I'm gonna be with you!

Så var städning av lägenheten äntligen avklarad, nu är här skinande rent och jag likaså...

Jag har lyckats lägga incidenten med tvättstugan bakom mig och nu och jag känner att jag kan gå vidare med mitt liv.. Har fortfarande inte fått nån bricka, jävla skit... Men det bryr jag mig inte om just nu... För snart kommer Andreas hit och då försvinner alla problem! :) Men innan han kommer ska jag som sagt in till stan o shoppa med Sponge, underkläder haha! Det behövs verkligen nu när jag inte kunnat tvätta på ett tag.

Ikväll blir det matlagning och mys för hela slanten och imorrn bär det av in till stan för en fika?, bowling och middag på Bulls... och just det ÖL i mängder ;) Sponge ska följa med mig o A och det ska bli sååååå kul, kanske lyckas hon få med sig nån mer, det håller i alla fall jag tummarna för!


Näe nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg!

Hoppas ni får en niceig helg!

Seee Yaaa!


A make-over!

Efter mitt förra inlägg som var lite arg känner jag att det är dags att bli lite glad.. Så med inspiration efter Sponges make-over av bloggen igår så ska jag fixa med min blogg idag! Hoppas det blir läääääääckert! :P


Seee Yaaa!


Update: Det gick ju snabbt o lätt! Visst blidde det snyggt?

Do you really want to live forever young?

Helvetes jävla bajs idioter på helvetes jävla bajs HFAB! Idag var det planerat att jag skulle tvätta mellan 8 o 12. blev det så? NEJ! Varför? Jo det ska jag berätta...

Kl. 07.50 ringer min klocka och jag går upp, drar på mig kläder, jacka o skor, tar tvätten med mig och traskar iväg till tvättstugan. Vi har två tvättstugor bredvid varandra och jag hade alltså bokat den ena. När jag kommer fram till dörren och försöker låsa upp med min nykel. Men den passar typ inte. Då kommer en kvinna som ska tvätta i den bredvid och säger att de har låst den där eftersom så många har fått tvättmaskiner i sina lägenheter... Eh jaha!? Och infon om detta fick vi när? Jag har ju för fan bokat den! Och min bricka är inlåst så jag kan inte boka i den andra stugan!

Arg som ett bi gick jag upp i lägenheten och ringde HFAB, försökte hålla tillbaka irritationen men det var svårt. Lösningen blev att de "så snart som möjligt" ska skicka någon som låser upp tvättstugan och skickar in brickan genom mitt brevinkast... Hur länge är så snart som möjligt? Jag måste för fan tvätta!!! Satans jävla idiot HFAB!


Jag försöker ta djupa andetag, och tänka på att det är fredag. Andreas kommer hit idag och det löser ju det mesta... Men
det kommer nog ta ett tag innan jag kan känna att frustrationen lämnat min kropp!

Jaja, får la göra det bästa av situationen och glädjas åt att jag nu faktiskt har en giltig anledning till att ta mig in till stan och shoppa lite RENA kläder :P


Seee Yaaa!

Can you imagine when this race is won?

Ja ytterliggare en dag närmre helgen, wiho! Imorrn kl.15 har jag helg, gissa om jag längtar? Fast ännu mer längtar jag till fredag, för då kommer Andreas hit :D Det är riktigt nice det!

Ibland kan det bli för mycket, och då måste något säga ifrån. Idag säger min hjärna ifrån så att det skriker om det. Den säger åt mig att släcka alla lampor förutom myslampan i fönsret, den säger åt mig att stänga av teven, starta musik på datorn, lägga mig i sängen och bara vara.  Det är precis det jag ska göra nu...  Alphaville blandat med Leona Lewis är det som strömmar ut ur mina högtalare och det I like!


Seee Yaaa!

And we'll run for our lives

Alltså jag har nog aldrig varit så här trött, eller jo det har jag väl men det var längesen. Jag har typ varit sketans trött sen i fredes och det har bara blivit värre och värre. Jag har inte sovit ut på 5 nätter så i natt ska jag fanimej soooova så att jag imorrn är fit for fight!

Idag har jag vart i skolan mellan 9 o 12, det gick smärtfritt förbi. Jag o Sponge satt längst bak i klassrummet och betedde oss som snorungar där vi satt och hade en fnittrig diskussion som inte alls handlade om specialpedagogik och elever i behov av särskilt stöd, utan diskussionen handlade om sex och utrymmen som gympasalar.

Efter skolan drog jag, Sponge, Hanna o Johanna in till stan, först laddade vi upp batterierna med en fika på Expresso House för att sedan spendera våra pengar på fiiiina kläder. Från stadens affärer fick jag med mig ett par jeans, ett linne, en topp och ett par leggings från Gina Tricot samt en bh, en väska, en deo och en ansiktskräm från H&M. Jag är väldans nöjd med mina inköp måste jag säga.

När jag kom hem från stan var det dock inte lika kul, jag hade nämligen 5 räkningar att betala, suck! En sak som dock var nice att lägga ut pengar på var de 500 kronorna jag skickade till Malin. Hon ska nämligen köpa våra biljetter till Beyonces konsert i Gbg den 11 Maj! Riktigt kul ska det bli!

Åh nej, nu kom jag på att jag måste plugga, vad annars? Fan alltså skolan tar verkligen kol på mig, aldrig kan man få känna sig ledig, jämt är det något som hänger över en! Bläääärk! Fast det är ju en väldigt intressant kurs och allt vi gjort hittills har varit givande så jag ska väl överleva detta med...


Hah! Förresten! Idag på föreläsning pratades det om våra nio olika intelligenser. Jag och Sponge var rörande överens om att den intelligens som inte är en av mina starkaste är rörliga-kinestetiska intelligensen, att kunna röra sig och kontrollera sin kropp. Den slutsats drog vi efter igår kväll då jag besöker Sponges toa, och Sponge plötsligt hör mig brista ut i skratt därinne. Anledningen till mitt skrattande var att jag när jag satt där höll på att trilla av toalettstolen. Jag hade benen för närma själva stolen så jag blev liksom övertung i överkroppen, men jag hann ändra position innan jag stöp med huvudet före ner i golvet. Jaja, det var bara en liten parantes...


Seee Yaaa!

Today was a good day!

Dagen började på ett alldeles strålande sätt. Att vakna upp med dig är oslagbart! Dock vaknade vi upp till denna dag aningens sent vilket bidrog till att någon kom försent till jobbet och att en annan fick stressa för att hinna med tåg. Men det var det värt!

Sen i mitten av dagen nånstans var det skola, kanske inte så good med ändå kul att träffa lite folk och ha vilda diskussioner om huruvida betyg i ordning och uppförande ska införas igen.

Efter skolan gick jag hem till Hannabanana för att uppdatera mig om allt som hänt under helgen som varit och för att snacka lite allmänt om allt o inget. Väldigt nice som alltid.

I slutet av dagen nånstans bestämde sig Goofy och Sponge för att käka ostbågar o dricka cola och så blev det. Kvällen har spenderats i Sponges soffa och vi har behandlat många samtalsämnen och spanat runder på fb, något som är en av våra favoritsysslor. Se upp om du har fb, kanske är vi där och gräver runt efter smaskiga detaljer ;) (på min facebook har det skett en very nice uppdatering btw! :P)

Just nu tycker jag att det är väldigt jobbigt att jag fortfarande är vaken. Jag har varit sjukt trött hela dagen och borde verkligen sova, ska upp tidigt imorrn, skola mellan 9 o 12, sen till stan för att fika o shoppa, träna och sist men inte minst plugga. Hur fan ska jag orka allt det efter bara typ 8 timmar sömn? Jag kräver mycket mer än så! Men men, det kan det vara värt när man fått spendera kvällen men Sponge juuuuuuu.

Ja detta blev ju verkligen bara en redogörelse av min dag och min kommande dag, men det är bara för att jag inte hade något att skriva om och jag blev ändå tvingad att skriva, så därför blev det så här...

Näe, godnattens säger jag nu!

Seee Yaaa!

Jag hatar honom!

Jag gör verkligen det, med hela mitt hjärta!

Min jävla granne som tror att han är the king of the world och som får göra precis vad han vill bara för det. Han är ett stort jävla fett äckel och jag hatar honom överallt annat på denna jord. Grattis Robin du hamnar nu på en andra plats (en sista plats) på listan över människor jag hatar!

Heeeeela kvällen gapar och skriker han med sin äckliga röst, sitt äckliga uttal och sin äckliga dialekt, jag får äckel spasmer bara jag tänker på det! Han svär och har sig på sitt egna jävla språk som man inte fattar ett skit av. Sen lugnar det sig vid 21, och jag tänker waow, han har en hjärna! Men icke!

Vid 22 början han och några andra offer prata i en mikrofon, hallå mikrofon? Och jag hör in till min lägenhet hur det brusar i hans högtalare, då är det högt. De snackar in, spelar in och spelar upp det de sagt, kul nöje en tisdag kväll? jävla as. Sen lugnar det sig vid 23, och jag tänker waow, han har en hjärna! Men icke!

Jag som ska sova lägger mig till rätta och ska precis börja somna in när idiothelvetet börjar spela musik! Och prata i mikrofon, och spela musik, och prata i mikrofon! Tills klockan blir 0.45, sen minns jag inte mer...

Jag HATAR honom och jag önskar att någon sköt honom, eftersom jag bor i the ghetto of Halmstad så kan han ju kanske bli skjuten i en "drive by" det skulle i alla fall göra mig glad, och jag tvivlar på att det finns människor i denna värld som faktiskt skulle sakna det stora svinet!

Detta är inte första gången som jag får panik på grund av honom... För mitt psykiska bästa borde jag flytta härifrån.. Jag klarar inte av att ha honom som granne. Jag hatar honom.

Om ni vet vem han så snälla, be han dra åt helvete eller hjälp mig att skicka honom dit!


Jag HATAR dig ditt (här passar det bra med en massa ord som man inte får lov att säga, så tänk de orden i huvet istället!)

Give me, I want!!!

Jag var nyss inne på en blogg som tipsade om Gina Tricots vårkollektion. Bland de nya fynden fanns dessa leggings! Hur nice är de inte!? Jag är kär, jag ska ha dessa, så är det bara! Tänk dessa till ett par svarta skor och nått svart upptill, wiiiiiiie!



Annars har jag haft en lugn bra dag. Började med några timmars slappande i sängen och när jag tröttnade på det gick jag hem till Sponge och drack te tillsammans med Hanna också. Hämtade även papper och anteckningar till den nya kursen som precis börjat. Känns som att jag har lite koll i alla fall på vad som behövs göra, skönt det. Efter teet gick jag till SATS och tränade lite kondition, jisses vad sliten jag är nu, min stackars kropp är ju inte riktigt van vid att röra sig på det här viset. Eftermiddagen har gått åt till att tvätta. Jag hatar att tvätta. Jag måste nämligen ta på mig skor o jacka, ta mig ut ur lägenheten, ut ur byggnaden, runt hörnan, in i nästa byggnad, gå genom en trång mörk korridor, slänga in tvätten och sen tillbaka, omständigt eller vad?

Jag har nästan hamnat i en ekonomisk kris. Men jag kaaanske räddade den idag när jag gick till skolan för att registrera mig för vårterminen. Det tar typ tre dagar för csn att fixa med the money så jag hoppas verkligen att jag får pengar på fredag, annars blir mina planer inte riktigt som jag tänkt mig. Ska nämligen till skåne, igen, på fredag. Party med Malin, Michelle och kanske Pauline på fredagen, sen till familjen Kingberg/Günther i malmö tillsammans med Andreas och Tilde. Håll gärna en tumme eller två för att jag får pengar!


Partytjejerna Nyår 07/08: Pauline, Goofy, Malin o Michelle :D 

Anywho, nu ska jag kolla på unga mödrar...


Seee Yaaa!




Freedom comes when you learn to let go

Det är alltid svårt att blogga på begäran men här kommer ett försök...

Dagen har flytit på smärtfritt, träningen gick bra och imorrn kommer det nog inte vara lika smärtfritt... Imorrn ska det tränas kondition och tvättas, ja det är typ det jag ska roa mig med...

Jag måste bara säga att efter att ha kollat min kära Hannas blogg så började jag sakna sälen riktigt mycket. Jag vill åka skidor igen! Det är så himla roligt och avkopplande (för hjärnan)... I en vecka var jag i detta härliga vinterland och hade det hur bra som helst med min fina familj. Dagarna spenderades i backarna och kvällarna spenderades käkandes mängder med godis och annat skit. Härligt att fira jul där uppe, en fin vit jul!
  
 
Gah take me back! Visst ser det härligt ut?!

När jag ändå håller på så kan jag ju berätta om mitt o Hannas nyår. Vi hyrde in oss på ett hotell i Göteborg och efter 10 minuter i vårt rum såg det ut som ett slagfält, men vad annat kan man förvänta sig av två tjejer som shoppat på stan och som ska testa outfits?

Så här firade vi!... inte, detta var bara uppladdningen!

 
Middag: Kinamat. Efterrätt äcklig mousseskit. Snacks: chips o ostbågar. Dricka: Öööl, cider och vin!

Sen finns det typ inga fler bilder från nyår, eller jo det gör det men det bjuder vi inte på! :P


Nej nu har jag inte mer att bjuda på.. Hoppas ni gillade mitt inlägg om allt och absolut ingenting! :)



Seee Yaaa!

Snooze och stänga av!

Alltså de som designar och tillverkar telefoner borde verkligen testa sina produkter innan de kommer ut på marknaden... Hur kan de t.ex ha snoozeknappen precis bredvid stängavknappen? Tack vare detta korkade beslut sitter jag nu med pjamas i min säng istället för att ha kläderna på och sitta där mellan 9 o 12... Jag hade verkligen behövt vara i skolan idag så att jag får lite koll på vad som ska hända under vårterminen men jag hoppas på att mina fina vänner för dagens budskap vidare...

Denna förmiddagen har jag istället fixat med min dator, jag är rätt teknisk ändå.. Internet Explorer vill inte starta, utan bara msn... Så jag fick återställa datorn och fixa med norton sen funkade det igen.. Dock är det fortfarande ett scriptfel som håller på att göra mig tokig men skit i det, jag vet ju inte ens vad det innebär.

Om en stund ska jag gå till maxi o köpa frukt sen ska jag till sats o träna min stackars kropp som precis blivit av med all träningsvärk... Nu är det dags att fixa ny värk, fast det är det kanske värt...


Seee Yaaa!

Sorry!

I inlägget har nedan fyllde jag i en lista och en av frågorna var den här:

59. När var du i kyrkan senast?
I maj 2008. Kuselin som konfirmerades.

Det stämmer naturligtvis inte! Jag var nämligen på bröllop, Johannas och Mathias bröllop i Augusti 2008! För tusan!



Seee Yaaa!

Härmapa!

Först Hanna, sen Sponge och nu jag! Men jag måste ju roa mig med något innan jag ska bege mig..
Klockan 14.50 ska jag traska iväg för att möta Andreas vid hans jobb. Sen ska vi ta bussen till väla där jag förhoppningsvis kommer att köpa en ny mobil!! Nu har min kära mobil bråkat med mig för sista gången, när den nya är igång ska den gamla bankas i sönder med en hammare, och jag skojar inte!

1. Hur gammal är du om fem år?
Om fem har jag nyss fyllt 28.. Uuuuuusch då :(

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Andreas.

3. Hur lång är du?
176?

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Simpsons the movie tittade vi på igår, eller jag rättare sagt, med en sovandes (snarkandes) Andreas bredvid.

5. Vem ringde du senast?
Sandra. Innan skitmobilen dog trots att den hade halvt batteri kvar! Grrr!

6. Vem ringde dig senast?
Dorota, fast jag missade att svara, sorry!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Okej gör du så. Jepp blev en calzone, gott var de. Pussar".

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ja det var ju inte svårt, definitivt att skicka (och få tillbaka) sms. Fast att ringa funkar också, om jag inte är för rastlös!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta, i snart 29 år... Oj!

10. När såg du senast din mamma?
Den 5:e Januari. Och på lördag ska jag få se henne igen! :D

11. Vilken ögonfärg har du?
Grönblå?

12. När vaknade du i dag?
Var femte minut mellan 6 o 6.20? sen 6.45. 7.30, ca 8, ca 9 och sist men inte minst 11.05 då gav jag upp.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Band Aid - Do they know it¨s Christmas?

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen utan tvekan! Eller skolan kanske?

15. Vilken plats föredrar du minst?
Trånga mörka rum, folkfyllda rum...

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jisses, det har jag ingen aning om,  vet knappt vart jag befinner mig om 10 timmar...

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mystiska varelser under sängen som försökte ta fatt i mina fötter när jag gick på toa om natten (den rädslan bidrog till att jag införskaffade en bäddsoffa som man bäddade direkt på golvet...)

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hanna och vår sexkonversation på Maxi i onsdags :D

19. Hur stor är din säng?
Eh, 90? eller 120?

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar minsann.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Beror på temperaturen...

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två, en huvudkudde och en goskramkudde.

23. Hur många landskap har du bott i?
Två, skåne och halland.

24. Vilka städer har du bott i?
Åstorp (stad?), Halmstad (och 8 månader i Guildford, England).

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor!

26. Är du social?
Ja, men det beror väldigt mycket på vilket humör jag är på.

27. Vilken är din favoritglass?
Jag är inte så förtjust i glass men mjukglass e gott.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Vitchokladmousse? Fast jag vet inte, alla efterrätter är goda, nästan.

29. Tycker du om kinamat?
Absolut!

30. Tycker du om kaffe?
Bkäääärk!

31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk eller juice, om jag nu dricker nått.

32. Sover du på någon särskild sida?
Är jag själv sover jag i mitten, är vi två så turas vi om, men jag sover helst inte innerst.

33. Kan du spela poker?
Kan o kan. Jag kan reglerna men har ingen direkt strategi.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Vilken dum fråga!

35. Är du en beroendemänniska?
Ja det kan man nog påstå!

36. Känner du någon med samma födelsedag som dig?
Japp det gör jag.

37. Vill du ha barn?
Japp det vill jag. Har ju haft bestämda namn sen jag var 14..

38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja, engelska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej och jag vill inte göra det heller.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet utan tvekan.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och prylar som t.ex. mobilen jag ska köpa idag! :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Inte vad jag vet, men jag äger en hel del värdefulla!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Våra bästa år. (och tro inte att jag skämtar!)

44. Kan du rulla med tungan?
Inte just nu, för den gör ooooont!

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Nästan alla jag känner är roliga, på vääääldigt olika sätt. Men om jag ska nämna en så väljer jag den jag kännt längst nämligen min älskade Daddy.

46. Sover du med gosedjur?
Nej jag mij goskramkudde istället.

47. Vad har du för ringsignal?
Akon - Be with you.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, min alldeles första klänning. En marinblå klänning med vit krage.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Korken på en julmust flaska.

50. Flirtar du mycket?
Ja det gör jag nog.

51. Kan du byta olja på bilen?
Inte byta, men fylla på?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej för tusan. Jag så himla bra och lagligt.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Läste ut eller läste? Läste ut: Skrivprocesse, Läste: Luftslottet som språngdes.

54. Läser du dagstidningen?
Usch nej.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Usch nej.

56. Dansar du i bilen?
Såklart!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix megapol tror jag.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Vad jag o Hanna skulle fixa till på tentan.

59. När var du i kyrkan senast?
I maj 2008. Kuselin som konfirmerades.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Bromesson kanske.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Nån vecka.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Ja... Jag vet inte. men om några timmar kommer jag svara "Jag själv, jag köpte nämligen en ny mobil till mig :)".

Jaha och så var det bara en timme och 20 min kvar tills jag ska gå...


Seee Yaaa!

Baaaaj kära Halmstad!

Ska snart traska iväg till skolan för lite opponering, finslip och inlämning av tentan. Ska bli såå skönt att bli av med den! Efter skolan ska jag bege mig till Skåne som sagt, kommer att vara där från idag till på söndagkväll.. Wiiiie!!

Har jag längtat eller har jag? Det är skitjobbigt att ha de man tycker om långt borta från sig! Men samtidigt är det ju mysigt att få ha någon att sakna så himlans mycket.. :)


Den första (och enda?) bilden på mig och fina Andreas!


Det var väl allt for now I guess!

Seee Yaaa!

Min kväll..

Idag hände det som alla kockar drömmer om ska hända när det lagar mat...
Jag står i köket o lagar korvstroganoff när det är dags att krydda med paprika pulver. Men attans, det tar slut mitt i allt! Sedan är det dags att hälla i lite tomatpuré, men icke, den hade möglat! Jisses! Hur ska jag lösa det! Joooo i kylen hade jag en burk med Dolmios pastasås, och jag måste säga att detta kan ha varit den gooodaste korvstroganoffen jag någonsin gjort! :D Så därför måste detta vara alla kockars dröm, att de verkligen tvingas använda grejer de har hemma för att skapa något så underbart gott!!!

Ikväll ska jag städa lite, om jag inte gör det imorrnbitti det vill säga.. Fööör ikväll ska jag även se oth, tre avsnitt ska jag se, sen finns det inte fler att se, sen måste jag vänta på att det kommer nya, suck för det. Oth har varit en del av min vardag i några månader nu, vad ska jag ta mig till nu?? Jaja den dagen den sorgen...


Seee Yaaa!

En yrvaken Goofy..

Jag sitter just nu i min säng och äcklas av drömmen jag hade inatt...
Jag blev sexuellt ofredad av en gubbe som var min handledare ute i en skola. Min mamma jobbade också på skolan och när hon såg vad han gjorde mot mig blev hon röd i ögonen och började kasta stolar efter honom och slå honom med dem.... Den enda konsekvensen var, att jag fick lite paus från skolan för att sedan börja på nu medan äckelgubben fick jobba kvar som om inget hänt. Det värsta av allt var att han gjorde det inför eleverna vilka kom fram till mig undrade vad som hänt och varför jag gjorde som jag gjorde.. Jag klarade inte av att professionell utan jag gick därifrån med tårar i ögonen och eleverna stod och tittade frågande efter mig...

Bläää för den drömmen!


En sak som inte är blä är att jag imorrn får åka till Skåne igen, dock är det inte så bra för min ekonomi men det kan det vara värt baske mig!
Men eftersom denna resa inte var planerad börjar såklart min hjärna planera flera steg framåt. Sååå jag kan lugnt meddela att dagen och morgondagen är planderade till punkt o pricka!
Idag:
- Plugga med Hanna.
- Träna (inte styrka utan kondition o mage).
- Hem o göra korvstroganoff (inte för att jag vill ha det utan för att korven hinner bli gammal annars).
- Städa det sista.
- Packa lite inför resan.
- Ha en slappe kväll!

Imorrn:
- Upp för att tvätta klockan 8.
- Packa det sista.
- Skolan mellan 13-14, sedan finslipp på tentan för att slutligen lämna in den.
- Åka till skåne.
- Mysa med Andreas som aldrig förr.

Ja det som varit min sk. problem har varit: träningen, städningen, matlagningen och framförallt tvättningen! Men det löste sig galant eller?? Fast om jag ska vara helt ärlig tror jag det är en sjukdom jag utvecklat, att planera så där in i detalj, men jag kan inte hjälpa det. Hanna och speciellt Sponge tyckte jag var trög när jag in i minsta detalj planerat från lördagen kl 10 till söndagen kl 10. Men jag måste ju göra det när det är en massa grejer jag ska hinna med! Lördagens planering så för er som undrar ut så här: (sms till Hanna) apoteket, hem, duscha, ta med outfit, till Hanna, plugga?, dricka, göra mig fin för kvällen, bli full, ha kul, dansa, vara odräglig och somna på en liten obekväm madrass!. Det enda som inte blev som jag planerat var madrassen. Visst är det skönt att ha koll på vad man ska göra? :P

Ja det var la kul att läsa om.. Eller?

Men i alla fall. Dags att käka frukost och sen gå till Hanna för att plugga...


Seee Yaaa!

En liten trött Lisa...

... sitter just nu i sin säng och är på väldans gott humör!

Jag är glad över framför allt tre saker just nu:
1. Jag o Hanna är färdiga med tentan, nu är det bara respons och finslip kvar.
2. Jag kom på den fantatiska idén att åka ner till skåne på onsdag, så istället för 2 och ½ dag med Andreas får jag istället 4 och ½ dag. Eller ja, han jobbar ju men då får ja ju roa mig med något skoj, jag är ju ledig för tusan!
3. Jag har tränat idag, jag har kommit igång, nu gäller det bara att hålla fast i det! Men det känns som att det kommer funka bra denna gången!

Okej jag kom på en bra sak till...
Jag o Hanna är så himla duktiga så vi belönade oss själva med en sovmorgon! Jag älskar att sova...

Nu kom jag på en helt annan grej...
Jag måste duscha.


Seee Yaaa!

Frostbiten.

Denna bakisdag har jag kollat på den svenska filmen Frostbiten och den var för jävla kass måste jag säga. En kass vampyrfilm som jag icke rekommenderar till nån. Kasst skådespeleri och kassa specialeffekter.. Öööörk!




Nu är jag så himla trött så jag ska minsann sova en stund.

Seee Yaaa!

Changes!

Japp i fredes spenderades dagen med Sponge och hon lyckades övertala mig att färga mitt hår. Jag har funderat på det ett tag men inte riktigt vågat. Jag har haft brunt hår innan så jag var inte orolig över att jag inte skulle passa i det utan jag var mer nervös över hur färgen skulle bli, det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig!

Från  Till

Men det blev i alla fint, eller? Jag är nöjd med färgen men det tar ju alltid lite tid att vänja sig minsann...

Idag är man lite seg, eller ja jag är trött och har liiiite huvudvärk. Jobbigast idag är ändå tungan, min jävla tunga gör så nedrans ont idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tog lite piller precis mot huvudvärken, det kanske hjälper mot tungvärk också? Huvudvärken har jag själv skapat, genom att förtära alkohol.. Igår var det party med några från klassen och några andra skojiga och det var skoj, som vanligt. Dock hatar jag att bli stämplad och ifrågasatt så jag blev på lite kasst humör men jag hade skoj ändå. Vinglade in genom dörren strax innan 4 och somnade gott i min egna säng, den skönaste sängen som finns!

Idag vet jag inte vad som händer, kommer inte ihåg vad jag o Hanna bestämde angående plugg. Men nu ska jag i alla fall kolla på oth, och om inget plugg står på schemat så lär det bli några avsnitt som tittas på idag. Jag kommer att leva på flytande mat i form av fil till frukost o sedan nyponsoppa vid behov, wiiie!

Jaha nehe, det var väl egentligen allt jag hade att dela med mig av just nu!


Seee Yaaa!


Ps. Vill ha dig här! 5 dagar kvar nu...


Är det inte härligt...?

Är det inte härligt detta väder vi fått i Halmstad idag. Marken är vit, och hela luften är vit, snön bara faller o faller från det stora tomma där uppe... Härligt? Fint är det.. Men jag hade nästan börjat hoppas på lite sol o värme nu men det är kanske lite väl tidigt för det.. Hehe!

Nu ska jag klä på mig en massa varma kläder och traska över till Hannas place där det ska pluggas, skriva hemtenta, heeeela dagen! Jag tycker det känns lite tradigt men jag vet att med finaste Hanna så kommer det bli skoj och gå som en dans på rosor.



Nu en liiiiiiiten fråga till er, mina läsare. Vilka är ni? Så svårt är det inte att klicka på länken här under där det står →"Så här tycker jag" ← och skriva en liten snutt, kanske bara ett namn, eller vad som helst. Jag är jääääättenyfiken! Please!
I alla fall... Nu har jag inte tid att sitta här mer..
Seee Yaaa!



Ps. Saknar dig idag precis lika mycket som alla andra dagar :)

Happiness!

Finns det nått bättre än att känna sig glad o sprallig? Okej att jag ligger pendlar på gränsen till att bli oerhört fjantig o fånig och ibland blir jag det. Men det är väl bra?

Det känns i alla fantastiskt bra att vara Lisa idag, och många andra dagar, men speciellt mycket idag!

Snart ska jag iväg o möta upp Hanna, hon och jag ska nämligen sällskapa till Johanna där vi ska umgås med våra härliga tjejer, spela spel o mysa står nog bestämt på schemat. Det var ett bra tag sen vi alla umgicks så det är minsann på tiden att vi gör det ikväll. Dock skulle jag kunna somna när som helst men det ska jag baske mig se till att undvika!


Nej jag har väl inte så mycket mer att erbjuda er idag!

Seee Yaaa!




Ps. Jag saknar dig väldans mycket och tycker om dig ännu mer!

Standing in the light of your halo

Nu är det minsann dags för denna Goofy att gå och lägga sig.. Klockan ringer nämligen o väcker mig klockan 07.15, är det ens lagligt undrar jag? Att gå upp så tidigt?

I alla fall har jag haft en väldigt psykiskt aktiv dag, har fått allt läst och skrivet så seminariet imorrn ska nog fixas lätt som en pannkaka.

Jag har dock inte haft en effektiv dag fysiskt, jag vaknade, satte mig upp i sängen och plockade upp datorn från golvet brevid, sen satt jag där några timmar o pluggade tills jag fick ont i ryggen, då satte jag mig i soffan, och här sitter jag nu och ska bara skriva klart här, borsta tänderna och återigen placera mitt ass på sängen... Nice shit.

Nej, egentligen skriver jag bara för att tipsa er, mina fina läsare, vilka ni nu kan tänkas vara, om låten Halo med Beyonce. Har ni inte hört den så har ni gått miste om något riktigt bra! Se till att lyssna på den bums! Det går bara inte att inte älska den!
Länk --> Halo


Sov gott för fasen! Det har jag planer att göra, utan dumma drömmar!

Seee Yaaa!

Dumma drömmar...

Ja, dumma drömmar verkar hagla över mig just nu. Tre nätter i rad drömde jag drömmar som fick mig att må mindre bra, sen var det uppehåll nån natt och inatt var den minsann tillbaka, den dumma drömmen..

Vad vill dessa drömmar mig?
  - Förbereda mig på det värsta?
  - Ge mig en konstant klump i magen?

I alla fall, det kommer inte hända, det kommer inte hända, det kommer inte hända är det som tänks i mitt lilla huvud, men min lilla mage verkar inte övertygad...


Nej skit i det nu, nu ska jag plugga så att jag kan kolla på massa teve, tv4 bjuder på två riktigt bra filmer. Den ena är min absoluta favorit Forrest Gump och den andra är den fantastiskt roliga Drömkåken! :) Så om jag pluggar på bra kan jag belöna mig med lite film.



Seee Yaaa!

Ett känslosamt tittande.

På detta årets första dag var jag, Hanna och Hannas syster Sara på bio. Vi såg den OTROLIGT braiga filmen Australia. Det var en otroligt gripande film och många känslor väcktes till liv. Under en lååång tid satt jag och kämpade mot att låta tårarna falla ner från mina ögon... Det funkade bra tills jag vände mig mot Hanna.. Som tittade tillbaka på mig och yttrade med sorgsen röst:
"Åh! Typiskt...!"

Sen började hennes tårar rinna, och mina var inte sena med att göra det samma. Så där satt vi med tårar i ögonen och på kinderna och tittade på en film som vi båda efteråt sa "att detta kan ha varit en film som hamnar bland de bästa filmerna jag sett"...



Har ni inte sett den, så gör det för fasiken!


Back to plugget!


Seee Yaaa!


Bortskämd eller bara helt underbar?

Ja det var ju ett litet tag sen det skrevs i denna blogg och jag har sett att "många" av mina läsare trots gles uppdatering tittat in här i princip varje dag... Nu är jag tillbaka i Halmstad och min vanliga vardag är på intåg så det borde ju innebära att det sker en ändring här i bloggen.. Jag håller tummarna för det i alla fall.

Julen i Sälen tillsammans med min härliga familj sprang förbi fort som bara den. Likaså gjorde ett härligt nyårsfirande i Gbg med finaste Hanna. Nu är 2009 här och jag sitter som sagt ensam i min lägenhet och jag kan inte mer än erkänna att det känns rätt bra. Dock inte på grund av att jag är här, utan för att jag är här själv. Att umgås med en massa folk är kul, ett tag, sen blir det lite för bra...

Jag har som alla andra år avgett nyårslöften och jag är redan tveksam till om jag verkligen uppfyller dem...
Det första och det som jag absolut kommer att hålla är: Att pussa på Andreas så mycket som möjligt.
Det andra är inte helt lätt men jag ska verkligen försöka: Att hitta engagemang och intresse för skolan för att kunna trivas bättre mitt sista år på Högskolan i Halmstad.
Det tredje är inte omöjligt men det kan gå lite trögt: Att börja träna, på SATS (där en konsekvens blir att minska på onyttigheter).

Och på tal om att träna... Jag kan vara den mest otränade personen jag vet...
Igår spelade jag o Andreas Wii. Boxning på säck närmare bestämt. Andreas började och jag kunde inte låte bli att skratta för det såg så otroligt fånigt och roligt ut när han stod och slog som en galning i luften.. Sen var det min tur, och jag tror att jag kan ha sett ännu dummare ut... I alla fall så spelade vi två rundor och kände direkt hur trött i armarna jag blev. IIiiiiiidag har jag träningsvärk i överarmarna, övre ryggen och typ framme på bröstet... Hallå eller, det är lite kul tycker jag... Fast jag vet att jag kände likadant en annan gång när jag spelade Wii och sprang 100 m och hoppade höjdhopp... Ett himla vevande med mina stackars små armar... Man kanske skulle ta och investera i ett sånt spel, det är ju sannerligen ett roligt sätt att "träna"....

Nu till rubrikens fråga...
Frågan syftar givetvis på mig själv och jag kan inte annat än säga att jag tycker att jag är både och. Jag är så himla underbar att mina föräldrar helt enkelt inte kan motstå att skämma bort mig. Jag vill poängtera att jag är sjuuukt tacksam för denna bortskämdhet. För att ta ett exempel så erbjöd de sig att köra upp mig till Halmstad, betala för min storhandling på Maxi, OCH köpa mig att par vinterkängor då jag struttat runt i streetskor när det är ca -9 ute...  Dom är rätt bra att ha ändå den där Leif och den där Lotta!

Goofy med papsen och mamsen på julafton.



Allt från min vistelse i skåne är uppackat, och julen i lägenheten är nedpackad... Inge mer tomterött och mysiga änglar som pryder min lilla etta. Skönt säger jag om det. Härligt att få det gjort. Nu har jag inga grejer som tar mitt fokus från plugget. I helgen läste jag ut två böcker och idag tänkte jag ta mig en den tredje av fyra böcker som ska vara lästa och skrivna om till på onsdag. Yes, fucking school is back!

Det är i alla fall skönt att vara tillbaka. Och härligt att veta att några underbara vänner finns nära mig. Bästaste Sponge har jag inte träffat sen den 19:e december, och det är alldeles för lång tid om ni frågar mig. Gissa om den damen varit saknad, fast några samtal har vi hunnit klämma in för att fylla dosen av Goofy and Sponge.


Nähääää dags att äta nått o sen plugga?


Seee Yaaa!

RSS 2.0