There´s no limits

Jag satt just och konstaterade med Sponge:
Goofy: Alltså hur jävla mycket kan man sakna en person egentligen?
Sponge: Längtar! :D
Goofy: Tydligen hur jävla mycket som helst, det finns ju typ inga gränser!
Sponge: LÄNGTAR!



Känn dig träffad!

I just called to say...

Ja idag ringde jag som sagt till tatueraren... och jag fick en tid, en tid ganska snart, eller en tid relativt snart, eller nej, en tid JÄTTESNART! Jag ska dit på måndag kl.12!  Åh himmel o pannkaka vad nervös jag är.. Hoppas HOPPAS att Andreas får ledigt och kan följa med och hålla mig i handen, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Kommer vara skitnervös. Jag ser framför mig hur jag hoppar till när han sätter ner nålen? och så blir det helt fel..

Min mamma kommer typ döda mig när hon får reda på att jag tatuerat mig, men jag är faktiskt så pass stor nu att jag får göra vad jag vill :P

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll.. Måste plugga lite till imorrn, sen kanske jag drar o tränar en stund, om jag orkar. Annars får det bli en kort promenad, ja det är kanske bättre...


Grattis än en gång Sponge som fyller 26 idag! :)


Seee Yaaa!

People keep walking on by

Ja så var denna dagen nästan slut och jag har gjort allt det jag skulle göra, mer eller mindre. Städningen och plugget kunde det allt gjorts mer på...

Ringde tatueraren (igen) och denna gången tänker jag ringa tillbaka som han bad mig om, och inte fega ur. Jag ska ringa imorrn igen och boka in en tid. Han sa att eftersom det är en liten tatuering så är det inga problem att hitta en tid relativt snart. Jag måste säga att jag är något nervös faktiskt, men på ett positivt sätt typ, för denna gången känns det inte alls som sist när jag funderade på att tatuera mig.

I alla fall, nu tycker jag allt att det kan bli helg. Jag vet att det nyss var det men det spelar ingen roll. Jag vill framför allt ha lördag. För då kommer Andreas o Tilde hit över dagen :D, mysigt pysigt. Och sen på kvällen är det ju planerat en utgång om jag inte minns helt fel? Vilka som ska med vet jag dock inte, men jag ska med i alla fall.


Nu skulle jag vilja sova, och det får jag ju göra nu med, klockan är ju över 21. Ska upp tidigt imorrn till skolan, går mellan 9 o 16, öööööööööööööööööööööööööööööööööööörk säger jag om det, och mycket mer säger jag inte.


Seee Yaaa!

You´re outta this world to me

Japp då var det en ny vecka och den inleds med en ledig dag. På schemat idag står det storstädning, träning och plugg! Det känns alltid bättre att plugga när ingen tvingar en till det så därför ger jag det ett försök ikväll.

Idag ska jag även ringa en tatuerare. Lillebrors tjej gjorde en nyss och hon behövde bara vänta i två veckor, sååå jag hoppas på det bästa när jag ringer! Gah vad nervöst men nu ska det baske mig ske!
Satt precis och skissade upp tatueringen placerade den där jag vil ha den.. Vad tycks?
 
Nej jag har inte ens försökt att skrubba bort stämpeln. Men från är varför det står fredag när vi gick ut på en lördag... Aja, spelar kanske ingen större roll..

Kanske bäst att jag sätter igång här så att jag får lite gjort.. Kanske ska ta o börja med en frukost?



Seee Yaaa!


Freedom

Ja då har jag återigen blivit sugen på att göra en tatuering, och nu kan det faktiskt ske eftersom jag hittat ett motiv och den perfekta platsen för den!

Häromdagen så sa det bara klick! Jag ska ju såklart tatuera in ordet "Freedom" dels för att ordet i sig är fint och dels för att det är namnet på det bästa albumet av den bästa artisten, nämligen Akon. Platsen blev självklar idag. Igår när vi var ut så fick om alltid en stämpel på handleden och jag har sett stämpeln i perfirin (eller vad fan det heter) och tänkt att där skulle det minsann kunna vara fint med en tatuering. Nu ska jag bara finna mod för att göra den. På handleden kan ju vara rätt smidigt, jag kan ju i så fall dölja den med en klocka eller armband eller nått vid lämpliga tillfällen...

Typ nått sånt här?:


Kvällen igår var i alla fall skoj tusan och jag känner att det var en sån där lagom fylla. Vi åt vrålgod mat som Sponge och Josse slavat med hela eftermiddagen och sen dansade vi loss till ljuvliga toner. Dock kunde väl kvällen slutat på ett annat sätt än vad den gjorde men det är en helt annan historia det.

Idag har jag, Sponge o Hanna haft en traditionell bakisdag med pizza och läsk, och jag och Sponge lyxade till det med ostbågar, som vanligt. Inte mycket har blivit gjort men jag gillar sånna dagar när man bara kan vara och må lite allmänt dåligt.

Jaha nehe nu får det minsann vara nog med mitt ordbajsande.


Seee Yaaa!

But my senses tell me to stop

Idag känns det inte lika jobbigt som igår, eller det känns inte ett dugg jobbigt rättare sagt! Och jag har två killar att tacka detta för.. Marcus som talade vett i mig och som hjälpte mig att finna mod, du är en sann vän. Och framförallt Andreas som är så himla underbar, som fick min oro att försvinna, du e bäst!

Idag ska det festas som aldrig förr. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte känt för att festa, förrän idag. Musiken är på högsta volym, naglarna är målade knasigt som aldrig förr och håret är i ett fluffigt begynnelse stadie! Jag har dock bara 160 kr kvar.. 60 kr till mat och 100 till inträde.. Ja sen så får jag leva på den sista filen, tunnbröd med ägg och nyponsoppa, men det är ju bara till onsdag. Det finns inget jag hellre skulle lagt pengarna på än denna kväll då världens bästa Sponge ska ha födelsedagskalas!

Jag känner för att skapa en galen look idag... Men hur? Jag känner mig sprallig och glad och vill att det ska synas.. Men jag ska inte ha min galna leggings från Gina utan ett par svart leggings, med kjolen från Monki och ett marinblått tublinne... Hur kan man se sprallig och galen ut i de färgerna? Jag ska ge mig på ett försöka i alla fall.. Wsh me luck!


Saknar dig hur mycket som helst Andreas. Jag ser framemot vårt fyllesamtal ikväll :P Me like you lots!


Seee Yaaa!

It drives me crazy

Jag stör mig väldigt mycket, det ska jag inte sticka under stolen med... Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det... Jag får helt enkelt tro och hoppas på att det inte är eller blir som jag fruktar... Men jobbigt är det...


Someday I'll wish upon a star

Som vanligt sitter jag med frukost i magen och musik spelandes ur högtalarna. Idag är det denna underbara låt som spelas. Har varit tokkär i den hur länge som helst men inte hittat den förrän för en vecka sen...

Ja min kära hemtenta ska vara färdig om 4 timmar och jag har bara två sidor kvar att skriva. Det kommer att gå hur bra som helst eftersom ja bara ska ordbajsa precis det min hjärna tänker och tycker och inte hålla på attt referera och shit som i den övriga texten..

Jag hoppas verkligen att denna tentan anses som grym, för jag har aldrig känns så här när jag skrivit hemtentor förr. Jag har inte haft ångest eller panik, inte gråtit eller blivit förbannad, inte oroat mig för att inte hinna med. Jag har tagit det hur lugnt som helst och gjort en liten bit i taget. Och även om den inte är färdig så är jag riktigt nöjd med den och oavsett vad jag får för betyg så är jag stolt över mig själv och mitt arbete.

Ja efter två underbara veckor i skåne är det nu dags för mig att åka tillbaka till Halmstad. Eller inte nu utan ikväll nån gång. Det tar emot kan jag lova, har ju sovit med  Andreas varje natt och jag bli väldigt lätt beroende av att göra det. Men det dröjer väl inte allt för länge innan jag får göra det igen.

Fast jag har ju lite att se fram emot i Halmstad. Jag får komma hem till världens mysigaste och bästa säng. Hämta ut ett par skor på maxi. Skola imorrn då jag får lite respons på mitt arbete och e ny kurs startar. Sen på lördag ska vi fira att underbara Sandra fyller ett år närmre döden. Det ska firas med buller o bong tror jag minsann! Äta gott, dricka gott, dansa loss i goda vänners lag. 

Nej nu ska jag se till att få det sista gjort!

Wish me luck!


Seee Yaaa!

Grattis i efterskott för tusan!

Åh nej jag missade det... Bloggens ettårs dag!

Grattis grattis goofys.blogg.se! :D

Double your pleasure, double your fun

Ja ännu en dag av denna otroligt långa vecka har gått. Detta kan nog vara en av de få gånger som jag uppskattar att veckan tar lång tid...

Precis som igår sitter jag här med frukost i magen och The Pinks i högtalarna. Igår skrev ju jag att om ni lyssnade på de låtar jag länkat till så skulle ett leende leta sig fram på er läppar. Jag var inte säker på att det skulle stämma, MEN när jag spelade låtarna för Andreas så började han le som en sol, sen började han skratta.. Anledningen till leendet och skrattet behöver vi inte gå in närmre på... Men jag hade i alla fall rätt i det jag skrev.

Idag väntar lite plugg o förberedelse, intervjuer, sen till Malin där mitt hår ska klippas o hennes slingas o sist men inte minst ska jag möta upp A i stan efter att han tränat och så ska vi åka hem till honom...

Nej jag vet inte riktigt om jag ska skriva nå mer, känns inte som att jag har nått mer att delge... Jag struntar i det!


Seee Yaaa!

Kom igen, vem törs möta mig?

Sitter just nu med frukost i magen och  The Pinks - Superman  i högtalarna, bättre svensk musik får man leta efter haha! Snart så kommer The Pinks - Spelar ingen roll :D   Klicka på länkarna för att lysssna vettja! Ett leende på läpparna kommer snart att besöka dig, me promise!

Det var ju tänkt att jag skulle vara i skolan idag, men så blev det inte. Det är inte första gången denna veckan som det inte riktigt blir som jag tänkt mig. I måndags vaknade jag o Andreas och konstaterade rätt kvickt att vi minsann var magsjuka, det gjorde vår dag i alla fall. Skönt att starta en ny vecka på det viset.. or not! Förra veckan avslutades bra i alla fall. Jag, Andreas och Tilde åkte till familjen Kingberg/Günther i Malmö och mös en massa med deras härliga kids som bara växer o växer i en väldans fart! Igår hade vi en sista kureringsdag, med långpromenad, middagslagning, plugg och tevespel. Nu är han o jobbar och jag ska snart plugga så att jag vet vad jag ska säga imorrn när jag ska genomföra en intervju. Ja och anlledningen till att jag inte är i skolan idag är helt enket för att mina föräldrar inte ville släppa iväg mig på de snöiga skånevägarna. Jag kan ju inte annat än o säga att jag blev liiiite glad för det, var sjukt trött när jag sa hejdp till A vid 6, men nästan ännu mer trött när jag lyckats somna om och skulle upp igen vid 6.30. Sååå jag gick o la mig och sov till 10.30! Nice!

Ja jag har snart varit nere i Skåne en vecka och det känns riktigt bra. Hjärnan kan koppla av, den har ju stört mig en hel del på sistone med sitt nedrans planerande. Jag får träffa min familj en massa (och snylta på dem) och såklart umgås hur mycket som helst med A, hur ska det gå sen när jag ska åka hem igen? Hoppas på att kunna pricka in en liten träff med min älskade Malin snart också! Kanske idag om jag har tur? Funderar på att be henne putsa till mitt hår lite, bara klippa upp det lite så att jag kan få lite hållbart fluff. Dock saknar jag mina tjejer i Halmstad otroligt mycket. Hade verkligen sett fram emot att få träffa dem idag men ju längre man är ifrån varandra desto bättre blir det när vi väl ses eller? Nej men jag hoppas att de förstår att jag behöver denna tiden hemma, nu när skolan tillåter mig att vara det. Har mått lite dåligt och theres no place like home när det gäller att kurera sig.

Nehepp dags att plugga nu då!


Seee Yaaa!

Den ska heta Barbie!

Alltså jag tror att min hjärna, eller jag, håller på att bli allvarligt sjuk... Jag måste planera AAALLTING och det känns som att inget kan lämnas åt slumpen, morgondagen är t.ex. planerad från 07.30 til ca. 18. Blir helt knäpp! Dock har jag börjat skriva ner alla tankar och grejer som måste göras och jag har redan idag kunnat boka 5 av de 11 grejerna jag låg pch funderare på i natt vid 1. Extra jobbigt blir det när min planering är beroende av andra, och för att kunna planera morgondagen var jag tvungen att prata med pappa och Andreas. Men för att kunna få ordning och reda på de kvarstående tankarna som handlar om plugget måste jag prata med min förre arbetsgivare, vilket jag ska göra imorrn, och då äntligen kan jag få lugn o ro!

Dagen idag gick väl relativit snabbt ändå. Det var lite jobbigt att sitta o lyssna på andra i 3-4 timmar och eftersom min grupp var sist ut så var jag inte särskilt aktiv. Jag var helt slut! Efter skolan gick jag o tränade vilket bidrog till att huvudvärken och alla tankar försvann, men nu är de tillbaka igen, Hurra!


Ja ni undrar kanske över inläggets rubrik? Well även om ni inte gör det så ska jag ändå förklara den..

Igår kollade jag som vanligt på Unga mödrar på femman... En av de unga familjernas marsvin (eller var det hamster?) fick ungar och den lille pojken i familjen var öööööverlycklig!
Pojken (strålar som en sol): Jag vet vad jag vill att den ska heta!
Mamman (gosar med marsvinshamstern: Jaha? Vad?
Pojken: Är det en pojke eller flicka?
Mamman: Jag vet inte, det kan man inte se än.. Men vad var det du tänkte för namn?
Pojken (ler stort och tittar på marsvinshamstern sen in i kameran och säger på danska): Den ska heta Baaaaarbie!

Det kan ha varit bland det sötaste jag sett, inte var jag beredd på att namnet Barbie skulle komma där, fast det var inte bara namnet, utan hans min, och hans kroppspråk! Den här lille 3-4 åringen var totalt överlycklig! Underbart! :D


Jaha nehe, nu ska jag väl se till att få lite gjort här, typ packa o duscha eller nått..  Vet dock inte hur jag ska packa, får preliminärpacka typ. Vet inte hur länge jag ska stanna i skåne, men jag hoppas att morgondagens telefonsamtal är positivt vilket innebär att jag kan stanna där nere heeeela nästa vecka också! (med undantag för onsdag fm)...


Nej nu får det vara nog!


Seee Yaaa!


I'll be right beside you dear

Varför är det alltid samma visa? När man verkligen måste sova så går det bara inte? Igår ställde jag klockan 07.25 och gick o la mig strax efter 22 för jag tänkte att jag skulle vara pigg o ch på G i skolan idag då jag ska vara där mellan 9 o 16.. Men icke! Sist jag kollade på klockan var den 01... Under de timmarna jag försökte sova gick min hjärna på högvarv och jag fick gå upp flera gånger och skriva kom ihåg-lappar. Kanske dags att söka hjälpa snart? Min hjärna har blivit helt störd...

I alla fall när klockan ringde så snoozade jag inte eftersom det säkerligen skulle bli värre med tröttheten då.. Så jag startade teven och satt på mitt ass i 20 min innan jag började röra på mig, härligt!

Ska strax iväg till skolan, efter jag ätit upp min frukost.. Det är litteraturseminaríe idag, där jag o min grupp får prata i 10 min sen ska vi lyssna på andra de resterande 5 tim o 50 min,, det låter väl.... kul? Jag kan kanske smita där ifrån om min grupp får prata om vårt kapitel tidigt?

Efter skolan ska jag träna, om inte huvudet gör allt för ont efter en dag i skolan som den brukar, sen ska jag hem och fixa med alla de grejer jag skrev upp inatt!

Ha en grym dag!


Seee Yaaa!

It's all in the eyes!

För varje dag som går så tycker jag att jag ser sämre o sämre, att ögonen och hjärnan blir mer och mer ansträngda... Därför ska jag imorrn bege mig till stan, till en optiker och göra en synundersökning. Jag har svårt att byta fokus från avstånd till nära, och ögonen är hur trötta som helst efter att ha suttit vid datorn en stund.. Vad skönt om jag hittade lösningen till min huvudvärk och trötta hjärna där, att jag behöver glasögon, så slipper man fundera på det mer. Jag tänker typ att jag bara behöver dem i skolan och när jag läser och så, för annars funkar ju synen perfekt, enligt mig själv... När jag ändå är igång så borde jag kanske kolla upp öronen o hörseln, den är inte perfekt den heller, enligt mig själv.

Nej nu ska jag vila lite, och ta en paus från datorn...


Seee Yaaa!

How do we sleep while our beds are burning?

Blärk vilken natt och morgon jag haft...

Jag hatar att sova själv i vanliga fall men i natt var det extremt. Jag vaknade fleeeera gånger, typ hela tiden och undrade vart jag var, sen var jag bombsäker på att Andreas låg bredvid, men icke! Blev lika förvirrad i lessen varje gång...

Vill bara ligga så här hela dagen idag! Men icke! Jag har saker att göra!

Bild från i somras (är ju brunette nu)

Och morgonen sen då? Vaknade med en hemsk huvudvärk, värre än den igår, och jag orkade inte lyfta min kropp, det kändes som att den vägde 30 ton minst. Men nu har jag tagit mig upp, käkat piller så jag hoppas att huvudvärken försvinner snart. Missar just nu förmiddagens föreläsning men enligt en säker källa så missar jag tydligen inget av värde. Ska försöka ta mig till skolan vid 12, och på vägen lämna in min cykel på lagning...

Nu ska jag försöka plugga igen, gick inte så bra igår.. Var trött och helt borta i skallen, fattade inte ett ord av den norska texten vi har att läsa, hoppas det går bättre idag!



Seee Yaaa!

Wish I could keep you much longer!

Ja.. Då var denna helgen över. Och den gick alldeles för snabbt som vanligt, dock har den varit alldeles underbar!

I fredes kom Andreas hit och vi köpte massvis med godis och jag lagade good mat till oss (hoppas den var god i alla fall) sen tittade vi bara teve och mööös som bara den! Igår hade vi en mysförmiddag sen gick vi in till stan, och jag bjöd på middag o bowling eftersom A fyllt år. Vid bowlingen joinades vi av Sponge, Hanna, Johan och Johan. Riktigt skoj hade vi och kvällen avslutade med några timmar på en pub där ölen flödade härligt!


Tycker om dig vääääääldigt mycket!

Fina Sponge agerade proffsfotograf och fångade oss i denna situation som INTE aaaalls är tillgjord :P Massa med härliga pussar jag fått denna helgen så nu ska jag nog överleva ännu vecka!


Nu måste jag plugga, har inte pluggat nått alls denna helgen, men det är bara ett kapitel som ska läsas tills imorrn så det borde ju gå utan problem. Dock är jag så jävla trött men men sånt är livet!


Så här charmig var jag igår.. Hell Yeah!


Seee Yaaa!

RSS 2.0