissa av produkterna har använts så mycket att de tagit slut slut så jag har kompletterat med Stärkande Nagelserum från depend, stärkande nagelolja och ett Ultra Growth Stärkande nagellack som jag använder som baslack.
image210
Jag har även ett Fransk Manikyr Rosa kit som jag använde när jag gjorde den franska manikryren.
image211
Till de olika kiten får man en bruksanvisning samt mallar till manikyrsetet så att man får raka fina kanter..

image213

Så här gjorde jag:
-
Jag började med att fila naglarna till den längd och form jag vill ha.

- Sedan hade jag händerna i ett varmt vattenbad i ca 5-7 minuter för att mjuka upp nagelbanden. Sedan penslade jag på en Nagelbandsremover. Detta lät jag verkar i ca 5 minuter och sedan skrubbade jag med en nagelborste under rinnande vatten.

- I nästa steg strök jag på stärkande nagelserum som torkar in direkt i nageln, detta upprepade jag två gånger innan jag penslade på stärkande nagelolja som jag lät verka i ca 8 minuter. Sedan masserade jag in nageloljan i nageloljan och nagelbanden. Efter det smörjade jag in händerna i min handkräm som är stärkande för naglarna.

- Innan jag påbörjade den franska manikyren strök jag på mitt Ultra Growht stärkande nagellack som bas. Sedan tog jag den rosa basfärgen och penslade på.

- Sedan målade jag dit vita tippar för att sedan pynta naglarna med små stenar och annan dekorartion som jag tyckte var fint.

- Som nästsista steg strök jag på två lager topplack och avslutade det hela med att smörja in händerna en gång till med min handkräm.

Frågor? :)

Så här blev det:
image214

Så här ser jag ut idag..

Sitter just nu och käkar frulle, jag har tröttnat på frukost, tycker det är lite jobbigt, men men.. En sak som säkert ingen kommer tro på är: JAG HAR INTE ONT I MAGEN LÄNGRE! Exakt på dagen som jag sagt att jag skulle gå till farbror doktor! Så skönt, ni som intresserat er i min blogg vet att jag tjatat om den här magenen i Tisdags, nu är det slut med det, tror jag. Magen har kanske inte vaknat ännu? Aja... Det känns inget nu i alla fall...

Snart ska jag iväg till skolan, nervöst som sagt då jag ska hämta ut ett arbete och se om jag är godkänd eller ej.. Hoppas hoppas! I alla fall så ska jag i alla fall se ut så här:

image209

Topp Halens, Jeans Crocker, Skor Sradium, till detta kommer jag ha en marinblå jacka från H&M, en vit sjal från H&M och en fin vit väska från Wedins!

Seeeeeee Yaaaaaaa!


Gårdagen i bilder

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig igår..... Nej det blev det sannerligen inte! Dagen var helt ok! Tog en promenad med Hanna och sen gjorde jag mig och Sandra fina inför kvällen..... Under dagen hade jag måttligt ont i magen men det är jag ju van vid nu så det gjorde inget..


Väl på kalaset var det hur skoj och mysigt som helst, vi åt och drack mycket gott.. Dock fick jag huvudvärk plus att magen gjorde lite extra ont, jag tog en panodil och sen blev jag trött.. Så när tjejerna begav sig till uteserveringen gick jag hem till Sponge sov. Anledningarna till att jag valde att sova här är många varav några är: trötthet, smärta, mörkrädsla, lathet, mysigt... Och även om hon snubblade inte över tröskeln runt halv fyra så ångrar jag mig inte ett endaste dugg.. Hon snackade o skrattade och fumlade och sluddrade och jag bara skrattade.. Hon låg på golvet i fosterställning och gnällde.. Hon tog av sig kläderna i liggande ställning och var allmänt rolig.. Det hade hänt en mindre rolig sak på nattklubben men den behöver vi inte gå in närmre på men det resulterade i att hon mitt i skratten blev förbannad och kastade ur sig massa fula ord, inte riktade till mig bör kanske betonas ytterliggare!

Några citat:
"Vi satt på Bulls till ungefär fyra!"
Men nej Sandra det gjorde ni inte.. Klockan är halv fyra nu...
"Jo men vi gjorde det, jag kollade på klockan"
Fast det är omöjligt, dels är klockan halv fyra, dels stänger Bulls vid 1 eller 2.
"MEN VI GJORDE DET!"
Ja, en annan gång kanske.... suck

"Fan en jävla idiot tog min påse med äpplen som jag sparat till dig!"
Haha vad söt du e..
"Jag tänkte att du villa ha dem men nej, han tog dem bara för att jag glömde dem! Han gick fram till Hanna och sa att hon glömt sin filt, det var ju fan en sjal!"
Nej vad elakt...
"Jaaaa! Vill du att jag ska dela ett äpple till dig i fyra bitar som de gjort i påsen...?"
Nej.. det är lugnt.....

Ni som känner Sandra kan säkert tänka er tonläget... Klockan halv fyra på morgonen måste jag lyssna på den högljudda röst i väldigt högt tonläge varvat med babygnäll och brunstiga älgvrål!

Jag är glad att jag inte följde med ut igår,, tänk så mycket bättre jag mår idag... Självklart var jag vaken vid 8.30... Vad annars? och självklart gör magen ont... Vad annars?

Nej nu kommer lite bilder från igår!

image198

image199

image200

image201

Hmmm, ja det var kanske inte så många bilder men Sponge hade inte fotat så mkt.... Detta är bilder från hennes kamera.. Aja, det var i alla fall dessa 7 tjejer som hade en väldigt nice kväll ihop igår! Tack så mycket tjejer!

Vad ska jag göra nu då? Jag har läst alla bloggar, jag har bloggat själv.. Sponge sover... Jag kanske ska testa att somna om....?


Seeee yaaa!


Vill sooooooova!

Sitter just nu hemma hos Hanna och väntar på att hennes färg i håret ska sköljas ur... Mitt hår är färdigt och jag blev....... ja blond helt enkelt!!  Vi är sjukt trötta vilket betyder att det mesta är roligt och att ögonen svider... Snart ska jag cykla hem o lägga mig i en ommöblerad lägenhet... Nice! Resultatet på våra slingningar får ni se imorrn (idag) eller en annan dag! :)


Toooooodelooooo!

What to say?

Har haft en nice dag med Sponge i parken och sen en liten sväng i stan där det inhandlades lite godis och alkohol till imorrn.. Precis käkat  lasagne som Sponge lagade medan jag slog in massa fina paket som ska delas ut imorrn till två tjejer som ska ha kalas..

Ska snart cykla vidare till en annan toppentjej, Hanna förstås, det blir minsann slingning för hela slanten.. Hon på mig och jag på hon..

Ursäkta skrivtorkan.. Jag lovar jag ska bli bättre igen. Så snart magen slutar bråkar med mig! :(

Sponge musiksmak är btw rätt kass ibland.. Men jag gillar henne ändå!! Spelar ingen roll om är arg  på mig eller inte! :P     Nyfiken i en strut är hon!

Får säga grattis till Marcus som fyller 28 idag! Har messat och Sponge sjöng så fint för honom när jag ringde upp! Hoppas du har en toppendag!!


Seeee yaaaa!


Extreme homemakeover hos mig..

Ja.. istället för att göra om på bloggen så bestämde jag mig för att gör om lite i min lägenhet.. Det var Tuuuuuuungt att dra runt på min enorma hylla men nu är den på plats och jag tycker nog ändå att det blev riktigt bra!

Nu måste jag vila, blev alldeles svettig o trött i ryggen!

Seee Yaa!

Jag vill också...

Ååååååh jag vill också göra om designen på min blogg.. Men jag har nada aning hur! Får la surfa runt lite och hitta inspiration.. Fast ja det lär ju inte hända så mycket idag... Ska in till stan sen i plugga med Sponge och ikväll blir det eventuellt slingande av håret med Hanna, fast jag tror inte att någon av oss är övertygade om att vi vill göra det... 

Ja som det ser ut nu blir det alltså en lugn fredag som ska spenderas med två underbara töser!

För er som följer min smärta i magen kan jag meddela att det den fortfarande är kvar... Såklart.. Vad annars liksom!?

Seee yaaaaaaaaaaa

Förresten!

Det var ju ingen som svarade på vad ni vill att jag ska blogga om (ok.. en gjorde ju det! Jag vet att ni är fler som läser!)... Tråkmånsar! :D    Då gör jag la som jag alltid gjort,, svamlar på oavbrutet och slänger in lite bilder tagna med min mobil som har kass kvalité.... Snart får jag min kamera....

Come on!

Here we go again...

Dags att sova igen då.... Klockan har sprungit iväg och står nu på "sängdags"... Ska bli skönt att få sova lite nu, och inte känna av den konstanta magvärken som växlar i styrka under dagen...  Fattar inte vad det är.. och inte mamma heller...

Well, well.. imorrn är det fredag och jag är ledig... Eftersom jag är såfruktansvärt rik funderar jag på att slinga håret imorrn.. Hanna göra på mig och jag göra på henne? Kanske.... Jäkla tur att jag ska jobba 10 veckor då jag denna månaden fört över 2100 kr sammanlagt.. och mer kommer det bli! Men som jag skrivit i mina tidigare inlägg.. Är inte mitt liv som student helt underbart??


Tooooodelooooo!


Oj vad det EKAR!!

Ja ekar kan man lugnt säga att det gör på mitt konto nu... Förde över 500 kr igår och 600 idag.. Vart har de tagit vägen? Jo de har gått åt till pizza, cider, födelsedagspresenter, en väska, ett fodral, en klänning, en sjal, cheeseburgare, sallad... vet inte om jag glömt nått.. Men vafan.. Måste ju föra över pengar igen inför helgen.. Då är det födelsedagsfest och utgång som gäller...Alla dessa utgifter för mig  som stackars fattig student...

Gårdagens och  dagens shopping: Svart fodral Gina Tricot, Sjal Gina Tricot, Klänning Gina Tricot, Väska Wedins.
image195

Har fortfarande ont i magen... Blir typ värre o värre... Suck! Nån som vill byta mage med mig?

Dagens...

Eftersom jag vill behålla de läsare jag har är det viktigt att jag uppfyller de önskemål som ges... Joel uttryckte i en kommentar till mig att han ville se Dagens Bokomslag... Varsågod Joel! Enjoy!

image194
Det här är två av de böcker vi ska läsa till tentan.. De två andra är hos Sponge.. :D



Ni andra då? Vad vill ni läsa eller se??? Ni är ju en ändå en rätt stadig skara som verkar kolla in min blogg varje dag! :D  Your wish is my command!

Nu måste jag skynda mig till skolan! Gah!

Tooooodelooooo!

Why oh why!!

Fortfarande ont i magen.... Börjar bli riktigt jobbigt... Men men...

Plugget är avklarat, dock uselt gjort...

Äta nästa och göra mig fin för en dag i skolan!

Morgonstund och John Blund...

Idag när jag  för en gång skull MÅSTE gå upp vid 8 är jag trött som en filbunke! Dumma John  Blund som strör massa sand i ögonen när jag snabbt försöker uppdatera mig i bloggarnas värld för att sedan hinna plugga, äta, sminka mig, klä mig och gå till skolan innan 10.. Tiden springer iväg och jag börjar få lite smått panik! Det blidde inga bilder igår... och det kommer inte bli några heller.. Jisses vad jag saknar min kamera!

Nej nu har jag några bloggar kvar att läsa sen måste jag sätta igång här!

Toooooodeloooooo!

Duktig flicka..

Nu (x antal timmar för sent) har jag äntligen läst ut en av tre böcker!  Tentaplugg is the shit... Fyy vad tråkig boken var, jisses! Det ska baske mig firas med en pizza och nån cider senare med tjejerna!

Hjärnan har bloggstopp idag... kan hända att det kommer inte lite bilder snart.. På mig o Sponge och våra fina stylingar för dagen.. Men jag garanterar inget!

Idag kommer Hanna till Halmstad... Baske mig på tiden.. Bara vara borta så mycket jämt... Fyyyyy på dig!!!

Tooooodelooooooo!


Aldrig någonsin!!!!!!!

......kommer jag att tröttna på världens finaste låt som någonsin skapats... Apologize - One Republic (ft. Timbaland).... Lyssnar på Rix Fm, kass radiostation, som jämt spelar samma tråkiga låtar.. blir så less... Men varje gång apologize kommer så njuuuuuter jag.... Aldrig att den kommer bli dålig!... Jag har gått igenom många saker under bara ett år och hela tiden har denna låt funnits med mig... Allt började  den där dagen på kyrkogården för snart ett år sedan..... Happy memories Vs. Sad memories, i en o samma låt!


Allergisk?

Hm.... Jag tror att jag är allergisk mot nått.... Hoppas bara att det inte är oboyen... Kanske är det mina knäckebröd?  Igår hade jag ont i magen och nu har jag fått det igen... Båda dagarna har jag käkat oboy och dessa knäckebröd...  Nej jag är ingen hypokondriker Sponge, jag försöker bara lista ut vad det är... Ägglossning vet jag inte hur det känns, har ju inte haft denna typ av magont innan, tror jag.....  Anywho... Det reder la ut sig...

Nu sitter jag färdigstylad och väntar på att Sponge ska duscha färdigt så att jag kan bege mig till henne för en dag med plugg.. Senare ska vi som sagt möta några tjejer på stan, leta födelsedagspresent, käka pizza och mysa på nån uteservering..... 

Tooooodeloooooo!

Jesus o Anne Frank = Same same?

Taget från Hanna

"Dagens miss

Ett av dagens många skrattanfall utlöstes när jag skulle förklara Anne Frank för Lisa utan att säga varken Anne eller Frank.

Hanna- Jude som satt inlåst och skrev dagbok under andra världskriget...
Lisa- JESUS!!!

Jag säger då det... det är visst inte bara jag som behöver tänka lite extra innan jag talar!"

Förvånad?

....Nej inte direkt.... Självklart är jag redan vaken.. klockan har ju slagit 8... VARJE DAG för tusan! Tjejen som lätt sov till 11 är nu vaken vid 8 vareviga dag...Jag måste väl erkänna att jag börjar vänja mig vid detta.. Det är rätt skönt ändå, man får långa härliga dagar i solen om den är framme, och man hinner få saker gjorda.....

På tal om att få saker gjorda..... Igår diskade jag.. När diskstället var fullt slutade jag och insåg att jag hade lika mycket kvar att diska... Suck,, så det får jag ta itu med idag... Och eftersom gårkvällen spenderades hos Sponge med massa flättillverkning i hennes hår, blev det aldrig av att jag läste mina sista 50 sidor.... Attans,, så det jag jag ta itu med idag...

Dagens kommer annars bestå av plugg tillsammans med Sponge, det är roligare om man är två, och i eftermiddag/kväll ska vi träffa tjejerna på stan och käka pizza? och sitta på nån uteservering...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.... Är inte mitt liv som student alldeles alldeles underbart??? (dock är det inte gratis...)

Tooooooodeloooooooo!

Jag är lätt sjuk i huvet!

Jag har kommit på att jag är helt jävla sjuk i huvet ibland... Utan att överdriva... Okej att man kan ha hemska mardrömmar men mina egna tankar, mina dagdrömmar är ta mig fan värre... och de kan jag dessutom styra själv!

Dagdröm 1...
Utspelar sig i parken där jag o Sponge ligger o njuter av solen... Plötsligt hör jag en bil som vrålstartar och gnisslar iväg.... Mina tankar flyger iväg till erfarenheter från teven att när bilar låter så, så är det för att de smiter iväg från nått.. Jag ser framför mig hur de flyr från polisen och kör över bron precis där vi ligger. De tar upp massviss med vapen och skjuter genom hela parken.. Eftersom jag ligger ner träffas inte jag, kulorna går över mig och träffar alla andra. Sponge som ligger brevid mig får en kula i bröstet... Vad gör jag? Hur skulle jag reagera? Gråta? Skrika? Jag ser framför mig hur jag tar tag i Sponge, tårarna rinner och jag vet inte vad jag ska ta mig till.... Där slutar jag drömma... Knackar på Sponge som ligger o lyssnar på musik.. Jag berättar för henne vad jag tänkt och vi konstaterar att jag måste vara lite lätt störd....

Dagdröm 2...
Utspelade sig för ca 30minuter sedan när jag cyklade hem... Eftersom jag lyssnar på rätt hög musik när jag cyklar förlorar jag en viss koncentration på trafiken runt om mig.... När jag närmar mig en korsning där högerregeln gäller flyger mina tankar iväg...Tänk så skulle jag bli påkörd av en bil nu när jag bara susar rakt fram i korsningen.. Om jag blir träffade av en bil i sidan som kör rätt snabbt... Jag ser hur jag flyger med cykeln ca 50 meter in en tegelvägg och blir medvetslös... När jag vaknar är jag förlamad och kan inte prata. Jag har ingen hjärnskada och är fullt normal men jag kan inte göra mig förstådd, hur hade mitt liv varit då? Ett annat scenario var att  jag såg mig själv hur jag var med på efterlyst... Det var en smitningsolycka och jag dog av skadorna jag fått.. Sponge fick vara med i teven och berätta att jag lämnat henne bara för 2 minuter sedan och mamma o pappa var också med och beskrev sorgen... Där slutar jag drömma.... Jag kommer på mig själv, och inser som sagt att jag är helt jävla sjuk i huvet!!

Ja.... vad säger man?

Dagen i bilder.

Jag ringde som sagt till Sponge och vi bestämde oss för att ta en promenad runt Nissan och sen plugga en stund i P-parken...

Längs med Nissan fotade vi massa fina bilder i goda vänners lag! :D
image188
image186image187
image189image190

När promenaden var avklarad pluggade vi en liten stund sen började vi prata frillor och Sponge undrade om jag kunde göra flätor... Jajemän svarade jag på det! Och då ville hon att jag skulle göra det så då gjorde jag det! Här kommer resultatet!
image191image192
Både Sponge och jag blev nöjda med resultatet men dock hade vi behövt lite hårnålar för den perfekta touchen men ändå skapligt för att vara massa blåst och andra störningsmoment! :)

Den här bilden tycker jag är sååååååå  fin! Gos när d är som bäst! Hehe! :)
image193

Nu ska vi strax käka bakpotatis med skagenröra och bara slappa o mysa som vi brukar... Jag har nästan nått mitt mål att läsa ut boken,, har typ 50 sidor kvar, de borde jag kunna avverka ikväll när jag kommit hem!

Tooooooooodelooooooo!

Jag trivs i min bubbla!

Igår hamnade jag och Sponge i en liten fin diskussion på väg hem från stan....

Jag såg en pyntad busshållsplats, de hade pyntat med plastmurgröna och plastgräsmatta.. Lite på skämt sa jag : Jaha så det är detta våra pengar går till? Detta och en lykta vid Nissan som det lyser Halmstad ner mot marken...

Sponge: Det är väl inget att gnälla på jämfört med vad (namn på politiker jag inte vet?) betalat med vår pengar,, resor hitan o ditan och shopping till ditat och detan...

Jag: Jo men jag vet ju inte om det där heller.. Vet du det för att du känner henne eller?

Sponge tittar lite snett på mig: Du borde verkligen börja kolla på nyheterna och läsa tidningar...

Jag: Jag lever i min bubbla och jag trivs här.. Är det inte härligt att det största problemet i  mitt liv är de pyntat en busshållplats på stora torg i Halmstad med plast växter?'

Efter detta spårade diskussionen ur.....

Det finns starka fasta anledningar till att jag inte kollar på eller läser nyheterna.. Jag vill helt enkelt inte veta... Sponge tycker ju inte att det skadar att vara allmänbildad.. Men vafan... Jag är 22 och ett halvt år och hinner catcha up.. Som i morse läste jag nått om nått i Burma.. Jag vet att det är hemskt det som hänt,även om jag inte vet riktigt vad.. och direkt under stod det om att Fadde fått fängelse för?..... Räcker inte det?  Kanske orkar jag inte läsa och titta på de väsentliga nyheterna som kan beröra för att det kommer totalt meningslös fakta om t.ex Fadde.. Could I care less?? Jag är en egoist helt enkelt.. Det är väl egentligen det jag kommit fram till nu...

Nu ska jag ringa Sponge som börjar bli rastlös!

Tooooodeloooo from Lisa "The Egoist"

Paus i solningsplugget!

Till min stora lycka är det en stor sol på vår blå himmel idag!  Det riktigt steker på min balkong som jag är alldeles för stor för.. måste lägga benen över balkongräcket vilket leder till ont i rumpan och stoppat blodflöde till fötterna men det kan det vara värt!!  Har kommit halvvägs i min bok och det känns skönt, paniken att jag måste läsa massa börjar avta!!

I eftermiddag är det plugg och en liten promenix längs Nissan med Sponge som gäller.. Härligt liv jag har va? Ibland är livet så tokbra att man knappt vågar tro att det är sant! Inget som tynger mig och jag har hela tiden massa skoj att göra! Jag har saker att se framemot också... Som tidigare skulle jag bara vilja klämma ur mig ett glädje tjut som Ronja!

Nej dags för mig att käka lite lunch kanske
... Vissa har ju precis käkat frukost, nämner inga namn Sponge så du behöver inte känna dig utpekad.... :D

Toooodelooooo!

Enjoy!

Lovar du att vara ärlig? Jag garanterar inget men jag ska försöka...

Du heter:
 Lisa

Smeknamn:
Laisa, Lisen, LisaFisa, Sötnos, Goofy, Sis

Låt just nu:
Takida - Curly Sue

Beroende av:
Lypsyl

Vem behöver du mest just nu? Vem? Hmm.. Ingen speciell för tillfället, men mamma o pappa är ju alltid bra att ha!

Vad tror folk om dig? Hah! De tycker nog allt att jag är lite knäpp...

Stämmer det? Självklart!

Vad får du oftast komplimanger för: Ögonen....

Vad säger du för att imponera på någon: Jag är sketans rik!

Hur imponerar man på dig: Jag är inte så svår att imponera på... Men grym humor och härliga skratt går alltid hem!

Brukar du skratta för dig själv: Jämt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Naw, sötaste! Skulle inte du sova nu? J ..... J sov sött gumman! Pussa

Vilken är din favoritmålning: Målning? Som i tavla?

Vart bor du: Halmstad i en liten etta på hela 26.2 kvm!

Trivs du där: Absolut!

Äger du några converse: Näe...

Festar du mycket: Definiera mkt tack!  

Cider, vin eller öl: Cider o vitt vin brukar gälla för mig..

Vad har du för mobil operatör: Tele2.

Är du allergisk  mot något: Näe, inte vad jag vet..

Har du haft sex idag: Eeeeeh?

Nästa mål i ditt liv: Att läsa ut en bok på 200 sidor idag... (good luck)

Hur svarar du i mobilen: Tja eller Hej!

Vem ringde du senast: Sponge

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Han sa att haft en bra dag och att han tycker om mig.... O massa annat..


Antal timmar sömn inatt: Åtta kanske?

Tycker du om din pappa: Näe.. Jag ÄLSKAR honom! Jag har lätt den bästaste Daddyn i världen!

Brukar du komma i tid: Ja.. Att vänta är det värsta jag vet!

När mår du bra: Ofta som tusan, när jag bland familj o goa vänner!

När blev du fotad senast: Idag... Av mig själv..  


Hur känner du dig nu: Ready for takeoff!

Vad tycker du om fötter: Vidriga saker

.

Är du smart: Helt klart.

Är du aktiv i skolan: Japp

Vad saknar du: Pengar?

Hade du en bra kväll igår: Jorå.. Fick en oväntad komplimang från ett oväntat håll.. Nice!

Favorit dryck på morgonen: Oboy?

När brukar du gå och lägga dig: mellan 22-00


Är du blyg: Yes I am..

Sysslar du med någon idrott: Eeehh.. nej nej!

Vill du hellre ha mail än brev: Brev, fast får det väääääldigt sällan.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Näe.

Hur mycket krävs det för att du ska bli full: Inte mkt?


Har du spytt offentligt: I'm afraid sooooo..

Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: Ojojojoj, Väljer nog att inte svara på denna... Jisses!



Jo men jag tycker nog att jag vart ärlig i alla fall.. Nu ska jag klä på mig och sen bege mig ut på balkongen!

Tooooooodelooooo!

The reason why I am Goofy and Sponge is Sponge!

Det är inte såå komplicerat som det kan tros ibland.... Kan ni se det??

image184

'image185


In your face! :D

Örk på er! Nu ligger ni i soporna och kan inte göra mig nån skada längre! In your faces suckers!!

image182

Ja för fem minuter sedan åkte chipsen i soporna...Vill icke ha dem i in kropp, igår ville jag, men inte idag... Så baj baj på dem!!  :D

Uppe med tuppen är jag som vanligt... Somnade INTE vid 21 hon blev nog snarare närmare 00... suck.... Men men.. ser ut att bli en fin dag i dag och den ska spenderas med plugg, antagligen på balkongen! Har ju inte suttut nått där ute i år, kanske dags nu! Näe nu  ska jag uppdatera mig i bloggarnas värld sen käka frulle!

Toooooodelooooooo!

Jag har syndat...

Jag är så ledsen men det är så det är....  En liten chipspåse hamnade i min shoppingpåse på Maxi idag och jag har smaskat i min en liten del idag, tillsammans med en mugg oboy...  Kan ju uppfattas av vissa som en märklig blandning, men jag tycker nog det funkade rätt bra ändå! :D


Mums + Lisa = Illa!!!!!
image181
Det där med less fat kan ju spela roll, hela innehållet kommer ju ändå hamna i min mage... Suck! (ja jagvet att det är mkt suck idag, men men, det är nog bara idag när jag e trött.. eller?)

Om en kvart är det lagligt att gå och lägga sig.. jag längtar.. kasst på teven och ögonlocken vill ej vara öppna nå mer!

Toooooodelooooo för sista gången denna dag!

Så här blev det....

image180
Hmm.. Ja alltså färgen är ju fin, och den känns väldigt vårig och härligt.. MEN! Tycker inte riiiiiktigt att den speglar min personlighet.... Om nu ett nagellack kan göra det...  Barbierosa och hårdrocksrött passar mig mkt bättre!! Hahahaha ;P

Suck skrev massa men det kom inte med när inlägget publicerade...SUCK på det! Men det innefattade att jag har 12 av 12 möjliga glas att diska och att killarna i Frusna män söker verkar vara lite smått handlingsförlamade... Aja!

Toooodelooo!

Jag vill sooooooooooooooooooooooooooova!!

ÅÅÅÅåååååååååååååååååååå jag är så himla trött, men man kan ju inte lägga sig innan19.. Får la kämpa i åtminstone 2 timmar till.. Varför är det jämt så att man är mest trött dagen efter dagen efter dagen... Jag håller just nu på att manikyrera lite, med min nya färg Magic från märket Mavala, helt okej faktiskt... Men saknar redan mina färgstarka Barbierosa!

Dagens har annars spenderats i skolan där jag hade enorma svårigheter med att hålla ögonen öppna, dock gillar jag vår föreläsare grymt mycket så det var inte därför jag nästan somnade. Eftermiddagen spenderade med Sponge.. gissa var? Just precis, i P-parken.. Vi pluggade lite och jag slängde ur mig ett oigenomtänkt löfte, att ha läst ut en bok imorrnkväll.. alltså ca 100 sidor per dag vilket inte borde vara svårt egentligen men jag är alldeles för trött idag. Men men har ju inte planer för imorrn ändå mer än att plugga så det är väl bara att sitta med den... Om tre veckor har jag avverkat den första dagen av 10 veckors slit på kyrkogården och då lär jag inte var mkt piggare än idag...

Anywho! Nu ska jag liggar här i soffan o se om det är någe bra på teve annars sätter jag igång en Vänner-dvd, tröttnar aldrig på dem!

Toooooodeloooooo!

Brännskadad!

Ligger här i sängen och ska strax sova.. Hela kroppen kokar, alla dessa dagar i solen börjar kännas av nu må jag lova... Mina fötter har nog bränt sig lite för de kokar mer än någon annan del av kroppen.. Jobbigt.. Tack o lov är detta en bakisdag vilket betyder att man är sjuuuuukt trött och kommer säkerligen somna så fort huvudet når kudden även om kroppen kokar ihjäl!

Godnattens! :D

Så kan det gå...

Japp gårdagen slutade som väntat med en utgång, fast om det var så kul vet jag inte.. Sällskapet var självklart skpj men folket på dansgolvet var helt stört otrevliga och tjuriga, inge kul alls!  Vi träffade min gamla klasskompis också, Jon, och hans vänner, det var nice, var ett tag sen man träffade den pågen..

Dagen har självklart spenderats med Sponge i P-parken.. Jag tror det har blivit ett beroende.. Ska la sitta där imorrn med o plugga om vädret tillåter, vilket det säkert gör..

Jag är lite off idag så jag ger mig nu! Ha en nice kväll!

Toooooodelooooo!

Kvällens partyoutfits!

Jahapp då vart vi redo för en runda på stan! Titta så fina vi blev! Woho!!! Testade lite nya poser också för omväxlings skull! Så vad händer ikväll då*? Jo det blir först en runda till Bulls uteservering, sen blir det antagligen utgång på Mårtenssons om jag känner för det, just nu gör jag icke det! Men men, brukar som sagt inte vara svårövertalad!  Träffade btw på en gammal klasskompis i parken, Jon, lite oväntat men mycket skoj. Kanske ses vi ute på stan? Who knows? :D

Kolla förresten hur ljushårig jag blivit! Och BRUN???
image178

Lisa: Klänning Gina Tricot, Leggings H&M, Halsband ?, "fotlänk" gjort själv ;), Klocka New Look (England), Doft Lacoste Touch of Pink.

image179

Sponge: Topp H&M, Strumpbyxor Ica Maxi, Shorts Gina tricot, Armband H&M, Örhängen Cubs, Klocka Storm, Doft Jennifer Lopez Glow in the Dark.


Tooooooodeloooooooo!

Nu får det vara nog!

Jag har varit vaken i över en timme.. låg o vred o vände mig men inget hände, sen hittade jag min gamla dagbok och bestämde mig för att läsa den... Haha! Jisses vad naiv och barnslig man varit, det är inte klokt (jag är väl iofs det där ännu men på ett annat sätt) Hade ängat väldigt många sidor om att skriva om Mathias, jisses, det var lite jobbigt att läsa men det kommer ju alltid vara en del av mitt liv och inget jag direkt kan förtränga..... Den roligaste meningen var skriven i november 2004, då jag precis kommit till England och lärt känna några tjejer från Sverige: "De är värsta uteparty brudarna, det är verkligen INTE jag!"... My god? Vad hände? Skrämmande utveckling.... Tycker dock att jag pimplat lite väl mkt den senaste tiden så ikväll är jag egentligen bara sugen på att sitta på en uteservering och chilla och inget annat... Visst man behöver ju inte dricka så mkt bara för att man ska ut o dansa, men det gör man/jag ändå... Dagen ska alltså spenderas med Sponge i P-parken, får se om vi besöker tatueringsstudion, känns lite läskigt men jag är riktigt nyfiken, tycker det är lite spännande! Efter solning i parken ska vi hem o göra oss finare inför kvällen, jag kommer säkerligen inte vara svårtövertalad att dra med ut, men jag mår faktiskt lite illa, fortfarande. Mådde illa i perioder igår och det sitter visst fortfarande i.. Kan bero på att jag är svinhungrig just nu.... Kanske bäst jag går ut o kollar vad där finns för gott i kylen.

image177

Toooooooodeloooooooo från en äkta partypingla! :D

Tatuering??

Jaha då sitter man här med massor med pannkakor o glass i magen och kuckilurar med Sponge... Som från ovan fick jag en idé! Jag vill tatuera mig! Fast jag vet inte om jag vågar.... Jag och Sponge ska gå och kolla in en tatueringsstudio imorrn (kanske, om vi kommer ihåg det och har tid)..... Om jag ska tatuera mig får jag inte tatuera in en panter/puma för Sponge så därför blir det i så fall mitt fina namn... Här nedan är de förslag som jag o Sponge hittat.. Vi vet vilken vi gillar bäst... Vilken tycker du?

image176

Annars så har det inte hänt så mkt idag, Sponge blev ÄNTLIGEN klar och vi har suttit i parken mellan 12-18, hääääääärligt! Bruna o fina blir vi och imorrn ska det bli ännu mer :D

Jag är dessutom allergisk mot mina skor, kliar som satan, blir tokig!

Tooooooodelooooooo!


Kom förresten på att det kan ju vara av intresse att veta vart jag i så fall vill ha den lilla tatoon... Jag tänkte vid höftbenet, riktat ner mot ja ni vet...
Hur stor den ska vara vet jag inte... Sen ska den inte synas när jag har byxor utan den ska komma fram som en surprise! Haha! Nå? Help me!!  (Önskemål från Sponge är en pil under namnet som pekar mot ja ni vet, men jag vet inte riktigt det, känns inte riktigt bra!! ;))

Drygt är det...

Suck... Jag fullkomligt hatar att vänta... Finns verkligen inget som får mig att känna mig så plågad som väntan.. Sponge skulle träna vid 8.30... okej tänkte jag, då är hon la hem lite efter 9.30, och visst det var hon... Men istället för att duscha o göra sig klar så att vi kunde dra till stan så måste hon blogga, sitta vid msn, och sen duscha i minst 40 min och sen smörja in sig med lotion som dessutom måste torka in i hennes kropp i en kvart... SUCK! Det är inte Sponges fel egentligen, hade jag haft bättre tålamod så hade det varit lugnt, men nu har jag väntat i 2 och en halv timme... SUCK! Fast egentligen så sa vi att vi skulle ses vid 11 Sponge,, då kan man ju prioritera att bli färdig snabbt och ta en kort dusch?   Blir färdig nån gång människa!!!

Jahapp, nehepp, i helgen så är det annars leka med Songe som gäller, plugg och solning i P-parken och sen imorrnkväll lär vi la dra till en uteservering men Johanna och kompis, ingen utgång hoppas jag, börjar känna mig som en alkoholist så som jag häller i mig, fast å andra sidan är jag aldrig svårövertalad, och inte sparkontot heller.. Det kontot skickar jämt över pengar till mig, och bara 9 dagar in i majmånad har jag behövt förra över 500 kr, och det kommer lätt bli lika många lappar till och lite extra där till... SUCK! sommarpengarna kommer att klirra fint i kassan....

Vänta, vänta, VÄNTA!! Orkar inte vänta mer...Dumma Sponge nu gråter jag snart och mina äckelspasmer sätter snart igång också.... Dumma dumma dig!

Som sagt...

... våren gör under för mig. Bara får någon månad sen kunde jag sova till 11 och längre och sova 10-12 timmar per natt.. nu vaknar jag av mig själv efter ca 8, det är ju så det ska vara... Och jag tyckte det var lite jobbigt i början att alltid vakna så tidigt men nu njuter jag, ju tidigare jag vaknar desto mer sol får jag! :)

Om två timmar ska jag bege mig mot stan och P-parken där jag o Sponge ska ligga jäsa hela dagen! Men jag måste springa inom apoteket och köpa sollotion för att min rygg mår inte såååå jääääättebra! :P Men härligt är det att se att man börjar få lite fin färg...

Nej nu blev det massa tråkigt morgonsvammel från min sida... Hörs senare! Nu ska jag uppdatera mig i bloggvärlden och sen fixa frulle..

Toooodelooooo!

Några dagens!

Dagens outfit: Jeans från Gina Tricot, Linne från H&M, Skor från LaRedoute.
image168

Dagens sko: Från LaRedoute
image169

Dagens fyllebild: Jag o Hanna posar fint innan kåren.
image170

Dagens skratt: Sponge använder mina brillor som spegel för att ta ögondroppar.
image172

Dagens avancerade solare: Hanna vägrar ge upp, bättre fäkta än illa fly?
image173

Dagens sällskap: Två hanänder ville leka med Sponge, Hanna o mig i P-parken och de fick massa bulle av oss!
image174

Dagens mums: Jag cyklade nyss iväg för att handla räkor o bröd och här är resultatet! Hmmm fast det ser verkligen inte gott ut men ni kan ju tänka er i alla fall! :D
image175

Latmask.. sluta nu!

Jag måste sluta vara en sån latmask... är sjuuuukt sugen på en ägg/majonäsmacka men jag har iiiiinget brööööööd! Gaaaaaaaaaaaah! What to do? Orka cykla till maxi? Jo men jag måste göra det annars går jag under!! Ska hämta den sista tvätten om tio min sen får jag la cykla iväg... Vad gör man inte för att tillfredställa sina behov...Suck! Fast egentligen har jag ju som sagt varit väldigt flitigt, trist att jag var på maxi tidigare idag utan att köpa bröd fast att jag visste att det var slut.. Aja, så kan det gå när jag är i farten och ska tänka "smart"....

Toooooodeloooo... (undrar om det ordet lixom är to the loo = till toan....?)

Effektiv eftermiddag...

Japp det har jag idag... Tvättar samtidigt som jag pluggar, har nu endast fem sidor kvar att läsa i mitt kompendie, sen ska det skrivas... Hoppas mina böcker kommer imorrn så att jag kan plugga i helgen annars får jag väl bara njuta av att vara ledig i solen.. Har ju helg redan nu! Härligt att vara student!!!

Funderar på att baka grahamsscones, har inget bröd hemma, och det är ju såååååå gott! Vi får väl se vad jag orkar med helt enkelt..

Back to läsningen....

Behov VS. beeeegääääääär!

Ja.. då har jag återigen fått för mig att jag vill ha en ny dator... i detta fall är det fråga om både ett behov och ett HA-begär... Jag är rädd för att om jag inte köper en ny dator snart kommer den jag har att dö och allt som finns på den kommer att dö med den.. Inget bra! SÅ i förebyggande syfte MÅSTE jag ha en ny dator... Dessutom vill jag verkligen ha en ny dator, skoj med nya fina saker.. Dock har jag nog lagt drömmen om en rosa dator framför mig då jag insett att det finns andra saker att spendera tusenlappar på... Anywho.. en ny dator kommer snart hoppas jag,, jag o Sponge kan kanske kolla upp det där i helgen!? Ett annat behov/begär är en ny mobiltelefon, i julas började det flimmra i displayen och för nån månad sen trillade en knapp av... SUCK! Imorse när jag tittade på min mobil, som har är skjutauppovandelen mobil,, såg jag att det var nått som stack ut från mobilen,, istället för att fint stoppa tillbaka den drog jag av den,, och nu går skjutandet liiite segt.... Alltså, det känns som att även mobilen går mot en långsam död, och dessutom vill jag ha en ny, skoj med nya fina saker!   

Vilken tur att jag som student är gjord av pengar va??? Undrar just vad jag hade gjort annars....

Jahapp...

Det börjar bli en hemsk vana att jag är uppe så här tidigt... idag ska jag ju iofs till skolan..så det är därför jag är uppe.. men jag är inte ens trött!! Sitter här o myser i solskenet med äggmacka och ett stort glas med kall oboy, riktigt mumsigt..

Gårdagens utgång vart..... ja.... vi hade kul hemma hos Hanna, drog till kåren, gick ett varv och cyklade hem! :) Vi kom i säng tidigt i alla fall! :D

Baj baj!

Hmm.. Jag gick ut i köket för att fylla på mitt glas med oboy, mjölken tog slut och jag ställde in det i kylen igen.... Varför då undrar ni kanske? Jo för att jag för lat för att skölja ur och om jag inte gör det så börjar det lukta... så min tomma yoghurtförpackning har nu fått sällskap av mjölkpaketet....

Hemhjälp sökes!!

Kvällens outfit!

Här kommer dagens outfit! Denna bild dedikerar jag till Joel som jag vet ääääääälskar dagens outfits! Läs hans blogg by the way, den är urkul!!!! :D

image167
Klänning från Gina Tricot, Leggings från H&M. Ja och sen lite annat som jag inte vet vart det kommer ifrån!

Puss!!!

Snabba beslut!

Jag har nyss kommit hem till Hanna (igen)... Vi har spenderat 6-7 timmar ute i solen idag och ja... det känns kan jag lova! Som vanligt slänger en av oss ut lite på skämt: "Jaha kåren ikväll då?".. Båda skrattar lite och sen tittar vi på varandra och säger: "Ja varför inte?"... Klockan 18 bestämde vi oss för ordet JA! Så jag fick cykla hem o duscha o byta om och här sitter jag nu... Snabbt ska det gå! :D

Hoppas, hoppas, HOPPAS att Kåren är skoj ikväll annars döööööör jag! Ska vara i skolan mellan 10-12 och då vill jag inte sitta där liiiite sliten  i onödan... Fast om inte annat så får jag ju spendera en härlig kväll med älskade Hanna! :)


Jaja, den som lever får se


Tooooodelooo! :D

Otålig...

Har varit vaken i en havtimme nu... Tycker Hanna kan vakna så att vi kan planer dagen... Det blir högst troligt plugg o mys utanför henne på nyhem. Nice nice!

Hon är vaken!! Loggade nyss in på MSN! Wohoooooooooooo!

Lååååååång dag...

Jag kommer somna vilken sekund som helst men jag ville ändå skriva några rader..
Jag gick som sagt upp vid 7 och strax efter 8 befann mig mitt inne i stor gruppkram med ca 14 barn och 2 vuxna. Det var härligt... Vid 12.20 var jag i stan och där mötte jag upp Hanna och Sponge, vi köpte lunch och satte oss i parken... Dagen i parken bestod av plugg, mys, ätande, matande av fåglar, skitsnack, spaning, förtäring av alkohol och väldigt mycket skratt! En toppen dag som tog slut vid 19.30 då färden hem startade, med skadad lilltå kämpade jag mig hem till Hanna och väl där bestämde vi att vi skulle ta en promenad.. Sagt o gjort, vi fick korta ner promenaden och jag fick cykla sista biten hem och här är jag nu.... John Blund vill nu att jag besöker honom i drömmarnas värld och jag orkar inte längre stå emot....


Natti natti!

Strålande dag!

Vad i allsindar? Vad har hänt? Jag vaknar 06.50 på gott humör? Eller egentligen vaknade jag klockan 5 och kunde inte somna om förrän vid lite efter 6, och självklart vart jag jättetrött när klockan ringde. Men lika glad för det är jag! Jag brukar ju hata att gå upp tidigt.. Det måste återigen vara solen som hjälper mig en dag som denna, och självklart vetskapen om att jag ska ta bussen till några goa barn och en härlig handledare samt att jag efter besöket på skolan ska mysa och plugga med Hanna o Sponge i P-parken!

Älskar våren!! :D

God kvällsmat..

Ja, jag orkade inte fixa nån kvällsmat så jag poppade en påse popcorn istället.. Gott! Har nyss kommit hem från en promenad och en bra anledning till att äta popcorn kväll är ju för att försäkra mig om att inga kalorier går till spillo!! :D

Shoppingen idag...
Två enkla jobboutfits att lira runt med på kyrkogårdarna i sommar!
Två par shorts för 98kr var och två linnen för 49.50kr var.
image165

Nu ska jag se lite på teve och sen sova vid 22, ska jag upp vid 7 och hälsa på massa härliga barn.. :D

Natti natti!

En snabbis.

Japp, har nyss kommit hem från stan. Dagen började som planerat med skolan och sen liiiiite plugg i P-parken med Hanna o Sponge. Sen lite oväntat hamnade jag o Hanna inne i stan och det slutade med att mitt konto blidde tomt...  Köpte två shorts, två linnen på HM och ett par cooola jeans på Gina Tricot..

Nu är jag hemma en snabbis och ska stopppa en banan i magen sen ska jag o Hanna ta oss en promenix.

Imorrn ska jag upp innan 7, fyyyy har jag inte vart på huuuuur länge som helst... Men det ska bli, ska hälsa på min VFU klass innan de får sommarlov och hinner glömma bort mig... :D Sen ska jag in till stan och sitta i parken o plugga med Sponge och Hanna igen, Nice tradition d där!! Hoppas solen är framme imorrn igen!

Tooodelooo!

Vad gör jag uppe nu?

Jo det ska jag säga.. jag ska till skolan.. Vi är sååå bort skämda att vi en dag som denna säger att vi har HELDAG i skolan.. vi går från 10-11.30, sen lunch och sen har vi en lektion 12.30-14.. Detta är vår heldag.. Ojojojoj, inte sååå betungande.. och kursen är dessutom fortfarande vääääldigt intressant!

Igårkväll såg jag verkligen fram emot att gå till skolan, vi har varit lediga en vecka nu och hur skönt det än är så tycker jag det är kul i skolan och träffa vännerna och lära sig nya saker! :)  Så idag lämnar jag min lägenhet i tipp topp form och ett leende på läpparna med vetskapen om att jag ska på intressanta föreläsningar, käka god lunch i form av Nisses och slutligen plugga lite i P-parken, vem/vilka som följer med dit vet jag inte men Hanna och Sponge känns som säkra kort!!

Baj baj, nu ska jag finjustera min styling, måla naglar och packa ner lunch till mig o Hanna!

See ya! :D

Grattis Johanna och Mathias!

Kl. 07.35 vaknade jag av att jag fick ett MMS. Igår vid 23.15 tiden tittade lille Julius ut! Lilla Klara har blivit storasyster till en alldeles underbart söt liten pojke! Åh vad jag längtar till att få träffa familjen Kingberg/Günther, de är såååå fina!! :)  Grattis ännu en gång till er!!

Roliga människa!

Hemma hos Sponge framför teven..

Hanna sitter och kisar för att hon solen i ögonen..
Sponge: Hanna! Ta på dig! Du kommer få träningsvärk i ögonen!!

Härliga dag igen!

Har haft en bra morgon och en toppen start på dagen (förutom grym värk i magen pga tjejveckan) och denna braiga dag ska nu fortsätta i parken med Sponge och Hanna där vi ska smaska i oss vars en pizza, Hanna vill inte ha pizza så jag och Sponge får vräka själva! Solen skiner och vi ska nu ut o steka våra bleka skin.. (inte Sponge, hon är INTE blek) :D

Tooooodelooooo!

Jag är kär!

.. Allas vår stinalee.blogg.se frågade om tips på bra filmer, jag såg att väldigt många tipsade om filmen "The Notebook" och jag var bara tvungen att se den nu på förmiddagen! Den var sååå bra, helt kär är jag.. Ännu en förälskelse så här på förmiddagen svep över mig när jag var ute på min promenix... en låt jag bara laddade hem lite random så där... Digga - Broken! Eftersom jag är en sucker för texter tog det inte lång tid innan jag var kär..

Digga - Broken
Yours was the perfect love, I swear it was.
Until I had your love, my world was cold.
I did what most men do, and I messed it up.
But when I got you back, my world was whole.
(The player thing I let it go, thought our life was set in stone)
But it wasn't, and I'm here alone.
(Nothing is in front of me, I feel I can't even breathe)
Don't think that I can handle this baby I'm so...

I'm so in agony, look at the state of me.
Left here, broken.
You said you'd never leave, look what you've done to me.
Left here, broken.

Where do I go from here, I'm so lost.
Do you know how hard it is? Finding my way through this.
It shouldn't even be like this.
I shouldn't have to feel like this, Noo Noooo Noo
(Can't even have company, nobody can talk to me)
I'm messed up, all that I find myself doing,
(Looking at my gallery, drinking and smoking weed)
I hate you for doing this to me girl I'm so.

I'm so in agony, look at the state of me.
Left here, broken.
You said you'd never leave, look what you've done to me.
Left here, broken.

(Broken x3) I never thought I'd feel this low down in my life.
I swear I'm... (Broken x3)
Everyday I wished that it was me that had died...
And I'm...

I'm so in agony, look at the state of me.
Left here, broken.
You said you'd never leave, look what you've done to me.
Left here, broken...

I eftermiddag kommer Hanna hit och vi ska äta Nisses, mums i magen och såååå mysigt! :) Dags för mig att hoppa in i duschen och sen käka lite...

Tooooodelooooo!

P.s. Jag har nog en polsk arg granne, eftersom jag har en polsk barndomskompis kan jag det polska ordet för hora och han har sagt det vääääääldigt många gånger nu ute på balkongen samtidigt som han rökt ciggisar och skickat ner röken till mig... om det är förbjudet att grilla på balkonger borde det då inte vara förbjudet att röka, det är ju ändå vidrigare??


Perfekt dag.

Idag har jag haft en perfekt balans mellan slapp och hurteri.. Ska försöka att ha varje dag så här, mer eller mindre. Kvällen ska nu spenderas i soffan framför teven. Imorrn kommer kanske Hanna till Halmstad igen, hoppas kvällen spenderas med henne på en uteservering i stan tillsammans med Sponge och hennes töser, vet inte riktigt vad de har planerat.. :) Hoppas solen är framme imorrn igen, allt blir så mycket roligare då! Ingen sol på valborg → trist..

Anywho, dags för mig att skära upp ananasen och frossa i nyttigheter! :D

Jag är så stolt..

.. över mig själv.. Igår var jag sugen på pizza men det stod jag emot, igår och idag ville jag ha massa snacks och nu när jag var på maxi köpte jag med mig en STOR ananas hem och en näve pistagenötter! Lika gott om inte godare än ostbågar, möjligtvis lite dyrare men det är det värt!!! Till middag blir det en smarrig räksallad tänkte jag. Lyxa till lite i ensamheten....

Jag börjar starkt oroa mig över hur jag ska överleva hela sommaren här.... Mina grannar och jag lyssnar INTE på samma typ av musik. Mina grannar lyssnar på "arabisk popmusik".  Det gör inte jag. De har nu öppnat sin balkongdörr och spelar för HELA kvarteret, och jag som har min dörr öppen också får känslan av att det är i min lägenhet som musiken spelas. Jag får fnatt... Jag kommer nog att behöva läggas in på dårhuset efter denna sommar. Det värsta är att jag nästan kan en av låtarna de spelar utantill, så mycket spelar dom... Gah!

Funderar på att ta mig en promenix snart, men det var så varmt ute nu när jag gick så jag väntar en stund så kanske det svalnar lite. Annars brukar jag ju alltid säga "ju mer man svettas desto bättre är det"... hmm,,, tål att tänkas på, nån timme eller så...

Nähepp...får se om jag hittar nån skoj att film se på.....

Härliga Fredag!

Jaha, trott eller ej men nu är min lägenhet skinande ren. Har nog inte missat en enda vrå och här luktar såååå gott. Härligt. Men nu kommer det ett problem, vad ska jag göra resten av dagen? Jag ska gå till Maxi och handla, och sen vet jag inte mer.. Jag har torkat och gjort fint på balkongen men där är ingen sol längre, skulle vilja ha lite fina blommor där ute.. Får fråga Sponge om inte hon o jag kan åka ut till flygstaden nu när hon har bil och kolla om där finns några fina blommor.

Nej nu ska jag stoppa i mig lite lunch, kolla på days och sen iväg till Maxi och handla lite nödvändigheter och gott inför kvällen!

Morgon.. igen!

Ja jisses vad tiden går snabbt när man har roligt... Jag tycker det är liiiiiite jobbigt att jag alltid vaknar innan 9 nu för tiden, finns ju inget att göra så tidigt.

Idag SKA det promeneras och städas, inget av det gjordes igår och jag känner mig som en jäst bulle, inge skoj alls. Bara starta massa musik sen går det lätt som en dans.

Man säger ju ofta att låtar blir bättre o bättre ju fler gånger man lyssnar på dem, och en som verkligen klättrat sig upp från underjorden (enligt mig) är Takida - Curly Sue.  Från början avskydde jag den, stängde av radion när den kom, men när jag väl gav den en ärlig chans och lyssnade på texten, då var den underbar!

Takida - Curly Sue
Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


Och med detta sagt ska jag nu lyssna på denna låten samtidigt som jag fixar frulle! See ya later!! :D

Poker...

Ja nu har jag spelat poker.. jag vann.. men sen förlorade jag igen.... Dock vart det inga höga summor men ändå.. Aja, better luck next time!

Slappet fortsätter och jag är mätt o belåten.. kanske ska ta o titta på nån film.... det är ju bara kasst på teve...

Ensam och hungrig..

Ååååååh vad jobbigt att vara själv en dag som denna,, kropper skriiiiiiker efter pizza men inte en chans att jag beställer hem en i min ensamhet! Snyft!

Jaja,, lika bra jag börjar riva mina 15 potatisar om jag vill ha mat idag.... :(

Dagens shopping.

Japp mycket får man gjort när man ligger hemma på soffan o degar.. Har klickat hemma dessa två singoallatoppar från Halens, Har redan en i vit och jag är såååå kär i den att jag ville ha fler!! Trist att de inte kommer förrän i Juli men den som väntar på nått gott... :)

image163

Ja vad kan man säga?

Valborg är sååå överskattat...
Jag har haft det roligare än vad jag hade det igår kan jag lova. Okej det var mysigt o grilla o spela kubb pch det var såklart skoj att umgås med Sponge, Johanna och Maggan men ja, jag har haft roligare... Vi gick till Bulls, en uteservering, men då kände jag att nej det kommer inte bli bättre, och jag ville hem. Sponge och Johanna ville käka men det tog ett tag innan jag kom därifrån. Sponge skulle tvunget välta en palm som vägde minst 10 ton,  hahaha,  men  jag orkade inte vänta på henne så jag gick hem själv trots att jag är mörkrädd men det gick bra eftersom jag pratade i telefon hela vägen hem.. Det som är positivt  med kvällen är att alkoholen inte bet på mig någe vidare så jag slipper vara bakis idag, har bara min vanliga huvudvärk och är lite tröttare än vanligt.. Men men...

Kvällens roligaste sms:
Klockan 02.12 fick jag ett sms där det stod: Vad gör du nu då?
Klockan 02.19 skickar jag iväg ett svar : Jag försover mi!sänk ppi stup
Fast jag tror inte det var alkoholen för vid den tiden hade jag sovit över en timme så jag antar att det var en härlig mix av snurr och trötthet. ¨

Dagens schema är glest, städning och matlagning är det enda för tillfället. Det regnar ute och jag är inte direkt motiverad att hitta på nått idag.. Kanske blir en del bloggande.. Vem vet?

Frukost till min mage ska jag fixa nu.. åt ju inget på natten där.. :)

RSS 2.0